IPB
X   Mesaj de pe site
(Mesajul se va inchide in 2 secunde)

Bine ati venit pe Forumul Hotnews!
Cititi regulamentul Forumului inainte de a publica.

12 Pagini V   1 2 3 > »   
Reply to this topicStart new topic
> N-am putut noi vota cat au putut ei fura!
Pintea Haiducul
mesaj Dec 9 2009, 04:38 PM
Mesaj #1


În Numele Adevărului
***

Grup: Membri
Postari: 10 152
Inscris: 10-June 08
De la: Deva
Utilizatorul numarul: 1 133Regret ca mi-am judecat poporul atat de aspru, dovezi concludente arata ca vointa lui electorala a fost deturnata in mod perfid printr-o fraudare masiva, fara precedent din 1989 incoace, asa ca m-am decis sa postez din nou, inainte de aparitia manifestatiilor stradale de protest. Ca sa parafrazez chiar un vechi slogan al lui basescu din 2004, "n-am putut noi vota cat au putut ei fura!". Iata la ce a ajuns sa se preteze ticaloasa mafie securista a PDL-ului, din disperare ca va pierde puterea...; Biroul Electoral Central a validat deja frauda. Daca si Curtea Constitutionala va trece cu vederea acest abuz strigator la Cer, se va mai adeveri o data tristul proverb "in Romania, dreptatea umbla cu capul spart"... Sa speram insa ca Judecatorii Constitutionali vor fi absolut corecti, asa cum s-au dovedit a fi pana acum, spre cinstea lor... Una peste alta, pana ce vom asista la transarea acestei chestiuni deosebit de grave si de sensibile pentru viitorul Democratiei romanesti, iata un articol aparut azi in "Cotidianul" cu privire la frauda electorala:

Citeaza
"Susţinând că au fost fraudate circa 136.000 de voturi, PSD cere anularea alegerilor

08 Dec 2009, Dana Piciu

PSD a strâns ieri toată ziua probe de fraudare a alegerilor prezidenţiale de către PDL, probe care au venit valuri-valuri din ţară către centru.

Tot ieri, social democraţii au depus la Curtea Constituţională şi la Biroul Electoral Central cereri de anulare a turului doi al alegerilor şi repetarea lui, iar astăzi vor veni şi cu „camioanele de dovezi“. Potrivit PSD, au fost fraudate circa 136.000 de voturi.

Vicepreşedintele PSD Dan Nica a cerut arestarea şefului Biroului de Evidenţa Populaţiei din sectorul 3 al Capitalei, pe care l-a acuzat că a eliberat cărţi de identitate false. Nica a precizat că PSD a descoperit că la adrese din sectorul 3, unde sunt case, au domiciliul, conform acestor cărţi de identitate, „zeci, sute de persoane“, fiind vorba de cetăţeni moldoveni, şi că nu se ştie cine a votat în locul lor.

Printre străzile date drept exemplu de Nica se află Chezăşiei nr. 11, Căzăneşti, Culeşului, Rodnei, Frăsinetului, Sebeş nr. 33, Peleş nr. 8. Nica a mai spus că PSD va înainta o plângere penală împotriva deputatului PDL William Brânză pentru „constituirea de grup criminal organizat“ în străinătate, cu care a fraudat turul al doilea al alegerilor prezidenţiale.

În ceea ce priveşte diaspora, Nica a spus că mai există declaraţii olografe ale unor persoane care nu au votat, dar apar pe liste, că există dovezi de vot multiplu, voturile fraudate aici fiind în jur de 10% din total. „La Secţia nr. 136 din Italia, din primele 115 persoane al căror CNP a fost verificat de PSD 11 au votat multiplu“, a exemplificat Nica. „În ţară au votat cetăţeni morţi. Printre aceştia se numără fostul secretar de stat din MAI Ion Marin, care a murit în 2006, dar a votat în 2009“, a mai spus Nica. Alte metode enumerate de vicepreşedintele PSD pentru fraudare au fost procese-verbale falsificate, procese-verbale completate şi semnate în alb, CNP-uri false, voturi valabil exprimate pentru Mircea Geoană trecute la categoria voturilor nule.

La sesizarea depusă la CCR şi BEC au lucrat câţiva dintre membrii PSD, în special jurişti, iar paralel ei au strâns dovezile pe care le vor aduce pentru susţinerea cererii. „Sunt camioane de probe, am luat decizia să le sintetizăm şi pe cele din afara ţării. Este vorba de toate tipurile de fraude posibile pe care le-au inventat oamenii ăştia“, a spus secretarul general al PSD, Liviu Dragnea. El a adăugat că liderii PDL Vasile Blaga, Adriean Videanu şi Radu Berceanu s-au dus luni la sediul MAI pentru a da anumite dispoziţii prefecţilor cu privire la „ascunderea unor probe privind fraudarea alegerilor“.

„Domnii aceştia au solicitat prefecţilor să facă tot ce le stă în putinţă să şteargă imaginile luate pe camerele de luat vederi la secţiile speciale“, a arătat Dragnea. El a mai precizat că şi la alegerile europarlamentare au fost fraude, iar MAI va primi documente pentru a începe cercetări. „Autoritatea Electorală Permanentă a finalizat verificarea CNP-urilor de la alegerile europarlamentare. 13.826 de cazuri de vot multiplu, dacă nu mă înşel, documentaţia pleacă sau va pleca către MAI pentru a demara cercetările“, a spus Dragnea. Senatorul PSD Dan Şova a arătat că se poate demonstra că PDL a fraudat „masiv“ alegerile prezidenţiale. Sesizarea făcută de PSD nu a fost făcută publică pe motiv că nu se doreste „să se pună presiune pe judecători“.

Geoană, convins că a învins

După ce s-a întâlnit cu grupul PSD de la Senat, Mircea Geoană a spus că este convins că el este câştigătorul alegerilor prezidenţiale. El a adăugat că, în cadrul reuniunii de la Senat, s-a analizat modul în care s-a derulat turul al doilea al alegerilor prezidenţiale, opinia unanimă fiind „că democraţia din România se află într-un moment de cumpănă“. Geoană a argumentat anunţarea victoriei sale la prezentarea exit poll-urilor încurajat fiind de diferenţa de două puncte dintre scorul obţinut de el şi cel al lui Băsescu. „Păi crezi că undeva în America sau în Occident cineva nu ar sări în sus de bucurie când se anunţă o diferenţă de două puncte? Oarecum nu este cumva suspect că, înainte cu un sfert de oră de exit poll-uri, Băsescu şi echipa de la PDL anunţau cu precizie matematică diferenţa pe care astăzi o invocă?“, a spus Geoană.

AEP: Ies la iveală „multiplele“ de la europarlamentare

Autoritatea Electorală Permanentă a transmis Poliţiei Române constatările făcute în aproximativ 9.000 de cazuri posibile de vot multiplu la alegerile europarlamentare, care au avut loc pe 7 iunie, alte 3.000 de cazuri fiind în cercetare.
AEP a sesizat că este vorba despre acelaşi Cod Numeric Personal care apărea de două sau de mai multe ori în listele electorale, conform vicepreşedintelui AEP, Marian Muhuleţ. Acestea se adaugă altor peste 1.000 de cazuri transmise în noiembrie IGPR, pe 26 noiembrie fiind reclamate alte 817 posibile cazuri de vot multiplu la euroalegeri. Termenul de verificare a listelor electorale este de şase luni de la primirea acestora. (I.N.)

Frunda susţine că trebuiau sesizate instanţele civile şi apoi CCR

Senatorul UDMR György Frunda susţine că nu sunt şanse ca alegerile prezidenţiale să fie anulate în urma constatării fraudelor electorale şi că reclamaţia PSD nu va avea efect, în ciuda dovezilor care vor fi aduse. „Mergând direct la Curtea Constituţională, fără a avea decizii ale instanţelor ordinare civile, nu sunt şanse de a câştiga la CCR. Eu înţeleg că dânşii (cei din PSD - n.r.) vor să arate în faţa opiniei publice neregulile respective şi să existe o sesizare a ...ţii Constituţionale, dar nu cred că sunt şanse de anulare a alegerilor“, a declarat pesimist parlamentarul UDMR. Social democraţii consideră însă că au acţionat aşa cum prevede Constituţia. Potrivit reprezentantului PSD în BEC, Şerban Nicolae, paşii pe care i-au făcut social democraţii sunt prevăzuţi în Legea fundamentală a ţării. „Aşa spune Constituţia. Curtea validează alegerile pentru preşedinte. Nu spune că este vorba de o instanţă. CCR nu este în sistemul judiciar de drept comun. Nu este o cale de atac de la o instanţă de drept comun la Curtea Constituţională. La capitolul «Validarea mandatului şi depunerea jurământului» din Constituţie, în articolul 82 se arată că «rezultatul alegerilor pentru funcţia de preşedinte al României este validat de Curtea Constituţională». De asemenea, la articolul 146, Curtea Constituţională are printre atribuţii şi faptul că veghează la respectarea procedurii pentru alegerea preşedintelui României şi confirmă rezultatele sufragiului.“ (C.A.)

Mitrea e sceptic

Pesedistul Miron Mitrea s-a arătat sceptic în privinţa demersului PSD de a contesta rezultatul alegerilor la CCR. „Să fim foarte serioşi, BEC a încheiat procesul-verbal şi a trimis la CCR, nu-mi dau seama care pot fi dovezile pe care le are la ora actuală stafful lui Hrebenciuc în mână, pot fi foarte evidente, nu cunosc aceste dovezi, dacă sunt dovezi evidente de fraudă masivă, atunci CCR le va lua în calcul. Experienţa mea arată însă că în România se vorbeşte mult mai mult de fraudă, mult mai mult decât se face, şi de aceea ai în general mai puţine dovezi decât vorbe“, a spus Miron Mitrea.

Două sesizări de fraudă în Caraş-Severin, trimise la CCR

Biroul Electoral Central a trimis ieri la CCR două sesizări ale PSD+PC, organizaţia Caraş-Severin, în care se reclamă că în cinci secţii de votare pe listele electorale ar fi apărut semnături ale unor persoane care nu s-ar afla în ţară, a declarat Marian Muhuleţ, purtătorul de cuvânt al BEC, citat de NewsIn. „După dezbateri, BEC a concluzionat că solicitările PSD+PC nu se încadrează în spiritul legii pentru renumărarea voturilor, ci la suspiciuni de fraudă, de aceea sesizările lor vor pleca la CCR“, a spus Muhuleţ. Potrivit acestuia, secţiile din Caraş-Severin pentru care se cere renumărarea voturilor sunt 301, 162, 251, 188 şi 179."


--------------------
https://www.scribd.com/collections/3894082/Holosemantica

http://pintea-haiducul.simplesite.com/423681607
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Vizitator_Musafir.
mesaj Dec 9 2009, 04:52 PM
Mesaj #2

Guests


Citeaza (Pintea Haiducul @ Dec 9 2009, 04:38 PM) *
Regret ca mi-am judecat poporul atat de aspru, dovezi concludente arata ca vointa lui electorala a fost deturnata in mod perfid printr-o fraudare masiva, fara precedent din 1989 incoace, asa ca m-am decis sa postez din nou, inainte de aparitia manifestatiilor stradale de protest. Ca sa parafrazez chiar un vechi slogan al lui basescu din 2004, "n-am putut noi vota cat au putut ei fura!". Iata la ce a ajuns sa se preteze ticaloasa mafie securista a PDL-ului, din disperare ca va pierde puterea...Biroul Electoral Central a validat deja frauda. Daca si Curtea Constitutionala va trece cu vederea acest abuz strigator la Cer, se va mai adeveri o data tristul proverb "in Romania, dreptatea umbla cu capul spart"... Sa speram insa ca Judecatorii Constitutionali vor fi absolut corecti, asa cum s-au dovedit a fi pana acum, spre cinstea lor... Una peste alta, pana ce vom asista la transarea acestei chestiuni deosebit de grave si de sensibile pentru viitorul Democratiei romanesti, iata un articol aparut azi in "Cotidianul" cu privire la frauda electorala:Ciudatule ti-ai facut topicul tau?
Go to the top of the page
 
+Quote Post
lugojanul
mesaj Dec 9 2009, 05:22 PM
Mesaj #3


Membru
**

Grup: Membri
Postari: 15
Inscris: 6-August 08
Utilizatorul numarul: 2 148Iar încerci sa ne enervezi aici cu aberatiile tale,postac-lichea cu caracter infect?Nu voi repeta tot ce s-a spus si scris pâna acum despre aceasta asa-zisa "fraudare",despre nimicnicia celor care acum tipa ca din gura de sarpe ca s-au fraudat alegerile si despre motivele lor meschine.Acum se vede cât de patrioti sunt ei,cât de mult le pasa de bunul mers al tarii!Tu nu esti decât un tonomat abject,platit de pesedei sa posteze în favoarea partidului nereformat al pesede-ului,doar atât si inimic mai mult!Îti dai aici aere de superioritate,ca vezi Doamne,cine esti tu,dar la urma urmei nu esti decât un jeg care,la fel ca idolul sau,nu este în stare sa accepte ca a fost învins.Sau poate nici chiar atât:poate esti doar acea speta de canalie care face orice pentru bani,indiferent din partea cui vin si indiferent ce si pe cine trebuie sa sustina pentru acesti bani,fara a avea convingeri proprii!Hai si dai cu disparol ca deja îmbâcsesti aerul si se strâng mustele! PS.Acea Elisabeta Rizea pe care o considerai o invinsa,este exact antiteza ta,postac-gunoi al pesede-ului; ea o fi fost învinsa, dar pe plan moral a fost si este o învingatoare!Pe când tu si idolii tai sunteti acum în postura de învinsi( mai bine spus de loseri!!)pe toate planurile!Mai ales pe cel moral!
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Maria Tm.
mesaj Dec 9 2009, 05:34 PM
Mesaj #4


Membru veteran
***

Grup: Membri
Postari: 124
Inscris: 7-December 09
De la: Timisoara
Utilizatorul numarul: 17 424Va rog incercati sa nu va jigniti , am spus de atatea ori ..chiar cred in faptul ca fiecare are dreptul la o parere si ceilalti au 3 optiuni
- fie sunt de acord si o accepta ,
- fie nu sunt de acord si isi expun opinia lor argumentandu-si punctul de vedere ;
- fie le este indiferent si tolereaza .

In fiecare din cazurile de mai sus este necesar sa ne comportam cu respect ,daca dorim ca parerea noastra sa fie luata in considerare ,altfel ne stirbim propria noastra credibilitate.


Si in plus , nu se poate purta un dialog printre insulte, se incing doar spiritele si fiecare va vedea doar ce ii convine.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Pintea Haiducul
mesaj Dec 9 2009, 05:34 PM
Mesaj #5


În Numele Adevărului
***

Grup: Membri
Postari: 10 152
Inscris: 10-June 08
De la: Deva
Utilizatorul numarul: 1 133Citeaza (lugojanul @ Dec 9 2009, 05:22 PM) *
Iar încerci sa ne enervezi aici cu aberatiile tale,postac-lichea cu caracter infect?[...] Tu nu esti decât un tonomat abject,platit de pesedei sa posteze în favoarea partidului nereformat al pesede-ului,doar atât si inimic mai mult!Îti dai aici aere de superioritate,ca vezi Doamne,cine esti tu,dar la urma urmei nu esti decât un jeg care,la fel ca idolul sau,nu este în stare sa accepte ca a fost învins.Sau poate nici chiar atât:poate esti doar acea speta de canalie care face orice pentru bani,indiferent din partea cui vin si indiferent ce si pe cine trebuie sa sustina pentru acesti bani,fara a avea convingeri proprii!Hai si dai cu disparol ca deja îmbâcsesti aerul si se strâng mustele! PS.Acea Elisabeta Rizea pe care o considerai o invinsa,este exact antiteza ta,postac-gunoi al pesede-ului; ea o fi fost învinsa, dar pe plan moral a fost si este o învingatoare!Pe când tu si idolii tai sunteti acum în postura de învinsi( mai bine spus de loseri!!)pe toate planurile!Mai ales pe cel moral!


Multumesc pentru epitete, ele ma incredinteaza o data mai mult ca sustin o pozitie absolut justa. Tin sa mentionez ca, in mod cu totul atipic pentru mine, pe acest topic personal nu voi intoarce injuriile nicicui, puteti sa vituperati pana o sa vi se acreasca impotriva mea, veti vedea un cu totul alt "Pintea Haiducul", unul care va va convinge exclusiv prin argumentatie logica, fara sa se coboare deloc la nivelul unui limbaj agresiv-moralizator. Scopul meu declarat e din acest moment acela de a-i descalifica din punct de vedere moral pe preopinentii mei basescieni cu limbaj agresiv neinsotit de argumente. Cititorii neutri vor judeca singuri si vor decide in final cine are sau nu dreptate. smile.gif


--------------------
https://www.scribd.com/collections/3894082/Holosemantica

http://pintea-haiducul.simplesite.com/423681607
Go to the top of the page
 
+Quote Post
lugojanul
mesaj Dec 9 2009, 05:40 PM
Mesaj #6


Membru
**

Grup: Membri
Postari: 15
Inscris: 6-August 08
Utilizatorul numarul: 2 148Uite aici un articol din "Revista22"; nu ca un jeg dpdv al caracterului asa cum esti tu, se lasa influentat de opinii de bun simt; cine incearca sa intoxice opinia publica cu articole din ziarul lui nistorescu(el însusi un gunoi care acopera turnatori!)arata ce fel de individ este!Nu de alta dar nu vrem sa va lasam voua spatiul virtual ca sa împroscati pe mai departe cu noroi si excremente verbale în stânga si dreapta.S-a terminat cu voi,contestarea turului II sunt doar ultimele zvâcniri ale pesdeilor disperati la culme si care în prostia si aroganta lor au omis sa-si faca un plan în cazul ca nu vor câstiga alegerile!Sau ,dupa cum spunea azi presedintele României BASESCU:"Sa-i lasam sa se zbata"!
PS. Nu stiu cum ,dar am asa impresia si intuitia ca tu,pe timpul comunismuli,ai fost un turnator abject!Fraudari, “prefraudari” si propaganda
Alexandru Lazescu Comentarii

Ce cintareste 10 tone, are 500 de cutite, 100 de roti si 50 de curele si nu taie cartofi ? Masina romaneasca de taiat cartofi”. E un banc clasic din epoca de aur a comunismului autohton. Daca facem un salt in timp pina in 2009 si operam citeva modificari in text am putea vorbi in aceste zile de masinaria PSD de propaganda care desi mare si redutabila pare extrem de putin credibila atunci cind cheltuind o enorma energie inunda spatiul public cu tema fraudarii alegerilor de catre PDL si Traian Basescu. A-l vedea pe Marian Vanghele infierind indignat de practicile electorale “murdare” in conditiile in care, sa ne reamintim, doar cu un an in urma am vazut cu totii pe micile ecrane un film in care oameni din echipa sa de la sectorul 5 au fost surprinsi in timp ce negociau pe fata voturi pentru candidatul PSD Oana Mizil contra unei sume de100 RON e, trebuie sa recunoastem, un spectacol nemaipomenit de pitoresc. Asta ca sa folosim un eufemism.

In plus, cu ce acoperire morala vin liderii PSD sa vorbeasca despre o “imensa frauda electorala” fara a sufla nici un cuvinte despre cea mai grava incalcare a legii electorale de catre o institutie mass media, din 1990 incoace, care a fost consemnata duminica dupa amiaza atunci cind Antena 3, televiziune care apartine lui Dan Voiculescu al carui partid e parte a Aliantei PSD – PC, a organizat o dezbatere de un partizanat incalaficabil la care au luat parte oameni politici adversari ai presedintelui Basescu, in frunte cu Corneliu Vadim Tudor. Cu acel prilej am mai consemnat cu dezamagire si stupefactie si un alt lucru grav, intr-un alt registru. A-l vedea pe Cristian Parvulescu, presedintele ProDemocratia, cautionind, umar la umar cu Vadim, o ilegalitate electorala evidenta a fost absolut dezarmant. Una e sa adopti o pozitie publica anti-Basescu, de altfel de acum binecunsocuta, si alta e ca cineva care se pretinde a fi campionul, chiar unul dintre arbitrii corectitudinii electorale, omul aflat in avangarda acuzelor care incriminau asa numita “pre-fraudare morala” a alegerilor prezidentiale din primul tur datorita cuplarii acestora cu referendumul pentru parlament unicameral sa incalce cu buna stiinta legea chiar el insusi, pe fata, neechivoc. El se incarca astfel cu o grea responsabilitate morala, nu doar fata de organizatia sa ci fata de societetea civila in ansamblu.

Indiferent de simpatiile politice probabil ca putini se indoiesc ca in materie de frauda electorala “profesorii” sunt la PSD. Nu pentru ca ceilalti, in cazul de fata PDL, ar fi niste sfinti. Nici vorba, sunt convins ca si in cazul lor sunt destule de multe lucruri de reprosat din acest punct de vedere. Numai ca PSD are o masinarie mai performanta din acest punct de vedere din cel putin doua motive: 1. are un aparat de partid sensibil mai mare si mai disciplinat decit toate celelalte partide, cu structuri care merg pina la nivelul asociatiilor de bloc; 2. strategii sai elecorali de la centru, crescuti in scoala lui Octav Cozminca, sunt mai abili si mai experimentati.

De altfel, in mod logic, acest gen de “smecherii electorale” functioneaza cu prioritate in zonele in care un partid domina administratia locala, atit la nivelul consiliilor judetene cit si la cel al primariilor. Acolo sunt in mod real resurse de impartit, bugete de redirectionat si clienti politici legati prin retele de interese. Si, e important sa mai notam si faptul ca birourile de evidenta a populatiei, pe a caror baze de date se alcatuiesc listele electorale, sunt si ele in subordinea autoritatilor locale nu a celor de la nivel central. Toate aceste elemente demonstreaza foarte limpede faptul ca in ceea ce priveste alegerile structurile si instrumentele principale de influenta se regasesc la nivel local.

Or, chiar daca PDL se afla intr-o formula de interimat in acest moment la guvernare in teritoriu PSD controleaza inca, e drept nu la fel de autoritar ca in urma cu 10 ani, cele mai multe administratii locale din tara. Daca mai adaugam la acestea si cele controlate de aliatii sai din turul doi al prezidentialelor, PNL si UDMR, trebuie sa consemnam un avantaj consistent al taberei Geoana in ceea ce priveste pirghiile de putere care conteaza in astfel de momente. In plus, larga coalitie politica aflata in spatele candidatului PSD a avut duminica la dispozitie in teritoriu o uriasa retea electorala, bine instruita, care e greu de crezut ca ar fi asistat impasabila la un transfer masiv de voturi in favoarea lui Traian Basescu. Un semn al vigilentei pesedistilor din acest punct de vedere e si faptul ca ei au insistat, acolo unde nu au avut incredere in reprezentantii liberali, sa inlocuiasca oamenii acestora din birourile de sectie cu oamenii lor. Unde oricum, din punct de vedere aritmeic, tabara PSD – PNL – UDMR – PRM – PNG s-a bucurat de o larga majoritate. Aceasta evidenta asimetrie, si inca una semnificativa, in plan logistic si de resurse in favoarea candidatului Mircea Geoana face extrem de improbabila ipoteza unui “furt sistematic, de proportii” in dauna contracandidatului sau, singura eventualitate in care Curtea Constitutionala ar avea motive sa ia decizia invalidarii procesului electoral de pe 6 decembrie"

Un alt element important care decredibilizeaza demersul PSD e acela ca doar acest partid, cu ceva sprijin in fundal din partea unor lideri liberali cu pozitii radical anti-Basescu, vede nereguli electorale grave si unilaterale capabile sa vicieze rezultatul final. Nimeni altcineva, nici observatorii OSCE, nici reprezentantii unor ONG-uri civice, nu agreaza un astfel de punct de vedere chiar daca opinia generala este ca, la fel ca si in alte dati, au existat tot felul de nereguli punctuale iar acestea trebuie oricum contabilizate in dreptul ambelor parti. Ceea ce inseamna ca nivelul zgomotului facut pe scena publica de PSD pe acest subiect e invers proportional nu doar in plan factual ci si in acela al acoperirii morale a reclamantului cu realitatea de pe teren.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Vizitator_Ghita.
mesaj Dec 9 2009, 05:55 PM
Mesaj #7

Guests


Citeaza (Pintea Haiducul @ Dec 9 2009, 05:34 PM) *
Multumesc pentru epitete, ele ma incredinteaza o data mai mult ca sustin o pozitie absolut justa. Tin sa mentionez ca, in mod cu totul atipic pentru mine, pe acest topic personal nu voi intoarce injuriile nicicui, puteti sa vituperati pana o sa vi se acreasca impotriva mea, veti vedea un cu totul alt "Pintea Haiducul", unul care va va convinge exclusiv prin argumentatie logica, fara sa se coboare deloc la nivelul unui limbaj agresiv-moralizator. Scopul meu declarat e din acest moment acela de a-i descalifica din punct de vedere moral pe preopinentii mei basescieni cu limbaj agresiv neinsotit de argumente. Cititorii neutri vor judeca singuri si vor decide in final cine are sau nu dreptate. smile.gif

Bashti ma trasnitule, treci inapoi in cotet si ne vedem prin 2012 la urmatoarele alegeri cand o sa ne implori sa votam cu alt securist ca Vadim. Pana atunci negociaza cu propria-ti durere si du-te dracu la munca cinstita lasa naibii aia 50 ron pe zi de ii primesti de la hrebe. Sa auzim de bine , sau nu asta e nu ai fi primul reta` care clacheaza in realitate.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Vizitator_Ghita.
mesaj Dec 9 2009, 05:56 PM
Mesaj #8

Guests


Citeaza (Maria Tm. @ Dec 9 2009, 05:34 PM) *
Va rog incercati sa nu va jigniti , am spus de atatea ori ..chiar cred in faptul ca fiecare are dreptul la o parere si ceilalti au 3 optiuni
- fie sunt de acord si o accepta ,
- fie nu sunt de acord si isi expun opinia lor argumentandu-si punctul de vedere ;
- fie le este indiferent si tolereaza .

In fiecare din cazurile de mai sus este necesar sa ne comportam cu respect ,daca dorim ca parerea noastra sa fie luata in considerare ,altfel ne stirbim propria noastra credibilitate.


Si in plus , nu se poate purta un dialog printre insulte, se incing doar spiritele si fiecare va vedea doar ce ii convine.

Noi nu jignim! Pintea insusi este o jignire pentru rasa umana.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
lugojanul
mesaj Dec 9 2009, 06:06 PM
Mesaj #9


Membru
**

Grup: Membri
Postari: 15
Inscris: 6-August 08
Utilizatorul numarul: 2 148PS.PS.De un lucru sunt convins: unul ca tine nu se lasa convins de argumente rationale, ce sa mai spun de acelea de bun simt!Oricâte argumente ti s-ar aduce,unul ca tine le va ignora pentru a nu i se darâma falsul si subredul edificiu.Îti vine cineva cu un argument rational,tu treci rapid la altul,iar în cazul ca nu mai ai argumente,so what?Nici lipsa totala de argumente nu te va convinge,deoarece tu nu esti interesat de o REALA dezbatere; tu doar îti ascunzi furia neputincioasa si ura sub învelisul pseudo-rational al argumentelor tale!(Si asta doar în cazul ca ai convingeri proprii, si nu o faci doar pentru bani,lucru pe care îl banuiesc tot mai mult!)Mintea ta plina de ura si prostie partizana reactioneaza la argumente rationale si de bun simt ca pupila ochiului la lumina: se îngusteaza!Exact asa actioneaza si pesede-ul acuma;în disperarea sa da în stânga si în dreapta,poate,poate l-o baga cineva în seama si ,în mod complet irational,poate poate va mai amâna un pic momentul în care va trebui sa recunoasca ca a fost ÎNVINS!Si nu îsi da seama ca prin asta pierde si mai mult decât a pierdut pâna acum!Ca doar ce crezi tu?Chiar daca ,printr-o anti-minune,s-ar invalida rezultatele(dar oricum NU se va întâmpla,nu te îmbata cu apa rece!)turului II,atunci ar avea loc alegeri noi,iar pesede-ul va candida iar cu........prostanacu'!Dar de data asta fara proiectul Johannis,fara unguri si cu o frica si mai mare decât în turul II!Si sa-ti mai zic ceva:se aud deja voci care afirma ca daca va exista un tur III, ei îl vor alege de data asta pe BASESCU,cu toate ca în primele doua trururi îl alesesera pe geoana!Se vede ca de psihologie pesede-ul nu are nici cel mai mic habar!Si nici tu!Ati luat bataie,asta e realitatea "amice", acceptati-o asa cum e!
Go to the top of the page
 
+Quote Post
lugojanul
mesaj Dec 9 2009, 06:12 PM
Mesaj #10


Membru
**

Grup: Membri
Postari: 15
Inscris: 6-August 08
Utilizatorul numarul: 2 148Hai sa-ti mai "bag" una,de data asta de pe un blog;cred ca e un articol foarte bun, si mai ales foarte ilustrativ!Aici vezi de ce ati pierdut! Distractie placuta!!!
Preşedintele-jucător a cîştigat fiindcă adversarii şi-au dat autogol
08 Dec 2009 | Alexandru Cautis
Calităţile lui Băsescu au fost, de fapt, aproape în exclusivitate greşelile adversarilor. Ca să fiu sincer pînă la capăt, calitatea lui Băsescu a fost acuitatea poporului de a vedea unde greşesc adversarii lui.


Mic compendiu de acţiuni bune. Bune de pierdut alegerile:

– Televiziunile. Cînd vrei să pierzi garantat alegerile, trage-ţi nişte televiziuni (e de preferat să fie televiziuni de ştiri), care să-l toace non-stop pe adversar. Fizic, un om nu poate să-şi consume toată viaţa urînd pe cineva fără întrerupere. Îl lasă creierul, inima, îşi pierde pofta de a urî. Şi-n ură e nevoie de un pic de diversitate.Un telespectator nu poate să apese pe un buton de la telecomandă ştiind dinainte că la orice oră din zi şi noapte e invitat să urască într-o singură direcţie. La un moment dat, telespectatorul devine agasat de repetiţia ostentativă şi îl cuprinde un soi de solidaritate de salon de spital cu victima politică în care televiziunea dă cu nesaţ şi neîntrerupt. Mutaţia sentimentală e gata: telespectatorul, în loc să-l urască, ajunge să-l compătimească pe politician. Ceea ce s-a şi văzut în rezultat.

– PR-ul politic. Cînd vrei să pierzi alegerile, dă-te ceea ce nu eşti. Ai rîs de Geoană, de prostia lui, acum dă-te prietenul lui. Ai aruncat asupra PSD-ului anatema roşie, acum ia-te la braţ cu pesediştii şi du-te să defilezi în piaţa-simbol anticomunist din Timişoara. Fă să se îmbrăţişeze fantoma unui deţinut politic precum Coposu cu relicva vie a comunismului, Iliescu. Umblă vorba prin popor că germanii sînt serioşi. Trage-ţi un neamţ lîngă tine, nu autentic, unul românizat (pe Iohannis nu-l cheamă în buletin Johannis, ci Iohannis, deci e un fel de Neluţu, mai pe nemţeşte, aşa) ca să poţi să-ţi faci treaba pe româneşte cu el. În formula asta de multiplă impostură, garantat vei pierde cu brio. Mai ales dacă toate daraverile astea le găseşti ca fiind simbol de bun-simţ.

– Aranjează-ţi nişte sondaje şi nişte exit poll-uri care să te dea favorit. Atenţie, neapărat să nu aştepţi exit poll-ul final, de la închiderea urnelor! Nu, tu să dai toată ziua pe canalele media exit poll-uri parţiale, ca să arăţi ce tare eşti tu în opţiunea votanţilor. Prin aceste metode vei aţîţa alegătorii adversarilor să iasă la vot, ceea ce bineînţeles te va avantaja, căci tu vrei cu tot dinadinsul să pierzi alegerile.

– Bagă un trucaj despre adversar, activează-ţi televiziunile să-l difuzeze pînă la refuz, de mii de ori, să-l dea şi la rubrica meteo, şi la horoscop. Aici intervine iar sindromul de care ziceam înainte, al solidarităţii de salon de spital dintre telespectator şi victima politică a filmului trucat. Cu aşa ceva poţi fi 50% sigur că pierzi alegerile, uraaaaa!

– Dar ca să fii 100% sigur de nereuşită, arată-te mai prost decît te bănuieşte lumea: dă-te doctor în economie, dar arată că habar n-ai cît e dobînda în ţara ta; dă-te diplomat, dar arată că nu ştii nici ce populaţie are vecina ţării tale, Ucraina; dă-te patriot, dar arată că ai nişte legături dubioase, la secret, cu forţe oculte străine. Şi dacă nu crezi că ai fost suficient de prost, du-te cu o zi înainte de alegeri, noaptea, în vizită la un personaj de care te-ai dezis fix în timpul zilei.

Eu, sincer, am fost dezamăgit de Băsescu în campania asta. Un Maradona al politicii care n-a jucat nimic tot meciul. Halal preşedinte-jucător. A aşteptat să greşească adversarul şi, slavă Domnului, nu i-au fost înşelate aşteptările. La final, Geoană a sărit în sus la aflarea exit poll-ului şi bine a făcut. E victoria lui. El l-a refăcut preşedinte pe Băsescu.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
corect
mesaj Dec 9 2009, 06:12 PM
Mesaj #11


Membru veteran
***

Grup: Membri
Postari: 413
Inscris: 14-May 08
De la: Bucuresti
Utilizatorul numarul: 7Titlul topicului ar trebui sa fie: n-au putut manipula cat am putut noi vota! Cu dedicatie pentru antena 3 si realitatea.Citeaza (Ghita @ Dec 9 2009, 05:55 PM) *
Bashti ma trasnitule, treci inapoi in cotet si ne vedem prin 2012 la urmatoarele alegeri cand o sa ne implori sa votam cu alt securist ca Vadim. Pana atunci negociaza cu propria-ti durere si du-te dracu la munca cinstita lasa naibii aia 50 ron pe zi de ii primesti de la hrebe. Sa auzim de bine , sau nu asta e nu ai fi primul reta` care clacheaza in realitate.

Daca CC nu e de acord cu anularea votului de duminica nu mai ia cei 50 RON... laugh.gif laugh.gif laugh.gif

Citeaza (Ghita @ Dec 9 2009, 05:56 PM) *
Noi nu jignim! Pintea insusi este o jignire pentru rasa umana.

Subscriu!


Si sa ne inveselim putin:


Ca urmare a deciziei BOR Scrisoarea a III se va modifica astfel:
Tu esti Mircea? Da, 'mparate!
Esti un prost si jumatate!

Culmea somnului: sa te culci presedinte si sa te trezesti prostanac!

Ce e mai rau decat sa te trezesti luni dimineata si sa te duci la servici?
Sa te trezesti luni dimineata si sa fii mircea geoana!
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Pintea Haiducul
mesaj Dec 9 2009, 06:24 PM
Mesaj #12


În Numele Adevărului
***

Grup: Membri
Postari: 10 152
Inscris: 10-June 08
De la: Deva
Utilizatorul numarul: 1 133Iti dau raspunsul cu caractere bolduite in textul citat de tine:

Citeaza (lugojanul @ Dec 9 2009, 05:40 PM) *
Uite aici un articol din "Revista22"

Fraudari, “prefraudari” si propaganda
Alexandru Lazescu Comentarii

A-l vedea pe Marian Vanghele infierind indignat de practicile electorale “murdare” in conditiile in care, sa ne reamintim, doar cu un an in urma am vazut cu totii pe micile ecrane un film in care oameni din echipa sa de la sectorul 5 au fost surprinsi in timp ce negociau pe fata voturi pentru candidatul PSD Oana Mizil contra unei sume de100 RON e, trebuie sa recunoastem, un spectacol nemaipomenit de pitoresc. Asta ca sa folosim un eufemism.

*Eu nu consider negocierea votului o frauda electorala, ci un fapt de viata absolut normal. Frauda inseamna votul multiplu, anularea abuziva a unor voturi valabil exprimate, inscrierea pe listele de votare cu vot exprimat a unor persoane decedate sau fictive etc. Deci argumentul lui Lazescu cade.

In plus, cu ce acoperire morala vin liderii PSD sa vorbeasca despre o “imensa frauda electorala” fara a sufla nici un cuvint despre cea mai grava incalcare a legii electorale de catre o institutie mass media, din 1990 incoace, care a fost consemnata duminica dupa amiaza atunci cind Antena 3, televiziune care apartine lui Dan Voiculescu al carui partid e parte a Aliantei PSD – PC, a organizat o dezbatere de un partizanat incalificabil la care au luat parte oameni politici adversari ai presedintelui Basescu, in frunte cu Corneliu Vadim Tudor. Cu acel prilej am mai consemnat cu dezamagire si stupefactie si un alt lucru grav, intr-un alt registru. A-l vedea pe Cristian Parvulescu, presedintele ProDemocratia, cautionind, umar la umar cu Vadim, o ilegalitate electorala evidenta a fost absolut dezarmant. Una e sa adopti o pozitie publica anti-Basescu, de altfel de acum binecunsocuta, si alta e ca cineva care se pretinde a fi campionul, chiar unul dintre arbitrii corectitudinii electorale, omul aflat in avangarda acuzelor care incriminau asa numita “pre-fraudare morala” a alegerilor prezidentiale din primul tur datorita cuplarii acestora cu referendumul pentru parlament unicameral sa incalce cu buna stiinta legea chiar el insusi, pe fata, neechivoc. El se incarca astfel cu o grea responsabilitate morala, nu doar fata de organizatia sa ci fata de societetea civila in ansamblu.

*Corect. Lazescu se refera aici la o "responsabilitate morala" a lui Cristian Parvulescu, dar eu nu sunt Cristian Parvulescu si sunt pe buna dreptate revoltat impotriva fraudarii alegerilor de catre PDL.

Indiferent de simpatiile politice probabil ca putini se indoiesc ca in materie de frauda electorala “profesorii” sunt la PSD. Nu pentru ca ceilalti, in cazul de fata PDL, ar fi niste sfinti. Nici vorba, sunt convins ca si in cazul lor sunt destule de multe lucruri de reprosat din acest punct de vedere. Numai ca PSD are o masinarie mai performanta din acest punct de vedere din cel putin doua motive: 1. are un aparat de partid sensibil mai mare si mai disciplinat decit toate celelalte partide, cu structuri care merg pina la nivelul asociatiilor de bloc; 2. strategii sai elecorali de la centru, crescuti in scoala lui Octav Cozminca, sunt mai abili si mai experimentati.

*Mai stii, poate ca PSD-ul chiar are o masina de fraudare electorala mai performanta decat a PDL-ului dar asta nu inseamna automat ca ea a fost pusa in functiune la aceste alegeri. Mai ales ca nu se intrevedea nevoia, toate sondajele anterioare scrutinului il dadeau drept castigator pe Geoana.

De altfel, in mod logic, acest gen de “smecherii electorale” functioneaza cu prioritate in zonele in care un partid domina administratia locala, atit la nivelul consiliilor judetene cit si la cel al primariilor. Acolo sunt in mod real resurse de impartit, bugete de redirectionat si clienti politici legati prin retele de interese. Si, e important sa mai notam si faptul ca birourile de evidenta a populatiei, pe a caror baze de date se alcatuiesc listele electorale, sunt si ele in subordinea autoritatilor locale nu a celor de la nivel central. Toate aceste elemente demonstreaza foarte limpede faptul ca in ceea ce priveste alegerile structurile si instrumentele principale de influenta se regasesc la nivel local.

*Mda, dar toate aceste "elemente", domnule Lazescu, sunt pure speculatii, nu fapte.

Or, chiar daca PDL se afla intr-o formula de interimat in acest moment la guvernare in teritoriu PSD controleaza inca, e drept nu la fel de autoritar ca in urma cu 10 ani, cele mai multe administratii locale din tara. Daca mai adaugam la acestea si cele controlate de aliatii sai din turul doi al prezidentialelor, PNL si UDMR, trebuie sa consemnam un avantaj consistent al taberei Geoana in ceea ce priveste pirghiile de putere care conteaza in astfel de momente. In plus, larga coalitie politica aflata in spatele candidatului PSD a avut duminica la dispozitie in teritoriu o uriasa retea electorala, bine instruita, care e greu de crezut ca ar fi asistat impasabila la un transfer masiv de voturi in favoarea lui Traian Basescu. Un semn al vigilentei pesedistilor din acest punct de vedere e si faptul ca ei au insistat, acolo unde nu au avut incredere in reprezentantii liberali, sa inlocuiasca oamenii acestora din birourile de sectie cu oamenii lor. Unde oricum, din punct de vedere aritmeic, tabara PSD – PNL – UDMR – PRM – PNG s-a bucurat de o larga majoritate. Aceasta evidenta asimetrie, si inca una semnificativa, in plan logistic si de resurse in favoarea candidatului Mircea Geoana face extrem de improbabila ipoteza unui “furt sistematic, de proportii” in dauna contracandidatului sau, singura eventualitate in care Curtea Constitutionala ar avea motive sa ia decizia invalidarii procesului electoral de pe 6 decembrie".

*Evidenta asimetrie? Mie nu mi se pare atat de evidenta, mafia securista a PDL-ului e cel putzin la fel de puternica in teritoriu daca nu chiar mai puternica decat organizatia de partid a PSD-ului, o stie oricine.

Un alt element important care decredibilizeaza demersul PSD e acela ca doar acest partid, cu ceva sprijin in fundal din partea unor lideri liberali cu pozitii radical anti-Basescu, vede nereguli electorale grave si unilaterale capabile sa vicieze rezultatul final. Nimeni altcineva, nici observatorii OSCE, nici reprezentantii unor ONG-uri civice, nu agreaza un astfel de punct de vedere chiar daca opinia generala este ca, la fel ca si in alte dati, au existat tot felul de nereguli punctuale iar acestea trebuie oricum contabilizate in dreptul ambelor parti. Ceea ce inseamna ca nivelul zgomotului facut pe scena publica de PSD pe acest subiect e invers proportional nu doar in plan factual ci si in acela al acoperirii morale a reclamantului cu realitatea de pe teren.

*Corect, se poate vorbi de o slaba credibilitate a demersului PSD, pentru ca nu e coroborat cu alte sesizari independente, dar asta nu inseamna automat ca el nu e intemeiat. In concluzie, argumentatia domnului Lazescu e tangenta la subiect si nu atinge fondul problemei, daca fraudarea a existat sau nu. De fapt, pozitia dumnealui e IMORALA, el practic afirma :"Da? PDL-ul a fraudat? Ei bine, si PSD-ul putea sa fraudeze!". Putea, e drept, dar A FRAUDAT??? Cel care se face vinovat de o ilegalitate trebuie sa plateasca, nu cel care ar PUTEA face o ilegalitate, nu?


--------------------
https://www.scribd.com/collections/3894082/Holosemantica

http://pintea-haiducul.simplesite.com/423681607
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Pintea Haiducul
mesaj Dec 9 2009, 06:33 PM
Mesaj #13


În Numele Adevărului
***

Grup: Membri
Postari: 10 152
Inscris: 10-June 08
De la: Deva
Utilizatorul numarul: 1 133Citeaza (lugojanul @ Dec 9 2009, 06:12 PM) *
Eu, sincer, am fost dezamăgit de Băsescu în campania asta. Un Maradona al politicii care n-a jucat nimic tot meciul. Halal preşedinte-jucător. A aşteptat să greşească adversarul şi, slavă Domnului, nu i-au fost înşelate aşteptările. La final, Geoană a sărit în sus la aflarea exit poll-ului şi bine a făcut. E victoria lui. El l-a refăcut preşedinte pe Băsescu.


Adversarii lui basescu nu au gresit deloc, dupa parerea mea. Cel care a gresit a fost chiar basescu, care--in loc sa se resemneze cu pierderea alegerilor--a ordonat ca scrutinul sa fie fraudat si astfel si-a periclitat viitorul politic si chiar libertatea. CCR poate ca nu va anula scrutinul, dar va cere imperativ BEC sa renumere voturile valabil exprimate si sa restabileasca scorul corect dintre cei doi candidati. Basescu va iesi pe locul doi in urma renumararii iar Geoana va castiga Presedintia. smile.gif


--------------------
https://www.scribd.com/collections/3894082/Holosemantica

http://pintea-haiducul.simplesite.com/423681607
Go to the top of the page
 
+Quote Post
lugojanul
mesaj Dec 9 2009, 06:35 PM
Mesaj #14


Membru
**

Grup: Membri
Postari: 15
Inscris: 6-August 08
Utilizatorul numarul: 2 148Las-o balta "amice"!BEC a refuzat deja renumararea voturilor pe motiv ca acuzatiile pesede-ului sunt NEÎNTEMEIATE!Dar înteleg ca ai de ce sa te temi: prima de 50 de RON se duce pe apa sâmbetei,asa ca screme-te sa mai postezi repede-repede niste laturi propagandistice pentru stapânul tau pâna se va anunta oficial ca BASESCU este ÎNVINGATORUL acestor alegeri,iar prosta......pardon,geoana,LOSER-ul!
PS.SOV a fost dat în consemn general la frontiera!Vezi,uite de asta îmi place de marinaru': da cu voi de pamânt!
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Vizitator_zigzag.
mesaj Dec 9 2009, 06:39 PM
Mesaj #15

Guests


Ce sper eu e sa-i aresteze pe toti cei care au votat de mai multe ori, pe toti cei care au semnat buletine de vot masluite, pe toti cei care au dat pomana electorala sau au facut campanie in ziua alegerilor. De asemenea, daca-l vad pe Valcov la parnaie pentru turism electoral, eu dau petrecere. Sa o mai vad pe Sandru cum ii plange hotului de Ionica de mila. Ce-as mai rade.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
lugojanul
mesaj Dec 9 2009, 06:39 PM
Mesaj #16


Membru
**

Grup: Membri
Postari: 15
Inscris: 6-August 08
Utilizatorul numarul: 2 148BEC respinge solicitarea PSD de renumarare a voturilor
Alegeri 2009BEC a respins ca neintemeiata solicitarea PSD de renumarea a voturilor din cateva judete si din strainatate, precum si cea de refacere a centralizarii acestora. PSD a invocat existat erori in datele consemnate in procesele-verbale, drept care a cerut renumararea voturilor in cateva zeci de sectii de votare. BEC sustine ca PSD nu a indicat sectiile de votare in care ar fi existat erori. Centralizarea dovezilor aduse de PSD urmeaza sa fie refacuta, potrivit Antena 3.

Contestatia depusa la BEC cerea renumararea voturilor in anumite judete si sectii din diaspora si este diferita de cea depusa, tot de PSD, la Curtea Constitutionala.

Rezultatul final al alegerilor urmeaza sa fie validat de Curtea Constitutionala, dupa analizarea contestatiilor, inclusiv cea depusa de PSD.

Daca CCR constata ca cifrele finale comunicate de BEC nu sunt in regula din diverse motive, va invalida rezultatul, iar daca nu sunt intemeiate contestatiile, se valideaza rezultatul.Oare Basescu a ordonat si Biroului Electoral Central sa "fraudeze" alegerile în favoarea sa???
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Pintea Haiducul
mesaj Dec 9 2009, 06:39 PM
Mesaj #17


În Numele Adevărului
***

Grup: Membri
Postari: 10 152
Inscris: 10-June 08
De la: Deva
Utilizatorul numarul: 1 133Citeaza (lugojanul @ Dec 9 2009, 06:06 PM) *
PS.PS.De un lucru sunt convins: unul ca tine nu se lasa convins de argumente rationale, ce sa mai spun de acelea de bun simt!Oricâte argumente ti s-ar aduce,unul ca tine le va ignora pentru a nu i se darâma falsul si subredul edificiu.Îti vine cineva cu un argument rational,tu treci rapid la altul,iar în cazul ca nu mai ai argumente,so what?Nici lipsa totala de argumente nu te va convinge,deoarece tu nu esti interesat de o REALA dezbatere;


Gresit. Sunt realmente interesat de o dezbatere adevarata si ma pot lasa convins (cu greu, e drept!) de argumente rationale. Doar ca pana acum nici unul dintre voi nu mi-a adus argumente rationale care sa ma dea pe spate. Parca nici n-ati putea gandi cu propria voastra minte, le dati cuvantul unor jurnalisti si bloggeri agreati sa se exprime ei in locul vostru. Eu,dupa cum v-ati convins, gandesc cu propria mea minte, nu sunt tentaculul mental al nimanui. smile.gif


--------------------
https://www.scribd.com/collections/3894082/Holosemantica

http://pintea-haiducul.simplesite.com/423681607
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Vizitator_Musafir.
mesaj Dec 9 2009, 06:45 PM
Mesaj #18

Guests


Eu,dupa cum v-ati convins, gandesc cu propria mea minte, nu sunt tentaculul mental al nimanui. smile.gif
[/quote]


laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post
lugojanul
mesaj Dec 9 2009, 06:45 PM
Mesaj #19


Membru
**

Grup: Membri
Postari: 15
Inscris: 6-August 08
Utilizatorul numarul: 2 148Într-adevar, tu si "dezbatere reala" e ca si cum ai spune "vaca si baletul" sau,pentru a fi mai actuali, "geoana si inteligenta".Hai,da fuga la stapân si ia-ti prima de 50 RON pe ziua de azi, ai îmbâcsit destul spatiul virtual cu propaganda ta desantata pentru loseri,postac al loserilor,ex-turnator ce esti!
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Pintea Haiducul
mesaj Dec 9 2009, 06:46 PM
Mesaj #20


În Numele Adevărului
***

Grup: Membri
Postari: 10 152
Inscris: 10-June 08
De la: Deva
Utilizatorul numarul: 1 133Citeaza (Ghita @ Dec 9 2009, 05:56 PM) *
Noi nu jignim! Pintea insusi este o jignire pentru rasa umana.


Te salut, Ghita! Stai linistit, ca pe topicul asta nu sar la beregata ta. Zici ca sunt o jignire pentru rasa umana? Ma flatezi! Doar marii Profeti au fost gratulati de contemporanii lor nauciti cu asemenea imprecatii bombastice... smile.gif


--------------------
https://www.scribd.com/collections/3894082/Holosemantica

http://pintea-haiducul.simplesite.com/423681607
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Pintea Haiducul
mesaj Dec 9 2009, 06:49 PM
Mesaj #21


În Numele Adevărului
***

Grup: Membri
Postari: 10 152
Inscris: 10-June 08
De la: Deva
Utilizatorul numarul: 1 133Citeaza (lugojanul @ Dec 9 2009, 06:45 PM) *
Într-adevar, tu si "dezbatere reala" e ca si cum ai spune "vaca si baletul" sau,pentru a fi mai actuali, "geoana si inteligenta".Hai,da fuga la stapân si ia-ti prima de 50 RON pe ziua de azi, ai îmbâcsit destul spatiul virtual cu propaganda ta desantata pentru loseri,postac al loserilor,ex-turnator ce esti!


Nu primesc bani pentru postarile mele, o fac animat doar de propria mea constiinta civica si politica. Sunt un cetatean onest si responsabil. Asa ca, daca n-ai dovezi ale relei mele credinte, te invit sa incetezi cu insultele, ca oricum ma lasa rece! smile.gif


--------------------
https://www.scribd.com/collections/3894082/Holosemantica

http://pintea-haiducul.simplesite.com/423681607
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Vizitator_Un Trecator.
mesaj Dec 9 2009, 06:51 PM
Mesaj #22

Guests


Am o singura intrebare pt. Dl. Pintea Haiducul.

Spuneti ca sperati ca magistratii de la Curtea Constitutionala (cu inclinatiile PSD-iste pe care le stim, dar sa presupunem ca nu exista) sa dea dovada de corectitudine la fel cum au facut-o de fiecare data pana acum.

Va intreb, daca decizia lor nu va fi pe placul Dvs, adica "Fraudele (eventuale) nu au fost suficiente pentru a afecta clasamentul electoral", veti mai striga "LUPUL!", respectiv "PDL a fraudat si decizia Curtii!"?
Go to the top of the page
 
+Quote Post
lugojanul
mesaj Dec 9 2009, 06:56 PM
Mesaj #23


Membru
**

Grup: Membri
Postari: 15
Inscris: 6-August 08
Utilizatorul numarul: 2 148"Propria mea constiinta civica si politica",hai ca a fost buna asta!Bancul serii de azi,ce mai dom'le!Bai postac al loserilor si pentru loseri,tu nu ai constiinta!Nici civica si nici politica,ai dovedit-o,dându-ti arama pe fata,când ai numit-o pe Elisabeta Rizea o învinsa!Sau când ai început sa citezi tocmai din nistorescu!Acel nistorescu care acopera si apara turnatori(ca sa nu mai vorbim de celelalte abjectii ale sale din fituica "Cotidianul")!Si prin urmare, "cin' s-aseamana s-aduna",cunosti proverbul asta,nu?Esti doar un postac pentru loseri care nu poate sa accepte ca prostanacu' a pierdut pe mâna lui!Si ca BASESCU e un luptator care stie sa învinga si în cele mai vitrege conditii! Te râcâie asta rau de tot,nu?
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Vizitator_Asistenta_de_serviciu.
mesaj Dec 9 2009, 06:57 PM
Mesaj #24

Guests


Domnul Pintea v-ati luat flaconul de Rudotel?, urmeaza dusul rece de o ora, asa ca haideti mai terminati cu "forumele" (a la Marean).
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Vizitator_Serpico.
mesaj Dec 9 2009, 06:58 PM
Mesaj #25

Guests


In concluzie
De acum incolo voi vota doar daca:
1. apare un candidat care ma convinge, cu vorbe si fapte incontestabile, ca-mi merita votul si ca voi avea PERSONAL ceva de castigat din victoria lui
2. cineva ma plateste gras de tot ca sa votez
3. apare o lege care ma obliga sa votez, sub amenintarea unei amenzi consistente.
Altfel nu.

Citeaza (Pintea Haiducul @ Dec 9 2009, 04:38 PM) *
Regret ca mi-am judecat poporul atat de aspru, dovezi concludente arata ca vointa lui electorala a fost deturnata in mod perfid printr-o fraudare masiva, fara precedent din 1989 incoace, asa ca m-am decis sa postez din nou, inainte de aparitia manifestatiilor stradale de protest. Ca sa parafrazez chiar un vechi slogan al lui basescu din 2004, "n-am putut noi vota cat au putut ei fura!". Iata la ce a ajuns sa se preteze ticaloasa mafie securista a PDL-ului, din disperare ca va pierde puterea...; Biroul Electoral Central a validat deja frauda. Daca si Curtea Constitutionala va trece cu vederea acest abuz strigator la Cer, se va mai adeveri o data tristul proverb "in Romania, dreptatea umbla cu capul spart"... Sa speram insa ca Judecatorii Constitutionali vor fi absolut corecti, asa cum s-au dovedit a fi pana acum, spre cinstea lor... Una peste alta, pana ce vom asista la transarea acestei chestiuni deosebit de grave si de sensibile pentru viitorul Democratiei romanesti, iata un articol aparut azi in "Cotidianul" cu privire la frauda electorala:
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Vizitator_clujean.
mesaj Dec 9 2009, 07:01 PM
Mesaj #26

Guests


Question
Daca CCR anunta ca votul a fost fraudat suficient incat sa anuleze scrutinul, iar Basescu pierde (ceea ce ar fi peste media de probabilitate, in acele conditii) o sa fii la fel de tupeist si de nesimtit in postari?

Citeaza (lugojanul @ Dec 9 2009, 06:56 PM) *
"Propria mea constiinta civica si politica",hai ca a fost buna asta!Bancul serii de azi,ce mai dom'le!Bai postac al loserilor si pentru loseri,tu nu ai constiinta!Nici civica si nici politica,ai dovedit-o,dându-ti arama pe fata,când ai numit-o pe Elisabeta Rizea o învinsa!Sau când ai început sa citezi tocmai din nistorescu!Acel nistorescu care acopera si apara turnatori(ca sa nu mai vorbim de celelalte abjectii ale sale din fituica "Cotidianul")!Si prin urmare, "cin' s-aseamana s-aduna",cunosti proverbul asta,nu?Esti doar un postac pentru loseri care nu poate sa accepte ca prostanacu' a pierdut pe mâna lui!Si ca BASESCU e un luptator care stie sa învinga si în cele mai vitrege conditii! Te râcâie asta rau de tot,nu?
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Pintea Haiducul
mesaj Dec 9 2009, 07:09 PM
Mesaj #27


În Numele Adevărului
***

Grup: Membri
Postari: 10 152
Inscris: 10-June 08
De la: Deva
Utilizatorul numarul: 1 133Citeaza (Un Trecator @ Dec 9 2009, 06:51 PM) *
Am o singura intrebare pt. Dl. Pintea Haiducul.

Spuneti ca sperati ca magistratii de la Curtea Constitutionala (cu inclinatiile PSD-iste pe care le stim, dar sa presupunem ca nu exista) sa dea dovada de corectitudine la fel cum au facut-o de fiecare data pana acum.

Va intreb, daca decizia lor nu va fi pe placul Dvs, adica "Fraudele (eventuale) nu au fost suficiente pentru a afecta clasamentul electoral", veti mai striga "LUPUL!", respectiv "PDL a fraudat si decizia Curtii!"?


Nu, domnule, ma voi conforma deciziei Curtii, eu chiar cred in Independentza Puterii Judecatoresti. In alte luari de pozitie ale mele, despre care nu voi comenta aici, am luat intotdeauna apararea Judecatorilor in fatza intruziunii nepermise a presedintelui basescu in actul de Justitie.


--------------------
https://www.scribd.com/collections/3894082/Holosemantica

http://pintea-haiducul.simplesite.com/423681607
Go to the top of the page
 
+Quote Post
lugojanul
mesaj Dec 9 2009, 07:10 PM
Mesaj #28


Membru
**

Grup: Membri
Postari: 15
Inscris: 6-August 08
Utilizatorul numarul: 2 148Pinteo,ti-ai bagat un nickname nou,ca sa creada lumea ca astia ca voi "este multi"?Oricum,ai dreptul sa visezi la cai verzi pe pereti cât vrei,numai vezi ca trezirea va fi cam la fel de groaznica ca cea de luni dimineata a lu' prostanacu'!Nu vezi ca marja voastra de manevra se îngusteaza tot mai mult?BEC a refuzat renumararea voturilor(v-ati pus speranta în asta la început!),acum va tot amagiti cu CC! De ce oare?Chiar credeti ca CC(chiar daca se afla în ea dinozauri cu convingeri pesediste) va anula rezultatele turului II? Cât de prost, sau cât de disperat, trebuie sa fii pentru a te agata de acest pai???
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Vizitator_im7dan.
mesaj Dec 9 2009, 07:10 PM
Mesaj #29

Guests


Citeaza (Pintea Haiducul @ Dec 9 2009, 06:46 PM) *
Te salut, Ghita! Stai linistit, ca pe topicul asta nu sar la beregata ta. Zici ca sunt o jignire pentru rasa umana? Ma flatezi! Doar marii Profeti au fost gratulati de contemporanii lor nauciti cu asemenea imprecatii bombastice... smile.gif


Ce dreptate ai cu fraudarea alegerilor!!! Stau si ma minunez cum au tupeul unii PDL-isti sa sustina sus si tare ce corecti sunt ei si cat de iubiti sunt! Mi-e greata sa le mai citesc minciunile cand stiu din sursa sigura cum a votat o cunostinta pe doua buletine de vot, pe care le-a primit de la membrul biroului electoral doar ca avea o geaca portocalie, si ca sa se convinga ca nu a gresit in aprecierea lui, a imprumutat geaca si altui prieten, care la randul lui a primit 2 buletine de vot si asa putem sa tragem o concluzie: "In timpul alegerilor totul a fost in litera legii si cu respectarea constitutiei" cum ii place d-nului nostru presedinte sa spuna. Mie mi-ar fi rusine sa mai ies in fata oamenilor sa afirm ca a fost vointa poporului cand stie toata lumea cum s-a furat la vot, iar ei o stiu cel mai bine.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Vizitator_Musafir.
mesaj Dec 9 2009, 07:10 PM
Mesaj #30

Guests


Citeaza (Serpico @ Dec 9 2009, 06:58 PM) *
In concluzie
De acum incolo voi vota doar daca:
1. apare un candidat care ma convinge, cu vorbe si fapte incontestabile, ca-mi merita votul si ca voi avea PERSONAL ceva de castigat din victoria lui
2. cineva ma plateste gras de tot ca sa votez
3. apare o lege care ma obliga sa votez, sub amenintarea unei amenzi consistente.
Altfel nu.


Da' ce, meseria de tablagiu major nu mai renteaza?
Go to the top of the page
 
+Quote Post

12 Pagini V   1 2 3 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 Utilizatori care citesc acest topic (1 Musafiri 0 Useri anonimi)
0 Membri:

 RSS Lo-Fi Version acum este: 29th January 2020 - 12:17 AM