Asistentul meu
Bine ati venit pe Forumul Hotnews!
Cititi regulamentul Forumului inainte de a publica.
![]() |
Vizitator_forumul civic. |
![]()
|
Guests ![]() |
Astia fac non stop slalom printre masini (interzis in toate tarile din vest), la semafor se strecoara pe linga ele pina-n fata (deasemena interzis) si in rest fac wheeley pe o roata sau se intrec cu 150 la ora prin oras, intr-un vacarm infernal. Iar politia nu face nimic.
Apoi se pling ca la noi in RO, soferii nu sunt suficienti de atenti cu ei. Pai dragi motociclisti, ptr voi Romania e raiul pe pamint: la cum circulati voi, oriunde in vest v-ar salta politia in catuse nu doar carnetul !!! si asta o spun in cunostinta de cauza (am carnet moto obtinut in Germania unde pe linga poligon cu multe teste de frinare brusca, se dau probe de oras si autostrada). In ro se da carnetul moto in gluma, fara multe probe, la toti dementii infantili, care apoi se urca pe motociclete mai puternice de cit o msina. Cuconsecinte tragice ( secera pietoni pe trotuar cu moto scapate de sub control ori se infig in portierele masinilor, la fel de mortal si ptr pasagerii din masina) Cit despre tobele de esapament galagioase, adica tunate (si Evident neautorizate la decibelii produsi), oriunde in UE v-ar opri si salta pe loc talonul (caci orice modificare neomologata si autorizata la un vehicol produce suspendarea dreptului de a circula pe un drum public) si v-ar sigila motocicleta/ scuterul. Plus amenda si punctele din carnet. Lucru valabil si ptr automobilele "tunate" cu tot felul de esapamente sport. In Germania n-apuca sa faca 2 colturi ca au si fost trase pe dreapta si luate la purecat. Chiar si cele autorizate. S-au saturat de atitea controale si majoritatea proprietarilor renunta la ele. Repet, la noi politia rutierea e handicapata la capitolul relatia cu moto ori masini tunate (adica galagioase). Asteptam o schimbare de atitudine din partea politiei rutiere cit si a primarilor si consilierilor nepasatori (macar impotriva vacarmului la care sunt supuse dintr-un foc mii de familii cind trece un motociclist ori sofer "salbatec" pe un bulevard). Stiind ca se poate altfel, Admir si Iubesc motociclistii civilizati mai mult ca oricind. SEMNATI O PETITIE catre POLITIA ROMANIA SI PRIMARIE? ceva de genul: Acum ca a inceput sezonul, FERITI-NE DE SALBATECII PE 2 ROTI ! dar si pe 4 !! Ptr siguranta si linistea noastra. La propriu !!! Marius Draghici |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Membru veteran ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Postari: 304 Inscris: 26-January 09 Utilizatorul numarul: 6 088 ![]() |
Vad ca motociclistii sunt deranjati ca:
1. soferii aglomereaza traficul 2. soferii nu le fac loc sa se bage ei Va informez ca si 1 si 2 sunt permise de lege. Deci nu vorbim de legalitate, ci de ce v-ar place voua sa se intample. Incercati sa-i scrieti lui Mos Craciun. |
|
|
Vizitator_rakkone. |
![]()
|
Guests ![]() |
Vad ca motociclistii sunt deranjati ca: 1. soferii aglomereaza traficul 2. soferii nu le fac loc sa se bage ei Va informez ca si 1 si 2 sunt permise de lege. Deci nu vorbim de legalitate, ci de ce v-ar place voua sa se intample. Incercati sa-i scrieti lui Mos Craciun. Nu vezi bine sau te faci. 1) Da, soferii care merg 3-4 statii de autobuz cu masina proprie, care merg la serviciu in Bucuresti singuri in masina, aglomereaza traficul. Nu numai al motociclistilor ci si al celor care merg cu treburi serioase cu masina, pe distante lungi, sau al celor care merg cu autobuzul. Nimeni nu zice ca e ilegal, e doar stupid. Eu am masina, am avut motocicleta, cand nu ploua sau nu am treaba (km multi sau lucruri de carat) merg insa cu bicicleta. 2) Nu, nimeni nu cere sa se dea soferii la o parte. In schimb putem cere ca soferii sa nu fie tampiti, sa nu intoarca peste dubla continua, sa nu se bage cand nu au prioritate si cand vine o motocicleta sau bicicleta pe principul "lasa-l ca opreste el de frica sa nu il rup", sa se uite in oglinda cand schimba banda de mers, etc. Alaltaieri un prieten cu motocicleta a fost trantit cand a plecat pe verde de la stop de un imbecil de Mures care a trecut pe rosu, i-a facut praf motocicleta si l-a ranit usor - din fericire, pentru ca putea fi mult mai grav. Intelegi care e problema si cam ce vor motociclistii, sau cum intreba cineva mai sus e necesar un desen? Pentru ca este al coispelea mesaj care spune lucrurile astea si vad ca in continuare nu se intelege. Cat despre tevi tunate, motociclete care fac zgomot, scuteristi tampiti - intra pe un site de motociclism sa vezi parerea aproape generala a motociclistilor vis a vis de prosti de genul asta. |
|
|
![]()
|
|
Membru veteran ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Postari: 304 Inscris: 26-January 09 Utilizatorul numarul: 6 088 ![]() |
2) Nu, nimeni nu cere sa se dea soferii la o parte. In schimb putem cere ca soferii sa nu fie tampiti, sa nu intoarca peste dubla continua, sa nu se bage cand nu au prioritate si cand vine o motocicleta sau bicicleta pe principul "lasa-l ca opreste el de frica sa nu il rup", sa se uite in oglinda cand schimba banda de mers, etc. Alaltaieri un prieten cu motocicleta a fost trantit cand a plecat pe verde de la stop de un imbecil de Mures care a trecut pe rosu, i-a facut praf motocicleta si l-a ranit usor - din fericire, pentru ca putea fi mult mai grav. Intelegi care e problema si cam ce vor motociclistii, sau cum intreba cineva mai sus e necesar un desen? Pentru ca este al coispelea mesaj care spune lucrurile astea si vad ca in continuare nu se intelege.Cat despre tevi tunate, motociclete care fac zgomot, scuteristi tampiti - intra pe un site de motociclism sa vezi parerea aproape generala a motociclistilor vis a vis de prosti de genul asta. Ba se intelege. Nimeni nu sare sa apere un sofer nebun. Eu unul nu cunosc vreun sofer care sa-si propuna sa beleasca bikeri pe strada. In schimb stiu bikeri care-si propun sa sperie vestul... |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | acum este: 14th December 2019 - 02:46 PM |