Asistentul meu
Bine ati venit pe Forumul Hotnews!
Cititi regulamentul Forumului inainte de a publica.
![]() |
Vizitator_forumul civic. |
![]()
|
Guests ![]() |
Astia fac non stop slalom printre masini (interzis in toate tarile din vest), la semafor se strecoara pe linga ele pina-n fata (deasemena interzis) si in rest fac wheeley pe o roata sau se intrec cu 150 la ora prin oras, intr-un vacarm infernal. Iar politia nu face nimic.
Apoi se pling ca la noi in RO, soferii nu sunt suficienti de atenti cu ei. Pai dragi motociclisti, ptr voi Romania e raiul pe pamint: la cum circulati voi, oriunde in vest v-ar salta politia in catuse nu doar carnetul !!! si asta o spun in cunostinta de cauza (am carnet moto obtinut in Germania unde pe linga poligon cu multe teste de frinare brusca, se dau probe de oras si autostrada). In ro se da carnetul moto in gluma, fara multe probe, la toti dementii infantili, care apoi se urca pe motociclete mai puternice de cit o msina. Cuconsecinte tragice ( secera pietoni pe trotuar cu moto scapate de sub control ori se infig in portierele masinilor, la fel de mortal si ptr pasagerii din masina) Cit despre tobele de esapament galagioase, adica tunate (si Evident neautorizate la decibelii produsi), oriunde in UE v-ar opri si salta pe loc talonul (caci orice modificare neomologata si autorizata la un vehicol produce suspendarea dreptului de a circula pe un drum public) si v-ar sigila motocicleta/ scuterul. Plus amenda si punctele din carnet. Lucru valabil si ptr automobilele "tunate" cu tot felul de esapamente sport. In Germania n-apuca sa faca 2 colturi ca au si fost trase pe dreapta si luate la purecat. Chiar si cele autorizate. S-au saturat de atitea controale si majoritatea proprietarilor renunta la ele. Repet, la noi politia rutierea e handicapata la capitolul relatia cu moto ori masini tunate (adica galagioase). Asteptam o schimbare de atitudine din partea politiei rutiere cit si a primarilor si consilierilor nepasatori (macar impotriva vacarmului la care sunt supuse dintr-un foc mii de familii cind trece un motociclist ori sofer "salbatec" pe un bulevard). Stiind ca se poate altfel, Admir si Iubesc motociclistii civilizati mai mult ca oricind. SEMNATI O PETITIE catre POLITIA ROMANIA SI PRIMARIE? ceva de genul: Acum ca a inceput sezonul, FERITI-NE DE SALBATECII PE 2 ROTI ! dar si pe 4 !! Ptr siguranta si linistea noastra. La propriu !!! Marius Draghici |
|
|
![]() |
Vizitator_Crypto. |
![]()
|
Guests ![]() |
Eu stau la o intersectie iar zgomotul produs de motociclete este infernal.
E atat de mare incat atunci cand vorbesti la telefon trebuie sa faci o pauza pentru ca nu mai auzi nimic. Treaba asta se intampla in fiecare noapte de multe ori. Sunt pur si simplu niste nesimtiti ! Imi pare rau in general de persoanele care au accidente, insa motociclistii sunt in cazul meu o exceptie, ei in proportie de 90% isi merita soarta ! |
|
|
Vizitator_7A4DCC. |
![]()
|
Guests ![]() |
Eu stau la o intersectie iar zgomotul produs de motociclete este infernal. E atat de mare incat atunci cand vorbesti la telefon trebuie sa faci o pauza pentru ca nu mai auzi nimic. Treaba asta se intampla in fiecare noapte de multe ori. Sunt pur si simplu niste nesimtiti ! Imi pare rau in general de persoanele care au accidente, insa motociclistii sunt in cazul meu o exceptie, ei in proportie de 90% isi merita soarta ! Pai eu as zice sa aplicam o solutie fix ca la Romanica. Daca politia nu vrea/nu poate, putem sa ajutam niscaiva motociclisti sa aiba niste accidente mai dureroase, asa. Ma gandesc la fir de lanseta pus in dublura, legat cam pe la 12 a.m. intre doi stalpi de'a curmezisul unui mare bulevard pe care motociclistii il adora, asa, cam la o palma desupra pamantului. O masina n'ar trebui sa aiba probleme, dar un meserias d'asta pe o roata, as vrea sa vad cum scapa. Dar gandesc prea complicat; daca s'ar intampla sa-mi scape motorul ulei... stiu si eu, sa zic vreo 4 litri de ulei deja ars intr-o singura baltoaca, noaptea cand nu prea e vizibil... Oare s'ar mai calma bravii nostri motoristi dupa cateva decese bine mediatizate, d'alea de la ora 5 cu eroul intins pe vreo suta de metri ? Eu cred ca nu, ca doar "eu sunt meserias, mie nu mi se poate intampla nimica". Ca altfel nu se poate la Romanica, unde toata lumea crapa de ce smechera e, si numai fraierii au bun simt si respecta legea. |
|
|
Vizitator_Motociclist. |
![]()
|
Guests ![]() |
Pai eu as zice sa aplicam o solutie fix ca la Romanica. Daca politia nu vrea/nu poate, putem sa ajutam niscaiva motociclisti sa aiba niste accidente mai dureroase, asa. Ma gandesc la fir de lanseta pus in dublura, legat cam pe la 12 a.m. intre doi stalpi de'a curmezisul unui mare bulevard pe care motociclistii il adora, asa, cam la o palma desupra pamantului. O masina n'ar trebui sa aiba probleme, dar un meserias d'asta pe o roata, as vrea sa vad cum scapa. Dar gandesc prea complicat; daca s'ar intampla sa-mi scape motorul ulei... stiu si eu, sa zic vreo 4 litri de ulei deja ars intr-o singura baltoaca, noaptea cand nu prea e vizibil... Oare s'ar mai calma bravii nostri motoristi dupa cateva decese bine mediatizate, d'alea de la ora 5 cu eroul intins pe vreo suta de metri ? Eu cred ca nu, ca doar "eu sunt meserias, mie nu mi se poate intampla nimica". Ca altfel nu se poate la Romanica, unde toata lumea crapa de ce smechera e, si numai fraierii au bun simt si respecta legea. oare cat de bolnav psihic trebuie sa fii sa doresti MOARTEA cuiva ? ![]() ba sa mai si faci planuri despre asta... unii chiar va meritati soarta. 80-90% conform statisticilor. |
|
|
Vizitator_clujean. |
![]()
|
Guests ![]() |
gaseste tu alta solutie ca motociclistii SA NU MAI AFCA ZGOMOT DINADINS, iar noi sa avem LINISTE si CIVILIZATIE! poate recomanzi vorba buna! adica motociclistii aia nu stiu ca deranjeaza, saracutii! le doresc sa ajunga terci sub roti de camioane grele!
oare cat de bolnav psihic trebuie sa fii sa doresti MOARTEA cuiva ?
![]() ba sa mai si faci planuri despre asta... unii chiar va meritati soarta. 80-90% conform statisticilor. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | acum este: 13th December 2019 - 06:33 AM |