Asistentul meu
Bine ati venit pe Forumul Hotnews!
Cititi regulamentul Forumului inainte de a publica.
![]() |
![]()
|
|
![]() Sir Tsunami ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Postari: 5 035 Inscris: 25-July 08 De la: Bucuresti, deocamdata Utilizatorul numarul: 2 011 ![]() |
Am participat de curand pe un forum la o discutie destul de interesanta (uneori agresiva) referitoare la acest subiect.
Vreau sa mentionez ca argumentele contra scoaterii religiei nu m-au convins. Astept si parerile voastre. O saptamana buna -------------------- Wake up 'n RIDE!
|
|
|
![]() |
Vizitator_bibi. |
![]()
|
Guests ![]() |
Imi este greu sa nu am un Dumnezeu. Daca as trai intr-o lume fara boala, suferinta, moarte, nu m-as chinui prea tare cu religia. Am citit ca a fost candva, asa ceva, pe timpul lui Adam si Eva, dar s-a cazut din cauza neascultarii.
De asemenea, imi este greu sa conving pe cineva ca exista Dumnezeu. Asa ceva vine din tine sau nu vine. La cei care stau in dubii le mai poti spune ceva. Sub nici o forma nu accept ca ma trag din maimuta. Din coada de cal nu poti face esarfa de matase. Imi este mai firesc sa accept ca, odata, am fost o fiinta perfecta, care din anumite cauze a cazut. Este mult mai antrenant pt mine sa tind spre superior, ce am fost odata. Daca as accepta ca vin din maimuta, n-as sti spre ce ma indrept, cu evolutia asta. Dar asa am o tinta. Ortodoxismul este o religie care am mostenit-o de la parinti, bunici si o voi da mai departe si eu. Am citit si scrieri ortodoxe(de ex Par Cleopa) si realizez ca le zice bine. Am realizat ca smerenia, ascultarea, lipsa mandriei etc sunt metode de stopare a propagarii raului. Chiar daca iesi sifonat cand le aplici, totusi poti incerca satisfactia ca acel ceva care tulbura lumea, se opreste la tine. Mai departe nu trece. Probabil sunt si alte sisteme religioase bune, dar eu pe asta am fost zidit. Nu are nici un rost sa-mi schimb acum temelia, cat timp ea imi suporta greutatea fragilitatii mele. Poporul roman este construit pe temelie ortodoxa de 2000 de ani si este pacat de timpul scurs sa o schimbi acum, nebunie sa o darami prin ateism. In momentul de fata societatea romaneasca este un pic agitata, abuziva, stresata. Stati o perioada in strainatate si apoi veniti in Romania. Ii de ajuns sa pasesti in aeroport. Eu am facut deja experimentul asta. BOR cred ca incearca prin aceasta educatie religioasa in scoli sa dea un medicament. Unii zic ca-i bine altii zic ca nu. Cine stie alte solutii, sa sara in fata. Insa simptome de boala exista. Salutari la toti si Doamne ajuta pt cei de-o seama cu mine! |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | acum este: 14th December 2019 - 05:14 PM |