Asistentul meu
Bine ati venit pe Forumul Hotnews!
Cititi regulamentul Forumului inainte de a publica.
![]() ![]() |
![]() |
Vizitator_Aurel. |
![]()
|
Guests ![]() |
Mda, fereastra temporala s-a închis. Sper sa fii bine și de Crăciun.
|
|
|
Vizitator_Nigella. |
![]() ![]()
|
Guests ![]() |
Doamnă, sper că sunteți în eroare, oamenii buni ca dumneavoastră nu pățesc niciodată așa ceva ![]() O conservă se poate deschide cu baioneta, un briceag, o grenadă, niciodată cu vorba bună... Dacă-i așa de grav apelați la prieteni ce pot fi sunați, poate știu și pot, nu se știe de unde vine salvarea:) Cu dragoste, un pisic bătrân! Apreciez umarul oferit la greu, dar nu vreau sa deranjez pe nimeni. In plus, o plecare la drum lung e mult mai riscanta in conditiile de acum. Salvarea nu prea ajunge la timp in avion. Ca intotdeauna, cu drag si dor ! ![]() |
|
|
Vizitator_Nigella. |
![]() ![]()
|
Guests ![]() |
Mda, fereastra temporala s-a închis. Sper sa fii bine și de Crăciun. Nu stiu ce mantra exploziva ai rostit la nervi aseara, dar azi am aflat ca salvarea vine in prima zi a lunii viitoare. Daca scap cu bine si de hopul asta, promit ca de Craciun deschid o conserva cu TNT, in cinstea ta ! ![]() Azi ai papat ceva ? ![]() |
|
|
Vizitator_Aurel. |
![]() ![]()
|
Guests ![]() |
Nu stiu ce mantra exploziva ai rostit la nervi aseara, dar azi am aflat ca salvarea vine in prima zi a lunii viitoare. Daca scap cu bine si de hopul asta, promit ca de Craciun deschid o conserva cu TNT, in cinstea ta ! ![]() Azi ai papat ceva ? ![]() Îmi cer scuze, înțeleg situația și mă enervezi că nu pot face nimic. Astăzi? Cred că da, o cafea și acum un fresh. Recuperez mâine ![]() |
|
|
Vizitator_Nigella. |
![]() ![]()
|
Guests ![]() |
|
|
|
Vizitator_Nigella. |
![]() ![]()
|
Guests ![]() |
|
|
|
Vizitator_mmm !. |
![]() ![]()
|
Guests ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Nou venit ![]() Grup: Membri Postari: 4 Inscris: 26-March 17 Utilizatorul numarul: 35 482 ![]() |
![]() Azi am mancat ceva GENIAL! Ciorba falsa de burta. M-a intrigat numele. Ciorba ese geniala si o sa o fac si eu acasa. Uite aici reteta: https://ideideviata.ro/2017/03/19/ciorba-fa...-simpla-rapida/ Recomand cu toata inima sa incercati si voi! |
|
|
Vizitator_omul. |
![]()
|
Guests ![]() |
Nu cred că sunt așa de sofisticat încât să devorez un sandviș cu clești de crab marinați in Marsala și cu semințe de quinoa. Mai stie cineva cum se prepară niște parizer cu muștar și pită proaspătă?
|
|
|
Vizitator_vecina de deasupra. |
![]()
|
Guests ![]() |
omule, de mustar n-am voie sa ma ating, iar parizerul nu mai stiu nici cum arata.
![]() dar ma multumesc si cu un colt de pita proaspata, framintata de mitzu. ![]() |
|
|
Vizitator_tot... |
![]()
|
Guests ![]() |
n-ai facut nimic de mincare, omule ?
![]() pune ceva spooky pe masa ! ![]() |
|
|
Vizitator_not4vegans. |
![]() ![]()
|
Guests ![]() |
n-ai facut nimic de mincare, omule ? ![]() pune ceva spooky pe masa ! ![]() https://www.youtube.com/watch?v=dPI-mRFEIH0 |
|
|
Vizitator_Musafir. |
![]()
|
Guests ![]() |
Hehe, interesant |
|
|
![]()
|
|
Nou venit ![]() Grup: Membri Postari: 2 Inscris: 25-December 18 Utilizatorul numarul: 36 859 ![]() |
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | acum este: 9th December 2019 - 04:57 PM |