Asistentul meu
Bine ati venit pe Forumul Hotnews!
Cititi regulamentul Forumului inainte de a publica.
![]() |
Vizitator_Marius. |
![]()
|
Guests ![]() |
Salut!
Am auzit vorbindu-se mult despre castiguri incredibile pe FOREX. Am inceput sa caut informatii si in felul asta am aflat si despre pierderi la fel de incredibile. Acum vreau sa-mi impartasesc experienta cu voi. Apoi am aflat de conturile demo. La fel, exista si oameni care vorbesc despre castigurile lor pe conturile demo. Exista concursuri pe conturi demo. Nu va bateti capul cu toate astea; e pierdere de vreme. Pe demo, probabil sunt mii de oameni care pierd totul, si unul care castiga milionul de care vorbeste apoi peste tot. De la el inveti numai prostii. Problematica principala este ca pe conturile demo oamenii tind sa uite de riscuri. Sfatul meu e sa ignorati acest capitol! O alternativa excelenta la site-urile demo este: plus500.com E gratuit sa deschizi un cont, iti validezi datele de contact si primesti 50 RON (bani reali) cu care poti incepe sa tranzactionezi (cu 50 RON poti sa tranzactionezi 500 EURO pe EUR/USD). Leverage-ul la EUR/USD e 1:50 (500 EURO te costa 10 EURO. Daca ai vandut si EUR/USD creste cu 2% ai pierdut tot, dar daca scade cu 2% ti-ai dublat banii). Al doilea sfat: nu jucati cu mai multi bani decat iti permiti sa pierzi! Al treilea sfat: nu uita pozitii deschise. Cand Osama a fost omorat, argintul a picat cu 10%. O sa revin... Succes! |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | acum este: 10th December 2019 - 08:34 PM |