Help - Cauta - Membri - Calendar
Versiune intreaga: De unde se pot obtine donatii ?
Hotnews.ro Forum > Actualitati > Dezbateri pe termen lung
MAM
Buna, sper sa fi nimerit topicul care trebuie...
Iata despre ce e vorba:

Am un prieten care la varsta de 18 ani(acum are 24), a fost la mare, a sarit cu capul in apa, intr-o piatra, si si-a rupt gatul. De atunci e paralizat de la brau in jos, mainile si le poate misca cat de cat bine, dar picioarele nu si le mai simte. Stiti cumva pe ce cai se pot obtine donatii sau ajutor ?
Operatia se numeste "Implant cu celule stem" si costa undeva pe la 30 - 40 mii euro, si din cate am inteles cei mai buni doctori ar fi in China.
Va rog daca puteti sa ajutati cu un sfat sau o idee, postati aici.
Multumesc.
Irinel
Imi pare sincer rau si am sa te ajut eu personal....iti voi da un site din SUA pe care va trebui sa intri si sa-ti spui povestea prietenului tau....eu am avut nevoie de finantare unui proiect si am apelat la ajutorul acestui site american si in doar 24 de zile ,,am dat lovitura,, initial pentru proiectul meu avem nevoie de 400.000$ si la sfarsitul timpului pe care mi lam ales am avut ,,socul de a vedea suma din cont:6,226,124,000$ de la 2 milioane de americani.....mult succes si multa multa sanatate prietenului tau.......sau daca imi dai un extras de cont am sa Ii trimit eu 60.000$ pentru mai multe detalii iti dau a-idiul meu:irinelmolea@yahoo.com
alujuvete
Buna ziua,
Si eu as fi interesat de donatii-din fericire nu pentru probleme de sanatate-ci pentru un vis, pasiune, jucarie, dambla,nebunie sau toate la un loc.
Cred ca orice om normal are vise sau pasiuni.Am o broscuta din 1972,o editie speciala,mergatoare insa nu am resursele necesare sa devina cam asa:http://www.oldbug.com/silvas57.htm
Citisem undeva despre platforme crownfondig sau cam asa insa nu ma am cu engleza.
Daca aveti idei sau informatii va sunt recunoscator.
Multumesc
Aceasta este versiunea "lo-fi". Pentru a vedea versiunea grafica integrala:click aici.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.