Asistentul meu
Bine ati venit pe Forumul Hotnews!
Cititi regulamentul Forumului inainte de a publica.
![]() ![]() |
![]() |
Vizitator_lovendal. |
![]()
|
Guests ![]() |
Eu vreau sa stiu ce premii s-au pus la bataie ca nu-mi vand eu secretele asa ieftin...
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Membru veteran ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Postari: 1 954 Inscris: 21-July 10 Utilizatorul numarul: 23 041 ![]() |
|
|
|
Vizitator_Musafir. |
![]()
|
Guests ![]() |
au descoperit o NASA mirror intr-o lume paralela,care tine o alta conferinta "mirror" ca sa anunte ce va anunta NASA din dimensiunea noastra... si avem un ciclu bosoniano-klingonian...
asta se pune?! ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Membru veteran ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Postari: 1 954 Inscris: 21-July 10 Utilizatorul numarul: 23 041 ![]() |
au descoperit o NASA mirror intr-o lume paralela,care tine o alta conferinta "mirror" ca sa anunte ce va anunta NASA din dimensiunea noastra... si avem un ciclu bosoniano-klingonian... asta se pune?! ![]() nu se pune ![]() dar îmi place mie. asta se pune? ![]() ce avem până acum: 1. planetă asemănătoare Terrei; 1.1. Pandora 2. gaură neagră 3. tentacule (lots of ...) 4. planeta x 5. experiment psiho-socio (whichever) 6. meteorit (+ .... ) 7. gaura neagră supermasivă (sau supernova) din centrul galaxiei 8. baze (pe Lună, Marte ... undeva) 9. pintoide Aceasta postare a fost editata de Sieglind: Nov 15 2010, 02:30 PM |
|
|
Vizitator_Musafir. |
![]()
|
Guests ![]() |
ar fii bine sa se puna, ca altfel vine 2012 mai repede decat ar trebui
![]() sau... poarta "Stargate" din curtea NASA a devenit functionala, iar colonelul O'Neil este acum la comanda Atlantis... mai pe scurt se anunta continuarea seriei "Stargate in Tara Minunilor" |
|
|
![]()
|
|
ar fii bine sa se puna, ca altfel vine 2012 mai repede decat ar trebui ![]() sau... poarta "Stargate" din curtea NASA a devenit functionala, iar colonelul O'Neil este acum la comanda Atlantis... mai pe scurt se anunta continuarea seriei "Stargate in Tara Minunilor" adică vine în 2010? cumva pe 11 noiembrie? oops! a trecut! păi, seria nouă e cu Vanga, un fel de Alice updated? ("uplifted" ar avea un alt înţeles ![]() |
|
|
Vizitator_Musafir Interstelar. |
![]()
|
Guests ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() PS - scuze ca m-am bagat asa neinvitat in seama, da' ierea tare fani discutia si nu m-am putut abtinea... |
|
|
![]()
|
|
![]() Membru veteran ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Postari: 319 Inscris: 14-November 09 De la: Oradea Utilizatorul numarul: 15 480 ![]() |
-Nibiru
sau -supernova in sistemul solar -------------------- Oameni suntem,ce poarta in ei-ganduri ca pietrele,uneori stele...si totdeauna un dor.
|
|
|
Vizitator_bulisor. |
![]()
|
Guests ![]() |
Pot si eu, pot si eu?
![]() ![]() ![]() |
|
|
Vizitator_Musafir. |
![]()
|
Guests ![]() |
Au descoperit planeta de pe care au originat tiganii, descendenti ai zergilor.
Si se pare ca ne asteapta o invazie si mai mare. |
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]()
|
|
-Nibiru sau -supernova in sistemul solar Cocolina, dacă tu spui, atunci: 1. planetă asemănătoare Terrei; 1.1. Pandora 2. gaură neagră 3. tentacule (lots of ...) 4. planeta x 5. experiment psiho-socio (whichever) 6. meteorit (+ .... ) 7. gaura neagră supermasivă (sau supernova) din centrul galaxiei 8. baze (pe Lună, Marte ... undeva) 9. pintoide 10. Nibiru sau supernova in sistemul solar Aceasta postare a fost editata de Sieglind: Nov 15 2010, 02:39 PM |
|
|
Vizitator_Musafir tot Interstelar. |
![]()
|
Guests ![]() |
"fani" de la 2012
![]() cred ca se anunta ca intr-un final au ajuns si americanii pe Luna ![]() |
|
|
![]()
|
|
În Numele Adevărului ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Postari: 10 152 Inscris: 10-June 08 De la: Deva Utilizatorul numarul: 1 133 ![]() |
-Nibiru sau -supernova in sistemul solar Supernova in sistemul solar? ![]() ![]() -------------------- https://www.scribd.com/collections/3894082/Holosemantica
http://pintea-haiducul.simplesite.com/423681607 |
|
|
![]() ![]()
|
|
În Numele Adevărului ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Postari: 10 152 Inscris: 10-June 08 De la: Deva Utilizatorul numarul: 1 133 ![]() |
10. Nibiru sau supernova in sistemul solar Nibiru intra la punctul 1 iar supernova in sistemul nostru solar nu poate exista. -------------------- https://www.scribd.com/collections/3894082/Holosemantica
|
|
![]()
|
|
|
|
|
Vizitator_Musafir foarte Interstelar. |
![]()
|
Guests ![]() |
@pintea haiducu'
asta eraaa!!! finlandezii anunta ca si-au facut cel mai mare depozit de deseuri nucleare de pe planeta... Soarele este singura stea din sistemul nostru solar... a crescut frecventa exploziilor solare relationat cu efectul de sera provocat de neintroducerea autoturismelor cu motor alternativ... vedeti legatura?!?!?! e asa de simplu... finlandezii vor sa stocheze deseurile nucleare generate de Soare si in locul lor sa puna criza economica, sa se duca de pe Terra... ![]() |
|
|
Vizitator_sorumea. |
![]()
|
Guests ![]() |
S-a descoperit un alt sor..adica sora lu' soarele nostru si acesta a inceput sa explodeze de bucuria regasirii lu' sorá lui.
![]() |
|
|
Vizitator_gogu. |
![]()
|
Guests ![]() |
Nibiru intra la punctul 1 iar supernova in sistemul nostru solar nu poate exista. Io zic ca ori au descoperit-o pe Elodia ori l-au vazut pe primul ministru al tarii imbracat in verde pe marginea autostrazii si-au crezut ca e un extraterestru mic si verde. |
|
|
![]()
|
|
"fani" de la 2012 ![]() cred ca se anunta ca intr-un final au ajuns si americanii pe Luna ![]() indeed ![]() către ceilalţi: reptilieni, elodieni, -eni de tot soiul ![]() 10. e un număr frumos, right? să nu-l abuzăm, că ne poate face plângere ![]() Aceasta postare a fost editata de Sieglind: Nov 15 2010, 02:53 PM |
|
|
![]() ![]()
|
|
Io zic ca ori au descoperit-o pe Elodia ori l-au vazut pe primul ministru al tarii imbracat in verde pe marginea autostrazii si-au crezut ca e un extraterestru mic si verde. Mai repede cred ca au descoperit pixelul albastru care confirma teoria ca Basescu e centrul universului. ![]() -------------------- https://www.scribd.com/collections/3894082/Holosemantica
|
|
![]() ![]()
|
|
către ceilalţi: reptilieni, elodieni, -eni de tot soiul ![]() 10. e un număr frumos, right? să nu-l abuzăm, că ne poate face plângere ![]() Sieglind, lista ta a ajuns o varză. Bine măcar că topicul are un succes nebun! ![]() -------------------- https://www.scribd.com/collections/3894082/Holosemantica
|
|
Vizitator_Musafir. |
![]()
|
Guests ![]() |
De fapt, eu aştept predicţiile voastre: ce au descoperit? hm? ![]() se acordă premii ![]() Au fost beti pe 11.11.2010 si au uitat ca Vanga si cu Nostradamus a prezis razboiul, si vroiau sa faca un return pe 10.11.2010 dar au gresit butonul si au aruncat Terra in alta dimensiune. ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
Sieglind, lista ta a ajuns o varză. Bine măcar că topicul are un succes nebun! ![]() Te înşeli, lista nu este o varză deocamdată rămâne aşa ![]() la 10 fiind mulţi, foarte foarte mulţi. şi ei există, Pintea ![]() Aceasta postare a fost editata de Sieglind: Nov 15 2010, 03:01 PM |
|
|
![]()
|
|
![]() Membru veteran ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Postari: 2 344 Inscris: 7-April 10 Utilizatorul numarul: 19 455 ![]() |
Nibiru, Elodia... Chupacabra mai lipseste
![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
Au fost beti pe 11.11.2010 si au uitat ca Vanga si cu Nostradamus a prezis razboiul, si vroiau sa faca un return pe 10.11.2010 dar au gresit butonul si au aruncat Terra in alta dimensiune. ![]() ![]() ![]() pe Vanga am epuizat-o mai înainte, altceva, te rog: something new or blue? ![]() |
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]() ![]()
|
|
şi te rog mult, Pintea, fii ceva mai drăguţ cu fetele, măcar pe topicul ăsta! okay? I bet you can ![]() Always. ![]() -------------------- https://www.scribd.com/collections/3894082/Holosemantica
|
|
![]()
|
|
|
|
|
Vizitator_omul. |
![]()
|
Guests ![]() |
Nu stiu ce sa zic. Umbla pe net zvonul ca au descoperit o pitica maro, au si botezat-o Milucu 05. Sa vedem...
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | acum este: 16th December 2019 - 06:22 AM |