Asistentul meu
Bine ati venit pe Forumul Hotnews!
Cititi regulamentul Forumului inainte de a publica.
![]() |
![]()
|
|
Nou venit ![]() Grup: Membri Postari: 5 Inscris: 4-June 10 Utilizatorul numarul: 20 932 ![]() |
Salutare, una din pasiunile mele sunt limbile straine, si as fi interesat sa cunosc metode noi de invatat.
In prezent invat greaca, si incerc metoda radio si filme ![]() Am sa incep printr-o lista de resurse pentru invatarea limbilor straine de care stiu eu: Generale: Google Translate Traducatorul automat de la Google - nu mai are nevoie de prezentare Forum pt invatat limbi straine (engleza) LiveMocha - Comunitate pt invatarea limbilor straine (mai mult pt chat cu vorbitori nativi) Flash Card Exchange - Carduri de vocabular in multe limbi straine Picture Dictionary Dictionar cu poze - pt vocabular Verbe.ro - conjugari top 100 verbe din engleza, franceza, germana, spaniola, italiana Dexonline - nu poti invata o limba straina daca nu iti cunosti propria limba ![]() Engleza: Merriam Webster Dictionar Explicativ Englez Dictionar Englez Roman Liste dictionare engleza Franceza: Francais Facile Lectii Franceza in franceza Lectii Limba Franceza Lectii in limba romana Dictionar Francez Roman Germana: Deutsche Welle Invatati germana cu D-W (engleza) Dictionar German Roman Spaniola: Don Quijote Lectii spaniola in engleza Dictionar Spaniol Roman Italiana: ILUSS Cursuri italiana online (engleza Dictionar Italian Roman Greaca: Dictionar Grec Englez - (permite si cautari pt alfabet latin - fonetic) Multe postui radio in limba greaca Ethnos Ziar Grecesc Voi ce resurse folositi? |
|
|
![]() |
Vizitator_Musafir. |
![]()
|
Guests ![]() |
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |