Asistentul meu
Bine ati venit pe Forumul Hotnews!
Cititi regulamentul Forumului inainte de a publica.
![]() |
Vizitator_casieru`. |
![]()
|
Guests ![]() |
Gasesc pe forumuri insulte si lucruri nashpa despre oamenii care lucreaza in supermarket. Pana sa lucrez si eu credeam ca eu clientul sunt cel mai important. Dar nu stiam ca am si responsabilitati. Nimeni nu spune ca unii clienti sunt de-a dreptul absurzi si necivilizati. Oamenii ar trebui sa invete ca exista reguli de bun simt care care iti usureaza viata si te poti bucura de cumparaturi respectandu-le, nu devii nervos si incepi sa te iei de oameni pentru ca nu mai ai rabdare sa astepti.
Oameni buni, daca spargeti o sticla nu fugiti ca impuscatii de la locul faptei. chemati pe cineva sa vina sa curete, altfel mizeria se imprastie, copii vostri calca in cioburi. Mai sunt clienti care desfac produse care nu se mai pot vinde dupa aceea sau le muta in cele mai ciudate locuri, daca se hoatarasc sa nu le cumpere. Asa ajung pui congelati pe rafturile cu haine (nu e o gluma) Sunt clienti care te intreaba ceva despre un produs si apoi pleaca sau nu te mai baga in seama. Vorbesti la pereti pentru ca apoi sa-ti repete intrebarea ca ei nu au fost atenti, se uitau in alta parte sau vorbeau cu cineva. Sunt oameni care insista pana la injurii sa vina cu caurciorul la casele pentru cosuri. Sunt oameni care nu respecta casele pentru invalizi si femei insarcinate si cand le spui te intreaba, "da ce esti tu insarcinata?". Sunt clienti care vin si mananca efectiv in magazin, lasa amabalajele si nu platesc niciodata pentru ce consuma sau la iesirea din magazin, arunca ambalajele pe jos desi sunt cosuri special amenajate. Altii isi lasa produsele pe banda si fug sa mai aduca produse. In timpul asta oamenii vocifereaza ca si cum e vina ta ca se intarzie procesul de vanzare. Mai sunt oameni care isi pun cosul fix langa scaunul casierei. Cand se inchide casa, se uita toti indignati, unii chiar comenteaza. Hello, suntem si noi oameni si avem dreptul la o pauza, la asta nu va ganditi? Nu mai zic despre oameni care nu vad corect preturile si ofertele. Poate uneori nu se uita cu atentie si asta nu e chiar un semn de lipsa de civilizatie Oameni buni, asta nu ineamna sa faci cumparaturi! Nu ma intelegeti gresit. Nu toti sunt asa. Dar ar trebui sa fim mai civilizati Cumparaturi fara stres va doresc! |
|
|
![]() |
Vizitator_7F4FE1. |
![]()
|
Guests ![]() |
de preturile "ascunse" nu ziceti nimica? nu pierdeti voi asa mult din borcanele alea sparte... si da! Clientul este cel mai important! Bine, asta in tarile civilizate, la noi se aplica alte legi ale fizicii si ale bunului simt.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | acum este: 14th December 2019 - 03:43 AM |