Asistentul meu
Bine ati venit pe Forumul Hotnews!
Cititi regulamentul Forumului inainte de a publica.
![]() |
Vizitator_tatiana. |
![]()
|
Guests ![]() |
As avea o intrebare pentru cei care au trecut prin aceeasi situatie.
Cam care are fi cea mai corecta, legala metoda pentru a-l aduce pe fratele meu in Germania sa stea si lucreze legal aici? Momentan lucreaza ca painter in Anglia si ar dori sa vina in Germania, inca nu stie limba si nici cum va obtine drept de munca. A studiat Finantele in tara si a fost cativa ani contabil acolo, e pe undeva pe la 35 ani el. Cam cum credeti ca se poate muta frumos, legal in Germania, respectiv Berlin? |
|
|
![]() |
Vizitator_Marian. |
![]()
|
Guests ![]() |
Cum de munca vad ca nu se mai pune problema ce-ar fi sa discutam de SHUNCA IN GERMANIA, care vi-se pare cea mai buna shunca ( Shincken nu Speck !!!) si unde se gaseste ?
Un Erdbeereman Aleman ![]() |
|
|
Vizitator_budinca de cartofi. |
![]()
|
Guests ![]() |
Cum de munca vad ca nu se mai pune problema ce-ar fi sa discutam de SHUNCA IN GERMANIA, care vi-se pare cea mai buna shunca ( Shincken nu Speck !!!) si unde se gaseste ? Un Erdbeereman Aleman ![]() Cea mai buna si accesibila e aia de Serrano! Originala gasesti doar in Delikatessenladen ![]() Da mie-mi plac si aia de Schwarzwald, cu conditia sa nu fie d-aia de la Discounteri ca e fake! dar cea mai, cea mai buna cica ar fi Jamón Ibérico.. din porci care grohaiesc fericiti prin plantatii de stejar.. ![]() |
|
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | acum este: 14th December 2019 - 09:15 AM |