Asistentul meu
Bine ati venit pe Forumul Hotnews!
Cititi regulamentul Forumului inainte de a publica.
![]() |
Vizitator_Autogreen.ro. |
![]()
|
Guests ![]() |
Am observat de curand pe DN6 plantarea unor puieti la marginea drumului national.
Ce parere aveti de copacii platati pe marginea drumului? sunt un mod de filtrare a gazelor de esapament, protectie a asfaltului si consolidare a terenului sau pretul plati in vieti omenesti este mult prea mare pentru acest lucru. |
|
|
![]() |
Vizitator_gigel de luxembourg. |
![]()
|
Guests ![]() |
Ca orice altceva, copacii de pe marginea soselei au avantaje si dezavantaje. Sunt de acord ca exista riscul impactului cu un copac, lucru destul de periculos. in mod normal nu ai de ce sa parasesti soseaua, cu exceptia curbelor (se poate evita plantarea copacilor in curbe si/sau montarea de parapeti in acele locuri. cu toate aceste dezvantaje personal sunt pentru plantarea copacilor. avem nevoie de oxigen. poate ma insel, dar cativa dintre cei care sustin drumurile fara copaci erau ferventi impotriva suv-urilor din cauza poluarii. e bine sa va decideti, luptati pt un aer curat sau nu? eu, unul, desi conduc de 20 de ani, n-am iesit in viata mea de pe drum decat atunci cand am vrut sa trag pe dreapta. ca mine cred ca sunt alti 99% de soferi. asa ca, sorry, mergeti si voi mai incet daca va e frica de moarte, dar noi vrem aer curat.
|
|
|
Vizitator_aladin. |
![]()
|
Guests ![]() |
Chiar daca mergi doar cu 70-80 la ora pe unul din obisnuitele drumuri cu doua benzi din Ro, marginite de perdele de arbori, iar din fata vine, asa cum este obiceiul, un mare TIR (turc, bulgar sau inconstient autohton) in depasire cu 120, la o viteze cumulata de 200 la ora, mori, esti strivit. Singura sansa e sa te arunci in afara drumului, unde dai de un mare copac, unde iarasi mori
Ca orice altceva, copacii de pe marginea soselei au avantaje si dezavantaje. Sunt de acord ca exista riscul impactului cu un copac, lucru destul de periculos. in mod normal nu ai de ce sa parasesti soseaua, cu exceptia curbelor (se poate evita plantarea copacilor in curbe si/sau montarea de parapeti in acele locuri. cu toate aceste dezvantaje personal sunt pentru plantarea copacilor. avem nevoie de oxigen. poate ma insel, dar cativa dintre cei care sustin drumurile fara copaci erau ferventi impotriva suv-urilor din cauza poluarii. e bine sa va decideti, luptati pt un aer curat sau nu? eu, unul, desi conduc de 20 de ani, n-am iesit in viata mea de pe drum decat atunci cand am vrut sa trag pe dreapta. ca mine cred ca sunt alti 99% de soferi. asa ca, sorry, mergeti si voi mai incet daca va e frica de moarte, dar noi vrem aer curat.
|
|
|
Vizitator_miha. |
![]()
|
Guests ![]() |
Chiar daca soseaua e libera si nu e nimic pe margine cretinii,inconstientii tot vor provoca accidente,asa ca lasa ne cu "dezavantajele" plantarii copacilor. Plantarea copacilor dupa anumite reguli este 99 la suta benefica.
|
|
|
![]()
|
|
Membru ![]() ![]() Grup: Membri Postari: 91 Inscris: 18-May 08 Utilizatorul numarul: 230 ![]() |
@maris: imi place ca stii sa argumentezi. Unui post de o pagina corect formulat si argumentat tu i-ai raspsuns in doi peri cu ceva de genul "nu e adevarat ca asa zic eu". Sunt curios daca ai permis sau mai mult de 16 ani.
Chiar daca soseaua e libera si nu e nimic pe margine cretinii,inconstientii tot vor provoca accidente,asa ca lasa ne cu "dezavantajele" plantarii copacilor. Plantarea copacilor dupa anumite reguli este 99 la suta benefica. Asa, in 99% din cazuri airbagurile unei masini nu vor fi folosite niciodata. Sunt airbagurile un lucru rau? |
|
|
Vizitator_Codruta. |
![]()
|
Guests ![]() |
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | acum este: 7th December 2019 - 06:05 PM |