Asistentul meu
Bine ati venit pe Forumul Hotnews!
Cititi regulamentul Forumului inainte de a publica.
![]() |
Vizitator_kaizoku. |
![]()
|
Guests ![]() |
Dupa o suspendare asemanatoare unei lovituri de stat parlamentare si un referendum de demitere esuat (pe mina vesticilor, cred), dupa alegeri blatuite cu colegii aranjate, noncombat si redistribuiri suspecte (Blaga si Ungureanu recuperati pentru politichia noastra balcanica), le trebuie (politicienilor) o noua constitutie (desi ei pretind ca ne trebuie noua, cetatenilor). Ce-ati vrea sa vedeti si ce credeti ca o sa vedeti in aceasta noua constitutie care ni se pregateste? Eu cred ca ni se pregateste un stat de tip mexican in care politicienii mimeaza democratia si rotatia la putere insa in care cei cu bani (corporatii, banci, baroni locali) vor fi adevarati feudali care stapinesc si nu pot fi atinsi de lege.
|
|
|
![]() |
Vizitator_toteu. |
![]()
|
Guests ![]() |
Da chiar azi au aparut din senin cativa brazi siberieni in fata casei, nu stiu de unde naiba se aude non stop melodia Cazacioc si azi nopate ma trezit un huruit de tanc.
Si parca in buletin numele meu pana ieri nu se temina cu -ov iar azi a aparut de nicaieri. Si cand m-am uitat ultima oara pe harta Europei de la Bucuresti la Moscova erau peste 2000 de km iar azi dimineata inclusiv pe wikipedia scria 1500km. In tabara probasistilor duhneste grav a paranoia rusofoba, deodorant marca ungureanu si whiskey marca Basescu. FSN (Basescu inclusiv&co) alias PSD au mai fost la putere si ghici ce inca nu vorbim ruseste. Ar fi fost interesant daca probasistii ar vorbi despre oamenii noi si competenti pe care ii propun dar dupa Ungureanu si Udrea (doar cateva exemple pentru ca sunt mult mai multe) nimeni nu mai crede in valorile umane din PDL. Ar fi fost interesant daca probasistii ar vorbi despre legi bune si idei noi dar dupa ce timp de 3 ani de putere au promovat legi proaste si idei dezastroase nu mai crede nimeni in planurile PDL-iste pentru dezvoltarea Romaniei (pentru subdezvoltare poate). Asa ca tot ce le-a mai ramas in traistra este : fear mongering. Cautati pe google. Ca sa nu mai vorbim de paranoia conspiratista aia cu Voiculescu si A3 = Masters of the univers. |
|
|
Vizitator_Nae. |
![]()
|
Guests ![]() |
Da chiar azi au aparut din senin cativa brazi siberieni in fata casei, nu stiu de unde naiba se aude non stop melodia Cazacioc si azi nopate ma trezit un huruit de tanc. Si parca in buletin numele meu pana ieri nu se temina cu -ov iar azi a aparut de nicaieri. Si cand m-am uitat ultima oara pe harta Europei de la Bucuresti la Moscova erau peste 2000 de km iar azi dimineata inclusiv pe wikipedia scria 1500km. In tabara probasistilor duhneste grav a paranoia rusofoba, deodorant marca ungureanu si whiskey marca Basescu. FSN (Basescu inclusiv&co) alias PSD au mai fost la putere si ghici ce inca nu vorbim ruseste. Ar fi fost interesant daca probasistii ar vorbi despre oamenii noi si competenti pe care ii propun dar dupa Ungureanu si Udrea (doar cateva exemple pentru ca sunt mult mai multe) nimeni nu mai crede in valorile umane din PDL. Ar fi fost interesant daca probasistii ar vorbi despre legi bune si idei noi dar dupa ce timp de 3 ani de putere au promovat legi proaste si idei dezastroase nu mai crede nimeni in planurile PDL-iste pentru dezvoltarea Romaniei (pentru subdezvoltare poate). Asa ca tot ce le-a mai ramas in traistra este : fear mongering. Cautati pe google. Ca sa nu mai vorbim de paranoia conspiratista aia cu Voiculescu si A3 = Masters of the univers. Nu e bine sa fim prevazatori? Cand iti faci gard la curte nu te gandesti ca e ptr presupuse acte comise de presupusi oameni rai? In '45 erau la fel de multi km dintre noi si ei..Si vorba aia,cand te arzi sufli si in iaurt.. Ca ala a fost sau nu bun sau prost nu mai conteaza..sa vedem cat de buni sunt astia...si cat de obiectivi sunt aia care vor binele. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | acum este: 9th December 2019 - 04:02 AM |