Asistentul meu
Bine ati venit pe Forumul Hotnews!
Cititi regulamentul Forumului inainte de a publica.
![]() ![]() |
![]() |
Vizitator_mircea. |
![]()
|
Guests ![]() |
Am fost astazi intr-un restaurant din Bucuresti si mesele de nefumatori erau la 2 metri de mesele de fumatori. La fiecare masa erau cate trei fumatori. Practic am fumat impreuna cu ei, hainele miroseau a fum. Si nu inteleg minciuna asta tipic romaneasca ca exista spatii pentru nefumatori in localuri.
NU EXISTA!! Probabil legea a fost data doar sa minta inca o data Uniunea Europeana in timp ce realitatea romaneasca e imputita ca de obicei. Ma intreb daca in tarile civilizate exista cu adevarat localuri pentru nefumatori. |
|
|
Vizitator_Musafir. |
![]()
|
Guests ![]() |
Am fost astazi intr-un restaurant din Bucuresti si mesele de nefumatori erau la 2 metri de mesele de fumatori. La fiecare masa erau cate trei fumatori. Practic am fumat impreuna cu ei, hainele miroseau a fum. Si nu inteleg minciuna asta tipic romaneasca ca exista spatii pentru nefumatori in localuri. NU EXISTA!! Probabil legea a fost data doar sa minta inca o data Uniunea Europeana in timp ce realitatea romaneasca e imputita ca de obicei. Ma intreb daca in tarile civilizate exista cu adevarat localuri pentru nefumatori. Exista. Nominalizeaza te rog restaurantul. |
|
|
![]()
|
|
Membru ![]() ![]() Grup: Membri Postari: 15 Inscris: 15-November 15 Utilizatorul numarul: 34 186 ![]() |
Acum de cand a fost interzis fumatul in spatiile inchise toata lumea are de castigat.
|
|
|
Vizitator_sophiegooch. |
![]()
|
Guests ![]() |
When I'm pondering what to purchase, I go to the larger size style network on Instagram. That is the reason I chose to solicit a bunch from hefty size ladies what the best bits of dress they've obtained so far in 2019 has been. There were a couple of Trendy Fashion Outfits, a couple of brands that continued being referenced over and over, and many things that I've presently added to my to-purchase list. In case you're a larger size and pondering what pieces to put resources into this moment, here's some motivation from 11 ladies who have discovered pieces they just can't survive without.
|
|
|
Vizitator_emma. |
![]()
|
Guests ![]() |
Many thanks for posting when you have the opportunity, Guess I will just bookmark this web site.
Red Dead: Redemption 2 Arthur Morgan Coat |
|
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | acum este: 6th December 2019 - 10:02 PM |