Asistentul meu
Bine ati venit pe Forumul Hotnews!
Cititi regulamentul Forumului inainte de a publica.
![]() |
Vizitator_Elada. |
![]() ![]()
|
Guests ![]() |
O intrebare care zguduie din temelii Biserica crestina dar si spiritul :
Ce a facut Hristos in cele doua mari Conflagratii Mondiale ? Zilnic , mii de oameni erau secerati de gloante iar milioanele de femei cadeau zilnic in genunchi si inaltau la Cer rugaciuni ce dogoreau pamantul : " Doamne slobozeste pacea pe pamant .Potoleste ura si mania celor de pe front si da carmuitorilor pace si intelepciune sa se intoarca sanatosi copii , parintii, fratii si sotii ,sa putem muncii , sa ne castigam existenta si sa te slavim Doamne ! Logica elementara si ratiunea va da raspunsul -unul de gradul seismic 12 : Ce a facut in timpul razboaielor de cotropire purtate de Constantin Cel Mare cand i s-a aratat pe cer semnul crucii iar dedesubt scria - Sub semnul acesta vei invinge . Asa a inceput Istoria crestinismului- prin participarea lui Hristos la subjugarea lumii. Inchizitia, Cruciadele , Baterea pe cruce a Americii Latine care nu accepta crestinismul .... Lista este lunga si infioratoare dar tot atat de relevanta .Cele doua mari Razboaie Mondiale sunt alte doua Mari Cruciade in care evreii, paganii si comunistii au fost exterminati in crematoriii si lagare de gazare . "Mantuitorul " lucreaza si astazi necontenit la " mantuirea sufletului "dar asa cum ne reveleaza Emil Cioran in Istorie si Utopie : " Il vad la orizont cu sabia de foc si deja aud gemetele , chiar strigatele noastre caci noaptea ce ne va pogori in oase va aduce cu ea - nu Pacea asa cum a promis-o si a facut-o pentru psalmist ci-Groaza. Acesta este chiar mesajul " mantuitorului " in Evanghelia dupa Toma : " Unii cred ca eu am venit sa aduc pacea pe Pamant dar eu am venit sa aduc sabia caci -unde vor fi cinci -trei vor fi contra doi si doi contra trei si tatal contra fiului si fiul contra tatalui ." |
|
|
![]() |
Vizitator_Musafir. |
![]() ![]()
|
Guests ![]() |
Dragä Odine, vezi că ai pană pe spate... Ai cric ? Dacă nu, roagă - te, ai să vezi ce repede se rezolvă prin credință orice. Fă un test. Dacă nu se rezolvă imediat, înseamnă că era prea ocupat cu mine
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | acum este: 10th December 2019 - 03:58 AM |