Asistentul meu
Bine ati venit pe Forumul Hotnews!
Cititi regulamentul Forumului inainte de a publica.
![]() ![]() |
![]() |
Vizitator_motores. |
![]()
|
Guests ![]() |
Intr-adevar:
pe locul 1: Prison Break (e cu adevarat cel mai tare) 2: Family guy 3: Entourage 4: Warehouse 7 5: 2 and 1/2 men 6: Chuck 7: House M.D. Cine mai are recomandari, va astept, poate mai aflu de alte seriale frumoase. |
|
|
Vizitator_mircea. |
![]()
|
Guests ![]() |
Am urmărit toate postările şi nu am văzut nominalizat de către nimeni un excelent serial poliţist american: "The Shield". Au fost şapte sezoane date şi la televiziunile noastre şi, vă asigur, a meritat efortul de a le urmări pe toate. Părerea mea e să-l căutaţi pe torente şi, dacă îl veţi viziona, îmi veţi da dreptate. S-auzim de bine!
|
|
|
![]()
|
|
![]() Nou venit ![]() Grup: Membri Postari: 14 Inscris: 20-January 11 De la: bucuresti Utilizatorul numarul: 25 516 ![]() |
Mie imi place si serialul "Medium" cu Patricia Arquette, e destul de realist facut, si cu niscaiva simt al umorului
![]() ![]() -------------------- http://verze.ro
|
|
|
Vizitator_Georgiana. |
![]() ![]()
|
Guests ![]() |
Sincer nu prea am timp de televizor, prefer sa-mi descarc de pe net orice serial sau film.
Pentru mine cele mai pune 3 seriale sunt: 1. Californication 2. Supernatural 3. Spartacus Californication mi se pare genial. Il recomand. Un film ce include comedia, romantismul, drama si distractia. SUPER |
|
|
Vizitator_acadea. |
![]() ![]()
|
Guests ![]() |
Topul meu ar fi ceva de genu:
1.Friends 2.Grey's anatomy 3.How I met your mother 4.Ally McBeal 5.Sex and the city Lista continua, dar astea mi-au placut in mod deosebit si daca n-ati vazut vreunu din ele eu chiar zic ca merita sa va uitati ![]() |
|
|
Vizitator_Musafir. |
![]()
|
Guests ![]() |
1.two and a half men
2.chuck 3.The Big Bang Theory 4.friends 5.the hard times of rj berger 6.blue state mountain |
|
|
![]()
|
|
![]() Membru veteran ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Postari: 2 344 Inscris: 7-April 10 Utilizatorul numarul: 19 455 ![]() |
S-a dus putin Peter Falk. Si totusi este aici
![]() |
|
|
Vizitator_Hello Newman. |
![]()
|
Guests ![]() |
|
|
|
Vizitator_Ruxi. |
![]() ![]()
|
Guests ![]() |
90210;
One Tree Hill; Gossip Girl; The Vampire Diaries; Pretty Little Liars ... sunt super toate! <3 |
|
|
Vizitator_dany. |
![]()
|
Guests ![]() |
FRINGE e cel mai tare,dupa care Prison Break
|
|
|
Vizitator_mir. |
![]() ![]()
|
Guests ![]() |
[font="Comic Sans MS"][/font][color="#008080"][/color]
SERIALE FOARTE FRUMOASE DE COMEDIE CARE MERITA VAZUTE SUNT: BUNDY FAMILY FRIENDS si JOEY-continuarea TWO AND A HALF MEN THE WAR AT HOME THE BIG BANG THEORY - super SF - STARGATE SG-1 ESTE SUPER SI NU TREBUIE RATAT BINENTELES CSI toate seriile sunt exceptionale ORICUM SERIALE SUNT MULTE, DE TOATE GENURILE SI FRUMOASE PENTRU TOTI VIZIONARE PLACUTA !!! |
|
|
Vizitator_Cucurigu. |
![]()
|
Guests ![]() |
1. Supernatural/Prison Break ( Nu ma pot decide )
2. Heroes 3. Lost 4. The Walking Dead 5. Sucking The World (UK - US e naspa...) |
|
|
Vizitator_Spock. |
![]()
|
Guests ![]() |
Am urmărit toate postările şi nu am văzut nominalizat de către nimeni un excelent serial poliţist american: "The Shield". Au fost şapte sezoane date şi la televiziunile noastre şi, vă asigur, a meritat efortul de a le urmări pe toate. Părerea mea e să-l căutaţi pe torente şi, dacă îl veţi viziona, îmi veţi da dreptate. S-auzim de bine! Ai dreptate The Shield e foarte bun serialul,dar mai recomand The Wire si Breaking Bad una dintre cele mai bune seriale facute pana acum...... |
|
|
Vizitator_alex. |
![]()
|
Guests ![]() |
[quote name='gabriela bondoc' date='Sep 16 2008, 10:57 AM' post='3813']
Prietene, daca ai ajuns sa ne recomanzi Tanar si nelinistit.....esti avariat la cap, tati...scuze. |
|
|
Vizitator_Craps. |
![]()
|
Guests ![]() |
sincer
![]() ![]() ![]() |
|
|
Vizitator_roxana. |
![]()
|
Guests ![]() |
1 HOUSE MD
2 MONK 3 PRISON BREAK 4 THE GOOD WIFE 5 SUPERNATURAL 6 FAMILIA BUNDY |
|
|
Vizitator_starjana97. |
![]() ![]()
|
Guests ![]() |
1: Doctor who
2:Torchwood 3:The Big Bang Theory |
|
|
Vizitator_R3D0G. |
![]() ![]()
|
Guests ![]() |
1.Supernatral(Merita vazut e demential ,macar pana la sezonul 5 inclusiv)
2.Misfits(Cel mai bun serial de comedie imbinat cu Sf) 3.Heroes(Save the cheerleader save the world) |
|
|
Vizitator_dadu. |
![]()
|
Guests ![]() |
Game of Thrones
|
|
|
Vizitator_Alex. |
![]()
|
Guests ![]() |
Supernatural
TrueBlood House Dexter Weeds Heroes John Doe |
|
|
Vizitator_Anca. |
![]()
|
Guests ![]() |
1. One tree hill
2. O.C 3. Grey's Anatomy 4. 90210 5. Gossip Girl 6. True Blood 7. Vampire Diaries 8. Private Practice 9. Pretty little liars 10. Ghost Whisperer |
|
|
Vizitator_Incognito. |
![]()
|
Guests ![]() |
1. Prison Break
2. Dexter 3. The Mentalist 4. Lie to me 5. Friends 6. Spartacus 7. The Borgias |
|
|
Vizitator_Ady. |
![]()
|
Guests ![]() |
Frate...de ce nu realizati ca ''Supernatura;'' e cel mai frumos:D?
|
|
|
Vizitator_ioana. |
![]() ![]()
|
Guests ![]() |
sunt de adaugat The vampire diares si Lie to me(un serial super adevarat p kre il recomand ku kaldura tuturor)!
|
|
|
Vizitator_SorinEmilian. |
![]()
|
Guests ![]() |
1 - Prison Break ... 2 - Heroes ... 3 - Lost ... 4 - Kyle XY ... 5 - Breaking Bad ... 6 - Merlin ... 7 - Camelot ... Game Of Thrones ... 8 - OZ ... 9 - Spartacus .............
|
|
|
Vizitator_AlexndraSmotocel. |
![]()
|
Guests ![]() |
|
|
|
Vizitator_AlexandraSmotocel. |
![]() ![]()
|
Guests ![]() |
1. Anatomia lui grey
2.Dr.House 3.Lie to me. 4.CSI 5.The vampire diaries 6.Criminal minds 7.Friends 8.Sienfield 9.Spartcus 10.True Blood cele mai bune zice eu...momentan ma aflu in descoperirea de noi seriale....si in caz de mai gasesc ceva intresant sau cel putin la fel de interesante ca aceste voi completa lista!!! ....recomandari daca aveti de facut cu cel mai mare drag le primesc ..kiss ya' alll:!!!!! |
|
|
Vizitator_catalin_2803. |
![]()
|
Guests ![]() |
Orice perioada din orice tara (unele nu au rulat la noi) Asta sunt cele mai tari seriale ce le-am vizionat pana in ziua de azi. 1. Prison Break 2. Friends 3. Lost 4. Dexter 5. Stargate SG1 6. Criminal Minds 7. Heroes 8. Greys Anatomy 9. House 10. Alias Care sunt preferatele tale? deci cel mai tare serial din toate timpurile este LIE TO ME cine la vazut stie despre ce vorbesc |
|
|
Vizitator_tantelpupaza. |
![]()
|
Guests ![]() |
Orice perioada din orice tara (unele nu au rulat la noi) Asta sunt cele mai tari seriale ce le-am vizionat pana in ziua de azi. 1. Prison Break 2. Friends 3. Lost 4. Dexter 5. Stargate SG1 6. Criminal Minds 7. Heroes 8. Greys Anatomy 9. House 10. Alias Care sunt preferatele tale? |
|
|
![]()
|
|
Nou venit ![]() Grup: Membri Postari: 10 Inscris: 23-November 11 Utilizatorul numarul: 30 202 ![]() |
How I Meet Your Mother este cel mai bun pentru mine
![]() |
|
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | acum este: 23rd February 2019 - 04:56 AM |