Asistentul meu
Bine ati venit pe Forumul Hotnews!
Cititi regulamentul Forumului inainte de a publica.
![]() ![]() |
![]() |
Vizitator_adina tatar. |
![]()
|
Guests ![]() |
Anul acesta am descoperit cativa scriitori romani foarte buni. Iata ce recomand eu din literatura noastra:
- Sebastian Corn, Imperiul Marelui Graal, un SF senzational, gen Dune - Oliviu Craznic, ...si la sfarsit a mai ramas cosmarul, un gothic inspirat din arhivele inchizitiei, cu vampirism si toate cele - Cotizo Draia, Asteptand la Sargos, un alt SF excelent - Andrei Aldea, Drumul spre Vozia, un fantasy gen Stapanul inelelor, fara a fi insa copie nici pe departe - Mircea Oprita, Semnul licornului, o povestire in genul Lovecraft - George Arion, Atac in biblioteca, un policier noir cu un final nemaiintalnit |
|
|
Vizitator_Robert. |
![]()
|
Guests ![]() |
'Scotch' - Ioana Bradea (autoarea controversatului 'Bagau')
'Sange satanic' - de Cristina Nemerovschi (aparut in 2010, deja la a doua editie) 'Dilar pentru o zi' - Andrei Ruse 'Viata lui Kostas venetis' - Octavian Soviany |
|
|
Vizitator_Musafir. |
![]()
|
Guests ![]() |
Cristina Nemerovschi: "Sange Satanic", "Pervertirea", "Ani cu alcool si sex"...
Anna Vary: "Ultima vrajitoare din Transilvania" Alexandru Potcoava: "Ce a vazut Parisul"... Iulian Tanase: "Oase migratoare" Mitos Micleusanu: "Trepanoia"... |
|
|
Vizitator_simo. |
![]()
|
Guests ![]() |
George Arion- Detectiv fara voie
Constantin Chirita -trilogia in alb (trei romane politiste) Haralamb Zinca-Moartea vine pe banda de magnetofon Rodica Ojog Brasoveanu- toate cartile ei sunt super |
|
|
Vizitator_marius. |
![]()
|
Guests ![]() |
Scrisori Catre Rita - Kaos Moon
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |