Asistentul meu
Bine ati venit pe Forumul Hotnews!
Cititi regulamentul Forumului inainte de a publica.
![]() |
Vizitator_Eli. |
![]()
|
Guests ![]() |
Catre voi toti cei care traiti in Bucuresti si va doriti un oras mai curat si civilizat, haideti sa schimbam ceva, ca daca nu o facem noi n-are cine !
In primul rand ii urasc pe toti cei care arunca hartii/ tigari/ sticle goale jos. Nu inteleg cum pot face asta!!??!! Ma uitam intr-o zi la niste batrani dintr-o comuna de langa Bucuresti...cum maturau si plantau floricele in fara portii lor.....putin cate putin, daca fiecare face pentru el, intreaga comuna arata ff bine. In Bucuresti in schimb, toti asteapta sa vina CINEVA sa faca, sa stranga. Intr-adevar e nevoie si de asta ca doar nu ne-am apuca sa maturam in Pta Unirii dar cat putem noi haideti sa facem! Propuneri? Voluntari? |
|
|
![]() |
Vizitator_Musafir. |
![]()
|
Guests ![]() |
Catre voi toti cei care traiti in Bucuresti si va doriti un oras mai curat si civilizat, haideti sa schimbam ceva, ca daca nu o facem noi n-are cine ! In primul rand ii urasc pe toti cei care arunca hartii/ tigari/ sticle goale jos. Nu inteleg cum pot face asta!!??!! Ma uitam intr-o zi la niste batrani dintr-o comuna de langa Bucuresti...cum maturau si plantau floricele in fara portii lor.....putin cate putin, daca fiecare face pentru el, intreaga comuna arata ff bine. In Bucuresti in schimb, toti asteapta sa vina CINEVA sa faca, sa stranga. Intr-adevar e nevoie si de asta ca doar nu ne-am apuca sa maturam in Pta Unirii dar cat putem noi haideti sa facem! Propuneri? Voluntari? Bucurestiul se va schimba doar daca schimbam bucuresteniii cu totul. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | acum este: 6th December 2019 - 09:26 AM |