Asistentul meu
Bine ati venit pe Forumul Hotnews!
Cititi regulamentul Forumului inainte de a publica.
![]() |
Vizitator_kaizoku. |
![]()
|
Guests ![]() |
Dupa o suspendare asemanatoare unei lovituri de stat parlamentare si un referendum de demitere esuat (pe mina vesticilor, cred), dupa alegeri blatuite cu colegii aranjate, noncombat si redistribuiri suspecte (Blaga si Ungureanu recuperati pentru politichia noastra balcanica), le trebuie (politicienilor) o noua constitutie (desi ei pretind ca ne trebuie noua, cetatenilor). Ce-ati vrea sa vedeti si ce credeti ca o sa vedeti in aceasta noua constitutie care ni se pregateste? Eu cred ca ni se pregateste un stat de tip mexican in care politicienii mimeaza democratia si rotatia la putere insa in care cei cu bani (corporatii, banci, baroni locali) vor fi adevarati feudali care stapinesc si nu pot fi atinsi de lege.
|
|
|
![]() |
Vizitator_kaizoku. |
![]()
|
Guests ![]() |
Azi Crin ne-a spus ce-si doreste de la viitoarea Constitutie: vrea ca Parlamentul sa fie controlorul absolut al celorlalte institutii ale statului. Evident, e varianta cea mai sigura pentru corporatii, pentru cei care controleaza financiar politicienii in general. Parlamentul e o medie a intereselor celor cu bani, parlamentul nu poate face surprize pe cand un singur om care are putere poate produce daune Sistemului (nu fiindca respectivul ar vrea ceva bun pentru cetatean ci fiindca respectivul nu vrea sa imparta 'placinta' cu altii). Daca ajungem Republica Parlamentara ca-n Mexic si Parlamentul controleaza tot, ne permanentizam stapinii si nu avem nici o sansa sa ne scuturam de ei. Daca parlamentul va controla SRI, daca parlamentul va controla Justitia, vorbim de hotie de stat legalizata si va fi practic imposibil de oprit.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | acum este: 16th December 2019 - 02:22 PM |