Asistentul meu
Bine ati venit pe Forumul Hotnews!
Cititi regulamentul Forumului inainte de a publica.
![]() |
Vizitator_Matei. |
![]()
|
Guests ![]() |
La mine in bloc au aparut niste anunturi cu privire la posibilitatea de a intra in programul de mansardare. Asta inseamna ca peste cele 4 etaje existente s-ar mai construi practc, inca unul. Ei bine, am constatat cu stupoare, ca majoritatea vecinilor mei e de acord cu aceasta initiativa cretina. Ca ne zugraveste gratuit scara, ca ne pun termopane la intrare, ca vor schimba instalatiile de apa si caldura pe toate coloanele etc. Doar eu si vecinii de la ultimul etaj (EVIDENT) suntem impotriva. Sunt eu absurd? Voi ati acepta asa ceva in blocul vostru?
|
|
|
![]() |
Vizitator_Ne este bine asa, de ce sa schim. |
![]()
|
Guests ![]() |
Fratilor, hai sa facem un calcul: cat costa "avantajele" acceptarii mansardarii (zugravit scara, izolat termic, etc) si cat castiga cine ... cine castiga din vanzarea noilor spatii de locuit (sa zicem 1000 EURO/mp)??? De ce as accepta eu - proprietar cu acte in regula - sa vina "neste jmecheri" sa castige lejer 200000 EURO (asta in cel mai nefericit caz pentru ei)??? Pentru niste frimituri? Pentru un termopan? Pentru ... ce anume?
|
|
|
Vizitator_laur. |
![]()
|
Guests ![]() |
Fratilor, hai sa facem un calcul: cat costa "avantajele" acceptarii mansardarii (zugravit scara, izolat termic, etc) si cat castiga cine ... cine castiga din vanzarea noilor spatii de locuit (sa zicem 1000 EURO/mp)??? De ce as accepta eu - proprietar cu acte in regula - sa vina "neste jmecheri" sa castige lejer 200000 EURO (asta in cel mai nefericit caz pentru ei)??? Pentru niste frimituri? Pentru un termopan? Pentru ... ce anume? Cred ca ar fi corect sa vedeti cat costa cota parte a fiecaruia euro/m2 si daca e convenabil sa accepti |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | acum este: 9th December 2019 - 06:14 AM |