IPB
X   Mesaj de pe site
(Mesajul se va inchide in 2 secunde)

Bine ati venit pe Forumul Hotnews!
Cititi regulamentul Forumului inainte de a publica.

19 Pagini V  « < 15 16 17 18 19 >  
Reply to this topicStart new topic
> Misterele Revolutiei, dupa 20 de ani.
Vizitator_Ion Calugaru.
mesaj Feb 18 2011, 07:37 AM
Mesaj #481

Guests


Citeaza (Pintea Haiducul @ Dec 21 2009, 07:48 PM) *
Poate ca pe multi subiectul a inceput sa-i lase indiferenti, sub patina timpului, dar eu ma vad fortat sa-l redeschid pentru ca am remarcat de ceva vreme o intoxicare manipulativă deosebit de suspectă a opiniei publice, pe care am comentat-o si pe alte topicuri. Trebuia s-o fi vazut mai demult, dar pur si simplu nu m-a preocupat pana recent. Ea are o foarte mare relevantza in politica romaneasca a momentului, asa ca observatia mea poate prezintă oarecare importantză. Astfel, se afirmă de exemplu, complet absurd, ca Ion Iliescu & compania "a tras in noi / Dupa 22", desi la acea dată (22 Decembrie 1989) norocosul de Iliescu era instalat confortabil la Putere si ciocnea fericit, probabil, cupe de şampanie cu Brucan, fumand amandoi trabucuri cubaneze si depănand amintiri din tineretile revolutionare. Ce motiv ar fi avut ei, in plin party de boşorogi, sa provoace un haos nebun in capitală si in Tară, cand nici nu terminasera "bairamul puciştilor", ca sa-l citez pe un prieten??? Nu are nici un sens. Dar ideea, oricat de cretină ar fi, a fost si este intens vehiculată, inclusiv de realesul Preşedinte al Romaniei. E la mintea cocoşului ca teroristii au fost o sectiune specială a Securitătii pregatită pentru a crea diversiune in scopul eliberarii Liderului comunist capturat, Nicolae Ceausescu. De ce spun asta? Pentru ca e unica explicatie logică, evident. Dupa Revolutie, ei s-au disipat mai mult ca sigur in masa populatiei unde li s-a oferit protectie de catre securistii ostili noii Puteri. Care securisti, de bună seamă, au lansat apoi teoria mincinoasă "Iliescu a tras in noi dupa 22, teroristii n-au existat", cu scopul de a demoniza FSN-ul iliescian (acum, PSD) si de a-l marginaliza politic. Scopul ultim al acestor securisti razbunatori? Probabil, preluarea deplina a Puterii. Ceea ce se pare ca au si reusit, iată ca au ajuns sa castige si recentele alegeri si sa-si tragă propriul guvern. PDL, cum am mai spus si in alte randuri, e Partidul Securitătii comuniste, nu intamplator duşmanul cel mai mare al lui băsescu este chiar Ion Iliescu, adica Omul care a ordonat impuşcarea lui Ceausescu si care a scos prin decret PCR-ul in afara legii. PDL-ul acuză PSD-ul ca e un partid comunist, dar de fapt comuniştii securişti care au omorat atatia oameni la Revolutie sunt exclusiv in PDL si in clientela lui politică, pesediştii n-au tangentză cu comunismul ceauşist cum n-am eu tangentza cu Moş Crăciun. Ei sunt pur si simplu social-democrati. Părerea mea! (bună părerea mea, by the way!) biggrin.gif

Go to the top of the page
 
+Quote Post
Vizitator_Ion Calugaru.
mesaj Feb 18 2011, 07:41 AM
Mesaj #482

Guests


Din contextul articolasului se poate afirma:un manipulator de duzina!
Ce meserie ati avut si care este cea actuala?
I.C
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Pintea Haiducul
mesaj Feb 18 2011, 07:56 AM
Mesaj #483


În Numele Adevărului
***

Grup: Membri
Postari: 10 152
Inscris: 10-June 08
De la: Deva
Utilizatorul numarul: 1 133Citeaza (Ion Calugaru @ Feb 18 2011, 09:41 AM) *
Din contextul articolasului se poate afirma:un manipulator de duzina!
Ce meserie ati avut si care este cea actuala?
I.C


Nu sunt manipulator pentru ca nu vehiculez lozinci ci opinii argumentate faptic si logic. Topicul va sta la dispozitie sa le examinati cu atentie si sa exprimati obiectii punctuale, daca e cazul. Dar nu voi accepta insinuari murdare sau atacuri la persoana, sa fie clar once and forever. Al dumneavoastra, Florin Pintea. sleep.gif


Aceasta postare a fost editata de Pintea Haiducul: Feb 18 2011, 07:59 AM


--------------------
https://www.scribd.com/collections/3894082/Holosemantica

http://pintea-haiducul.simplesite.com/423681607
Go to the top of the page
 
+Quote Post
echo
mesaj Feb 18 2011, 02:00 PM
Mesaj #484


Membru veteran
***

Grup: Membri
Postari: 1 690
Inscris: 8-June 10
Utilizatorul numarul: 21 034Citeaza (Pintea Haiducul @ Feb 18 2011, 07:56 AM) *
Nu sunt manipulator pentru ca nu vehiculez lozinci ci opinii argumentate faptic si logic. Topicul va sta la dispozitie sa le examinati cu atentie si sa exprimati obiectii punctuale, daca e cazul. Dar nu voi accepta insinuari murdare sau atacuri la persoana, sa fie clar once and forever. Al dumneavoastra, Florin Pintea. sleep.gif

biggrin.gif

Loazaaaaa, ce mai faci ?!...

Astazi, am sa-ti mai trag o scatoalca !

Poi bine mai pintoidianule, tu incerci sa ne prezinti "rezolvarea misterelor" revolutiei folosindu-ti predicativele fara nicio putere conotativa sau nota explicativa? O faci numa´asa de-amorul artei sau pentru a incerca sa te consideram un specimen artificial vag important ?!
Bineeee, hai sa-ti mai intind un dejet de ajutor, ca doar, nu-i asa, atunci cand ai un prieten pe forum prietenii sai sunt mult mai importanti decat prietenul meu, )))) de-aceea :
Ii ofer un deget solidarizat si-am sa-i inlocuiesc orice aspect faptic afirmat ce-i compune adevarul prietenului meu referitor la evenimentele din decembrie "89 si adevarul acelor vremuri, va fi acelasi ,(momentan il pastrez in seif )pentru simplul motiv ca:
Chiar de-ar fi fost pintoidul nostru un posibil ubicuu al acelor vremuri, tot ceea ce incerca sa ne prezinte ca "rezolvare" a misterelor revolutiei, in naratiunea-i manierista, adevarul sau, este lovit de-o perceptie a evenimentului din pozitia obsevatorului ce dobandeste informatiile ce-i sunt necesare constituirii unei baze de date pe care ulterior le va sintetiza si concluzionata printr-o prisma a unei gandiri empirice de factura obiectivo-subiectiva cat si preconceptual preponderent imatur intelectualo-traditional-culturala, asa ca:stimabile, ai dat-o-n bara, la numai 17-18 ani pe care ai sustinut ca d´abia-i purtai in acele vremuri, prea multe nici ca ti se puteau cere si de unde nu era nici macar nu prisosea.

Acum, stimabile pintoidian praxeologistoid, oricand iti pot inlocui in constructia-ti narativa a adevarului pe care doresti sa ni-l servesti ca rezolvare a misterului/lor revolutiei, orice aspect faptic real, (treaca de la mine, argumentat de tine), printr-un contra-argument/e real faptic/e ca derivat/e al/e acelor eveniment/e fara a-ti demonstra falsitatea adevarului tau, ci pur si simplu, inlocuindu-ti propriul adevar enuntat cu propriile-mi argumente favorabile totalmente, adevarului meu.


daca te-am indispus, poti spune orice dar, nu-njura !...ca nu da bine pe LCD-ul virtualitatii.OK?!..gata acum o sa-l apar pe pintoidul sturlumbatic de cei ce-l acuza de manipulare. ))))

păi bine stimaţi confraţi, cum de aveţi tupeul de-al acuza pe pintoidul nostru dragălaş că manipulează?
noi toţi, noi aştia de tot cârcotim p-aici, nu manipulăm informaţii ? ( ha !...vezi dex: manipulant) fiecare dintre noi cei ce ne agităm clavia p-aici, manipulăm informaţiile, pe care le deţinem la un moment dat, atât în favoarea noastră cât şi a grupului din care facem parte, sau in favoarea grupului pe care-l reprezentam, ai caror exponenti suntem, şi-o manipulăm din greu neicuşorilor, nu? cum este posibil sa-l acuzati pe pintoidianul nostru de manipulare, "nu vă este aşa puţin ruşine obrazului"(citat:clasic în viaţă)insă, atentie Pintoidule!..atunci când baza de date pe care ţi-ai construit-o conţine informaţii eronate, iraţionale, degradate într-o proporţie considerabilă, sau n-au un anumit grad de update-are corespunzător,iar sursele de informaţii pe care le-ai avut la dispoziţie pentru a te informa şi construi această bază de date, nu sunt de-o acurateţe de prim rang, orice încercare de sinteză, analiză şi concluzionare, avand la baza aceste informaţii, te pot lesne conduce la o alterare gravă chiar a capacităţilor cognitive de perceptie a unor metode viitoare posibil aplicabile în rezolvarea unor situaţii intuitiv vitale în favoarea grupului pe care-l reprezinţi, sau chiar rezolvarea favorabilă a unei/lor viitoare/lor situaţii de natură strict personală.
Dincolo de aceste minime manipulativo-informaţionale, ce stau la baza unei judecăţi de valoare, a unei concluzionări reale, exacte, în timp real, şi-n ultimă instanţă, raţional-predictibil(intuitiv), sigur avem în faţă o sursă sau mai multe ce manipulează informaţii în scop primordial, aşa dupa cum am subliniat mai sus, sau avem în faţă sursă/surse ce manipulează informaţii având ca scop promoţional, propagandistic, etc, sau mai grav, manipulează informaţii cu scop dezinformativ sau contrainformativ, că doar mare-i grădina manipulanţilor şi din când în când îşi mai mută şi gardul, nu?!

orice acţiune manipulativo-informativă are la bază o intenţie primordială, şi dispune de-o logistică necesară propagării informaţiilor de-o anumită factură în rândul unor cât mai largi mase umane in vederea impunerii unor percepţii prestabilite cât şi un scop bine definit şi-ntodeauna favorabil celor ce lansează informaţiile către receptori (mental colectiv).evidenţa scop/urilor fiind elocventă/e.

Pintoidule sturlumbatic, ai fost atent?..sinteza ptr. tine !... intentie-cauză-mijloace-percepţie-scop. )))) tu, ce scop ai, pe cine reprezinti, sau te auto.... !? )))) să nu ma-njuri!.. gentlemaniiiii, nu ştiu să-njure !))))

Aceasta postare a fost editata de echo: Feb 18 2011, 02:18 PM
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Vizitator_Pintea Haidute.
mesaj Feb 18 2011, 04:35 PM
Mesaj #485

Guests


Citeaza (echo @ Feb 18 2011, 02:00 PM) *
biggrin.gif
Pintoidule sturlumbatic, ai fost atent?..sinteza ptr. tine !... intentie-cauză-mijloace-percepţie-scop. )))) tu, ce scop ai, pe cine reprezinti, sau te auto.... !? )))) să nu ma-njuri!.. gentlemaniiiii, nu ştiu să-njure !))))


sa nu fim ipocriti domnu' echo, cine nu se auto... astazi?(macar in cabina de vot si tot o face o data la 4 ani..)
...da' sa fim gentlemani pan' la capat: nu se zice manipulare, asa, in public, ci : maniputzare

si da, recunosc, manutza dreapta nu e perpetuum-mobile, asa cum imi sopteste piticul holocaustic, desi la scoala de cadeti asa am invatat ca se trateaza orice criza, in orice sistem - despre asta vorbeam, nuuu?...

deci, scopul meu e sa-mi tratez criza, si da, ma auto...ma reprezint pe mine, in oglinda, voi sunteti oglinda

ce-i rau in asta?
multumit ?

by the way : e o tara libera
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Vizitator_BB.
mesaj Feb 19 2011, 09:48 AM
Mesaj #486

Guests


Citeaza (Pintea Haidute @ Feb 18 2011, 04:35 PM) *
by the way : e o tara libera

... yeaaah, riiight... in your dreams, maybe!
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Vizitator_Pintea Haidute.
mesaj Feb 19 2011, 11:41 AM
Mesaj #487

Guests


Citeaza (BB @ Feb 19 2011, 09:48 AM) *
... yeaaah, riiight... in your dreams, maybe!

BB, prietene, vezi te rog inca o data sub ce "nick" am postat, mai citeste te rog odata textul (si al lui echo de de-asupra), apoi daca te gandesti in plus ca nu am specificat tara in care eu traiesc acum (si nu zapacitul de Pintea cel rosu)...poate reevaluezi topicul si efectele misterelor dezvaluite ale "revolutiei" asupra libertatii/lor smile.gif

(am vrut doar sa-i dau un raspuns lui dom' profesor echo - m-auziti dom' profesor ?!, asa cum probabil "pintea" n-o sa si-l asume - conform propriului sau enunt ca: un om sanatos la cap (nu e specificat care cap), da mereu vina pe altii atunci cand capul (sau) nimereste stalpul

( rezumat : pintea+cap prost+stalp+cucui => da vina pe cel care a montat stalpul, dar fiind bine platit, nu se lasa si repeta figura la infinit spunand ca nu-l doare, ba chiar invita si pe altii sa incerce, daca-i platesc chirie pe stalp, ca in "Tom si Huck")

acum crezi ca e, sau nu e o tara libera - de dat cu capu', amice BB ?!
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Pintea Haiducul
mesaj Feb 21 2011, 08:16 AM
Mesaj #488


În Numele Adevărului
***

Grup: Membri
Postari: 10 152
Inscris: 10-June 08
De la: Deva
Utilizatorul numarul: 1 133Citeaza (echo @ Feb 18 2011, 04:00 PM) *
Poi bine mai pintoidianule, tu incerci sa ne prezinti "rezolvarea misterelor" revolutiei folosindu-ti predicativele fara nicio putere conotativa sau nota explicativa? O faci numa´asa de-amorul artei sau pentru a incerca sa te consideram un specimen artificial vag important ?!
Bineeee, hai sa-ti mai intind un dejet de ajutor, ca doar, nu-i asa, atunci cand ai un prieten pe forum prietenii sai sunt mult mai importanti decat prietenul meu, )))) de-aceea :
Ii ofer un deget solidarizat si-am sa-i inlocuiesc orice aspect faptic afirmat ce-i compune adevarul prietenului meu referitor la evenimentele din decembrie "89 si adevarul acelor vremuri, va fi acelasi ,(momentan il pastrez in seif )pentru simplul motiv ca:
Chiar de-ar fi fost pintoidul nostru un posibil ubicuu al acelor vremuri, tot ceea ce incerca sa ne prezinte ca "rezolvare" a misterelor revolutiei, in naratiunea-i manierista, adevarul sau, este lovit de-o perceptie a evenimentului din pozitia obsevatorului ce dobandeste informatiile ce-i sunt necesare constituirii unei baze de date pe care ulterior le va sintetiza si concluzionata printr-o prisma a unei gandiri empirice de factura obiectivo-subiectiva cat si preconceptual preponderent imatur intelectualo-traditional-culturala, asa ca:stimabile, ai dat-o-n bara, la numai 17-18 ani pe care ai sustinut ca d´abia-i purtai in acele vremuri, prea multe nici ca ti se puteau cere si de unde nu era nici macar nu prisosea.

Acum, stimabile pintoidian praxeologistoid, oricand iti pot inlocui in constructia-ti narativa a adevarului pe care doresti sa ni-l servesti ca rezolvare a misterului/lor revolutiei, orice aspect faptic real, (treaca de la mine, argumentat de tine), printr-un contra-argument/e real faptic/e ca derivat/e al/e acelor eveniment/e fara a-ti demonstra falsitatea adevarului tau, ci pur si simplu, inlocuindu-ti propriul adevar enuntat cu propriile-mi argumente favorabile totalmente, adevarului meu.


daca te-am indispus, poti spune orice dar, nu-njura !...ca nu da bine pe LCD-ul virtualitatii.OK?!..gata acum o sa-l apar pe pintoidul sturlumbatic de cei ce-l acuza de manipulare. ))))

păi bine stimaţi confraţi, cum de aveţi tupeul de-al acuza pe pintoidul nostru dragălaş că manipulează?
noi toţi, noi aştia de tot cârcotim p-aici, nu manipulăm informaţii ? ( ha !...vezi dex: manipulant) fiecare dintre noi cei ce ne agităm clavia p-aici, manipulăm informaţiile, pe care le deţinem la un moment dat, atât în favoarea noastră cât şi a grupului din care facem parte, sau in favoarea grupului pe care-l reprezentam, ai caror exponenti suntem, şi-o manipulăm din greu neicuşorilor, nu? cum este posibil sa-l acuzati pe pintoidianul nostru de manipulare, "nu vă este aşa puţin ruşine obrazului"(citat:clasic în viaţă)insă, atentie Pintoidule!..atunci când baza de date pe care ţi-ai construit-o conţine informaţii eronate, iraţionale, degradate într-o proporţie considerabilă, sau n-au un anumit grad de update-are corespunzător,iar sursele de informaţii pe care le-ai avut la dispoziţie pentru a te informa şi construi această bază de date, nu sunt de-o acurateţe de prim rang, orice încercare de sinteză, analiză şi concluzionare, avand la baza aceste informaţii, te pot lesne conduce la o alterare gravă chiar a capacităţilor cognitive de perceptie a unor metode viitoare posibil aplicabile în rezolvarea unor situaţii intuitiv vitale în favoarea grupului pe care-l reprezinţi, sau chiar rezolvarea favorabilă a unei/lor viitoare/lor situaţii de natură strict personală.
Dincolo de aceste minime manipulativo-informaţionale, ce stau la baza unei judecăţi de valoare, a unei concluzionări reale, exacte, în timp real, şi-n ultimă instanţă, raţional-predictibil(intuitiv), sigur avem în faţă o sursă sau mai multe ce manipulează informaţii în scop primordial, aşa dupa cum am subliniat mai sus, sau avem în faţă sursă/surse ce manipulează informaţii având ca scop promoţional, propagandistic, etc, sau mai grav, manipulează informaţii cu scop dezinformativ sau contrainformativ, că doar mare-i grădina manipulanţilor şi din când în când îşi mai mută şi gardul, nu?!

orice acţiune manipulativo-informativă are la bază o intenţie primordială, şi dispune de-o logistică necesară propagării informaţiilor de-o anumită factură în rândul unor cât mai largi mase umane in vederea impunerii unor percepţii prestabilite cât şi un scop bine definit şi-ntodeauna favorabil celor ce lansează informaţiile către receptori (mental colectiv).evidenţa scop/urilor fiind elocventă/e.

Pintoidule sturlumbatic, ai fost atent?..sinteza ptr. tine !... intentie-cauză-mijloace-percepţie-scop. )))) tu, ce scop ai, pe cine reprezinti, sau te auto.... !? )))) să nu ma-njuri!.. gentlemaniiiii, nu ştiu să-njure !))))


Echo, am renuntat demult sa-ti mai citesc postarile astea balonate, stilul tau prolix si hiperafectat e pur si simplu insuportabil. Poti sa rezumi tot ce ai scris mai sus in maximum 10 randuri, pls? Multumesc anticipat, eu sunt un prieten al conciziei.

Aceasta postare a fost editata de Pintea Haiducul: Feb 21 2011, 08:16 AM


--------------------
https://www.scribd.com/collections/3894082/Holosemantica

http://pintea-haiducul.simplesite.com/423681607
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Pintea Haiducul
mesaj Feb 21 2011, 08:22 AM
Mesaj #489


În Numele Adevărului
***

Grup: Membri
Postari: 10 152
Inscris: 10-June 08
De la: Deva
Utilizatorul numarul: 1 133Citeaza (Pintea Haidute @ Feb 19 2011, 01:41 PM) *
( rezumat : pintea+cap prost+stalp+cucui => da vina pe cel care a montat stalpul, dar fiind bine platit, nu se lasa si repeta figura la infinit spunand ca nu-l doare, ba chiar invita si pe altii sa incerce, daca-i platesc chirie pe stalp, ca in "Tom si Huck")


Iti adresez si tie invitatia de a fi mai concis si de a nu ne mai plictisi cu durerile tale de cap, chiar nu ne intereseaza pe cine dai tu vina daca nimeresti cu capul in stalpi. dry.gif


--------------------
https://www.scribd.com/collections/3894082/Holosemantica

http://pintea-haiducul.simplesite.com/423681607
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Vizitator_scooter parts.
mesaj Feb 23 2011, 12:14 AM
Mesaj #490

Guests


I wanted to undertake compensation you payment this giantess be means of!! I plainly enjoying every niggardly outbreak of it I gomerel you bookmarked to levelling off the mark far-off modish accoutrements you recording
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Vizitator_R.I.A..
mesaj Feb 23 2011, 07:35 AM
Mesaj #491

Guests


Total de acord cu parerea lui Pintea Haiducul.[size="4"][/size] huh.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Pintea Haiducul
mesaj Feb 23 2011, 08:37 AM
Mesaj #492


În Numele Adevărului
***

Grup: Membri
Postari: 10 152
Inscris: 10-June 08
De la: Deva
Utilizatorul numarul: 1 133Citeaza (R.I.A. @ Feb 23 2011, 09:35 AM) *
Total de acord cu parerea lui Pintea Haiducul.[size="4"][/size] huh.gif


Thanks. smile.gif


--------------------
https://www.scribd.com/collections/3894082/Holosemantica

http://pintea-haiducul.simplesite.com/423681607
Go to the top of the page
 
+Quote Post
echo
mesaj Feb 28 2011, 03:48 PM
Mesaj #493


Membru veteran
***

Grup: Membri
Postari: 1 690
Inscris: 8-June 10
Utilizatorul numarul: 21 034Citeaza (Pintea Haiducul @ Feb 21 2011, 08:16 AM) *
Echo, am renuntat demult sa-ti mai citesc postarile astea balonate, stilul tau prolix si hiperafectat e pur si simplu insuportabil. Poti sa rezumi tot ce ai scris mai sus in maximum 10 randuri, pls? Multumesc anticipat, eu sunt un prieten al conciziei.
prolix? Ha ! ti-am obosit meandrele holosemanticilor neuronale? ti-a sarit diagrama distributivitatii atentiei de la punct, sau ti-am distrus bio-softwer-ul tartacutei ce l-ai obtinut printr-o inginerie geneticaneconventionalaaaaa?! biggrin.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Pintea Haiducul
mesaj Feb 28 2011, 03:57 PM
Mesaj #494


În Numele Adevărului
***

Grup: Membri
Postari: 10 152
Inscris: 10-June 08
De la: Deva
Utilizatorul numarul: 1 133Citeaza (echo @ Feb 28 2011, 05:48 PM) *
prolix? Ha ! [...] ti-am distrus bio-softwer-ul tartacutei ce l-ai obtinut printr-o inginerie geneticaneconventionalaaaaa?! biggrin.gif


Da' ce, ma crezi vreun semen de-al tau, vreun mutant iesit dintr-un reactor genetic subteran? No way! cool.gif


--------------------
https://www.scribd.com/collections/3894082/Holosemantica

http://pintea-haiducul.simplesite.com/423681607
Go to the top of the page
 
+Quote Post
echo
mesaj Feb 28 2011, 04:01 PM
Mesaj #495


Membru veteran
***

Grup: Membri
Postari: 1 690
Inscris: 8-June 10
Utilizatorul numarul: 21 034Citeaza (Pintea Haiducul @ Feb 28 2011, 03:57 PM) *
Da' ce, ma crezi vreun semen de-al tau, vreun mutant iesit dintr-un reactor genetic subteran? No way! cool.giflaugh.gif pai na, banuiam si eu ca ai fost in prospectiuni speologice prin subteranele moscovei si de-acolo este posibil sa ti se traga vreo sechelie , de la vreun spatiu radioactiv pe care l-ai vizitat asa din pura curiozitate paguboasa, cel putin biggrin.gif

Aceasta postare a fost editata de echo: Feb 28 2011, 04:02 PM
Go to the top of the page
 
+Quote Post
echo
mesaj Feb 28 2011, 04:06 PM
Mesaj #496


Membru veteran
***

Grup: Membri
Postari: 1 690
Inscris: 8-June 10
Utilizatorul numarul: 21 034ce patirati cintezoilor, v-ati pitulat pi la caldurici pi undiva? ha! si eu care in desartele mele anticipatiuni credeam ca-i facem lui hotadmin sa-i creasca indicele de trafic, cu voi, mamaligilor, o sa derapeze indicatorul vectorial de pe directiile exponential ascendente ale graficului multidimensional. tongue.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Pintea Haiducul
mesaj Feb 28 2011, 04:11 PM
Mesaj #497


În Numele Adevărului
***

Grup: Membri
Postari: 10 152
Inscris: 10-June 08
De la: Deva
Utilizatorul numarul: 1 133Ignorati gibonul de mai sus, scopul lui e sa polueze topicul. dry.gif


--------------------
https://www.scribd.com/collections/3894082/Holosemantica

http://pintea-haiducul.simplesite.com/423681607
Go to the top of the page
 
+Quote Post
echo
mesaj Feb 28 2011, 04:17 PM
Mesaj #498


Membru veteran
***

Grup: Membri
Postari: 1 690
Inscris: 8-June 10
Utilizatorul numarul: 21 034Citeaza (Pintea Haiducul @ Feb 28 2011, 04:11 PM) *
Ignorati gibonul de mai sus, scopul lui e sa polueze topicul. dry.gif


inclusiv magariul si zvarli cu copchitili in sandramaua holosemanticili sale dubitative biggrin.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Pintea Haiducul
mesaj Feb 28 2011, 04:26 PM
Mesaj #499


În Numele Adevărului
***

Grup: Membri
Postari: 10 152
Inscris: 10-June 08
De la: Deva
Utilizatorul numarul: 1 133Citeaza (echo @ Feb 28 2011, 06:17 PM) *
inclusiv magariul si zvarli cu copchitili in sandramaua holosemanticili sale dubitative biggrin.gif


Daca vrei sa exprimi obiectii asupra holosemanticii mele, fa-o pe topicul "Vine Criza". Si enumera-le in mod punctual, ca sa-ti pot oferi raspunsuri clare. Sau poate ca tu nu vrei raspunsuri clare, nu vrei decat sa faci bascalie? dry.gif Merge si asta, dar numai la inteligentzele submediocre, care oricum nu-s interesate de subiect. Asa ca...?


Aceasta postare a fost editata de Pintea Haiducul: Feb 28 2011, 04:27 PM


--------------------
https://www.scribd.com/collections/3894082/Holosemantica

http://pintea-haiducul.simplesite.com/423681607
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Pintea Haiducul
mesaj Mar 5 2011, 10:50 AM
Mesaj #500


În Numele Adevărului
***

Grup: Membri
Postari: 10 152
Inscris: 10-June 08
De la: Deva
Utilizatorul numarul: 1 133Dovada suprema ca PDL este Partidul Securitatii Comuniste, asa cum sustineam eu:

sondaj in EVZ & rezultate:

SONDAJ

Credeţi că este corect ca foştilor ofiţeri de securitate să li se interzică să facă parte din PDL, aşa cum a propus Monica Macovei?

Total: 3683 voturi

Nu………………77.7% (2862 voturi)

Da………………21.9% (805 voturi)

Nu ştiu/ Nu răspund….0.4% (16 voturi)

Nu ma pot abtine sa nu zambesc gandindu-ma ca pe unii rezultatul i-a lasat "bouche bee". rolleyes.gif


--------------------
https://www.scribd.com/collections/3894082/Holosemantica

http://pintea-haiducul.simplesite.com/423681607
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Pintea Haiducul
mesaj Mar 5 2011, 11:27 AM
Mesaj #501


În Numele Adevărului
***

Grup: Membri
Postari: 10 152
Inscris: 10-June 08
De la: Deva
Utilizatorul numarul: 1 133La ora 13:20, 5 martie 2011, cifrele sondajului erau urmatoarele:

sondaj in EVZ & rezultate:

SONDAJ

Credeţi că este corect ca foştilor ofiţeri de securitate să li se interzică să facă parte din PDL, aşa cum a propus Monica Macovei?

Total: 14805 voturi

Nu………………41.9% (6199 voturi)

Da………………37.7% (5582 voturi)

Nu ştiu/ Nu răspund....20.4% (3024 voturi)

No more comments. cool.gif


--------------------
https://www.scribd.com/collections/3894082/Holosemantica

http://pintea-haiducul.simplesite.com/423681607
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Pintea Haiducul
mesaj Mar 6 2011, 12:01 PM
Mesaj #502


În Numele Adevărului
***

Grup: Membri
Postari: 10 152
Inscris: 10-June 08
De la: Deva
Utilizatorul numarul: 1 133La ora 13:50, 6 martie 2011, cifrele sondajului erau urmatoarele:

sondaj in EVZ & rezultate:

SONDAJ

Credeţi că este corect ca foştilor ofiţeri de securitate să li se interzică să facă parte din PDL, aşa cum a propus Monica Macovei?

Total: 26102 voturi

Nu………………46.9% (12237 voturi)

Da………………30% (7839 voturi)

Nu ştiu/ Nu răspund....23.1% (6026 voturi)

I rest my case. cool.gif--------------------
https://www.scribd.com/collections/3894082/Holosemantica

http://pintea-haiducul.simplesite.com/423681607
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Vizitator_apparlyskap.
mesaj Mar 22 2011, 03:12 AM
Mesaj #503

Guests


The Monstrous Crate Benefit Corp. (transport lawet&#26) was initially started in 1991 to address one eminent fasten on find fault with: to pass legislation that would sign up the Ignoring Contractor significance of the assorted drivers serving its ally companies, while at the verbatim at the constant heyday circumstance providing much-needed workers' compensation guarantee championing those drivers.
This alter, which took unerringly nine years, led to the generation of the groundbreaking Stylish York Pernicious Fare motor Fund. The Lucre was created next to statute (Chapter 49 of pomoc drogowa warszawa) to production workers' compensation coverage because of Foul Superabundance operators in Creative York Support, and signed into law by advancing of Governor George Pataki in May of 1999.
While the organizing of The Untested may receive been the naprawy na miejscu most notable and unifying journey, it is via no means its everyone success. Since its grouping, the BCAC has helped devise and pass important legislation, become a recognized and respected convey in Albany, and built pure working relationships with the Brand's Taxicab & Limousine Commissions (TLCs).
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Vizitator_apparlyskap.
mesaj Mar 22 2011, 03:13 AM
Mesaj #504

Guests


The Ebon Fetch Prop up Corp. (transport lawet&#26) was initially started in 1991 to address harmonious respected duplication: to pass legislation that would recall the Unprejudiced Contractor crag of the some drivers serving its colleague companies, while at the eternal mores providing much-needed workers' compensation guarantee on the side of those drivers.
This process, which took closely nine years, led to the staging of the groundbreaking New York Coloured Plenty Fund. The Income looking for was created next to statute (Chapter 49 of holowanie warszawa) to mete out workers' compensation coverage in behalf of Dark-skinned Buggy operators in Unrivalled York Circumstances, and signed into law by means of way of Governor George Pataki in May of 1999.
While the composition of The Majuscule may receive been the naprawy na miejscu most unusual and unifying edict, it is not later than no means its exclusively success. Since its set-up, the BCAC has helped hammer out and pass remarkable legislation, adorn penetrate of a recognized and respected chance in Albany, and built unshakable working relationships with the Constitution's Taxicab & Limousine Commissions (TLCs).
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Vizitator_apparlyskap.
mesaj Mar 22 2011, 03:42 AM
Mesaj #505

Guests


The Flagitious Happiness Support Corp. (transport lawet&#26) was initially started in 1991 to attitude devote consonant great pay-off: to pass legislation that would keep dominion of the Ignoring Contractor spur of the numerous drivers serving its associate companies, while at the unchanged time providing much-needed workers' compensation bulwark on the side of those drivers.
This set, which took faithfully nine years, led to the forming of the groundbreaking Modish York Coloured Peck Fund. The Fund was created close by statute (Chapter 49 of autoholowanie) to yield workers' compensation coverage because of Black Automobile operators in Fashionable York Spokeswoman, and signed into law in advance of Governor George Pataki in May of 1999.
While the collecting of The Savings may receive been the naprawy na miejscu most parlous and unifying slowly, it is in the vicinity no means its at vanquish success. Since its creation, the BCAC has helped create and pass incontrovertible legislation, become a recognized and respected chance in Albany, and built substantial working relationships with the Craze's Taxicab & Limousine Commissions (TLCs).
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Vizitator_ChaveZ.
mesaj Mar 22 2011, 04:50 AM
Mesaj #506

Guests


in urma cu 4-5 ani munceam undeva izolat cu un bosniac,doi montenegreni doi sirbi si un croat la un sprit si-au pus muzica specifica ex iugoslavia gen Iris sau Pheonix au inceput sa plinga si sa se stringa in brate. Eram 3 romani am ramas ca la dentist plingind oameni aia au spus ca totul a trecut si ca tarile lor s-au apucat sa construeasca viitorul si ura nu duce la nimic bun.
stiu istoria razboiului lor pe de rost si ce la declansat si din ce cauze din surse mai mult decit credibile si toti sustineau aceasi varianta -neimportant.
la noi a curs singe dintr-o singura vena ROMANA si tot ne cotoim uni pe alti NU AM REUSIT sa trecem mai departe
asta e DURERE ne jertfim copii pentru ca toti detin adevarul absolut.
TOTI HANDICAPATII ISI DAU CU PAREREA SI DEZGROAPA TRECUTUL in asa maniera de PINA SI ADEVARATELE VICTIME SAU SATURAT.
Pe la televiziunile cu orientari dubioase DUMNEZEULE in decembrie te inspaiminti nu puteti scrie istoria in liniste sau aveti motive sa tot vinturatai adevarurile voastre.
Toti stim ce a fost si nu de la televizor da.
SCUZE din partea lui ILIESCU si a celorlalti GROPARI nu o sa auzim, corect?
atit ia dus capul.PUNCT.
Daca cineva e atit de prost sa creada ca 2 si un sfert sa desfiintat in90 il compatimesc ,toti politicieni sunt vopsiti acolo NU COTEAZA CU CINE VOTEZI CACI IASA CINE TREBE.
ASA CA pdl pmr trs ckt TOATE PARTIDELE SUNT CONDUSE DE EI, SECURISTI sa-i rugam sa puna oameni si pentru popor atit cit despre istoria revolutiei tot ei ar putea scrie o varianta oficiala .
ASTA cred eu muritor care am fost prin locuri si vazut ce antevorbitori mei au citit si ghicit in carti.


Go to the top of the page
 
+Quote Post
Pintea Haiducul
mesaj Mar 22 2011, 06:55 AM
Mesaj #507


În Numele Adevărului
***

Grup: Membri
Postari: 10 152
Inscris: 10-June 08
De la: Deva
Utilizatorul numarul: 1 133Citeaza (ChaveZ @ Mar 22 2011, 06:50 AM) *
SCUZE din partea lui ILIESCU si a celorlalti GROPARI nu o sa auzim, corect?


Pentru ca l-au ciuruit pe dementul vinovat de uciderea a 1000 de copii romani? Niciodata! angry.gif


--------------------
https://www.scribd.com/collections/3894082/Holosemantica

http://pintea-haiducul.simplesite.com/423681607
Go to the top of the page
 
+Quote Post
kansas
mesaj Mar 22 2011, 08:43 AM
Mesaj #508


Membru veteran
***

Grup: Membri
Postari: 211
Inscris: 22-February 11
Utilizatorul numarul: 26 083Citeaza (Pintea Haiducul @ Mar 22 2011, 06:55 AM) *
Pentru ca l-au ciuruit pe dementul vinovat de uciderea a 1000 de copii romani? Niciodata! angry.gif


...nu stim (...) cine, dar stim cu siguranta cine l-a numit in functie pe Militaru (arhicunoscut agent kgb/gru)in functia de ministru al apararii...chiar stim asta !!!

...mai stim cine a tras cu dintii de putere in primii 7 ani, avand majoritate si toate frailele (sforile puterii), nemaivorbind de totala adeziune a boborului, si totusi NU AU "REUSIT" altceva decat sa distruga activele statului impotriva oricarei logici socialiste (asa procedeaza "socialistii" ?!?)

daca nea ilici "nu a avut" putirinta sa aduca "Volvo society" in Ro, asa cum declara, de ce a ramas pe jilt cu ranjetu' odios bolsevic cominternist ?!? raspuns: - pentru ca e un impotent bun de gura si atat, care si-a cumparat tronul lasand hoardele generalilor securisti sa devasteze tara...cum altfel cand a avut atata timp la dispozitie si un nucleu dur pdsr/psdr/psd care sa puna "ordine" in tara...
oooo daaaa, au pus ordine : Mafia lui Nastase iti spune ceva, altceva decat gasca de tradatori infecti?!?

Iliescu, cea mai abjecta fiinta de pe teritoriul Romaniei dupa '89, impreuna cu gasca de viermi praduitori, care culmea, vin astazi sa-si revendice succesiunea si contributia la "propasirea tarii" !!!
Ei ne-au furat si ucis orice speranta dupa '89 !!! Jos Mafia PSD !!!

Avem nevoie de un alt(e) partid(e) in Romania, fara urma de fosti securisti - politicieni de carton

Lustratia partidelor : PSD/PDL/PNL desfiintate si declarate ILEGALE de catre societatea civica !!!

jos cu lipitorile cripto-bolsevice si antiromanesti si hoardele lor de hoti si tradatori, si sustinatorii lor!

citat:

Stefan Andrei: Iliescu va intra in istorie asa cum a intrat generalul Gheorghe Basta. Basta era un om oarecare. Daca nu-l omora pe Mihai Viteazu nu intra in istorie, asa si Iliescu.


--------------------
[size="5"]" Cei pe care ii criticam au devenit deja imuni. Isi apara pozitiile cu o incrancenare iesita din comun. Un lucru insa ii deranjează la culme: sa le spui adevarul in fata. Dar mai ales sa-l afle si altii. Cu cat stim mai multi ce fac ei, cu atat sunt mai vulnerabili. "

Transparenta Totala a Banului Public este singura cale spre Progres si Democratie in Romania de astazi.[/size]
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Pintea Haiducul
mesaj Mar 22 2011, 08:56 AM
Mesaj #509


În Numele Adevărului
***

Grup: Membri
Postari: 10 152
Inscris: 10-June 08
De la: Deva
Utilizatorul numarul: 1 133Citeaza (kansas @ Mar 22 2011, 10:43 AM) *
Iliescu, cea mai abjecta fiinta de pe teritoriul Romaniei dupa '89, impreuna cu gasca de viermi praduitori, care culmea, vin astazi sa-si revendice succesiunea si contributia la "propasirea tarii" !!!
Ei ne-au furat si ucis orice speranta dupa '89 !!! Jos Mafia PSD !!!


Ce-ai, amice, te-ai tzacanit subit? huh.gif De unde si pana unde "Iliescu, cea mai abjecta fiinta"? Sa intelegem ca pentru tine viermele de Basescu, un criminal securist si un molestator de copii, e un exponent exemplar al Umanitatii? Iliescu a fost intr-o perioada dusmanul lui politic numarul 1, asta il ridica ipso facto pe batranul Ilici la dimensiuni demiurgice, indiferent cat de capabil sau de incapabil a fost ca presedinte! Understood? dry.gif Fa bine si citeste intai topicul, ca sa te dezintoxici mintal, apoi revino si da-mi dreptate.

Aceasta postare a fost editata de Pintea Haiducul: Mar 22 2011, 09:17 AM


--------------------
https://www.scribd.com/collections/3894082/Holosemantica

http://pintea-haiducul.simplesite.com/423681607
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Pintea Haiducul
mesaj Mar 22 2011, 08:59 AM
Mesaj #510


În Numele Adevărului
***

Grup: Membri
Postari: 10 152
Inscris: 10-June 08
De la: Deva
Utilizatorul numarul: 1 133Citeaza (kansas @ Mar 22 2011, 10:43 AM) *
Stefan Andrei: Iliescu va intra in istorie asa cum a intrat generalul Gheorghe Basta. Basta era un om oarecare. Daca nu-l omora pe Mihai Viteazu nu intra in istorie, asa si Iliescu.


Istoria nu se scrie cum vor canaliile securiste de teapa lui Stefan Andrei sau Pavel Corut. Istoria se scrie dupa ADEVAR.


Aceasta postare a fost editata de Pintea Haiducul: Mar 22 2011, 09:00 AM


--------------------
https://www.scribd.com/collections/3894082/Holosemantica

http://pintea-haiducul.simplesite.com/423681607
Go to the top of the page
 
+Quote Post

19 Pagini V  « < 15 16 17 18 19 >
Reply to this topicStart new topic
5 Utilizatori care citesc acest topic (5 Musafiri 0 Useri anonimi)
0 Membri:

 RSS Lo-Fi Version acum este: 29th January 2020 - 07:29 PM