Asistentul meu
Bine ati venit pe Forumul Hotnews!
Cititi regulamentul Forumului inainte de a publica.
![]() |
Vizitator_georgedur. |
![]()
|
Guests ![]() |
Am facut un imprumut in Italia si nu mai fac fata restituirii lui, fiind in somaj. Ce mi se poate intimpla? Stie cineva, a mai avut cineva o experienta sau a aflat de la altii de asa ceva?
|
|
|
![]() |
Vizitator_bubulina. |
![]()
|
Guests ![]() |
Cum e posibil sa semnezi ceva ale carei consecinte nu le cunosti? adica contractul
ignoranta nu e o justificare in fata legii, asa ca e de preferat sa consulti si un avocat; daca nici de asta nu ai bani, fa tot posibilul sa-ti stingi cumva datoria fata de banca, altfel te vei trezi fara obiectul girat daca te-ai gandit sa te mai imprumuti in alta parte , e imposibil ca nu ai venituri |
|
|
![]()
|
|
![]() Sir Tsunami ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Postari: 5 035 Inscris: 25-July 08 De la: Bucuresti, deocamdata Utilizatorul numarul: 2 011 ![]() |
Cum e posibil sa semnezi ceva ale carei consecinte nu le cunosti? adica contractul ignoranta nu e o justificare in fata legii, asa ca e de preferat sa consulti si un avocat; daca nici de asta nu ai bani, fa tot posibilul sa-ti stingi cumva datoria fata de banca, altfel te vei trezi fara obiectul girat daca te-ai gandit sa te mai imprumuti in alta parte , e imposibil ca nu ai venituri tu cand ti-ai luat casa ai citit tot contractul? l-ai inteles? dar cand ai luat in lease masina? -------------------- Wake up 'n RIDE!
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | acum este: 6th December 2019 - 11:53 AM |