Asistentul meu
Bine ati venit pe Forumul Hotnews!
Cititi regulamentul Forumului inainte de a publica.
![]() |
Vizitator_Matei. |
![]()
|
Guests ![]() |
La mine in bloc au aparut niste anunturi cu privire la posibilitatea de a intra in programul de mansardare. Asta inseamna ca peste cele 4 etaje existente s-ar mai construi practc, inca unul. Ei bine, am constatat cu stupoare, ca majoritatea vecinilor mei e de acord cu aceasta initiativa cretina. Ca ne zugraveste gratuit scara, ca ne pun termopane la intrare, ca vor schimba instalatiile de apa si caldura pe toate coloanele etc. Doar eu si vecinii de la ultimul etaj (EVIDENT) suntem impotriva. Sunt eu absurd? Voi ati acepta asa ceva in blocul vostru?
|
|
|
![]() |
Vizitator_Filth. |
![]()
|
Guests ![]() |
Uite ca am eu un argument impotriva foarte foarte bun. Unde draci isi vor parca masinile aia de la Mansarda? Ca deja ne incaieram in fiecare saptamana, astea 4 etaje, pe trotuarul din fata blocului (ca locuri de parcare ioc). Ne face cineva si parcare supraetajata?
|
|
|
Vizitator_hahaha. |
![]()
|
Guests ![]() |
Uite ca am eu un argument impotriva foarte foarte bun. Unde draci isi vor parca masinile aia de la Mansarda? Ca deja ne incaieram in fiecare saptamana, astea 4 etaje, pe trotuarul din fata blocului (ca locuri de parcare ioc). Ne face cineva si parcare supraetajata? Si un pic de masaj la spate, si vant cu frunza cand e foarte cald!!!!!!!! Rad eu, dar ai spus aici inca unul din dezavantajele pe care trebuie sa le iei in calcul cand vrei sa calculezi daca renteaza sau nu..... |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | acum este: 7th December 2019 - 07:50 AM |