Asistentul meu
Bine ati venit pe Forumul Hotnews!
Cititi regulamentul Forumului inainte de a publica.
![]() |
Vizitator_Mario. |
![]()
|
Guests ![]() |
Eminescu a fost acuzat de antisemitism, fiindcă la vremea sa nu a fost de acord cu acordarea de cetăţenie română tuturor evreilor care locuiau în România.
Oare dacă în viitor vom avea 1 milion de arabi recent imigraţi în România, ar fi anormal să ne opunem la acordarea pentru toţi aceştia a cetăţeniei române? http://mariusmioc.wordpress.com/2009/01/15...l-lui-eminescu/ |
|
|
![]() |
Vizitator_rakkone. |
![]()
|
Guests ![]() |
Da, dar noi nu avem voie sa discutam aceste subiecte pentru ca libertatea de opinie sau de expresie exista atat timp cat nu pomenesti nimic de jid... pardon, de evrei. In afara de cazurile in care ii pomenesti de bine, in care ii lauzi pentru binele pogorat de ei asupra omenirii, pentru oamenii de valoare pe care i-au dat, pentru cat de bine conduc ei finantele si media americane etc
|
|
|
Vizitator_jonelu. |
![]()
|
Guests ![]() |
asa este nu avem voie sa dam o parere ca vom fi catalogati...sau daca contestam holocaustul suntem pasibili de inchisoare!!!!halal libertate. in fine referitor la eminescu chiar este denigrator faptul ca este numit antisemit tinand cont de faptul ca acest concept nici nu era inventat atunci!!!marele poet si-a spus oful si atata!!!
tot pe hotnews citisem ca un cimitir evreiesc fusese vandalizat si au aparut acuzatiile de antisemitism.dupa aceste acuzatii urmatorul pas este cererea de despagubiri asa cum s-a procedat si-n cazul Germaniei!!!! |
|
|
![]()
|
|
Membru veteran ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Postari: 629 Inscris: 25-October 08 Utilizatorul numarul: 4 440 ![]() |
asa este nu avem voie sa dam o parere ca vom fi catalogati...sau daca contestam holocaustul suntem pasibili de inchisoare!!!!halal libertate. in fine referitor la eminescu chiar este denigrator faptul ca este numit antisemit tinand cont de faptul ca acest concept nici nu era inventat atunci!!!marele poet si-a spus oful si atata!!! tot pe hotnews citisem ca un cimitir evreiesc fusese vandalizat si au aparut acuzatiile de antisemitism.dupa aceste acuzatii urmatorul pas este cererea de despagubiri asa cum s-a procedat si-n cazul Germaniei!!!! statul israel a cerut statului roman sa adopte o lege care sa pedepseasca aspru profanarea cimitirelor evreiesti. nu inteleg cum de si-a permis statul israel asa ceva cand statul roman are deja o lege care pedepseste profanarea cimitirelor, de orice rit ar fi ele. |
|
|
![]()
|
|
![]() Sir Tsunami ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Postari: 5 035 Inscris: 25-July 08 De la: Bucuresti, deocamdata Utilizatorul numarul: 2 011 ![]() |
statul israel a cerut statului roman sa adopte o lege care sa pedepseasca aspru profanarea cimitirelor evreiesti. nu inteleg cum de si-a permis statul israel asa ceva cand statul roman are deja o lege care pedepseste profanarea cimitirelor, de orice rit ar fi ele. really? uite ca si-a permis. intrebarea mea este: care a fost pozitia guvernului si presedintelui? asa ca eu intreb, cum de si-au permis oficialii nostrii sa taca? ei trebuie infierati nu evreii. ei pot cere ce vor. pot plati si paznici la cimitire. dar cand un alt stat iti cere sa adopti o noua lege in tara ta ca sa protejeze un neam, trebuie sa iei pozitie, esti obligat. dar, ne departam de subiect. de ce sa fie denigrator faptul ca eminescu e considerat antisemit? eu nu ma simt denigrat cu nimic. nimeni nu e perfect. in cazul asta cred ca nu a gandit suficient si a fost luat de valul curentului, asa cum si multi din noi astazi suntem vinovati de rasism in ceea ce-i priveste pe tigani -------------------- Wake up 'n RIDE!
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | acum este: 13th December 2019 - 02:44 PM |