Asistentul meu
Bine ati venit pe Forumul Hotnews!
Cititi regulamentul Forumului inainte de a publica.
![]() |
Vizitator_Autogreen.ro. |
![]()
|
Guests ![]() |
Am observat de curand pe DN6 plantarea unor puieti la marginea drumului national.
Ce parere aveti de copacii platati pe marginea drumului? sunt un mod de filtrare a gazelor de esapament, protectie a asfaltului si consolidare a terenului sau pretul plati in vieti omenesti este mult prea mare pentru acest lucru. |
|
|
![]() |
Vizitator_ciprian. |
![]()
|
Guests ![]() |
Astia green care tot o tineti cu copacii pe marginea drumurilor chiar credeti ca acei copaci fac vreo diferenta? Cred ca daca ai face un calcul ai iesi mai bine daca ai face o padurice ceva pe terenurile virane parasite si pline de gunoaie de la noi.
Trebuie sa fii prost dea binelea ca sa crezi ca acesti copaci de pe marginea drumurilor sunt un lucru bun. Eu nici santul nu l-as pune daca ar fi posibil sa pot iesi lejer in decor fara sa ma pot rasturna. Is atatea situatii in care poti fi nevoit sa iesi in decor incat e pura prostie sa crezi ca acesti copaci fac un lucru bun. Am fost si eu de 2 ori pana acum in situatia de a iesi de pe strada sa ma feresc de tiruri, autocare dobitoci si am fost foarte norocs ca nu am avut copaci pe margine. Chiar daca ai merge cu 70 km/h te faci zob intr-un copac. Chestia asta ca fac bine si ca absorb co2-ul e pur snobism green. Mai bine s-ar face impadurirea terenurilor care stau sa se duca la vale sau a celor virane pline de gunoaie, si copacii au mai mari sanse de a se dezvolta intr-o padure decat pe marginea drumului. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | acum este: 15th December 2019 - 10:26 PM |