Asistentul meu
Bine ati venit pe Forumul Hotnews!
Cititi regulamentul Forumului inainte de a publica.
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Membru veteran ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Postari: 1 954 Inscris: 21-July 10 Utilizatorul numarul: 23 041 ![]() |
NASA îşi anunţă cea mai recentă descoperire într-o conferinţă de presă (15 noiembrie 2010)
NASA Announces Televised Chandra News Conference WASHINGTON -- NASA will hold a news conference at 12:30 p.m. EST on Monday, Nov. 15, to discuss the Chandra X-ray Observatory's discovery of an exceptional object in our cosmic neighborhood. Stay tuned: http://www.nasa.gov/multimedia/nasatv/index.html |
|
|
![]()
|
|
![]() Membru veteran ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Postari: 1 954 Inscris: 21-July 10 Utilizatorul numarul: 23 041 ![]() |
De fapt, eu aştept predicţiile voastre: ce au descoperit? hm?
![]() se acordă premii ![]() Aceasta postare a fost editata de Sieglind: Nov 15 2010, 10:22 AM |
|
|
Vizitator_Musafir. |
![]()
|
Guests ![]() |
O planeta care este asemanatoare Terrei.
|
|
|
![]()
|
|
O planeta care este asemanatoare Terrei. waw! în câte privinţe "asemănătoare" Terrei? se referă şi la ăia mici (verzi, nu ştiu ![]() alţii zic că "o gaură neagră": "NASA Finds Youngest Nearby Black Hole" For Release: November 15, 2010 Aceasta postare a fost editata de Sieglind: Nov 15 2010, 10:44 AM |
|
|
![]()
|
|
până acum avem (în ordinea înscrierii):
1. planetă asemănătoare Terrei 2. gaură neagră rien ne va plus? faites vos Jeux ? ![]() ntzzzzzz! de ce să ne grăbim? Aceasta postare a fost editata de Sieglind: Nov 15 2010, 10:56 AM |
|
|
Vizitator_stelica. |
![]()
|
Guests ![]() |
poate ma deruteaza pe mine traducerea, dar "object" nu duce cu gandul la ceva creat de mana cuiva?
sau de tentacule? ![]() Elvis lives! |
|
|
![]()
|
|
Membru veteran ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Postari: 379 Inscris: 30-August 08 Utilizatorul numarul: 2 711 ![]() |
Imediat vin cei cu 2012, asa ca le-o iau inainte. Au descoperit planeta X
![]() |
|
|
![]()
|
|
ok, guys!!!!! mersi mult
refac inventarul ![]() 1. planetă asemănătoare Terrei 2. gaură neagră 3. tentacule (lots of ...) 4. planeta x pe Elvis tre' să-l bag undeva? nu-i mai bine la musicbox? Ramm doarme liniştit, ah! ce mă supără că nu-i cu mine în clipele astea ... apocaliptice ![]() Aceasta postare a fost editata de Sieglind: Nov 15 2010, 11:00 AM |
|
|
![]()
|
|
Membru veteran ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Postari: 379 Inscris: 30-August 08 Utilizatorul numarul: 2 711 ![]() |
poate ma deruteaza pe mine traducerea, dar "object" nu duce cu gandul la ceva creat de mana cuiva? sau de tentacule? ![]() Elvis lives! Au folosit termenul de obiect pentru a atrage si mai multa atentie. Seamana mai degraba cu un experiment psihologico-sociologic in care vor sa afle date noi despre gandirea si imaginatia omului si a societatii. |
|
|
![]()
|
|
Au folosit termenul de obiect pentru a atrage si mai multa atentie. Seamana mai degraba cu un experiment psihologico-sociologic in care vor sa afle date noi despre gandirea si imaginatia omului si a societatii. trecem şi asta, merită ![]() deşi nu cred că NASA ar avea finanţare şi proiect pentru aşa ceva ![]() alţii, n-ar fi exclus ![]() 1. planetă asemănătoare Terrei 2. gaură neagră 3. tentacule (lots of ...) 4. planeta x 5. experiment psiho-socio (whichever) Aceasta postare a fost editata de Sieglind: Nov 15 2010, 11:03 AM |
|
|
Vizitator_x. |
![]()
|
Guests ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
meteorit... ok, meteorit! dar atunci nu ar mai trebui ceva? care să-l califice drept eveniment special (referitor la un "obiect") şi care urmează a fi devoalat cu dramatism .... (că regia e indiscutabilă ![]() 1. planetă asemănătoare Terrei 2. gaură neagră 3. tentacule (lots of ...) 4. planeta x 5. experiment psiho-socio (whichever) 6. meteorit [(+ .... ) asta-i de la mine] Aceasta postare a fost editata de Sieglind: Nov 15 2010, 11:20 AM |
|
|
Vizitator_gigi. |
![]()
|
Guests ![]() |
meteorit... Probabil in conexie cu: http://blogs.discovermagazine.com/80beats/...-of-the-galaxy/ Deci, gaura neagra sau supernova. |
|
|
![]()
|
|
so:
1. planetă asemănătoare Terrei 2. gaură neagră 3. tentacule (lots of ...) 4. planeta x 5. experiment psiho-socio (whichever) 6. meteorit [(+ .... ) 7. gaura neagră supermasivă (sau supernova) din centrul galaxiei [something weird going on in the center of the galaxy ... That the black hole is the culprit, this could be the first evidence ever seen of a supermassive black hole’s eruption.] eu am trecut 7, dar asta nu-i cu Fermi, alt telescop? (Using NASA’s Fermi Gamma-Ray Space Telescope) ăştia anunţă de descoperirea făcută cu Chandra Aceasta postare a fost editata de Sieglind: Nov 15 2010, 11:49 AM |
|
|
Vizitator_mimi. |
![]()
|
Guests ![]() |
au gasit baza nazista de pe partea intunecata a lunii...si bazele de pe marte....
|
|
|
![]()
|
|
au gasit baza nazista de pe partea intunecata a lunii...si bazele de pe marte.... prima: Dark Side of The Moon, merge şi la musicbox ![]() fiind totuşi vorba de baze, îmi permiţi să le unific ca atare? 1. planetă asemănătoare Terrei 2. gaură neagră 3. tentacule (lots of ...) 4. planeta x 5. experiment psiho-socio (whichever) 6. meteorit [(+ .... ) 7. gaura neagră supermasivă (sau supernova) din centrul galaxiei 8. baze (pe Lună, Marte ... undeva) Aceasta postare a fost editata de Sieglind: Nov 15 2010, 11:52 AM |
|
|
Vizitator_Musafir. |
![]() ![]()
|
Guests ![]() |
prima: Dark Side of The Moon, merge şi la musicbox ![]() fiind totuşi vorba de baze, îmi permiţi să le unific ca atare? 1. planetă asemănătoare Terrei 2. gaură neagră 3. tentacule (lots of ...) 4. planeta x 5. experiment psiho-socio (whichever) 6. meteorit [(+ .... ) 7. gaura neagră supermasivă (sau supernova) din centrul galaxiei 8. baze (pe Lună, Marte ... undeva) 9.dovezi ca Dumnezeu exista |
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]() ![]()
|
|
În Numele Adevărului ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Postari: 10 152 Inscris: 10-June 08 De la: Deva Utilizatorul numarul: 1 133 ![]() |
Stiu eu!
![]() ![]() Aceasta postare a fost editata de Pintea Haiducul: Nov 15 2010, 12:08 PM -------------------- https://www.scribd.com/collections/3894082/Holosemantica
http://pintea-haiducul.simplesite.com/423681607 |
|
|
![]()
|
|
Stiu eu! ![]() ![]() pot să rezum? adică "pintoide" ![]() good luck! (fingers crossed ![]() 1. planetă asemănătoare Terrei 2. gaură neagră 3. tentacule (lots of ...) 4. planeta x 5. experiment psiho-socio (whichever) 6. meteorit [(+ .... ) 7. gaura neagră supermasivă (sau supernova) din centrul galaxiei 8. baze (pe Lună, Marte ... undeva) 9. pintoide Aceasta postare a fost editata de Sieglind: Nov 15 2010, 12:10 PM |
|
|
Vizitator_Baba Vanga. |
![]()
|
Guests ![]() |
In sfarsit l-au gasit pe Jimmy Hoffa
![]() |
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]() ![]()
|
|
În Numele Adevărului ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Postari: 10 152 Inscris: 10-June 08 De la: Deva Utilizatorul numarul: 1 133 ![]() |
pot să rezum? adică "pintoide" ![]() Particule pintoide? Sună mai bine decat "God particles", orice s-ar spune... ![]() -------------------- https://www.scribd.com/collections/3894082/Holosemantica
|
|
![]()
|
|
Particule pintoide? Sună mai bine decat "God particles", orice s-ar spune... ![]() Chestia cu "God particle" e o inepţie, ştim, da? numai că a avut impact la public aşa că le convine şi ziariştilor s-o bage musai în titlu ![]() boson / bozon, chiar şi Higgs ... câtă seducţie într-o sintagmă atât de aridă? practic zero aşa că... pintoide rămân ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Membru veteran ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Postari: 2 344 Inscris: 7-April 10 Utilizatorul numarul: 19 455 ![]() |
Buna ziua tuturor
![]() ![]() |
|
|
![]() ![]()
|
|
Chestia cu "God particle" e o inepţie, ştim, da? numai că a avut impact la public aşa că le convine şi ziariştilor s-o bage musai în titlu ![]() boson / bozon, chiar şi Higgs ... câtă seducţie într-o sintagmă atât de aridă? practic zero aşa că... pintoide rămân ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- https://www.scribd.com/collections/3894082/Holosemantica
|
|
![]()
|
|
Buna ziua tuturor ![]() ![]() Wow, de unde stii? ![]() -------------------- https://www.scribd.com/collections/3894082/Holosemantica
|
|
![]()
|
|
Buna ziua tuturor ![]() ![]() Bună ziua, Ramm! dacă da, răspunsul tău e inclus sub 1. , particularizat 1. planetă asemănătoare Terrei; 1.1. Pandora 2. gaură neagră 3. tentacule (lots of ...) 4. planeta x 5. experiment psiho-socio (whichever) 6. meteorit [(+ .... ) 7. gaura neagră supermasivă (sau supernova) din centrul galaxiei 8. baze (pe Lună, Marte ... undeva) 9. pintoide Aceasta postare a fost editata de Sieglind: Nov 15 2010, 12:24 PM |
|
|
Vizitator_razvan. |
![]()
|
Guests ![]() |
Duke Nukem Forever
|
|
|
![]()
|
|
![]() Membru veteran ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Postari: 2 344 Inscris: 7-April 10 Utilizatorul numarul: 19 455 ![]() |
Vedem diseara ce si cum... Deja ma gandesc la niste dedicatii adecvate pentru vajnicii oameni de stiinta de la NASA.
![]() |
|
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | acum este: 22nd February 2019 - 12:26 AM |