Asistentul meu
Bine ati venit pe Forumul Hotnews!
Cititi regulamentul Forumului inainte de a publica.
![]() |
Vizitator_romaneste. |
![]() ![]()
|
Guests ![]() |
Recunosc ca discutia duce inevitabil la originile romanilor, la formarea poporului roman. As dori sa incepem cu discutia despre moldoveni, intrucit o buna parte din ei sunt dincolo de Prut. Am auziut o teorie (probabil lansata la kremlin) cum ca moldovenii ar fi slavi "romanizati", si mi s-a ridicat "o leaca" (
![]() |
|
|
![]() |
Vizitator_cuculet.... |
![]()
|
Guests ![]() |
Mai oameni buni, cetateni UE beneficiari ai planetei care se chiama Pamint, toti provenim din acelasi trib undeva, candva prin Africa, doar ca pe parcursul timpului din vremurile cele mai de demult ne-am inmultit ca sobolanii, asta e n-avem ce face daca ne place sexul...fiecare sa plimbat cu coliba in schinare si a dat la doamna barza cat la tinut puterile, de am colonizat intreaga planeta, si am iesit fiinta suprema pe glob dintre toate orataniile pamintului NOI am evoluat, dar inca nu se stie daca am iesit si invingatori sau cine va castiga in cursa evolutiei, totul inca se joaca pe muche de cutit...deci ce importanta mai are cine, care, ce si cum este, roman este cel care intelege expresia cuvintului indiferent de locatia lui pe glob, atunci cand te afli departe de casa si se pronunta ROMANIA iti tresare inima in piept indiferent cat de nationalist esti sau ce apartenenta culturala ai...trebuie sa simti ca esti roman sau englez ori german, iar daca nu simti nika anseamna ca esti pamintean...oare ce se va intampla prin viitorul cel indepartat daca omenirea va reusi sa colonizeze prin univers...probabil pass
![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | acum este: 11th December 2019 - 01:42 AM |