Asistentul meu
Bine ati venit pe Forumul Hotnews!
Cititi regulamentul Forumului inainte de a publica.
![]() |
Vizitator_kaizoku. |
![]()
|
Guests ![]() |
Dupa o suspendare asemanatoare unei lovituri de stat parlamentare si un referendum de demitere esuat (pe mina vesticilor, cred), dupa alegeri blatuite cu colegii aranjate, noncombat si redistribuiri suspecte (Blaga si Ungureanu recuperati pentru politichia noastra balcanica), le trebuie (politicienilor) o noua constitutie (desi ei pretind ca ne trebuie noua, cetatenilor). Ce-ati vrea sa vedeti si ce credeti ca o sa vedeti in aceasta noua constitutie care ni se pregateste? Eu cred ca ni se pregateste un stat de tip mexican in care politicienii mimeaza democratia si rotatia la putere insa in care cei cu bani (corporatii, banci, baroni locali) vor fi adevarati feudali care stapinesc si nu pot fi atinsi de lege.
|
|
|
![]() |
Vizitator_Nae. |
![]()
|
Guests ![]() |
Problema e cu mentalitatea..
Multi duc dorul zilelor cand frecau manganul la fabrica si mai bagau sub palton si 2-3 cutii cu vopsea.. Multi sunt nostalgici fata de zilele cand un bou putea ajunge militian,activist sau securist. Spiritul civic este varza in Romania fiindca eram obisnuiti ca statul sa se ocupe de tot. Politicienii nostri nu au educatie politica (poate doar Sf.Gheorghiu). Aia care au facut cu adevarat politica sunt doar niste poze in cartea de istorie.Modelele de acum sunt Iliescu,Nastase,Basescu,Vanghelie,Udrea,Mazare..pai la ce sa te astepti? Si totusi.Ceva se misca prin anumite parti. Cateva milioane au renuntat sa mai astepte sa faca statul ceva ptr ei si ori au plecat ori lucreaza la privat ori s-au privatizat chiar ei. Imi pare rau ptr pensionarii care nu au nici o vina aici.Dar nu ptr aia gen Dogaru care intotdeauna au avut pensie mare,spritzul la rece la cel mai bun restaurant si frecau soldatii sau ii puneau sa traga in demonstranti. Si nu ma refer numai sau la toate cadrele militare. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | acum este: 7th December 2019 - 12:27 AM |