Asistentul meu
Bine ati venit pe Forumul Hotnews!
Cititi regulamentul Forumului inainte de a publica.
![]() ![]() |
![]() |
Vizitator_zizi. |
![]()
|
Guests ![]() |
Este o discutie care cu siguranta va implica patimi, resentimente, dar ar fi bine sa vedem onest care, cat, cum, unde, de cine si de ce. Ma astept si la multe injurii deoarece am initiat un astfel de topic dar mi-am pregatit carca sa le duc. Va astept.
|
|
|
Vizitator_Vizitator_alin.. |
![]()
|
Guests ![]() |
Este o discutie care cu siguranta va implica patimi, resentimente, dar ar fi bine sa vedem onest care, cat, cum, unde, de cine si de ce. Ma astept si la multe injurii deoarece am initiat un astfel de topic dar mi-am pregatit carca sa le duc. Va astept. scuza-ma ca o spun asa dar eu consider ca trebuie sa fii un pic nebun sa te uiti sau sa urmaresti fotbalul romanesc. |
|
|
Vizitator_nicu_ultras. |
![]()
|
Guests ![]() |
Pai km Dinamo, prietenii stiu de ce!!!
|
|
|
Vizitator_eu. |
![]()
|
Guests ![]() |
Pai km Dinamo, prietenii stiu de ce!!! A castigat Dinamo vreun punct la masa verde de spui asta? Sau la meciul cu Pandurii a batut cu 3 - 0 pentru ca a avatajat-o cineva? Lasand la o parte faptul vehiculat prin presa ca putea castiga la masa verde. Intreb si eu... |
|
|
Vizitator_guest3. |
![]()
|
Guests ![]() |
A castigat Dinamo vreun punct la masa verde de spui asta? ... Intreb si eu... Chiar azi! uite un articol dragut: Gaz Metan - Dinamo 1-1 / Arbitrul opreste Gazul citez din articol: Mai intai, in minutul 20, Boaru trage din doi metri insa Moti se arunca si blocheaza mingea cu mana. Lajos, aproape de faza, nu acorda penalty si nu il elimina pe fundasul dinamovist. |
|
|
Vizitator_ion. |
![]()
|
Guests ![]() |
Chiar azi! uite un articol dragut: Gaz Metan - Dinamo 1-1 / Arbitrul opreste Gazul citez din articol: Mai intai, in minutul 20, Boaru trage din doi metri insa Moti se arunca si blocheaza mingea cu mana. Lajos, aproape de faza, nu acorda penalty si nu il elimina pe fundasul dinamovist. Plus banuieli de noncombat cu Pandurii, si in tur cu Otelul, Bistrita, Timisoara,si Vaslui bulan la greu cu Steaua |
|
|
Vizitator_lk. |
![]()
|
Guests ![]() |
Plus banuieli de noncombat cu Pandurii, si in tur cu Otelul, Bistrita, Timisoara,si Vaslui bulan la greu cu Steaua http://www.e-album.ro/membru.php?id=25352 am aici cv interesant pt tine. ![]() |
|
|
![]()
|
|
Membru veteran ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Postari: 106 Inscris: 3-December 10 De la: timisoara Utilizatorul numarul: 24 823 ![]() |
Cred ca in campionatul de anul asta Otelul a fost destul de avantajata!Noni un prieten fan Poli timisoara e deja exasperat... nici anu asta nu i-au banatenii titlul cu toate ca sunt foarte aproape.
Aceasta postare a fost editata de mrnmarius: May 9 2011, 02:46 PM |
|
|
Vizitator_Musafir. |
![]()
|
Guests ![]() |
Cred ca in campionatul de anul asta Otelul a fost destul de avantajata!Noni un prieten fan Poli timisoara e deja exasperat... nici anu asta nu i-au banatenii titlul cu toate ca sunt foarte aproape. ...nici anul asta nu iau banatenii ... |
|
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | acum este: 14th December 2019 - 08:02 PM |