Asistentul meu
Bine ati venit pe Forumul Hotnews!
Cititi regulamentul Forumului inainte de a publica.
![]() ![]() |
![]() |
Vizitator_Vasile. |
![]()
|
Guests ![]() |
M-am saturat de painea execrabila din Bucuresti. Franzele pufoase pe care daca le stringi in pumn, obtii un ghemotoc de aluat umed, asa-zise paini negre cu colorant alimentar, paini germane cu seminte care costa mici averi etc. La inceput mi-am framintat aluatul cu mina si mi-am copt painea intr-un cuptor electric, apoi, dupa ce am realizat ca vreau sa maninc painea mea zi de zi, mi-am cumparat un robot de bucatarie care framinta perfect. Incet-incet painea mea a devenit tot mai buna, am inceput sa fac si pizza decenta (lipseste cuptorul pe lemne, dar e ok), cozonaci (robotul framinta cat trebuie), diverse prajituri. Sa-ti faci singur paine e un lucru tare bun, faci economie de bani si, daca ai ustensilele potrivite, nici nu pierzi cine stie cat timp.
|
|
|
![]()
|
|
Membru ![]() ![]() Grup: Membri Postari: 44 Inscris: 10-July 10 Utilizatorul numarul: 22 537 ![]() |
M-am saturat de painea execrabila din Bucuresti. Franzele pufoase pe care daca le stringi in pumn, obtii un ghemotoc de aluat umed, asa-zise paini negre cu colorant alimentar, paini germane cu seminte care costa mici averi etc. La inceput mi-am framintat aluatul cu mina si mi-am copt painea intr-un cuptor electric, apoi, dupa ce am realizat ca vreau sa maninc painea mea zi de zi, mi-am cumparat un robot de bucatarie care framinta perfect. Incet-incet painea mea a devenit tot mai buna, am inceput sa fac si pizza decenta (lipseste cuptorul pe lemne, dar e ok), cozonaci (robotul framinta cat trebuie), diverse prajituri. Sa-ti faci singur paine e un lucru tare bun, faci economie de bani si, daca ai ustensilele potrivite, nici nu pierzi cine stie cat timp. Eu mi-am cumparat un aparat de facut paine, pur si simplu pun ingredientele in el si in cateva ore am paine proaspata si mult mai sanatoasa. E adevarat ca a acostat ceva acest aparat, poate daca pun toate costurile est emai scumpa decat painea din comert, dar stiu ca este mai sanatoasa si nu contine tot felul de aditivi |
|
|
Vizitator_Sorin_80. |
![]()
|
Guests ![]() |
M-am saturat de painea execrabila din Bucuresti. Franzele pufoase pe care daca le stringi in pumn, obtii un ghemotoc de aluat umed, asa-zise paini negre cu colorant alimentar, paini germane cu seminte care costa mici averi etc. La inceput mi-am framintat aluatul cu mina si mi-am copt painea intr-un cuptor electric, apoi, dupa ce am realizat ca vreau sa maninc painea mea zi de zi, mi-am cumparat un robot de bucatarie care framinta perfect. Incet-incet painea mea a devenit tot mai buna, am inceput sa fac si pizza decenta (lipseste cuptorul pe lemne, dar e ok), cozonaci (robotul framinta cat trebuie), diverse prajituri. Sa-ti faci singur paine e un lucru tare bun, faci economie de bani si, daca ai ustensilele potrivite, nici nu pierzi cine stie cat timp. E de departe cea mai buna varianta. N-am facut un calcul atent, insa sunt ferm convins ca banii pe care-i dai in plus nu sunt extraordinar de multi. Prima investitie pentru bucataria mea va fi clar o masina de facut paine. |
|
|
Vizitator_gioni bi gud. |
![]()
|
Guests ![]() |
E de departe cea mai buna varianta. N-am facut un calcul atent, insa sunt ferm convins ca banii pe care-i dai in plus nu sunt extraordinar de multi. Prima investitie pentru bucataria mea va fi clar o masina de facut paine. io mi-am luat nevasta care efectueaza mamaliga naturala si fara E-uri. e cea mai buna investitie pentru bucatarie, cred ca trebuie sa-mi mai iau una-doua pentru rezerva. |
|
|
Vizitator_cheia franceza. |
![]()
|
Guests ![]() |
|
|
|
![]()
|
Guests ![]() |
Ai umor mecanic, esti depanator? sahib, aia este realitatea crunta; in asertiunea mea nu e nici un pic de umor mecanic/electric/chimic/juridic/teritorial-administrativ, etc. nu-s depanator, ci recuperator (ma intalnesc cu diversi oameni si ma joc cu un patent). cu ce altceva sa-ti ostoiesc setea de cunoastere? ![]() |
|
|
Vizitator_cheia sol. |
![]()
|
Guests ![]() |
sahib, aia este realitatea crunta; in asertiunea mea nu e nici un pic de umor mecanic/electric/chimic/juridic/teritorial-administrativ, etc. nu-s depanator, ci recuperator (ma intalnesc cu diversi oameni si ma joc cu un patent). cu ce altceva sa-ti ostoiesc setea de cunoastere? ![]() Ai mai scremut o pseudogluma? Te-ai intrebat vreodata de ce cunoscutii tai aflati in campul vizual traverseaza? |
|
|
![]()
|
Guests ![]() |
Ai mai scremut o pseudogluma? Te-ai intrebat vreodata de ce cunoscutii tai aflati in campul vizual traverseaza? Poate ti-e sete si vrei musai sa bei zece galeti de apa in loc sa postezi beshini pe forum. Ce zici, ce zici ? Periaza-ti bocabularul (cu ![]() ![]() Iar aia traverseaza pentru ca trebuie sa traiasca si ei cumva, zmart gai carele esti. ![]() |
|
|
![]()
|
|
Nou venit ![]() Grup: Membri Postari: 3 Inscris: 20-February 12 Utilizatorul numarul: 31 721 ![]() |
Painea de casa este mult mai consistenta si mult mai sanatoasa. eu le prepar copiilor mei mereu.
______________________________ Prepar Retete sanatoase traditionale Aceasta postare a fost editata de hotnewsadmin: Feb 20 2012, 08:00 PM |
|
|
Vizitator_rusumiha. |
![]() ![]()
|
Guests ![]() |
si eu ma gandeam sa fac o investitie de asta, si sa-mi cumpar un robot de facut paine! am mancat lla cineva si e foaarte buna, si in loc de o paine cat mancam la masa am mancat 3 felii. ![]() |
|
|
Vizitator_Steve Works. |
![]()
|
Guests ![]() |
Eu am folosit un robot din asta vreo 2 ani.
Face paine buna dar tre sa te ocupi de asta zilnic. ________________________________________ Steve Works Pizza Cluj |
|
|
Vizitator_popescudani. |
![]()
|
Guests ![]() |
Paine facuta acasa e foarte buna, doar daca e combinata cu faina integrala sau macar niste tarate. Faina alba e o glucida foarte puternica, similara cu zaharul. Nu vad de ce mi-as pierde timpul cu coptul unei paini. In Bucuresti se gaseste paine buna, dar scumpa (Vel pitar - grau intreg, sau alte paini integrale).
Totusi, painea facuta acasa rezista mai mult si nu contine zahar si margarina. ![]() |
|
|
Vizitator_sara. |
![]()
|
Guests ![]() |
Eu am folosit un robot din asta vreo 2 ani. Face paine buna dar tre sa te ocupi de asta zilnic. ________________________________________ Steve Works Pizza Cluj ești sigur că trăiesc îfara reclama |
|
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | acum este: 8th December 2019 - 07:54 PM |