Asistentul meu
Bine ati venit pe Forumul Hotnews!
Cititi regulamentul Forumului inainte de a publica.
![]() |
Vizitator_Portofelul plin și fin. |
![]()
|
Guests ![]() |
Așa după cum poate vedea oricine cu ochiul liber USL-ul nu merge prea bine. În loc să guverneze- și să impresioneze cetățenii prin guvernanța sa- USL-ul nu reușește să depășească fie prin câștig/fie prin pierdere momentul Băsescu. Mai mult decât atât USL persistă în greșeli jenante, cum ar fi:
1. repetarea papagalicească că respectă și va respecta legea. Orice fel de lege este perfectibilă și până și un PD-List poate să spună că actuala constituție e nașpa. În loc să repete la infinit că vor respecta hotărârile CCR- după ce au pus de un referendum care a costat 20 de milioane și au avut un vot zdrobitor anti-Băsescu, USL ar trebui să spună foarte clar UE că acest vot contează și nu o lege făcută în cine știe ce moment de inspirație.Nu poți să joci și să câștigi cu cărțile inamicului și trebuie, cel puțin la un moment dat- să mai schimbi și regulile. ț 2. lipsa comunicării - în afară de Antena 3 tot ce înseamnă mass-media e pro-Băsescu. Oricât de bună ar fi Antena 3 nu e suficient. 3. lipsa intelectualilor anti-Băsescu și anti-PD-L. Cu excepția dlui. DIaconu care e cărat precum sfintele moaște dintr-o emisiune în alta- USL nu a reușit să capaciteze figuri de gen Cărtărescu, Liiceanu sau Pleșu. Dl.Oprea preferă să stea în umbra dlui. Tismăneanu iar vocile tupeiste dintre Contributors nu-și au pandantul în tabăra USL. 4. lipsa planului b. Bun, au trecut 2 săptămâni de la referendum și există un impas. Care se va prelungi până pe 31 August când, norocoși cum îi știm USL-iștii vor pune capul jos și vor spune ”Bine-ai revenit, Băsescu vodă”. În acest timp Băsescu putea fi dat jos fie prin forța celor 7 milioane (hai să spunem că nu se strângeau 7- dar măcar 50.000 dacă se strângeau în fața curticicii era deja un fait accompli) fie se puteau începe negocieri pe sistemul (cară-te dar nu-ți luăm avantajele de fost președinte). Cine crede că dl.Băsescu chiar simte o nevoie imperioasă să facă bine pentru țară este dobitoc și merită împăiat de viu. Omul Băsescu se zbate ca să rămână cu prada- și cam atât. 5. Folosirea Rușilor. Dl.Ponta- ca și dl.Geoană- au avut ocazia să vadă ....ismul patent al grupului de la Cluj. Oamenii fie că așa sunt de la mama lor- și n-ai ce să le faci- fie că au fost de la început agenți PD-Liști. Dacă te pregătești să-l dai pe Băsescu jos nu-l lași pe Rus să-ți numere votanții- decât dacă ești masochist. 6.Lipsa coordonării. Una spune Ponta, alta spune Antonescu, una face Marga alta gândește Andronescu. Era normal să existe un plan minimal- de implementat până la sfârșitul lui 2012 și toată lumea să se țină de acest plan minimal. |
|
|
![]() |
Vizitator_iosif vissarionovici. |
![]()
|
Guests ![]() |
N-am ajuns la Atlantic in 1945 pentru ca stiam ca americanii finalizasera cu succes proiectul Manhattan si i-am lasat sa foloseasca rezultatele pe japonezi. Asa ca atunci cand Truman mi-a spus la Postdam ca detin o arma noua si nemaivazuta era sa ma pufneasca rasul si sa-i arat poze mai bune decat avea el de la Alamogordo...
Cam asa si cu discipolii mei din usele si ultimele trei luni, le este frica de poze, daca apar? |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | acum este: 8th December 2019 - 08:07 PM |