Asistentul meu
Bine ati venit pe Forumul Hotnews!
Cititi regulamentul Forumului inainte de a publica.
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Administrator ![]() ![]() ![]() Grup: Root Admin Postari: 1 241 Inscris: 29-March 08 Utilizatorul numarul: 1 ![]() |
Aici vor ajunge atacurile la persoana si raspunsurile la respectivele atacuri . Voi taxa doar exagerarile . Tot aici vor ajunge si unele offtopice .
|
|
|
![]()
|
|
![]() Membru ![]() ![]() Grup: Membri Postari: 65 Inscris: 19-April 10 Utilizatorul numarul: 19 905 ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Administrator ![]() ![]() ![]() Grup: Root Admin Postari: 1 241 Inscris: 29-March 08 Utilizatorul numarul: 1 ![]() |
nu mi se pare corect sa ajunga SI raspunsurile la atacuri. si deci nici atacurile ![]() singuri nu putem? trebe neeaparat sa ne ordonezi tu? Pai , se impaca lupul , capra si varza . Cei care se cearta , pot sa continue aici si cei care vor sa discute la subiect , pot continua la subiect . |
|
|
Vizitator_Gelu77. |
![]()
|
Guests ![]() |
|
|
|
Vizitator_Till. |
![]()
|
Guests ![]() |
Subscriu
![]() |
|
|
Vizitator_Gelu77. |
![]()
|
Guests ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Membru ![]() ![]() Grup: Membri Postari: 65 Inscris: 19-April 10 Utilizatorul numarul: 19 905 ![]() |
la subiect. on topic. hahahaha
![]() imi imaginez (probabil corect) ca pe subiectele unde am devenit antipatic sau bou nu ati raspuns ![]() |
|
|
![]() ![]()
|
|
![]() Membru veteran ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Postari: 609 Inscris: 20-November 09 De la: Rock'n Roll Hall of Fame Utilizatorul numarul: 16 532 ![]() |
si promitem ca Groapa cu Certuri va fii cel mai hot subject on hotnews....cam cum e p'acolo la voi cu Oteveul ![]() trebuie sa ne chinuim insa sa aducem si niste manelisti pe aci....Moto, Capshu etc ![]() ![]() -------------------- Vi veri veniversum vivus vici
|
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]() ![]()
|
|
![]() Membru veteran ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Postari: 609 Inscris: 20-November 09 De la: Rock'n Roll Hall of Fame Utilizatorul numarul: 16 532 ![]() |
Sunt lucruri care nu pot fi spuse nici aici , sunt cuvinte care nu pot fi scrise nici aici . Insa da , aici e loc de cearta . pai, hai sa ne certam! -------------------- Vi veri veniversum vivus vici
|
|
|
Vizitator_Gelu77. |
![]()
|
Guests ![]() |
|
|
|
![]() ![]()
|
|
pai pa ce sa ne certam? pai sa ne certam pe ce motiv de cearta sa gasim ![]() -------------------- Vi veri veniversum vivus vici
|
|
|
Vizitator_Gelu77. |
![]()
|
Guests ![]() |
|
|
|
Vizitator_Musafir. |
![]()
|
Guests ![]() |
|
|
|
![]() ![]()
|
|
Sunt lucruri care nu pot fi spuse nici aici , sunt cuvinte care nu pot fi scrise nici aici . Insa da , aici e loc de cearta . si care ar fi cuvintele care nu se pot scrie? as dori o lista, daca se poate ![]() -------------------- Vi veri veniversum vivus vici
|
|
|
![]()
|
|
Dar nu crezi ca te iei prea in serios? Te plateste la bucata? ![]() Incerc sa conving cativa oameni sa nu se mai certe pe subiecte . Pe de alta parte , nu-mi place sa sterg ce scrie cineva si uite , am gasit solutia asta . Accept sugestii , daca cumva ai o idee mai buna , pune-o aici . |
|
|
![]() ![]()
|
|
se poate face topicul asta 18+ ?
ca sa ne exprimam mai concis ![]() -------------------- Vi veri veniversum vivus vici
|
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]() ![]()
|
|
nu , insa poti pune p...a ![]() ![]() e bine de stiut ![]() totusi, sper sa nu fie cazul. -------------------- Vi veri veniversum vivus vici
|
|
|
Vizitator_Till. |
![]()
|
Guests ![]() |
Opa ce-i aicea ?
![]() Si eu nu scriu aici ? Sau probabil nu ma încadrez în aceasta categorie ? |
|
|
Vizitator_dreapta chibzuinta a lui massaro. |
![]()
|
Guests ![]() |
Aici vor ajunge atacurile la persoana si raspunsurile la respectivele atacuri . Voi taxa doar exagerarile . Care persoana??????????????? Ar fi mai potrivit groapa cu prostie!!!!! Ca numai ignoranta si prostia fac groapa..........in buget, in ...etc,....etc...... |
|
|
Vizitator_un oarecare. |
![]()
|
Guests ![]() |
Akanom nu-ti mai pierde timpul cu idioti ca "crusoe". Pur si simplu ignora-l. Nu-i mai face jocul de a abate atentia de la adevarata problema. E UN IMBECIL SI ATAT.
Astept cu nerabdare formularea cadru pentru reclamatia ce trebuie facuta catre reprezentantii nostrii pe care-i platim cu salarii astronomice. |
|
|
Vizitator_Gelu77. |
![]()
|
Guests ![]() |
Akanom nu-ti mai pierde timpul cu idioti ca "crusoe". Pur si simplu ignora-l. Nu-i mai face jocul de a abate atentia de la adevarata problema. E UN IMBECIL SI ATAT. Astept cu nerabdare formularea cadru pentru reclamatia ce trebuie facuta catre reprezentantii nostrii pe care-i platim cu salarii astronomice. asta sa inteleg ca a fost un post proaspat mutat in groapa? ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Membru veteran ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Postari: 282 Inscris: 6-August 09 De la: undeva in Romania Utilizatorul numarul: 10 366 ![]() |
![]() ![]() -------------------- ....... |
|
|
Vizitator_Till. |
![]()
|
Guests ![]() |
asta sa inteleg ca a fost un post proaspat mutat in groapa? ![]() cam asa ceva. sarmanul ala precis îsi cauta înca postul pe topicul lui ![]() Mai are putin si pune anunt : "Pierdut post tigrat, cu pedigee îndoielnic. Raspunde la numele "ce bou am fost, noroc ca sunt". Gasitorului recompensa. Ete sanchi" |
|
|
Vizitator_Securitatea comunista. |
![]() ![]()
|
Guests ![]() |
Sictiri biserica nebuna ! Ai uneltit , impilat , ucis si masacrat pe evrei , pagani, comunisti , atei , musulmani ca sa aduci puterea monstrului despre care mandatul de arestare emis de romani precizeaza ca era " infiorator la chip si cu doua cocoase "- cel ce singur s-a definit in evanghelia dupa Toma : "Unii cred ca eu am venit sa aduc Pacea pe pamant dar eu am venit sa aduc Sabia caci unde vor fi cinci , trei vor fi contra doi si doi contra trei si fiului contra tatalui si tatal contra fiului " Popimea si bisericile ei au fost uneltele Diavolului ; nu a adus mantuirea ci dezbinarea , impilarea si razboaile nebune din Biblie precum Razboaiele romane de cotropire si desfiintare a omului , Inchizitia , Cruciadele , Cel Del Al Doilea Razboi Modial si Revolutia cu 20 de ani de impilare , de saracie pentru popor si de opulenta pentru lepre si secaturi , de minciuni cum minciuna este toata religia si pretinsii ei mantuitori .Oamenii de rand nu-si mai pot vinde nici macar produsele agricole si nu mai au nici macar dinti in gura dar tu nu vezi si nu intelegi nimic .Repeti la infinit porcariile Bibliei revolute si condamnate de toate secolele si de toata lumea treaza si civilizata. Ai distrus 3000 de fabrici si in locul lor ne-ai ridicat 3ooo de biserici sa ne inchinam la monstrii setosi de sange si razboaie, de crime, prostitutie , violuri si minciuna. |
|
|
Vizitator_A Lef. |
![]() ![]()
|
Guests ![]() |
|
|
|
Vizitator_gigel de luxembourg. |
![]()
|