Asistentul meu
Bine ati venit pe Forumul Hotnews!
Cititi regulamentul Forumului inainte de a publica.
![]() |
Vizitator_tatiana. |
![]()
|
Guests ![]() |
As avea o intrebare pentru cei care au trecut prin aceeasi situatie.
Cam care are fi cea mai corecta, legala metoda pentru a-l aduce pe fratele meu in Germania sa stea si lucreze legal aici? Momentan lucreaza ca painter in Anglia si ar dori sa vina in Germania, inca nu stie limba si nici cum va obtine drept de munca. A studiat Finantele in tara si a fost cativa ani contabil acolo, e pe undeva pe la 35 ani el. Cam cum credeti ca se poate muta frumos, legal in Germania, respectiv Berlin? |
|
|
![]() |
Vizitator_ancuta. |
![]()
|
Guests ![]() |
As avea o intrebare pentru cei care au trecut prin aceeasi situatie. Cam care are fi cea mai corecta, legala metoda pentru a-l aduce pe fratele meu in Germania sa stea si lucreze legal aici? Momentan lucreaza ca painter in Anglia si ar dori sa vina in Germania, inca nu stie limba si nici cum va obtine drept de munca. A studiat Finantele in tara si a fost cativa ani contabil acolo, e pe undeva pe la 35 ani el. Cam cum credeti ca se poate muta frumos, legal in Germania, respectiv Berlin? Vezi pe jobs112 gasesti sfaturi live..e un fel de tv jobs unde poti sa pui intrebari si primesti raspunsuri live despre probleme de genul asta sau altele bafta |
|
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | acum este: 11th December 2019 - 04:40 AM |