Asistentul meu
Bine ati venit pe Forumul Hotnews!
Cititi regulamentul Forumului inainte de a publica.
![]() |
Vizitator_forumul civic. |
![]()
|
Guests ![]() |
Astia fac non stop slalom printre masini (interzis in toate tarile din vest), la semafor se strecoara pe linga ele pina-n fata (deasemena interzis) si in rest fac wheeley pe o roata sau se intrec cu 150 la ora prin oras, intr-un vacarm infernal. Iar politia nu face nimic.
Apoi se pling ca la noi in RO, soferii nu sunt suficienti de atenti cu ei. Pai dragi motociclisti, ptr voi Romania e raiul pe pamint: la cum circulati voi, oriunde in vest v-ar salta politia in catuse nu doar carnetul !!! si asta o spun in cunostinta de cauza (am carnet moto obtinut in Germania unde pe linga poligon cu multe teste de frinare brusca, se dau probe de oras si autostrada). In ro se da carnetul moto in gluma, fara multe probe, la toti dementii infantili, care apoi se urca pe motociclete mai puternice de cit o msina. Cuconsecinte tragice ( secera pietoni pe trotuar cu moto scapate de sub control ori se infig in portierele masinilor, la fel de mortal si ptr pasagerii din masina) Cit despre tobele de esapament galagioase, adica tunate (si Evident neautorizate la decibelii produsi), oriunde in UE v-ar opri si salta pe loc talonul (caci orice modificare neomologata si autorizata la un vehicol produce suspendarea dreptului de a circula pe un drum public) si v-ar sigila motocicleta/ scuterul. Plus amenda si punctele din carnet. Lucru valabil si ptr automobilele "tunate" cu tot felul de esapamente sport. In Germania n-apuca sa faca 2 colturi ca au si fost trase pe dreapta si luate la purecat. Chiar si cele autorizate. S-au saturat de atitea controale si majoritatea proprietarilor renunta la ele. Repet, la noi politia rutierea e handicapata la capitolul relatia cu moto ori masini tunate (adica galagioase). Asteptam o schimbare de atitudine din partea politiei rutiere cit si a primarilor si consilierilor nepasatori (macar impotriva vacarmului la care sunt supuse dintr-un foc mii de familii cind trece un motociclist ori sofer "salbatec" pe un bulevard). Stiind ca se poate altfel, Admir si Iubesc motociclistii civilizati mai mult ca oricind. SEMNATI O PETITIE catre POLITIA ROMANIA SI PRIMARIE? ceva de genul: Acum ca a inceput sezonul, FERITI-NE DE SALBATECII PE 2 ROTI ! dar si pe 4 !! Ptr siguranta si linistea noastra. La propriu !!! Marius Draghici |
|
|
![]() |
Vizitator_Hipercorect. |
![]()
|
Guests ![]() |
Astia fac non stop slalom printre masini (interzis in toate tarile din vest), la semafor se strecoara pe linga ele pina-n fata (deasemena interzis) si in rest fac wheeley pe o roata sau se intrec cu 150 la ora prin oras, intr-un vacarm infernal. Iar politia nu face nimic. Apoi se pling ca la noi in RO, soferii nu sunt suficienti de atenti cu ei. Pai dragi motociclisti, ptr voi Romania e raiul pe pamint: la cum circulati voi, oriunde in vest v-ar salta politia in catuse nu doar carnetul !!! si asta o spun in cunostinta de cauza (am carnet moto obtinut in Germania unde pe linga poligon cu multe teste de frinare brusca, se dau probe de oras si autostrada). In ro se da carnetul moto in gluma, fara multe probe, la toti dementii infantili, care apoi se urca pe motociclete mai puternice de cit o msina. Cuconsecinte tragice ( secera pietoni pe trotuar cu moto scapate de sub control ori se infig in portierele masinilor, la fel de mortal si ptr pasagerii din masina) Cit despre tobele de esapament galagioase, adica tunate (si Evident neautorizate la decibelii produsi), oriunde in UE v-ar opri si salta pe loc talonul (caci orice modificare neomologata si autorizata la un vehicol produce suspendarea dreptului de a circula pe un drum public) si v-ar sigila motocicleta/ scuterul. Plus amenda si punctele din carnet. Lucru valabil si ptr automobilele "tunate" cu tot felul de esapamente sport. In Germania n-apuca sa faca 2 colturi ca au si fost trase pe dreapta si luate la purecat. Chiar si cele autorizate. S-au saturat de atitea controale si majoritatea proprietarilor renunta la ele. Repet, la noi politia rutierea e handicapata la capitolul relatia cu moto ori masini tunate (adica galagioase). Asteptam o schimbare de atitudine din partea politiei rutiere cit si a primarilor si consilierilor nepasatori (macar impotriva vacarmului la care sunt supuse dintr-un foc mii de familii cind trece un motociclist ori sofer "salbatec" pe un bulevard). Stiind ca se poate altfel, Admir si Iubesc motociclistii civilizati mai mult ca oricind. SEMNATI O PETITIE catre POLITIA ROMANIA SI PRIMARIE? ceva de genul: Acum ca a inceput sezonul, FERITI-NE DE SALBATECII PE 2 ROTI ! dar si pe 4 !! Ptr siguranta si linistea noastra. La propriu !!! Marius Draghici Sunt absolut de acord cu tine. Acesti "teribilisti" se plang atata ca nu se respecta drepturile lor in trafic insa ei de respectat drepturile altora nici vorba. Chiar ieri am vazut cum era un "erou motociclist" sa dea peste un pieton pe trecere. Pe doua benzi masinile au oprit sa lase pietonul dar eroul, care i-a depasit pe toti pe dreapta, era sa faca varza pe pieton (un pusti). Noroc ca pustiu s-a ferit. Mie personal imi pare foarte rau ca nu am putut sa-i iau numarul inconstientului si sa sun la Politie (eram la vreo 3 masini mai in spate si pedarda de motociclist nici macar nu a oprit) . Si asta e numai un singur caz. Nu mai zic de cate ori mi-au taiat calea "viteji" d'astia. Daca eram nesimtit si nu ii evitam o rezerva intreaga de spital era plina cu nenorociti d'astia. Ma rog, oricum i-am evitat ca sa nu-mi stric masina, ca n-am chef s-o tin in service, ca pentru destepti d'astia mila prea multa nu am. P.S.: In cazul in care se va face vreo petitie online sau ceva, va rog postati adresa pe forum ca sa semnez si eu.[color="#FF0000"][/color] |
|
|
Vizitator_dragos. |
![]()
|
Guests ![]() |
Chiar ieri am vazut cum era un "erou motociclist" sa dea peste un pieton pe trecere. Trebuie sa intelegeti ca de la 200 km/h nu se poate opri pentru orice pieton. Pietonii sunt obligati sa se asigure, pentru ca motociclistii nu pot merge cu viteze mici. Sistemul de racire nu functioneaza corect la vitezele obligatorii in localitati. |
|
|
Vizitator_Dora. |
![]()
|
Guests ![]() |
Trebuie sa intelegeti ca de la 200 km/h nu se poate opri pentru orice pieton. Pietonii sunt obligati sa se asigure, pentru ca motociclistii nu pot merge cu viteze mici. Sistemul de racire nu functioneaza corect la vitezele obligatorii in localitati. Dragos, da' ai tupeu, frate! Nu puteti opri, nu circulati pe drumurile publice! Nu va functioneaza corect sistemul de racire? Hmm... pai poate motocicleta respectiva NU E FACUTA sa circulati voi in localitati!!!!! |
|
|
![]()
|
|
Membru ![]() ![]() Grup: Membri Postari: 80 Inscris: 20-May 08 Utilizatorul numarul: 288 ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Membru veteran ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Postari: 304 Inscris: 26-January 09 Utilizatorul numarul: 6 088 ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Membru veteran ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Postari: 413 Inscris: 14-May 08 De la: Bucuresti Utilizatorul numarul: 7 ![]() |
Da bai, faci glume subtile cu noi ![]() On topic, astept sa apara baietii cu casca sa ne injure ca nu intelegem ca ei sunt rasa superioara si au dreptul sa ne survoleze masinile pe sosele ![]() Sincer ma mir ca nu au aparut pana acum... On topic, si mie mi s-a intamplat sa traversez corect si un motociclist sa nu tina seama de faptul ca avea rosu... Cum am vazut si un nene pe scuter care a facut stanga in fata mea fara sa se asigure; eu mergeam drept, aveam prioritate iar el a iesit de pe o straduta si avea acel clasic semn sub forma de triunghi cedeaza trecerea. Daca nu franam eu ce facea? Si asa mai departe. Nu vreau sa spun ca toti motociclistii sunt pericol public si nici ca toti soferii sunt ingerasi, dar regulile de circulatie trebuie respectate. De catre toti participantii la trafic. |
|
|
Vizitator_Musafir. |
![]() ![]()
|
Guests ![]() |
Sincer ma mir ca nu au aparut pana acum... On topic, si mie mi s-a intamplat sa traversez corect si un motociclist sa nu tina seama de faptul ca avea rosu... Cum am vazut si un nene pe scuter care a facut stanga in fata mea fara sa se asigure; eu mergeam drept, aveam prioritate iar el a iesit de pe o straduta si avea acel clasic semn sub forma de triunghi cedeaza trecerea. Daca nu franam eu ce facea? Si asa mai departe. Nu vreau sa spun ca toti motociclistii sunt pericol public si nici ca toti soferii sunt ingerasi, dar regulile de circulatie trebuie respectate. De catre toti participantii la trafic. LOL, eram la Lujerului (intersectia cu Cora langa coltul cu BCR) la un moment dat, traversam pe trecerea de pietoni de pe o bretea care face la dreapta. Ca de obiecei breteaua aia nu este semaforizata si oricine vrea sa faca la dreapta poate sa o faca acordand prioritate pietonilor si autovehiculelor care vin din stanga (exista si semafor inainte pt intersectia mare). Normal ca s-a gasit un motociclist sa faca la drepta pe breteaua aia, mai ca nu m-a injurat - CA EL ARE VERDEEEE!!!! ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | acum este: 12th December 2019 - 07:11 AM |