Help - Cauta - Membri - Calendar
Versiune intreaga: Inchirieri masini si criza financiara
Hotnews.ro Forum > Actualitati > Masini, trafic, motoare si parcari
Asociatia Inchirieri Masini
Dupa cum probabil stiti, de la 1 februarie mai multe firme de inchirieri de masini au decis sa acopere deficitul de clienti prin promovarea imaginii turismului romanesc si eforturi comune de asigurare a transparentei.

Toate pentru ca de la 1 ianuarie 2008 pana la 1 ianuarie 2009, traficul pentru cuvintele cheie (inchirieri masini sau inchirieri auto) a scazut cu circa 60% de la 3600 de cautari per cuvant pe zi, la circa 1300. De asemenea, calitatea vizitelor a inregistrat o scadere de la o rata de 10% la 2%, insemnand ca la fiecare 100 de vizitatori, doar 2 se transforma in clienti efectivi. Criza financiara a avut de asemenea un efect pronuntat asupra timpilor de stationare pe site. Portalul rent cars de exemplu a inregistrat o scadere de circa 90%, insemnand ca in prezent doar circa 10% in userii intrati petrec pe site mai mult de 10 secunde. In cele ce urmeaza o sa fac o mica situatie comparativa post si ante criza...Sursa imaginii: Asociatia Prestatorilor de Servicii de Inchirieri Masini
Cum vi se pare?
Andrei
As fi curios sa vad aceeasi analiza comparativa in ceea ce priveste piata de rent a car (inchiriere masina) si pentru ultimii 2 ani, daca si-a revenit sau nu.
Alexandru
Citeaza (Andrei @ Apr 2 2011, 08:06 PM) *
As fi curios sa vad aceeasi analiza comparativa in ceea ce priveste piata de rent a car (inchiriere masina) si pentru ultimii 2 ani, daca si-a revenit sau nu.


E zob piata acum. Masina asta de exemplu, un Audi A8 de inchiriat sta libera de 90 de zile (3 luni).
cosmin
Citeaza (Alexandru @ Jan 23 2012, 06:16 PM) *
E zob piata acum. Masina asta de exemplu, un Audi A8 de inchiriat sta libera de 90 de zile (3 luni).Pai de ce sa inchiriezi un A8 cand poti inchiria o Dacie Logan la 20Euro/zi si iti faci treaba.
paraschivrazvan25
Nu vreau sa ma contrazic, insa mi se pare destul de tras de par sondajul. Serviciile de inchirieri auto, in general cele de rent a car Bucuresti au mers si vor merge destul de bine. Insa daca ridicam preturile mai mari decat in occident nimeni nu va inchiria masini.
Musafir
Cunosc destul de bine piata serviciilor de inchirieri auto Bucuresti, in medie cautarea organica zilnica, a site-urilor de pe prima pagina este putin mai scazuta, insa daca vom compara cu alte domenii de activitate o sa vedem ca este enorma. Exista in jur de 150 de cautari organice pe zi.
Aceasta este versiunea "lo-fi". Pentru a vedea versiunea grafica integrala:click aici.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.