Asistentul meu
Bine ati venit pe Forumul Hotnews!
Cititi regulamentul Forumului inainte de a publica.
![]() ![]() |
![]() |
Vizitator_de pe net. |
![]()
|
Guests ![]() |
Esti p.rost? Nu e evident? ![]() ![]() ![]() ![]() Repet, nu face pe d.obitocul, risti sa ramai asa: cati dintre cei direct interesati au aflat de asa zisa cedare a managementului FMI catre BRICS? Toţi, normal. Eu nu am făcut decât să-ţi prezint dovezile: ![]() ![]() ![]() În lipsa unor stipendii guvernamentale pentru Căsuţa mea Regală cu un PC şi doi PC-ici, eu din asta îmi plătesc facturile: dintr-o informare corectă, high fidelity, a Fan Club-ului Pintea. ![]() |
|
|
Vizitator_Musafir. |
![]()
|
Guests ![]() |
notificare ptr. ADMINHOOTNEWS
"'Imbrea" aka Pintea Haiducul aka de_pe_net aka etc. CITEZ: Citeaza (de pe net @ Feb 1 2016, 09:52 AM) * Contractul meu nescris cu statul rus. Am profitat de o oportunitate, căci nişte agenţi pro-ruşi mi-au cerut explicit ajutorul în iulie 2014, pe blogul DeVeghePatriei. Citeaza (de pe net @ Feb 1 2016, 11:13 AM) * Blogul DeVeghePatriei nu-mi aparţine, am comunicat cu agentul respectiv în secţiunea de comentarii a unui articol. Citeaza (de pe net @ Feb 1 2016, 09:52 AM) * Vreau ca, armata rusă să îşi ducă la capăt misiunea pentru care am angajat-o. Recte, obliterarea Israelului şi a Bucureştiului. Citeaza (de pe net @ Feb 1 2016, 11:08 AM) * Sper că acum m-am făcut înţeles. Citeaza (jid.an infect @ Feb 1 2016, 05:25 PM) * |
|
|
Vizitator_de pe net. |
![]()
|
Guests ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Administrator ![]() ![]() ![]() Grup: Root Admin Postari: 1 241 Inscris: 29-March 08 Utilizatorul numarul: 1 ![]() |
notificare ptr. ADMINHOOTNEWS "'Imbrea" aka Pintea Haiducul aka de_pe_net aka etc. CITEZ: Citeaza (de pe net @ Feb 1 2016, 09:52 AM) * Contractul meu nescris cu statul rus. Am profitat de o oportunitate, căci nişte agenţi pro-ruşi mi-au cerut explicit ajutorul în iulie 2014, pe blogul DeVeghePatriei. Citeaza (de pe net @ Feb 1 2016, 11:13 AM) * Blogul DeVeghePatriei nu-mi aparţine, am comunicat cu agentul respectiv în secţiunea de comentarii a unui articol. Citeaza (de pe net @ Feb 1 2016, 09:52 AM) * Vreau ca, armata rusă să îşi ducă la capăt misiunea pentru care am angajat-o. Recte, obliterarea Israelului şi a Bucureştiului. Citeaza (de pe net @ Feb 1 2016, 11:08 AM) * Sper că acum m-am făcut înţeles. Citeaza (jid.an infect @ Feb 1 2016, 05:25 PM) * asta cu ji.dan mi-a scapat, o sa inchid subiectul asta si altele de acelasi autor. Aberatul e ok, antisemitismul e interzis. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | acum este: 16th December 2019 - 02:17 PM |