Help - Cauta - Membri - Calendar
Versiune intreaga: Vaccinul anti-HPV: pro sau contra?
Hotnews.ro Forum > Sedinta cu parintii > Sedinta cu parintii: Cu copilul la doctor
pagini: 1, 2, 3, 4, 5
Musafir
"Riscuri asociate cu vaccinul polio oral cu virusuri vii atenuate

Riscul de paralizie poliomielitică postvaccinală după administrarea de VPO este estimat la 1 / 2,5 milioane doze vaccinale (circa 8 cazuri / an în SUA şi aprox. 15 cazuri / an în România). În afară de poliomielita paralitică postvaccinală, VPO poate fi responsabil şi de apariţia sdr. Guillain–Barré. La persoanele cu imunodeficienţe (de ex. SIDA), virusul din VPO poate provoca infecţii invazive şi deces.
VPO prezintă risc de contaminare a mediului cu poliovirusuri, datorită excreţiei în mediu şi circulaţiei de poliovirus derivat din vaccin. S-au raportat cazuri de poliomielită cu poliovirus derivat din vaccin la subiecţii neimunizaţi. Din acest motiv copiii vaccinaţi recent cu VPO trebuie izolaţi în saloane separate, în cazul internării în spital."


"Tendinţe actuale în vaccinarea antipolio
În ţările dezvoltate vaccinarea pe cale orală cu VPO ce conţine virusuri vii atenuate a fost înlocuită cu vaccinarea pe cale injectabilă cu VPI ce conţine virusuri polio inactivate, cu imunogenitate similară şi efecte secundare minime. În cazul VPI, administrate injectabil, este evitat pasajul digestiv al virusurilor din vaccin şi excretarea lor în mediu prin fecale. Se micşorează astfel riscul de contaminare a mediului cu poliovirusuri provenite din vaccin, limitând transmiterea poliovirusurilor sălbatice parţial inactivate (derivate din VPO) la persoanele susceptibile. Pe plan mondial există tendinţa înlocuirii vaccinului VPO cu VPI, în schemele naţionale de vaccinare din ţările dezvoltate. În România, VPI se foloseşte în programul naţional de imunizare numai pentru copiii instituţionalizaţi (din maternităţi, spitale şi leagăne de copii). Pentru copiii crescuţi în familie există posibilitatea de a opta pentru variante de vaccinuri cu componentă VPI. Aceste vaccinuri se pot procura, contra cost, din farmacii. Se administrează conform calendarului naţional de vaccinări, după aceeaşi schemă de vaccinare ca şi VPO."


Pentru cine nu stie: Dr.Salk a descoperit vaccinul VPI! VPO este dezvoltat de dr.Sabin, care a declansat si campania de defaimare a primului. VPO a fost folosit pe scara larga fiind mai ieftin si usor de administrat.

"Programele de vaccinare în masă au avut un impact considerabil în medicina preventivă, contribuind la reducerea numărului de cazuri de difterie, tetanos, tuse convulsivă, rujeolă, rubeolă, oreion şi hepatită virală B în majoritatea ţărilor industrializate.
Eficienţa vaccinării este demonstrată prin dovezi statistice, care indică fără dubii o scădere importantă a numărului de cazuri de îmbolnăvire prin agenţi infecţioşi acoperiţi de vaccinuri, după introducerea vaccinării în masă. Cel mai semnificativ rezultat obţinut până în prezent printr-un program de vaccinare în masă a fost eradicarea variolei, recunoscută oficial de Organizaţia Mondială a Sănătăţii la 9 decembrie 1979. Ultimul caz de variolă naturală din lume a fost înregistrat în Somalia la data de 26 octombrie 1977.
În prezent, există 26 de boli infecţioase care pot fi prevenite prin vaccinare, dar acest număr este în creştere. Sunt în curs de desfăşurare sute de proiecte de cercetare pentru dezvoltarea de noi vaccinuri. Poliomielita este în curs de eradicare, printr-un program al O.M.S., obiectivul propus fiind obţinerea certificării mondiale a eradicării poliomielitei, până la sfârşitul anului 2008. Chiar dacă acest termen se va prelungi, eradicarea poliomielitei va deveni, cu siguranţă, o certitudine în anii următori."


Asta ca sa vedeti realitatea despre "invataturile" marelui aberant Zodiac= qui bono=nostrabrucanus=taliban conspirationist. Apropo. dle. "savant", stiti ce inseamna mcg din compozitiile ce le luati copy -paste cu un zel demn de o cauza mai buna?
Cocolina
Iar se baga in seama toti neavenitii si dezinformatii.
Vrei sa credem ca doar tu stii ca unitatea de masura a vitaminelor si mineralelor se masoara in miligrame (mg) si micrograme (mcg)?
Au revoir! angry.gif
Musafir
Citeaza (Cocolina @ Apr 17 2010, 09:44 PM) *
Iar se baga in seama toti neavenitii si dezinformatii.
Vrei sa credem ca doar tu stii ca unitatea de masura a vitaminelor si mineralelor se masoara in miligrame (mg) si micrograme (mcg)?
Au revoir! angry.gif

Unitatea de masura nu se "masoara" in nimic biggrin.gif
Kilogramul este unitatea de masura a masei, nu a "vitaminelor si mineralelor", dar pentru ca ai stiut ce este mcg iti dau totusi nota 5.

Ideea era sa radem putin, iata ce zice talibanul luptei anti-vaccin:

"35 mcg sodium borate(OTRAVA-DOZA MORTALA 20g)"

Dle.Taliban, ati auzit de ordine de marime? sau limite de expunere? sau PEL, TWA, OEL, LD 50, etc.? scuze, ultima intrebare e prea grea pt dvs... laugh.gif

"The importance of dosage

The concept of dosage, or concentration in the organism, is important. Even everyday substances such as water or oxygen would be toxic if we consumed enough of them. But the dosage required would be so ludicrously high that the risk of poisoning from such substances is very low.

Many substances may be essential for the proper functioning of an organism at low doses but can be dangerous at higher doses. For example, a deficiency in manganese during pregnancy has been linked to high infant mortality and reduced growth and an irreversible loss of muscle coordination in surviving offspring. On the other hand, workers exposed to high levels of manganese (such as in manganese mines) may incur brain damage that causes memory impairment, disorientation, hallucinations, speech disturbances, compulsive behaviour and acute anxiety."
Cocolina
Citeaza (Musafir @ Apr 18 2010, 06:51 AM) *
Kilogramul este unitatea de masura a masei, nu a "vitaminelor si mineralelor",


dar cine a vorbit despre kg aici?Ai cerut definitia mcg,NU A KILOGRAMULUI!
Musafir
Citeaza (Cocolina @ Apr 18 2010, 10:04 AM) *
dar cine a vorbit despre kg aici?Ai cerut definitia mcg,NU A KILOGRAMULUI!

N-ai un copil sau macar un caine, sa il plimbi prin parc, se mai oxigeneaza creierul... biggrin.gif
Cocolina
Pana acum pe acest topic nu ai adus un argument valabil,te-ai exprimat in fraze scurte,impertinete si fara sa fie la subiect.
Daca tot te autoflagelezi mintal,macar fa-o la topicul de religie....acolo ti-ai roade si mai mult ficatul. wink.gif
Musafir
Citeaza (Cocolina @ Apr 19 2010, 10:41 PM) *
Pana acum pe acest topic nu ai adus un argument valabil,te-ai exprimat in fraze scurte,impertinete si fara sa fie la subiect.
Daca tot te autoflagelezi mintal,macar fa-o la topicul de religie....acolo ti-ai roade si mai mult ficatul. wink.gif

Asta ai inteles tu cu obiectul care-ti protejeaza gatul sa nu ploua in el biggrin.gif
Sa scriu "prostie agresiva"? ok am scris deja, scuze...
Daca ai ai avea o minima dorinta sau capacitate de intelegere, nu ai imbratisa aberatii de genul asta. Ceva Google, sau carti (oops, scuze, am uitat ca nu deschizi asa ceva!), te-ar lamuri imediat. Dar, ce poate fi mai incitant cand suntem niste amarati de sfertodocti, decat sa ne minunam de teoria conspiratiei in miile de bazaconii pe care le raspindeste!
Cocolina
Citeaza (Musafir @ Apr 20 2010, 12:08 PM) *
nu ai imbratisa aberatii de genul asta.


Pai tocmai pt ca nu inghit ce imi serveste in mod "dezinteresat" societatea civila,institutiile statului in grija lor fata de cetateni! wink.gif asa cum o faci tu.Doar alimentele "atat de naturale,bilogice si sanatoase"sunt facute pt noi sa fim sanatosi,iar vaccinurile sunt facute cu orice pret tot pt noi ,nu??
Tu continua pe drumul tau,las ca altii aleg sa traiasca dupa cum le dicteaza constiinta si mintea,nu dupa cum ii manipuleaza altii,spre "binele lor "of course. angry.gif
zodiac
Cand miza este babana, vin si ideile crete pt atingerea "obiectivului"...
Iaca noua modalitate de fituit banii publici pe vaccinul scump si periculos: adolescentele sunt mituite sa accepte vaccinarea! Cum se vede treaba, "sarpele" biblic modern ispiteste acum cu... bonuri de cumparaturi pe post de fruct otravit... Atentie la ce "oferte" ispititoare primiti!

http://www.prisonplanet.com/teen-girls-bri...g-vouchers.html

"(NaturalNews) Serviciul Naţional de Sănătate britanic (NHS) a început mituirea adolescentelor cu vârste cuprinse între 16 şi 18 ani pentru a le determina sa faca vaccinul Gardasil. Oficiali dau bonuri de cumpărături în valoare de aproximativ 70 dolari (echivalent) fetelor care sunt de acord cu vaccinul- ce a fost implicat în numeroase cazuri severe de efecte adverse şi de deces.

Funcţionarii de la NHS Birmingham, Est şi de Nord, au iniţiat programul pilot care ii costă pe contribuabili echivalentul a aproximativ 35.000 dolari. Consimţământul părinţilor nu este necesar pentru ca fetele tinere sa participe la program.

Multe guverne din întreaga lume au promovat Gardasilul, prin campanii naţionale menite să sperie şi sa atraga femeile sa se vaccineze. Regatul Unit nu face excepţie, deoarece continuă să facă presiuni pentru ca toate fetele între 12 şi 18 ani să primească injectia, în ciuda strigatelor cetăţenilor interesaţi, cu privire la pericolele reprezentate de vaccin.

Cel mai recent program-pilot, adica cea mai noua înşelătorie, include mita pentru adolescentele care isi fac vaccinul, mita venind din fonduri publice. "[ Proiectul este] un abuz grav privind utilizarea banilor contribuabililor", a spus Norman Wells, Director al Family and Youth Concern, un trust national educaţional din Marea Britanie, care cerceteaza cauzele şi consecinţele destrămarii familiei.

Pentru a înrăutăţi lucrurile, Gardasil nu este eficient nici măcar la prevenirea virusului HPV pentru care este comercializat. Dr. Diane Harper, cercetator principal pentru dezvoltarea Gardasil si Cervarix, a declarat într-un interviu că vaccinurile fac foarte puţin pentru a reduce rata cancerului de col uterin. Potrivit ei, şaptezeci la sută din totalul infectiilor cu HPV dispar de la sine în termen de un an, şi 90 la sută în termen de doi ani dispar fără tratament. Numai jumătate din cele 10 procente rămase chiar se vor dezvolta în cancerul de col uterin.

Harper a recunoscut, de asemenea, ca actualele măsuri preventive deja duc în mod eficient la reducerea numărului de cazuri de cancer de col uterin şi că, chiar dacă fetele chiar ar primi vaccinul, Gardasilul nu ar putea sa se potriveasca masurilor de îngrijire tradiţionale.Adăugaţi la acest fapt numărul in crestere al fetelor care au fost grav rănite, paralizate, sau au murit din cauza vaccinului, este greu de crezut că agenţia oricarui guvern va scapa cu promovarea, sau chiar mandatarea acestei substante toxice.

Merck, producatorul vaccinului Gardasil, a muncit din greu pentru a obtine obligativitatea vaccinului pentru toate fetele tinere şi chiar a început să ţintească băieţii tineri. La un cost de aproximativ 500 dolari/ doza, este îngrijorător de clar de ce mulţi politicieni şi agenţii guvernamentale cooperează cu Merck să comercializeaza vaccinul ineficient şi periculos."


G MAN
UITATI-VA pe articolul asta si vedeti cati doctori si savanti au sustinut si sustin efectele negativa ale vaccinarilor.
http://apologeticum.wordpress.com/2010/05/...atii-vaccinate/
doctorii care sustin vaccinarile sunt mai slab pregatiti decat cei din lista asta.
DOCUMENTATI APOI VACCINATI !
zodiac
Atentie! Multe site-uri, bloguri si forumuri militeaza pt... circumcizie, aducand fantasmagorice argumente cu studii indoielnice si promisiuni desarte de protectie impotriva HPV si chiar... SIDA!

Pt a vedea si cealalta fata a monedei, vizitati si:

www.circumcizia.org/stiri.html

Asa ca cel mai bine ramaneti cu Dumnezeu si cu credinta pe care o aveti, ca-i mai sigur si mai sanatos!
Musafir
Citeaza (zodiac @ May 20 2010, 04:53 PM) *
Atentie! Multe site-uri, bloguri si forumuri militeaza pt... circumcizie, aducand fantasmagorice argumente cu studii indoielnice si promisiuni desarte de protectie impotriva HPV si chiar... SIDA!

Pt a vedea si cealalta fata a monedei, vizitati si:

www.circumcizia.org/stiri.html

Asa ca cel mai bine ramaneti cu Dumnezeu si cu credinta pe care o aveti, ca-i mai sigur si mai sanatos!

si tu aberantule ramai cu antihristul si circumcizie totala iti dorim
zodiac
Sunt unii care nici nu merita un raspuns...

Va mai recomand un articol recent pe tema preventiei si tratarii cancerului de col. Fara vaccinul buclucas, evident...


"Remedii din plante pentru cancerul de col uterin


În ultimele decenii, cancerul de col uterin a înregistrat o frecvenţă în creştere rapidă, astfel că, în prezent, ocupă locul II pe lista cauzelor de deces, după bolile cardiovasculare, secerând, anual, milioane de vieţi omeneşti. Pe plan mondial, frecvenţa bolii este mai mare în ţările dezvoltate, întrucât acolo tot mai multe femei, datorită zbaterii pentru o carieră la egalitate cu bărbaţii, îşi denaturează relaţia cu propria feminitate şi capacitatea de a se deschide afectiv cu adevărat, de a se relaţiona firesc cu fiinţele de sex opus. În plus, pârghiile civilizaţiei aşa-zis moderne, respectiv industrializarea, agricultura chimizată şi mijloacele de transport, au poluat în mod extrem de grav natura cu compuşi cancerigeni, prezenţi în apă, aer, sol şi vegetaţie.

CAUZE PSIHO-EMOŢIONALE ŞI MANIFESTĂRI ORGANICE

Feminitatea în aspectul arhetipal de matrice şi maternitate originară, de energie generatoare şi formatoare, de forţă conţinătoare – se manifestă mai ales la nivelul uterului. Cauzele psiho-emoţionale ale afecţiunilor uterului sînt legate de reprimarea, „zăgăzuirea“ acestei energii latente, care asigură femeii vitalitatea şi capacitatea de exprimare şi manifestare. Neacceptarea acestui aspect al feminităţii, frustrarea, ruinarea, violarea dorinţei sau a sentimentului de protecţie, de stabilitate, de intimitate, reprimarea dorinţei de a avea un copil (din cauza neajunsurilor materiale, a ambiţiilor sau a obligaţiilor profesionale, a nesiguranţei în căsnicie etc.) conduc în timp la tulburări somatice. Abia acestea intră în aria de preocupări ale medicinei moderne, deşi ea ar trebui să se ocupe deopotrivă de aspectele psihoemoţionale, de la care ar trebui de altfel să pornească în tratarea bolii.

Organic vorbind, boala constă dintr-o tumoră cu o aglomeraţie de celule care se înmulţesc haotic, cu o evoluţie de tip malign, astfel că în stadiul final se ajunge la metastaze extinse prin vasele sanguine sau prin limfă, uneori la mari distanţe de locul de origine.
Factorii favorizanţi ai bolii sunt de o mare diversitate: factori fizici (radiaţiile ionizante cu mare intensitate şi durată, radiaţiile ultraviolete şi nucleare, abuzul de examinări radiologice), factori chimici (dioxină, pesticide, nitriţi şi nitraţi din îngrăşăminte azotate, coloranţi sintetici, derivaţi ai petrolului, nicotină, azbest, gaze toxice şi fum), dezechilibre hormonale, stres cronic provocat de neurotransmiţători, factori virotici care declanşează infecţii şi leziuni neoplazice în diferite organe (col uterin, sân, colon, ficat, laringe, căi respiratorii). Există şi factori favorizanţi comportamentali (fumat, consumul de băuturi alcoolice tari, alimentaţie dezechilibrată cu carenţe vitaminice, exces de cafea şi condimente puternice şi folosirea abuzivă a medicamentelor de sinteză).

250.000 DE FEMEI MOR ANUAL DE CANCER DE COL UTERIN

Cancerul de col uterin este o tumoră malignă cu o frecvenţă destul de ridicată în rândul femeilor, indiferent de vârstă. Se apreciază că 30% din cancerele care afectează sexul feminin sunt localizate la nivelul organelor genitale. Statisticile recente arată că, pe plan mondial, cancerul uterin se extinde, anual, cu circa 500.000 de femei, dintre care 250.000 îşi pierd viaţa.
Primele simptome care constituie semnale de alarmă sunt durerile de mijloc, oboseala, slăbirea rapidă şi sângerările la organele genitale în afara ciclului menstrual, mai ales după contacte sexuale sau după menopauză.
În fazele incipiente, stările precanceroase se descoperă uşor prin unele leziuni cronice ale mucoasei colului uterin, folosind examenul citologic Babeş-Papanicolau. Tratamentul este mult uşurat dacă depistarea bolii se face din timp şi dacă se evită factorii de risc, inclusiv fumatul, alimentaţia deficitară, carenţele vitaminice (A, C, E) şi scăderea imunităţii organismului. În acest caz probabilitatea de vindecare poate ajunge la 90%. Din nefericire, însă, multe femei se prezintă la tratament în faze avansate ale bolii, respectiv stadiile III şi IV de evoluţie.
Riscul îmbolnăvirii creşte mult la femeile care îşi încep viaţa sexuală înainte de 16 ani şi nu au un partener sexual stabil, precum şi la cele care au născut la vârste fragede, care au făcut prea multe avorturi provocate sau cele care prezintă diverse infecţii genitale cronicizate prin netratare la tip, cu scurgeri purulente vaginale sau boli venerice (gonoree, blenoragie, sifilis).
Nu pot fi neglijate inflamaţiile vaginale cronice şi traumatismele locale, mai ales cele din adolescenţă care au provocat inflamaţii şi leziuni, moderate sau agravate, ce se pot transforma în cancer. De asemenea, riscul creşte la femeile care au folosit anticoncepţionale orale mai mult de 5 ani.

NU S-A DEMONSTRAT CĂ BOALA POATE FI MOŞTENITĂ

Chiar dacă unii cercetători au descoperit anumite gene care ar putea explica 5-10% din cazurile de cancer ovarian şi mamar, cancerul uterin nu poate fi considerat o boală moştenită din familie, de la persoane ascendente care au avut o asemenea maladie. Este mai degrabă vorba despre însuşirea din copilărie a unor modele psiho-emoţionale nesănătoase şi de întreţinerea unor tendinţe lăuntrice greşite în ce priveşte relaţia cu sexul opus.

Multe persoane asociază cancerul de col cu fibromul uterin, luând în considerare că fibromul este o tumoră benignă, care apare, mai frecvent, la femeile cu multe avorturi, naşteri şi infecţii genitale netratate, dar şi după tulburări hormonale, pe un fond de predispoziţie creat de educaţia defectuoasă primită şi de tendinţele psiho-emoţionale dizarmonice proprii. După creşterea tumorii la dimensiuni de peste 50 cm, apar sângerări abundente, însoţite de dureri puternice cauzate prin compresie. Fibromul poate fi un factor de sterilitate şi de avort spontan sau constituie un obstacol care face dificilă naşterea normală. Ţinând seamă de complicaţiile posibile, nu se intervine chirurgical în perioada sarcinii.

TUMORA NETRATATĂ SE POATE MALIGNIZA

Tratamentul cel mai frecvent aplicat în cancerul de col uterin constă din intervenţia chirurgicală, cu toate consecinţele posibile. În ultimul timp s-a elaborat un vaccin, despre care companiile producătoare, avide de câştiguri obţinute pe orice cale, afirmă fără nici o bază că ar putea asigura o protecţie de lungă durată, fără a permite evoluţia spre simptome precanceroase.
Tumora necanceroasă din colul uterin, netratată la timp, poate avea o evoluţie de malignizare în urma înmulţirii anarhice a celulelor care invadează alte ţesuturi. Prin acest proces de metastazare, nodulul neoplazic trece, mai întâi, în ţesuturile din imediata vecinătate (faza locală) apoi în ganglionii limfatici (faza de extensie regională) pentru ca, în final, să producă tumori maligne la organe îndepărtate (metastază generalizată), cu localizare frecventă la plămâni, ficat, creier şi oase.

FITOTERAPIA REVIGOREAZĂ SISTEMUL IMUNITAR AL BOLNAVEI

Tratamentele fitoterapeutice au rolul de a prelungi viaţa bolnavei prin revigorarea sistemului imunitar şi stimularea reacţiilor de luptă cu boala. Aceste tratamente pot fi asemuite cu o operaţie fără bisturiu; chiar dacă provoacă unele tulburări intermediare, preparatele cu plante elimină secţionarea unor vase sanguine, precum şi pericolul septicemiei şi a ocluziei intestinale.
Pentru uz intern, cele mai frecvente reţete naturiste conţin:
- infuzie din coada-şoricelului (2 linguri flori proaspete şi mărunţite la 500 ml apă clocotită); se infuzează acoperit 20 minute, se strecoară şi se bea întreaga cantitate de ceai călduţ, fracţionată în 4-5 reprize pe zi;
- infuzie dintr-o linguriţă pulbere de coada-calului, uscată şi măcinată la 200 ml apă fiartă; se lasă să infuzeze 20 minute, se strecoară şi se beau 2 căni pe zi, una dimineaţa şi una seara;
- infuzie din 2 linguriţe muguri de plop-negru la 200 ml apă clocotită; se infuzează acoperit 15 minute, se strecoară şi se beau 2-3 căni pe zi, având o secreţie rezinoasă cu proprietăţi similare cu propolisul de albine;
- decoct dintr-o linguriţă rădăcini de tătăneasă la 250 ml apă rece; se fierbe 20-30 minute, se infuzează 15 minute, se strecoară şi se beau 4 căni pe zi, având acţiune antimitotică de oprire a creşterii tumorilor datorită conţinutului ridicat în alantoină;
- infuzie din amestec, în părţi egale, cu gălbenele, năpraznic, tătăneasă şi trifoi roşu, cu bune efecte la bolnave care au fost supuse la radioterapie;
- infuzie din amestecul a câte 40 g flori de coada- şoricelului, flori de gălbenele, frunze de urzică vie şi herba de creţişoară; se ia o lingură amestec la 250 ml apă clocotită, se infuzează acoperit 5 minute, se strecoară şi se beau 3 căni pe zi la care se adaugă câte o lingură de bitter suedez sau 4-5 picături suc de măcrişul iepurelui;
- infuzie din amestec, în părţi egale, cu gălbenele, creţişoară, coada-şoricelului, năpraznic, traista-ciobanului şi angelică din care se ia o linguriţă la 200 ml apă clocotită; după infuzare 5 minute, se strecoară şi se beau 3 căni pe zi, cu adaus a câte 1-2 linguriţe bitter suedez la cană. Într-o altă reţetă, traista-ciobanului şi angelica pot fi înlocuite cu tătăneasă şi urzică vie;
- infuzie din amestec, în părţi egale, de gălbenele, creţişoară, muguri de plop negru, coada-şoricelului, sânziene, traista-ciobanului, coacăz-negru, din care se beau 2-3 căni pe zi în tratamentul ovarelor polichistice;
- macerat glicerinat din fructe de zmeur şi coacăz-negru din care se iau 100 picături o dată pe zi într-un tratament de durată (3 luni) după care se va face o pauză de 2-3 săptămâni şi se reia tratamentul;
- macerat din 2 linguriţe plante de vâsc din măr la 200 ml apă rece; se lasă 8 ore acoperit şi se bea, în două reprize, din care una seara la culcare, fiind un bun inhibitor tumoral şi imunostimulator;
- tinctură din rădăcini de tătăneasă (20 g uscată şi măcinată la 100 ml alcool 400), care se macerează 7 zile şi se consumă câte 20 picături de 3 ori pe zi, înainte de mese;
- tinctură 10% în alcool 400 dintr-un amestec, în părţi egale, cu frunze de tuia, flori şi frunze de bujor de munte, herba de rostopască şi de saschiu, stigmate de şofran (Crocus), herba de piperul broaştei, fructe de fenicul şi rădăcini de angelică. Se iau câte 15-20 picături, de 3 ori pe zi între mese, într-o ...ă de 1-2 luni pe trimestru;
- gel stabilizat de aloe vera care se agită pentru omogenizare şi se consumă câte 1 linguriţă de 3 ori pe zi, cu 30 minute înainte de mesele principale, într-o ...ă de 14-20 de zile;
- extract uleios din amestec de gălbenele, cătină, creţişoară, coada-şoricelului şi iarba-tâlharului din care se iau câte 25 picături de 3 ori pe zi, înainte de mese.
Reţeta autorului conţine: trifoi roşu, tătăneasă, creţişoară, gălbenele, coada-şoricelului, coada-calului, plop-negru, urzică-vie, năpraznic şi bitter suedez.

REŢETE PENTRU UZ EXTERN

Pentru uz extern se recomandă:
- spălături vaginale cu 100-150 ml infuzie dintr-un amestec, în părţi egale, (câte 30 g la 1 litru apă), de muşeţel, gălbenele, coada-şoricelului, coada-calului, scumpie (scoarţă) şi trifoi-roşu (flori);
- irigaţii de 2-3 ori pe săptămână cu ceai de nalbă;
- băi de şezut, săptămânal, cu infuzie concentrată de coada-şoricelului;
- comprese şi cataplasme cu infuzie de coada-calului la care se adaugă bitter suedez, terci din frunze proaspete de tătăneasă, flori proaspete de gălbenele şi coada-şoricelului şi frunze de iederă şi patlagină, amestecate cu tărâţe şi păstrată toată noaptea pe zona inghinală şi pubiană, atât în caz de fibrom nehemoragic, cât şi în cancer genital metastazic.
- masaje de 3-5 ori pe zi cu uleiuri de creţişoară, tătăneasă şi coada-şoricelului şi cu unguent de gălbenele.


APITERAPIA recomandă câteva preparate:
- amestec din 100 g miere de albine şi 50 g Apilarnil, din care se iau, zilnic, minim 3 linguri timp de 3 luni pentru a asigura ...ăţirea organismului în caz de fibrom uterin sau cancer.
- amestec din 100 g miere de albine, 5 g răşină de brad, 10 g pulbere de tăpaşnic cu flori roşii, obţinând o pastă care se aplică pe zona pubiană, câteva zile la rând;
- melită cu 600 g miere de albine polifloră amestecată cu pulbere din herba de creţişoară (100 g), muguri de zmeur (100 g), muguri de plop-negru (50 g) şi seminţe de angelică (50 g); se ia câte o linguriţă de 3-5 ori pe zi, cu 10 minute înainte de mese.


O dietă greşită poate acţiona pe mai multe căi:
- consum exagerat de alimente, mai ales la femeile supraponderale;
- exces de grăsimi animale, de carne (porc şi vânat), mezeluri, afumături, prăjeli şi conserve;
- conţinut redus de fibre vegetale, absolut necesare pentru protecţia mucoaselor intestinale;
- ingerarea prin hrană a unor substanţe cancerigene, cum ar fi E-urile, nitriţii şi nitraţii din îngrăşăminte chimice azotate care se combină cu aminele din alimente formând nitrozamine puternic cancerigene;
- contactul direct cu unele pesticide folosite în agricultură (erbicide, fungicide, insecticide).
După declanşarea cancerului, devin strict interzise şi alte „alimente“, ca: alcool, tutun, cafea, ciocolată, zahăr alb şi produse fine de cofetărie, ciuperci, bicarbonat, condimente iuţi, coloranţi şi conservanţi chimici etc. Se va evita vitamina B12, care stimulează multiplicarea celulelor (inclusiv canceroase) şi se va renunţa la consumul de carne friptă pe cărbuni, în care se impregnează o cantitate mare de benzipiren şi acizi graşi aromatici cu proprietăţi cancerigene (în 500 g friptură se îmbibă o cantitate de benzipiren egală cu cea din 600 ţigări).

CE SE RECOMANDĂ

Mai întâi, o ...ă de sucuri şi crudităţi (timp de 2 luni) continuată cu multe legume, fructe proaspete, sucuri naturale (de cătină, zmeur, rozmarin) şi, la anumite intervale, o ...ă de cruţare digestivă (timp de 3-7 zile pe lună), cu adaus vitaminic (A, C, E).
În locul proteinelor din carne, se recomandă proteinele din soia nemodificată genetic, orez, lapte acru, brânzeturi nefermentate, ouă, drojdie de bere (30-50 g / zi), grâu încolţit, tărâţe, pâine integrală. Dintre legume, să nu lipsească pătrunjelul, sfecla roşie, ţelina, spanacul, morcovul, ştevia, varza albă, leuşteanul, mărarul, roşiile, ridichile, ceapă, usturoi, cartofi copţi. Dintre fructele proaspete, sînt indicate merele roşii, cireşele, strugurii, piersicile, gutuile, nucile, citricele, fructele de pădure (afine, cătină, zmeură). Sucurile din fructe se beau între mese (câte 200-350 ml pe zi). Alternativ, se consumă sucuri din legume, obţinute prin extragere manuală sau mecanică şi consumate, separat sau combinate, folosind morcov, ţelină, sfeclă roşie, pătrunjel rădăcini, tomate, varză albă şi cartofi (circa 1 litru pe zi, fracţionat în 3 reprize).
După două luni de regim de crudităţi şi sucuri naturale, se admite, rar, carne albă (pasăre, peşte), preparată sub formă de rasol (câte 250-350 g/zi de 2 ori pe săptămână).
Vor fi evitate traumatismele la nivelul organelor genitale, focarele de infecţie, intoxicaţiile cronice, unele afecţiuni grave, precum şi conflictele psiho-morale. În schimb, se va respecta cu stricteţe igiena sexuală, a sarcinii, naşterii şi alăptării, cu evitarea avorturilor multiple.

– adaptare după Constantin I. Milică, profesor universitar, fitoterapeut –"

zodiac
Pt cei care mai intra pe aici sa se informeze, le recomand si urmatorul articol, inainte de a lua o decizie...

www.quibono.net/162.html


"Vaccinul contra cancerului de col uterin

O privire critică asupra unei aprobări neobişnuite

Autor : Dr. H. -H. Abholz

Secţia de medicină generală a Clinicii Universităţii din Düsseldorf.Abstract: La sfârşitul anului 2006 a fost aprobat pentru folosire un vaccin împotriva a 4 subtipuri ale virusuui HPV (Human Papilloma Virus). Două dintre aceste subtituri sunt considerate a fi participante la declanşarea unui carcinom de col uterin, astfel încât vaccinul (Gardasil ®) a fost promovat sub lozinca „vaccin contra cancerului“.

Am cercetat banca de date MEDLINE şi am analizat necesitatea introducerii în folosire a unui astfel de vaccin şi în baza măsurilor preventive existente contra unui astfel de carinom.

Un lucru deosebit trebuieşte remarcat în acest context al „vaccinului contra carinomului de col uterin“: nu există nici măcar un singur studiu publicat (Faza a III-a) în ceea ce priveşte utilitatea clinică; există doar un concept al firmei producătoare precum şi o propunere de Abstract (Rezumat), dar nici un fel de studii publicate asupra fazei a III-a!!!

Propunerea de Abstract este o formă publicistică, ce nu este luată în serios în lumea ştiinţifică, deoarece în această formă sunt prezentate doar fragmente a ceea ce trebuie să cuprindă un Abstract şi a ceea ce va fi ulterior publicat, sau va fi confirmat ulterior în publicaţiile de specialitate.

Pe deasupra există doar 2 (două) studii pentru Faza a II-a, deci asupra eficacităţii (imunogenităţii), dar nici unul asupra eficacităţii clinice!

Cu o astfel de documentaţie şi cu un volum atât de slab de studii, în mod normal astăzi nu se aprobă un preparat de prevenire a unei afecţiuni, aşa cum este spre exemplu un vaccin, care în mod normal trebuie să îndeplinească criterii mult mai severe pentru o aprobare de folosire. Astfel încât acordarea aprobării pentru vaccinul contra cancerului de col uterin este un lucru cel puţin neobişnuit.

Evident se ridică întrebări asupra motivelor eliberării, acordării aprobării, mai ales având în vedere şi faptul că în acest caz nu este vorba de o problemă de sănătate cu o largă răspândire, sau de un „timp prea scurt“ care stă la dispoziţia rezolvării acestei probleme de sănătate (cum ar fi de exemplu în cazul unei epidemii de gripă).

O problemă de sănătate

Rata îmbolnăvirii şi a mortalităţii datorată cancerului de col uterin este de aproximativ 10% din totalul cazurilor de cancer al oragnului sexual feminin în Germania; este vorba deci de o afecţiune cancerigenă care trebuieşte menţionată, dar care mai degrabă ocupă o poziţie periferică în comparaţie cu alte forme de cancer [13]. Pe deasupra tendinţa ratei de îmbolnăvire şi morbiditate este în Germania în scădere. Lucrurile stau altfel în ţările sărace ale lumii, unde cervix-carcinomul este evident mai fecvent. [18] (Unul dintre motivele pentru care mulţi consideră această formă de cancer ca fiind o problemă mai degrabă de igienă şi educaţie, decât una de… vaccinare).

De asemenea poate fi în procent de 90% prevenit, dacă femeile efectuează regulat controale de depistare peventivă a cancerului de col uterin. [8] Regulat înseamnă la fiecae trei ani, în cazul în care nu există indicii şi suspiciuni ale unei astfel de evoluţii. [7, 15] Controlul anual este un „lux“ şi poate constitui un risc pentru femei [8], totuşi este în Germania acceptat.

Perioada de timp relativ mare dintre două controale se justifică prin faptul că istoria (evoluţia) afecţiunii este de durată (20-25 de ani) cât şi prin faptul că în cazul depistării timpurii nu este vorba despre o formă primară de carcinom ci de o detectare a unei potenţiale forme de pre-carcinom. Doar o treime dintre aceste forme pre-canceroase (Papanicolau IV) vor duce în viitor întradevăr la un carcinom. [15, 17]

Marea majoritate a cancerelor de col uterin se formează cu participarea virusurilor HPV, care sunt transmişi prin contact sexual. În fapt sunt implicate mai multe subtipuri ale acestui virus. În mod corespunzător, calugăriţele din mânăstiri practic nu capătă cancer de col uterin. Iar datorită folosirii frecvente a prezervativului (de teama unor alte afecţiuni cum ar fi AIDS sau hepatitele B şi C) se constată o scădere permanentă a frecvenţei bolii. (Atenţionez din nou asupra întrebarii ridicate de mulţi cercetatori şi specialişti, anume: de ce cancerul de col uterin are o răspândie aproape de zero la femeile din ţări ca Israel sau Palestrina, precum şi la calugaiţele din mânăstiri. Daca la cele din urma se poate invoca abstinenţa sexuală, şi deci inexistenţa acţiunii de transmitere, la cele dintâi nu poate fi forba despre aşa ceva. Se pare că datorită circumciziei. Igiena masculină este mult mai mare în randul barbaţilor din aceste ţări, decât în rândul barbaţilor europeni.)

În Germania decedează din cauza cancerului de col uterin în jur de 1.700 de femei anual, în timp ce numărul de îmbolnăviri este de circa 6.500 pe an. [13] Aceste cifre se raporteză în populaţie la:

a)faptul că în urmă cu 15-20 ani (durata aproximativă a evoluţiei bolii) folosirea prezervativelor nu constituia o regulă şi deci erau rar folosite, în orice caz mult mai rar decât astăzi (datorită fricii de expunere la HIV, boli infecţioase sexuale şi heptite), şi

b)la vremea respectivă doar circa o treime din femei erau periodic cuprinse în programul de recunoaştere timpurie a unui carcinom de col uterin [4].

Astăzi sunt cuprinse circa două treimi dintre femei în aceste controale periodice de depistare timpurie, iar folosirea prezervativului este de două ori mai frecventă decât înainte, ajungând la 80% dintre cazurile de femei tinere fără un partener stabil (soţ). [4]

Doar şi numai din aceste două motive menţionate mai sus se poate sconta pe o diminuare a cazurile de cancer de col uterin în următoriii ani, şi aceasta fără administrarea vreunui vaccin.

Vaccinul

Şi iată că tocmai în cazul acestei afecţiuni care era deja bine prevenibilă a mai apărut pe piaţă un mijloc preventiv: vaccinul contra subtipurilor de virus papilloma (16 şi 18), care sunt implicate în 70% dintre cazurile de cervix-carcinom. În vaccinul aprobat Gardasil ® mai sunt cuprinse suplimentar şi subtipurile 6 şi 11, care joacă un rol în apariţia negilor genitali. De asemenea se pare că şi firma Glaxo se pregăteşte pentru obţinerea unei aprobări pentru un vaccin similar, contra aceloraşi subtipuri 16 şi 18. Logica unui astfel de vaccin – dacă ea în general există – ar fi următoarea: dacă virusurile, prin intermediul vaccinului, nu vor duce la o infecţie şi vor crea în acelaşi timp anticorpii necesari, atunci nu va mai putea în viitor (în următorii 15-25 de ani, cât este cunoscut a fi istoricul bolii) apare un cancer de col uterin.

Faptul că vaccinul face ca femeile vaccinate să nu se mai infecteze cu subtipurile 16 şi 18 (de remarcat însă că sunt mai multe sute de subtipuri, faţă de care desigur că vaccinul nu cnferă protecţie) a fost certificat prin două studii (studii de imunogenitate; faza a II-a) cu circa 1200, respectiv 550 de persoane şi cu o monitorizare de 4,5 ani (ceea ce este doar o cincime din prioada de evoluţie a bolii, conform medicinei şcolastice). Preântâmpinarea unui carcinom este astfel evaluată la două treimi din cazuri de cancer, anume cele provocate de subtipurile 16 şi 18.

Situaţia studiilor

Cercetarea dealiată efectuată în MEDLINE (cea mai mare bancă de date din Internet, în care sunt listate şi publicate practic toate studiile din domeniul medicinii) după „Gardasil“ şi după (în căutări separate) „cervical cancer AND vaccination“ s-a soldat cu 34 de rezultate. Printre acestea numai 6 rezultate conţin date originale de studii clinice, care se referă doar la cinci studii efectuate: două cu vaccinul cvadrivalent Gardasil ® (subtipurile 16, 18, 6 şi 11) [3, 16] şi unul cu vaccinul bivalent Glaxo (subtipurile 16 şi 18) [6]. Precum şi două studii cu un vaccin monovalent (subtipul 16) de la Merck

[9, 11]

Asupra situaţiei de la firma Merck [12] aflăm din Internet – la fel ca şi din două articole rezumative asupra Gardasil ® [2, 14] –despre alte două studii asupra Fazei III (confirmarea utilităţii clinice), dar de data aceasta nepublicate, care s-ar efectua cu Gardasil ® (FUTURE I şi II). Deci în total am avea – ca şi publicaţii în jurnale de specialitate, ca „Abstract“ sau ca Info de la firmele producătoare - doar două studii asupra eficacităţii (Faza II) şi doar două alte studii asupra utilităţii clinice (Faza III) pentru vaccinul Gardasil ® [3, 11, 12] .

Ambele studii de eficacitate (Faza II) asupra Gardasil ® sunt studii de imunogenitate care răspund la întrebarea dacă o infecţie cu HPV poate fi împiedicată, respectiv dacă o infecţie deja existentă poate fi eliminată. Concluziile studiilor arată că acest lucru se petrece în procent de aproape 100%, în cazul unei „urmăriri“ de 2,5 ani şi în cazul randomizării studiilor.

Ce s-ar arăta suplimentar în cele două studii de Faza III, deci studii pentru utilitatea clinică, unul cu 500 [16] iar celălalt cu 17.000 de femei [12] între 16 şi 23 de ani, ar fi că: apariţia precancerului – adenomomacarcinom in situ (AIS) şi neoplazie intraepiteliale CIN 2 şi 3 – este în comparaţie cu grupul de control practic nulă. Aceasta la o supraveghere de 2 ani (pentru studiul mare) [12] şi de 3,5 ani pentru cel mic [16] . Suplimentar la cele două studii asupra Gardasil ® există un studiu de Faza II (eficacitate) asupra vaccinului Glaxo [6] . Mai există un alt studiu de Faza II şi unul de Faza III pentru vaccinul monovalent (subtip 16) de la firma Merck [9, 11], dar care, foarte probabil nu va apare pe piaţă, din cauza celorlalte două vaccinuri. Toate cele trei studii prezintă rezultate asemănătoare cu cele ale Gardasil ®.

Pentru orice evaluare a utilităţii este însă, în lumea ştiinţifică, necesar cel puţin un studiu randomizat publicat, care să confirme diminuarea afecţiunii, în cazul nostru a cervix-carcinomului. Datorită lungii evoluţii (istorii) a bolii trebuie să ne mulţumim în acest caz însă cu studii care se bazează pe parametri-surogat. Acest surogat este în cazul nostru precancerul, care însă, desigur, se formează în majoritate singur, prin procesele de apărare ale organismului [15, 17].

Aprobarea produsului

În cazul aprobării Gardasil ®, mai întâi de către FDA-ul american, ulterior şi de către Oficiul federal de sănătate german s-a „deviat“ de la linia normală: nu există nici un studiu publicat de Faza III pentru vaccin! Acest lucru este problematic, deoarece fără publicarea în jurnalele de specialitate a acetor studii, o evaluare a calităţii studiilor şi a rezultatelor lor se sustrage discuţiei de specialitate deschise şi largi. A te baza doar pe afirmaţiile firmelor producătoare – fără o descriere detaliată a metodelor şi rezultatelor – este foarte problematică, deoarece în acest caz este vorba de date prezentate de cel care are un „interes“ (conflict de interes).

A te baza doar pe un Abstract (rezumat al unui studiu) este de asemenea foarte problematic. Toate problemele metodice ale conducerii studiului, ale evaluării şi statisticii unui studiu sunt într-o oarecare măsură de abea atunci discutate transparent şi la obiect, când studiul apare într-un jurnal de specialitate.

Şi pe deasupra, ţineţi-vă bine: aprobarea s-a acordat la un moment la care lumea de specialitate nu putea evalua studiile, ceea ce de altfel nici până astăzi nu poate face.

Costurile

Vaccinaea trebuie, conform celor ştiute astăzi, efectuat de trei ori, la început, după două luni şi a treia oară după alte patru luni. Astfel preţul se ridică la 450 de dolari pro persoană. Nu este exclus ca peste câţiva ani să se constate că trebuieşte refăcut după 7, 10 sau 15 ani. Astfel se pot face următoarele calcule orientative:

-Se va vaccina în fiecare an persoanele feminine născute într-un anumit an; asta înseamnă circa 400.000 de persoane (calculul se referă la Germania) a 450 de dolari, aproximativ 1,8 miliarde de Euro pe an;

- În cazul infecţiilor (deci a vaccinării cu scop terapeutic) este de la sine înţeles că acestea nu vor ţine cont de anii de naştere, astfel că se va vaccina „amestecat“, ceea ce nu este relevant însă pentru calculul nostru. Astfel va apare o utilitate, considerând o participare la vaccinare de 100% faţă de :

-Posibil 1.700 de decese şi 6.500 de îmbolnăviri. Trebuie însă avut în vedere faptul că este foarte probabil ca peste 15-20 de ani, deci atunci când vaccinul de astăzi îşi va arăta utilitatea, numărul de îmbolnăviri să scadă chiar şi fără vaccinare, deoarece utilizarea prezervativului şi depistarea timpurie va creşte în frecvenţă;

-Dintre aceste cazuri sunt doar două treimi potenţial preventibile prin vaccinare, deoarece vaccinul are succes doar contra 2 subtipuri, deci care provoacă doar 70% dintre carcinomuri. Asta ar însemna un potenţial de preîntâmpinare a bolii de 4.300 din totalul îmbolnăvirilor şi de 1.100 din totalul posibilelor decese, la o vaccinare de 100%;

-Ori însemnă că având în vedere cazurile de decese prevenite am avea 165.000 de Euro efcacitate, iar referitor la cazurile de prevenire a îmbolnăvirii am avea 45.000 de Euro; ceea ce înseamnă că până la 1,8 miliarde, restul sunt bani suportaţi de societate, ceea ce în cazul respectiv este totuşi prea mult.

Singura analiză costuri-foloase efectuată în baza unui model de calcul [11] ajunge la concluzia că ar putea eventual exista un efect positiv costuri-foloase doar în cazul unei anumite constelaţii de recunoaştere preventivă la un anumit interval de timp şi la o anumită categorie de vârstă la care vaccinarea este posibilă. Simultan însă se atrage atenţia asupra faptului că în cazul unei posibile cunoaşteri deficitare a „istoriei naturale“ a bolii, semnificaţia HPV în diferitele faze de evoluţie a cancerului, eficacitatea şi utilitatea în diferitele grupe de vârstă etc. vor mări numărul de condiţii pentru modelul de calcul respectiv, ceea ce va afecta direct rezultatul calculului [10] .

Reducerea succesului

Acesta ar fi un calcul care ia în considerare o participare la vaccinare de 100% pecum şi o preîntâmpinare a bolii de 100% în cazul ambelor subtipuri, fapt care nu este realist, mai ales în ceea ce priveşte primul punct. Tot astfel se poate presupune, ceea ce iarăşi nu ar fi realist, că depistarea timpurie ar fi şi ea de 100%, fapt care ar avea un şi mai mare succes, căci ar acoperi mai mult de 70% cât acoperă vaccinul prin cele două subtipuri ale virusurilor conţinute.

Acesta este şi motivul pentru care recunoaşteea timpurie este practicată în continuare, căci rămân 30% din totalul carcinomurilor neacoperite de vaccin. Dacă pe deasupa se va lua în considerare şi un procent de să zicem 50% de folosire a prezervativelor, se poate spune că în întregul populaţiei, într-un interal de 15-20 de ani carcinomul nu va mai apare, şi asta şi fără vaccinare.

Dar şi cu o premiză realistă se poate spune că folosirea prezervativului rămâne pe mai departe o necesitate pentru o mare parte a populaţiei, şi asta pentru o parte destul de mare din totalul viaţii sexuale a unui individ. Astfel că o combinare a acestor două elemente – prezervativul şi recunoaştere timpurie – va conduce şi pe mai departe la scăderea ratei de îmbolnăvire şi deces cauzat de cervix-carcinom.

Are rost vaccinarea?

Pentru depistarea preventivă există - în anumite ţări în mod explicit - anumite graniţe financiare: suma discutată în acest sens rămâne în afara graniţei de 50.000 sau 100.000 de mii de Euo pro viaţă salvată [7] . Este acelaşi ţel atins cu mijloacere folosite până în prezent, respectiv se ajunge foarte aproape de acest ţel, atunci aşa-numita „graniţă de utilitate“ a vaccinului va fi foarte restrânsă, respectiv aşa-numita graniţă a utilităţii vaccinului este foarte redusă, şi tocmai de aceea costurile suplimentare pro caz de împiedicare a bolii sunt foarte mari.

Daci pare aici a fi vorba în fapt de un alt motiv care a dus la o aprobare atât de pripită în situaţia în care nu există studii publicate, sau daca există, ele sunt prost făcute. Este vorba de vânzarea unui vaccin nou şi foarte scump. Şi se pare că mai este vorba şi de realizarea unui alt scop al medicinii, Public Health, adică eradicarea a ceea ce este oricum eradicabil. În USA sunt în pregătire legile pentru declararea obligativităţii vaccinării, sub ameninţarea cu pedepse [5] .

Post Scriptum

Apropos, în reclamele firmelor, chiar şi în cele formulate ştiinţific, apare în ultimul timp din ce în ce mai des aşa-numitul „internaţionalism nou“: sunt calculate câte sute de mii de femei în întreaga lume mor de carvix-carcinom. Doar că vaccinul fiind foarte scup este important doar pentru ţările unde populaţia are posibilitatea de a-l suporta financiar. Pe de altă parte, tocmai în aceste ţări dezvoltate, această „mare problemă“ practic nu există, cancerul de col uterin fiind un cancer „rar“. "

Zodiac
Va mai supun atentiei cate ceva despre cauzele bolilor specific feminine. Avand in vedere actualul nivel de constiinta al omenirii, cat si atitudinea generala a barbatilor fata de femei si de mama Natura, nici nu-i de mirare ca sunt atatea cazuri cu astfel de afectiuni... Asadar nu vaccinurile rezolva problemele, eventual si mai sigur, le complica...


" În mod generic, feminitatea cuprinde o multitudine de aspecte îngemănate – o femeie desăvârşită este aceea care manifestă toate aceste aspecte în mod deplin. Manifestarea lor dezechilibrată şi necorespunzătoare va conduce în timp la apariţia unor tulburări şi suferinţe, mai întâi la nivel emoţional, ulterior la nivel bioenergetic-funcţional şi, în final, la nivelul trupului. Fiecare aspect al feminităţii are o zonă predilectă de proiecţie în corp. Să analizăm acum trei aspecte fundamentale şi să le abordăm din perspectiva conexiunii psiho-somatice.


1. Feminitatea manifestată în aspectul de iubire hrănitoare, care susţine şi se dăruieşte – are ca zonă de proiecţie sânii; blocajele în manifestarea acestor trăiri – însuşite încă din copilărie din familie sau apărute mai târziu – vor genera iniţial frustrare, iar ulterior diverse senzaţii neplăcute la nivelul sânilor şi, în final, mastoza fibro-chistică;

2. Feminitatea în aspectul de matrice şi maternitate originară, generatoare şi formatoare, de forţă conţinătoare – se manifestă mai ales la nivelul uterului; reprimarea şi neacceptarea ei va duce în cele din urmă, trecând prin etape succesive, la apariţia fibromului uterin;

3. Feminitatea în aspectul de interacţiune bipolară, masculin-feminin, în trăirea erotică mai ales, dar şi la nivel socio-familial – se reflectă preponderent în zona ovarelor; înăbuşirea şi reprimarea ei vor genera, într-un final, chisturile ovariene.

Afecţiunile sânilor. Mastoza fibro-chistică

Sânii sînt legaţi de unul dintre cele mai elevate aspecte ale feminităţii: iubirea care se dăruieşte, hrăneşte şi susţine. Merită reflectat mai mult la expresia populară „ţîţînile lumii“ (direct legată de cuvântul arhaic „ţîţă“), care trimite tocmai la forţa care „ţîne“ întreaga lume. Pentru o femeie, iubirea maternă este cea mai împlinitoare formă de iubire. Nu este iubirea dominatoare (care îşi lasă amprenta mai ales asupra inimii) şi nu vizează în mod special aspectele erotice (care se proiectează mai ales în zona ovarelor). Blocarea manifestării acestei trăiri este urmată de acumularea unor tensiuni în zona specifică de proiecţie, cu apariţia de tulburări în plan funcţional (dureri şi diverse alte senzaţii) şi, în final, a patologiei organice - cel mai frecvent, diverse forme de mastoză fibrochistică. Acest blocaj este, de cele mai multe ori, o limitare, o distorsionare a capacităţii de a primi şi de a transmite sentimente de afecţiune.

Dacă durerea provocată de frustrarea sentimentelor materne este foarte intensă (o mamă rănită sufleteşte de atitudinea copiilor, de lipsa lor de recunoştinţă, de nepăsarea lor, de felul urât în care se poartă cu ea, etc.), pacienta poate sângera de la nivelul mamelonului, iar dacă trauma afectivă este intensă şi repetată, pot să apară modificări displazice sau chiar neoplazice (cancerul de sân).

Fibromul uterin

Este o tumoră benignă a ţesutului muscular şi conjunctiv al uterului, căreia i se atribuie, atunci când sînt prezente, diverse senzaţii dureroase pelviene şi sângerari între menstruaţii (metroragii) sau un flux sangvin mai abundent la menstruaţie (menoragii).

Cauzele fibromului uterin sînt: frustrarea, ruinarea, violarea dorinţei sau a sentimentului de protecţie, de stabilitate, de intimitate. Lipsa de recunoaştere şi de gratitudine din partea bărbatului îi reprimă femeii energia latentă care-i asigură vitalitatea, capacitatea de a se manifesta, de a se exprima, de a fi ea însăşi. Consecinţa trupească este, adesea, tot fibromul uterin. O altă cauză a apariţiei fibromului uterin o constituie chiar reprimarea dorinţei de a fi mamă (de a avea un copil) din cauza condiţiilor (neajunsurilor) materiale, a ambiţiilor sau a obligaţiilor profesionale, a dorinţei de a avea libertate (pentru a călători, a se distra etc.), a nesiguranţei în căsnicie, a instabilităţii (sau a inexistenţei) relaţiei de cuplu, ş.a.m.d. Deloc întâmplător, marele duhovnic care a fost Părintele Arsenie Boca recomanda femeilor să nu avorteze, ci să dea naştere copiilor, avertizând despre consecinţele nefaste asupra stării de sănătate.


Chisturile ovariene

Cauza lor subtilă o reprezintă reprimarea funcţiei erotice: dacă nu este lăsată să se manifeste ca expresie a afecţiunii faţă de bărbatul iubit, energia sexuala este blocată şi, prin condensare, va determina apariţia de chisturi; fiind frustrată, femeia respectivă devine mai reţinută, se retractează, se închistează. Orice fiinţă umană are nevoie de o viaţă erotică împlinitoare, ipostaza în care aceasta îşi va manifesta liber potenţtialitatea afectivă, dăruind celuilalt din preaplinul său. În sens mai larg, orice om simte nevoia de a intra în relaţii cu semenii.

Simbolic, femeia se oferă pentru comunicare şi comuniune, se deschide, urmând ca bărbatul să-i răspundă. Aceasta duce la o amplificare a unor trăiri lăuntrice, realizând o stare de tensiune afectivă, o efervescenţă a dorinţei de a intra în relaţie, de a fuziona, care, în cele din urmă, debordează, se manifestă în exterior, se exprimă pe sine. Reprimarea acestei aspiraţii fireşti va determina, în timp, apariţia iniţial a unor senzaţii (greutate, apăsare, arsură, tensiune, înţepături, junghiuri, dureri nevralgice) şi, în final, apariţia chisturilor ovariene (atunci când, în cele din urmă, va prevala tendinţa la conformism şi inerţie).

O femeie care are vreuna dintre aceste afecţiuni trebuie să o considere drept un semnal cp perpetueazp o atitudine eronată prin care-şi reprimă energiile feminine. Boala îi este nu un duşman care trebuie reprimat ori eliminat, ci un aliat care o învaţă să-şi descopere natura proprie şi să o valorifice. Înţelegând unde greşeşte, femeia îşi poate redirecţiona energiile, mobilizându-le ascendent, spre împlinirea aspiraţiilor ei ideale şi nobile. Odată greşeala corectă, nemaiavând ce să semnaleze, boala dispare.

Articolul este adaptat după cartea „Fundamentele medicinei naturale. Principii generale“ scrisă de Dr. Dorin Dragoş şi apărută la Editura Deceneu."


http://www.ecolife.ro/articole/sanatate/af...c-feminine.html
In ce priveste "bunele intentii" ale ale celor care promoveaza orice fel de vaccin, iata un material graitor de interesant...


"Infowars.com
27 August 2010

http://www.infowars.com/conclusive-global-...dinated-by-who/

Recent a aparut o noua serie de documente care dovedesc, dincolo de orice îndoială, că Fondul pentru Populaţie din cadrul Naţiunilor Unite, Banca Mondială şi Organizaţia Mondială a Sănătăţii [OMS] sprijina eforturile Fundatiei Rockeffeler de a dezvolta un vaccin anti-fertilitate, prin studii si teste, care se efectueaza sub responsabilitatea unui "Grup de lucru privind vaccinurile pentru reglarea fertilitatii".

OMS şi Fundaţia Rockefeller au lucrat împreună la vaccinul "anti-fertilitate" începând cu anii 1960.

La doar patru ani dupa ce Fundatia Rockefeller a lansat masive operaţiuni de finanţare a vaccinurilor anti-fertilitate, a fost creat Grupul de lucru, sub auspiciile Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii, Bancii Mondiale şi Fondului ONU pentru Populaţie. Misiunea sa, conform spuselor unuia dintre membrii săi, este de a sprijini: "cercetării fundamentale şi clinice cu privire la dezvoltarea de vaccinuri contraceptive, menite sa actioneze împotriva gameţilor sau a embrionului preimplantat. Aceste studii au implicat utilizarea unor proceduri avansate în chimia peptidelor şi genetica moleculară, precum şi evaluarea unui număr de noi abordări în vaccinologie generala. Ca urmare a acestui efort internaţional de colaborare, un prototip de vaccin anti-HCG [Human chorionic gonadotropin = Gonadotropina corionica umana, un hormon de natura glicoproteica produs in mod normal de placenta, al carui rol biologic este de a preveni dezintegrarea Corpus Luteum a ovarului, si prin aceasta, a mentine secretia de progesteron, absolut critica pentru sarcina la oameni] este acum în curs de testare clinică, indicand că o metoda de planificare familiala cu totul noua ar putea fi disponibila înainte de sfârşitul acestui deceniu."

În ceea ce priveşte sfera de competenţă a Grupului de lucru, publicatia “Monitorul de Biotehnologie şi Dezvoltare” a raportat ca:

"Grupul de lucru acţionează ca un organism global de coordonare a vaccinului anti-fertilitate R& D in diferite grupuri de lucru şi sprijină cercetarea abordărilor diferite, cum ar fi vaccinul anti-sperma si anti-ovul, cat şi vaccinul ce urmăreste neutralizarea funcţiilor biologice ale hCG. Grupul de lucru a reuşit să dezvolte un prototip de vaccin anti-hCG. "

Unul dintre membrii Grupului de lucru, P.D. Griffin, a subliniat scopul şi traiectoria acestor vaccinuri de reglare a fertilitatii - FRV. El a declarat:

"Grupul de lucru a continuat să îşi coordoneze activităţile de cercetare cu alte programe de dezvoltare a vaccinurilor în cadrul OMS şi cu alte programe naţionale şi internaţionale implicate în dezvoltarea de vaccinuri de reglare a fertilitatii."

Griffin a admis, de asemenea, faptul că una din intentiile legate de vaccinuri este punerea lor în aplicare în ţările în curs de dezvoltare.

Grupul de lucru afirma si ca unul dintre avantajele FRV-urilor fata de "metodele pentru controlul fertilităţii, disponibile în prezent ", este următorul: "costul de fabricaţie redus şi uşurinţa de livrare prin serviciilor de sănătate existente"!

Inca din 1978, Grupul de lucru al OMS (numit atunci Grupul de lucru pentru metode imunologice de reglare a fertilitatii) a subliniat utilitatea acestor vaccinuri în ceea ce priveşte posibilitatea de a "le sinteza şi a le fabrica pe scară largă ".

Deşi termenul de "vaccin anti-fertilitate", inventat de Fundaţia Rockefeller, a fost înlocuit de termenul mai “prietenos”- vaccin de reglare a fertilitatii (FRV), programul a ramas, evident, la fel. În plus, toate etapele arată, în mod concludent, că OMS, Fondul ONU pentru Populaţie şi Banca Mondială au continuat pe un drum deschis de Rockefelleri la sfârşitul anilor 1960. Prin extensie, se dovedeşte că toate aceste organizaţii sunt interconectate perfect, putand fi usor idetificate ca "promotori ai dictaturii ştiinţifice".

Relatia dintre OMS şi Fundaţia Rockefeller este intensă. În Buletinul periodic din 1986 al Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii, această relaţie este descrisă în detaliu. În timp ce cercetarea eficacitatii gosipolului - un polifenol derivat din planta de bumbac, ce patrunde prin membranele celulare si actioneaza ca inhibitor al diverselor functii, avand proprietati contraceptive bine-cunoscute - ca "agent anti-fertilitate” continua, in Buletin se mai mentioneaza:

"Fundatia Rockefeller a sprijinit niste studii clinice limitate în China şi studii clinice la scara redusa, în Brazilia şi în Austria. Doza administrată în testele desfasurate in China in prezent, a fost redusa de la 20 mg la 10-15 mg / zi în timpul fazei de încărcare, în scopul de a vedea dacă oligospermia severă (insuficienta numarului de spermatozoizi in sperma), mai degrabă decât azoospermia (absenta unor spermatozoizi viabili in sperma) ar fi adecvate pentru un efect acceptabil, non-toxic şi reversibil. Între timp, atât programul OMS privind reproducerea umană, cat şi Fundaţia Rockefeller, sustin studiile pe animale pentru a defini mai bine mecanismul de acţiune a gosipolului. "

În august 1992, a avut loc o serie de intalniri la Geneva, Elveţia, pe tema FRV-urilor. Potrivit documentului numit “Vaccinurile de reglare a fertilitatii ( pentru care OMS-ul a stabilit o distribuţie limitată), la aceste reuniuni au participat oameni de ştiinţă şi medici din întreaga lume, inclusiv cercetătorul biomedical de atunci al Agenţiei Americane pentru Dezvoltare Internaţională (care este acum cercetator-şef al USAID)- Jeff Spieler.

El a scis ca: "vaccinurile care afecteaza funcţia spermei şi fertilizarea ar putea fi disponibile pentru testarea pe omameni către începutul anilor 1990".

Pentru utilizarea pe scară largă a acestor vaccinuri, scrie Spieler, vaccinul trebuie să depaseasca "variaţiile răspunsurilor individuale la imunizarea cu vaccinuri de reglare a fertilităţii". El continua spunand ca “este necesara cercetarea si în domeniul vaccinologiei de bază ", pentru a găsi cele mai bune proteine de transport, cei mai buni adjuvanţi şi cele mai bune sisteme de livrare."

Concluzia ce rezultă din aceste fapte este clara. OMS-ul, în calitate de organism de coordonare la nivel mondial, a continuat, de la începutul anilor '70, dezvoltarea "vaccinului anti-fertilitate” finanţat de Rockefeller. Devine foarte clar si că s-au facut cercetări ample privind sistemele de livrare, prin care aceste componente anti-fertilitate sa poata fi mascate si incluse în vaccinuri comune, ca cele periodice anti-virale. Este un program anti-fertilizare ce se va demara la scară largă cu scopul de a reduce populatia lumii; iata un vis al elitei mondiale care este pe cale sa se indeplineasca."


http://www.urbaniulian.ro/2010/09/06/avem-dovezi-
concludente-distributia-la-nivel-global-a-vaccinului-anti
-fertilitate-finantat-de-rockefeller-este-coordonata-de-oms/Si cand te gandesti ca milioane de femei au ramas sterile in urma "generoaselor" si "umanitarelor" campanii de vaccinare pt orice, iar OMS se face ca nici usturoi n-a mancat nici gura nu-i miroase...
Unde mai pui ca vrand-nevrand, voluntar/obligatoriu parintii care cumpara un pachet de pamper-si pt bebei, sponsorizeaza si contravaloarea cate unui vaccin impotriva tetanosului (de parca ar fi epidemie de la jucat tzontzoroiu' descult pe sarma ghimpata/ruginita, si numa' in tarile lumii a treia...), vaccinul cel mai incriminat de pana acum, responsabil de sterilizarea femeilor vaccinate, iti dai seama ca nici UNESCO si armata sa de "Zane" ambasadoare, nu doarme-n papuci... Se vede tot mai clar unde si pt ce sunt "argintii" si cine-s neam de Iuda...


Sa fie de folos informatiile! smile.gif
Zodiac
Cum mai spuneam pe aici, timpul este cel mai fidel martor al adevarului... Iata inca o informatie care dovedeste potentialul malefic al vaccinului anti-hpv si nu numai...

"Din pacate au inceput decesele si la baietii vaccinati cu Gardasil. Primul raport: un baietel de 10 ani din New Jersey.

In fact, September saw the first male casualty to an HPV vaccine, a ten year old boy from New Jersey. This little boy died just eight days after being vaccinated with gardasil. The VAERS report says ” Mother called me on 9-17-10 afternoon that her son is sick and feeling very weak. I recommended the mother to take him to nearest ER as the patient was about 50 miles away and mother took him to ER where he was transferred to another hospital.” The boy was complaining of “asthenia and malaise”, which according to dictionary.reference.com is severe fatigue and weakness, and a “general feeling” of unwell, which are a common complaint among those adversely affected by an HPV Vaccine, as well as,seizures, paralysis, blood clots, weakness, fatigue, temporary blindness, heart problems, fainting, numerous heart ailments, stomach issues and vomiting, etc. The injury reports now stand at 20443 [ raportul are ID-ul 403759 ] .If these numbers are not tragic enough, it is estimated that only 1 to 10% of all vaccine injuries and deaths ever get reported to VAERS. Imagine what these statistics would look like if everyone reported.
În luna septembrie apare prima victimă de sex masculin de la un vaccin HPV, un băiat de zece ani din New Jersey. Acest băiețel a murit la doar opt zile după ce a fost vaccinat cu Gardasil. Raportul VAERS consemnează: "Mama ma sunat pe 17 Sept. 2010 după-amiază, că fiul ei este bolnav şi foarte slăbit. Am recomandat mamei să-l ducă la cel mai apropiat ER pentru că pacientul se afla la aproximativ 50 de mile departare si mama l-a dus la ER, unde a fost transferat la alt spital "Băiatul se plângea de" astenie şi stare generală de rău ", care, conform dictionary.reference.com este vorba de oboseală severă şi slăbiciune, un "sentiment general" de rău, care sunt comune printre cei afectați negativ de Vaccinul HPV, așa cum sunt şi: convulsiile, paralizii la inimă, cheaguri de sânge, slăbiciune, oboseală, orbire temporară, leşin, numeroase afectiuni cardiace, probleme de stomac şi vărsături, etc. Rapoartele sunt la al 20443-lea caz [raportul sunt ID-ul 403759]. În cazul în care numărul acestor rapoarte nu pare tragic, găndiți-vă că doar 1-10% din toate leziunile şi decesele cauzate de vaccin sunt raportate la VAERS. Imaginaţi-vă cum ar arăta aceste statistici dacă ar fi raportate toate cazurile.

Locatia fisei VAERS: http://www.medalerts.org/vaersdb/findfield...IDNUMBER=403759

Asteptam cu “nerabdare” primele generatii de oameni complet sterili.

Quantifying the possible cross-reactivity risk of an HPV16 vaccine.http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/19827272

BACKGROUND: The potential adverse events associated with vaccination for infectious diseases underscore the need for effective analysis and definition of possible vaccine side effects. Using the HPV16 proteome as a model, we quantified the actual and theoretical risks of anti-HPV16 vaccination, and defined the potential disease spectrum derived from concomitant cross-reactions with the human organism. METHODS: We searched the primary sequence of the HPV16 proteome for heptamer aminoacid sequences shared with human proteins using the Protein International Resource database. RESULTS: The human proteome contains 82 heptapeptides and two octapeptides found in HPV16. The viral matches are spread among proteins involved in fundamental processes, such as cell differentiation and growth and neurosensory regulation. The human proteins containing the HPV16-derived heptamers include cell-adhesion molecules, leukocyte differentiation antigens, enzymes, proteins associated with spermatogenesis, transcription factors, and neuronal antigens. The number of viral matches and their locations make the occurrence of side autoimmune cross-reactions in the human host following HPV16-based vaccination almost unavoidable. CONCLUSIONS: Any antigen-based vaccine needs to be carefully and thoroughly designed and critically screened for potential side effects by comparing sequence similarity at the molecular level.

In traducere libera, in studiu se “povesteste” despre suprapunerile intre proteinele prezente in virusul HPV 16 si cele prezente in proteomul uman. [Asa cum exista o harta a genelor, la fel exista o harta a proteinelor corpului uman. Nici una dintre ele nu-i completa! De fapt este atat de incompleta incat nu trece de 5% din ceea ce reprezinta ADN-ul uman. Si daca harta genomului nu acopera 5% din genomul uman ( restul de 95% fiind ceea ce stiinta a numit "junk DNA" - un fel de ADN de gunoi, ca si cum natura produce gunoaie ) - cea a proteomului nu poate fi completa nici ea. ]

In studiul citat ( si nu numai, pentru curiosi exista si alte studii, de exemplu cel de aici http://www.academicjournals.org/ijmms/PDF/...Sept/Kanduc.pdf ) se spune ca exista proteine ce sunt comune omului si virusurilor. Daca ajungi sa injectezi aceste proteine in cadrul unui vaccin, ceea ce vei obtine va fi o reactie de aparare a aorganismului fata de aceste proteine. Ulteior, organismul va constata ca mai “are pe undeva” astfel de proteine asa ca va incepe sa le atace si pe acestea. Cercetatoarea Kanduc mentioneaza ca suprapunerea apare in cazul unor proteine cu rol extrem de important in organism, de exemplu:

- la nivel de enzime,

- proteinele asociate cu spermatogeneza ( cam ce credeti ca se intampla atunci cand un barbat este ‘alergic” la proteinele care sprijina generarea spermatozoizilor?),

- factorii de transcriptie (de exemplu, astfel de proteine au un rol esential in dezvoltarea embrionara)

- antigenii neuronali ( Scleroza multipla va spune ceva?)

- moleculele de adeziune – fiind localizate pe suprafata celulei, intervin in mod specific in legarea unor substante sau a mai multor molecule intre ele . Intervin in atat de multe procese, incat este greu de selectat.

Apoi textul studiului scrie “calm”:

Numarul de potriviri [intre proteinele virale si cele umane] precum si locatia lor face ca aparitia reactiilor de autoimunitate incrucisata [la om] dupa vaccinarea cu HPV16 sa fie aproape inevitabile.

Studiul mentionat pentru curiosi spune cam asa:

” Theoretically, the cross-reactivity potential in using viral antigens is equal to zero, by being 1 in 205 (that is, one out 3,200,000), the mathematical probability of 20 amino acids occurring in five identical residues betweentwo proteins. Likewise, the theoretical probability of 20 amino acids occurring in six identical residues betweentwo proteins is 1 in 206, that is equal to 1 out 64,000,000.

However, conflicting with theoretical data, the numbers reported in Table 1 show the highest probability of cross-reactions, given the highest number of perfect exact matches between the viral and human proteomes. This contrast between theoretical versus actual values in the number of peptide overlaps is a powerful warning incum-bent on the future of vaccine development and delivery.

Analysis of the quantitative results reported in Table 1 and the qualitative data exposed in Table 2 indicate that the logical consequence of cross-reactions following anti-HPV vaccine administration may be possibly represented by alterations in epithelial cell proliferation (Olsen et al., 1989), obesity and subnormal rate of growth (Goddard et al., 1995); Alzheimer´s disease (Rademakers et al., 2004); increased atherogenic potential (Dong et al., 2006); bone disorders; sensorineural deafness; ocular disorders including juvenile cataract, myopia, strabismus, retinal degeneration and detachment, and chronic uveitis (Annunen et al., 1999); alteration of differentiation, proliferation and apoptosis (Sugaya et al., 1997); alterations in myeloid cell nuclear differrentiation (Briggs et al., 1992); alteration in brain-specific regulation of cell proliferation (Xe et al., 1989), to cite only a few.

In conclusion, it seems that vaccine safety monitoring becomes more and more important with new vaccines, intensive vaccine recommendations, and new expanded immunization initiatives. In this scenario, the molecular antigen dissection described in the present paper may be the basic platform for avoiding possible cross-reactive hot spots and achieving high standards of safety (Kanduc, 2009).”

Adica tabelul 2 prezentat in studiu arata ca este logic sa existe consecinte dupa vaccinarea anti-HPV si aceste consecintelogice sunt:

- alterarea proliferarii celulelor epiteliale

- obezitate si rata de crestere sub normal

- boala Alzheimer

- potential aterogenic crescut ( adica mai tarziu ateroscleroza si boli cardio vasculare)

- boli ale oaselor

- probleme cu ochii, inclusiv cataracta juvenila, miopie, strabism, degenerarea retinei, uveita cronica

- alterari ale diferentierii, proliferarii si apoptozei celulare ( mai simplu ar fi cam asa – este afectat procesul de proliferare celulara, cel prin care celulele isi dobandesc functiile specifice dar si procesul de “moarte” celulara)

- alterarea procesului proliferarii celulelor desfasurat in mod specific la nivelul creierului.

etc

Si daca cineva crede ca aceste efecte sunt generate doar de vaccinarea HPV, sa arunce un ochi in studiul numit Massive peptide sharing between viral and human proteomes. Sunt vreo 30 de virusi cu “probleme”, adica virusi ce au proteine muulte ce se suprapun proteomului uman. Nu lipsesc “responsabilii” cu pojarul, rubeola, varicela, hepatita B, virusul polio, gripalul H5N1 ( doar pe asta l-au analizat atunci ) si multe altele.

[..] we notice that the data shown here call into question the possibility of a direct causal association between virus–host sharing of amino acid motifs and incitement of autoimmune reactions [20]. Indeed, the molecular mimicry hypothesis suggests that, when bacterial/viral agents share epitopes with a host’s proteins, an immune response against the infectious agent may result in formation of crossreactingantibodies that bind the shared epitopes on the normal cell and result in the auto-destruction of the cell. In the present case, the molecular mimicry hypothesis implies that viral infections should be a practically infinite source of autoimmunity diseases since this study demonstrates that viral 5-mermatches are disseminated throughout practically all the human proteome and each viral match is repeated almost more than 10 times (seeTable 4). Consequently, autoimmune diseases should theoretically approach a 100% real incidence, since the 30 viruses we examined practically are more or less disseminated throughout the entire human species."

De pe:
http://nuvaccinurilor.blogspot.com/

mara25
Buna,

Ma adresez tuturor celor care iau in serioas acet topic si care atunci cand posteaza ceva o fac pentru a-si ajuta semenii.

De curamd am fost la doctor pentru un control ginecologic general si s-a descoperit ca am o rana pe col. Doctorul a zis ca trebuie sa fac teste HPV pentru ca este posibil sa il am. In fine am facut testul cate a iesit negativ si in ciuda acestui fapt mi-a zis ca trebuie sa fac vaccinul.

Fara a ma infoarma deste acest vaccin sin despre faptul daca e bine sau nu sa il fac astazi am fac\ut prima doza ca sa spun asa.

M-a cuprins o panica de nedescris....nu stiu daca am facut bine ca am facut acest vaccin.......sa le fac sau nu pe restul de 2?

Va rog sa ma ajutati cu cat mai multe sfaturi pentru ca sunt foarte speriata.sad.gif

Multumesc anticipat!
Zodiac
Draga mara25,
Una dintre cauzele ranilor de pe col este folosirea tampoanelor (gen o.b., tampax...). Contin substante iritante, chiar cancerigene (fibra azbest, viscoza, dioxin) si care mai si amplifica fluxul hemoragic...
Citeste urmatorul articol, sa vezi ca se poate diminua acest flux spre binele celei care are suficienta motivatie si autodisciplina pt a urma pasii necesari. Un bine (fizic, fiziologic, vital, energetic, psihic...), care este de dorit tuturor femeilor, in masura in care afla aceste info si le mai pun si in practica...

http://www.ecolife.ro/articole/sexualitate...en-necesar.html

Cat despre vaccinuri, hm... Eu nu le recomand nici dusmanilor. Mai citeste postarile anterioare (inclusiv cea despre bicarbonatul de sodiu) si apoi da-ti singura raspunsul, ca sa nu zici ca-ti dicteaza altii alegerile. Inainte sa crezi ce vezi/auzi propavaduindu-se prin massmedia, informeaza-te si din alte surse.
Iti recomand articolele lui quibono de pe quibono.net si cele de pe

http://nuvaccinurilor.blogspot.com/

In plus, mai revizuieste-ti si optimizeaza-ti tonusul psihic. Frica, pe care sistemul se pricepe sa o conditioneze si sa o cultive la multi, scade imunitatea si transforma in victime sigure pe cei care rezoneaza cu ea.
Omul este creat dupa un arhetip perfect si nici pe departe nu este fiinta vulnerabila sau imperfecta pe care big-pharma si toata gasca lor de iude se straduiesc sa ne-o inoculeze in subconstient.
Vrei sa fii cu adevarat o fiinta libera care sa se bucure de viata, sau care sa-si tarasca zilele de azi pe maine, in mari suferinte, platind obol sistemului care ne vrea bolnavi, prosti si usor de manipulat si subjugat?

Ma indoiesc ca vei gasi curand macar un medic care sa fie capabil de a-i ghida pe ceilalti pe calea vindecarii. De insanatosit poate se pricep mai multi, dar majoritatea sunt si ei niste copii rataciti ai lui Dumnezeu. Cauta sa vezi ca e o mare diferenta intre a fi vindecat si a te insanatosi... Citeste cartile lui Villoldo. Ai aici cateva fragmente reprezentative:


http://eusuntcelcesunt.blogspot.com/2008/1...sanatosire.html

http://eusuntcelcesunt.blogspot.com/2008/1...o-villoldo.html

Sa fie de folos!
Zodiac
http://www.urbaniulian.ro/2011/02/22/exper...rata-deceselor/

"Doi medici britanici au trimis recent la BBC un articol, cerand Serviciul National de Sanatate din Marea Britanie (NHS) sa treaca de la vaccinul Cervarix produs de Merck pentru HPV la cel produs de GlaxoSmithKline - Gardasil, pentru programul sau de vaccinare in masa a fetelor tinere. Cei doi "experti" recunosc ca ei spun public ceea ce ajuta vaccinul sa fie bine primit de populatie.

"Noua, in calitate de consultanti pentru sanatatea sexuala, ni s-a spus sa nu spunem nimic public care ar putea deteriora prezenta campanie de vaccinare HPV", afirma ei inarticol.

Doctorii Colm O'Mahony si Steve Taylor insista asupra faptului ca, deoarece Gardasilul protejeaza atat impotriva verucilor genitale cat si impotriva HPV, acesta este superior Cervarixului, care in prezent e administrat de NHS fetelor tinere. Atata timp cat Gardasil este la acelasi pret sau chiar mai ieftin decât Cervarix, NHS-ul ar trebui sa-l utilizeze, au scris medicii. Si daca este mai scump, atunci Cervarix este urmatoarea cea mai buna varianta, spun ei.

Dar ceea ce lipseste din recomandările lor este faptul ca Dr. O'Mahony a fost in consiliile consultative atat la GSK, cat si la Merck, si a primit onorarii pentru serviciile sale. Acest conflict clar de interese poate fi motivul exact pentru care nu se face nici o referire in articolul de la BBC cu privire la miile de fete tinere care s-au imbolnavit sau chiar au murit atat din cauza Cervarixului, cat si a Gardasilului.

Nici Cervarix, nici Gardasil nu s-au dovedit vreodata eficace. FDA – Administratia pentru medicamente si alimente din SUA stie cel putin din 2003 ca HPV nici macar nu are legatura cu cancerul de col uterin, care este motivul esential pentru care se promoveaza vaccinul. (http://www.naturalnews.com/ 022404.html). Si pe langa ineficienta acestora, vaccinurile sunt responsabile pentru aparitia unor probleme neurologice permanente, a convulsiilor, durerilor de cap severe, durerilor musculare si slabiciune, problemelor incheieturilor, bolilor autoimune, problemelor cu inima, paraliziei, durerilor pelviene, pierderii auzului si vazului, modificarlor ciclului menstrual si umflarii ganglionilor limfatici, printre multe alte lucruri

Vaccinul HPV nu este altceva decat o mare inselatorie. Nu este nimic mai mult decat o schema pentru a face mai multi bani, prin care companiile de medicamente se straduiesc sa convinga autoritati si tari cu privre la instituirea obligativitatii vaccinarii tuturor fetelor tinere inainte de intrarea la scoala."

Dupa doua campanii heirupiste esuate de vaccinare anti-hpv, prin care zeci de milioane de euro din banii contribuabililor s-au dus pe apa sambetei, si in buzunarele "persoanelor importante" (Bazac, Nicolaescu, Geoana, Cercel...) care vroiau vaccinate cat mai multe tinere si femei, dupa atatea dovezi care rasufla zilnic despre pericolul vaccinarii anti-hpv, cine mai este amator de vaccinare?

Am fost dezamagita azi dimineata cand am auzit-o la emisiunea radio pe Monica Anghel sustinand niste enormitati vizavi de cauzele cancerului de col uterin si cel de gat, aceleasi pe care le sustine si Michael Douglas, inclusiv ca si baietii "trebuie" vaccinati anti-hpv! Dar ce sa ne mai miram, in aceste vremuri "interesante"...


MARA 25

Multumesc pentru sfaturi.

Prima doza am facut-o......acum ce sa fac sa continuii sa le fac si pe celalalte 2 sau nu?

Nu stiu cum sa procedez acum....nu as vrea sa patesc ceva....

Astept un sfat/ parere.

Multumesc!
Zodiac
Draga MARA25

Nu te supara, dar tu stii sa si procesezi o informatie, eventual sa faci conexiuni inteligente, atuci cand citesti o informatie?
Credeam ca au fost suficient de explicite si argumentate informatiile prezentate.
Iti mai ofer o informatie ajutatoare. Despre ceea ce stiu de cativa ani medicii de familie apropo de ineficienta si chiar pericolul vaccinarilor. Vaccinarile in masa impotriva bolilor infectioase au deja vechime de zeci de ani in lumea civilizata, iar efectele sunt din ce in ce mai evidente.

http://www.ecolife.ro/articole/sanatate/im...nfectioase.html

Iata concluziile medicilor:

"Concluzii
Toate bolile infectioase pentru care se vaccineaza in prezent erau in declin constant din a doua jumatate a secolului XIX, cu mult timp inainte de introducerea programelor de vaccinare in masa. Acelasi lucru este valabil si pentru alte boli infectioase, nevizate de vaccinuri (scarlatina, febra tifoida), care au urmat aceeasi evolutie descendenta. Imbunatatirea conditiilor generale de viata ale populatiei a permis organismului uman sa dezvolte o imunitate generala, nespecifica, mai buna si prin aceasta a reusit sa contracareze agresiunile exterioare si sa mentina echilibrul specific sanatatii.

Eficienta vaccinarii in prevenirea bolilor infectioase este mai mica decat se presupune in general, fapt demonstrat de numeroasele epidemii in populatii corect vaccinate. Vaccinarea a modificat distributia pe grupe de varsta a bolilor infectioase ca rujeola, rubeola, parotidita urliana, crescand incidenta bolii exact la grupele de varsta la care complicatiile sunt mai frecvente si mai grave."

Daca pt vaccinuri cu "vechime" considerabila in practica medicala, medicii ofera astfel de concluzii, de ce am avea incredere intr-unul nou, despre care deja s-au inregistrat prea multe efecte secundare si decese ca sa ne mai poata convinge?
Fa cum te va lumina bunul Dumnezeu, dar daca alegi continuarea vaccinarii, asuma-ti consecintele. Daca informatiile pe care ti le-am oferit te-au convins sa renunti la vaccinare, atunci ia ce-i mai bun din informatiile primite si mai pune macar cate ceva in practica, pt a-ti optimiza starea de sanatate si vitalitatea, ca sa nu-ti mai fie frica de nici o boala si de nici un virus oricat de bau-bau ar fi prezentat la tv sau aiurea prin mass media...

Descarca si citeste si prima carte din stanga, de pe blogul pe care iti recomandasem sa-l vizitezi;

http://nuvaccinurilor.blogspot.com/

Are un nume la fel de convingator ca si continutul: "VACCINAREA, EROAREA MEDICALĂ A SECOLULUI"

Iti mai recomand o carte despre o comunitate in care n-au vazut nici un vaccin si nici vreo pastila, neam de neamul lor si traiesc bine mersi pana la varste matusalemice, perfect constienti si activi pana in ultima clipa. Unde mai pui ca mor la peste suta (unii ajung chiar la 150!) cu toti dintii in gura. Dar nu mananca zahar si-si alapteaza copiii minim 2-3 ani, maxim 6-7...

Cartea are numai 61 pagini, despre reteta fericirii si a "tineretii fara batranete si vietii fara de moarte" la comunitatea "nemuritorilor" din Valea Vietii, Hunza, despre care am mai pomenit pe aici.

http://travel.descopera.ro/6744222-Taramul...-a-Valea-Vietii


http://www.scribd.com/doc/15922864/Renee-T...-Tribului-HUNZA

P.S.: Pt calculatoarele mai putin performante merge mai greu, dar merita!

Poate macar asta te va convinge ca viata este cu adevarat viata traita plenar, cat mai natural, ca in Gradina Raiului, adica fara vaccinurile inselatoare ale sarpelui big-pharma...
D9420A
Cred ca trebuie ceva timp.

Pt 40 vaccinul de polio era considerat sigur si ok. Acum s-a ajuns la concluzia ca a fost infectat cu un virus de maimuta care da cancere si este foarte posibil ca si HIV sa se fi mutat de la maimuta tot cu acest vaccin.

In concluzie poti zici ca scapi de una si dai de altceva.

http://www.helium.com/items/2096872-60-lab...o-polio-vaccine
Zodiac
Cate ceva din culisele trecutelor campanii de vaccinare anti-hpv...


http://active.info.ms/?a=articles&p=308
"Aşadar, ce putem face? Ministerul Sănătăţii publice a trimis un document cu răspunsul la acuzaţiile aduse de ProVita. De aici aflăm că vaccinarea nu este obligatorie, deci putem sa o refuzăm. Trebuie să ne opunem mafiei din medicina alopată şi să ne apăram drepturile!! Ne-a ajuns să cumpărăm medicamente inutile sau dăunătoare, pompând bani în fundul unor magnaţi!

Sec....ul general al PRM, Gheorghe Funar, a anunţat recent că va depune la Parchetul instanţei supreme o plângere penală.

Persoane din conducerea Ministerului Sănătăţii şi a Guvernului care au fost de acord cu vaccinarea fetelor împotriva cancerului de col uterin sunt acuzate de genocid. Senatorul a anunţat că va sesiza şi Avocatul Poporului, deoarece se încalcă două drepturi prevăzute în Constitutie - cel la viaţă şi cel la sănătate.

"Vaccinul este experimentat doar de câţiva ani, în timp ce perioada de la infectarea cu HVP până la apariţia cancerului este de zece ani. După folosirea acestui vaccin în SUA s-au raportat 21 de decese şi circa 10.000 de efecte adverse, inclusiv pierderi de sarcină", a afirmat Funar.

Potrivit acestuia, s-a constatat că vaccinul are foarte multe efecte secundare, printre care sterilitate, pierderea temporară a vederii, paralizii, epilepsie, atacuri de panică şi tulburări circulatorii, dureri articulare, ameţeli, erupţii cutanate, căderea părului, meningită virală, febră sau greţuri."


http://active.info.ms/?a=articles&p=309

"În SUA, producătorul Cervarix a cerut înregistrarea vaccinului în 2007, dar s-a răzgândit şi a cerut amânare pentru a colecta mai multe date despre efecte. În România, pentru vârsta fetiţelor la care s-a decis administrarea vaccinului, nu există date ştiinţifice care să garanteze absenţa unor efecte secundare", a precizat senatorul PRM.

"S-a ajuns la această achiziţie pentru că marile concerne farmaceutice acordă mari comisioane, iar Guvernul face jocul afaceriştilor. Nimeni din Guvern nu s-a lăudat cu comisionul primit, dar care este înregistrat în contabilitatea firmelor producătoare", a afirmat Gheorghe Funar.

Acesta a acuzat Ministerul Sănătăţii că nu are dovezi de eficacitate şi siguranţă a tratamentului cu acest vaccin. "Guvernul a încălcat regula în cazul introducerii unui program naţional de vaccinare din fonduri publice, care stabileşte că se poate accepta acoperirea din bugetul de stat numai a produselor care şi-au dovedit în timp eficacitatea, lipsa de nocivitate şi avantajul economic faţă de celelalte alternative terapeutice", a subliniat Funar.

ASPECTE CE RIDICĂ SEMNE DE ÎNTREBARE în legătură cu utilizarea vaccinului Silgard sau Cervarix:

• Vaccinul este destinat prevenirii infecţiilor cu virusul Papiloma Uman (HPV), cu transmitere preponderent sexuală, şi nu împotriva cancerului de col uterin (nu există şi nu a existat niciodată un vaccin îndreptat împotriva vreunui cancer, inclusiv de col uterin).
• De-a lungul vieţii, cca. 80% din populaţia feminină contactează cel puţin o dată virusul HPV. Doar 10% dintre aceste infecţii rămân şi pot provoca modificări celulare (displazii) la nivelul colului uterin. Doar în 1-3% dintre cazuri evoluţia va fi spre un cancer de col uterin într-o perioadă îndelungată de timp, respectiv 12-15 ani de la data infecţiei persistente. Dar aceste modificări (displazii) de la nivelul colului uterin sunt, de obicei, detectabile şi tratabile. ªi fără vaccin, există statistic o protecţie de peste 99%.
• Statistic, avem cea mai mare incidenţă din Europa la cancerul de col uterin în ultimii 20 de ani, după cum afirmă Ministerul Sănătăţii. Ar fi fost necesar să fim informaţi despre acest lucru până la iminenţa vaccinării copiilor. Trebuiau luate măsuri de prevenţie, cunoscându-se faptul că acest cancer poate fi prevenit foarte uşor prin identificarea şi tratarea infecţiilor persistente care apar la nivelul colului uterin. Depistarea infectării cu virusul Papiloma Uman (HPV) se făcea în cadrul unui program de screening la nivelul populaţiei cu testul Babeş-Papanicolau. De ce acest test nu mai este făcut gratuit de către stat, pentru ca infecţia să fie identificată la timp şi tratată, dacă ea creşte incidenţa acestui tip de cancer atât de înspăimântător?
• Nici măcar în aceste zile, când a început campania de vaccinare, nu se vorbeşte mai deloc despre măsurile de prevenţie şi de vindecare a leziunilor de col uterin şi a cancerului care derivă din acestea. De aici putem înţelege că Ministerul Sănătăţii, prin reprezentanţii săi, este mai ...ând interesat de vaccinarea fetiţelor, decât de prevenţia şi tratarea din timp a cancerului de col uterin prin efectuarea periodică a testului Babeş-Papanicolau. Adică preferă să cheltuiască câteva zeci de milioane de euro pentru a fi achiziţionat vaccinul pentru fiecare fetiţă, decât să suporte câteva sute de mii pentru a se încuraja efectuarea testului Babeş-Papanicolau de către fiecare femeie anual.
• Virusul Papiloma Uman (HPV) are 100 de tulpini şi se presupune că tulpinile 16 şi 18 sunt responsabile pentru aproximativ 70% dintre cancerele de col uterin. Întrucat cancerul cervical (de col uterin) se dezvoltă după ani de infecţie cronică cu virusul HPV, nu există o dovadă absolută că protecţia împotriva acestor două tulpini va reduce numărul de cazuri de cancer. De asemenea, este evident faptul că virusul este doar un cofactor alături de relaţiile sexuale cumai multi parteneri, fumatul, contraceptivele, stresul, scăderea imunităţii, poluarea, etc., care constituie factori favorizanţi ai oricărui cancer.
• Infecţia persistentă cu HPV şi nu virusul este cea care determină riscul de cancer. Tratamentul împotriva virusului HPV dă rezultate foarte bune, este foarte simplu şi nu are efecte secundare (ajustarea aportului de acid folic şi licopen, vitamine, efectuarea de controale periodice, respectarea condiţiilor de igienă şi o nutriţie corectă).
• În România, există un medicament care vindecă leziunile de col uterin: CERVUGID. Este inventat de un medic român, profesor universitar, dar este prea puţin mediatizat deoarece nu beneficiază de un marketing la nivelul marilor producători mondiali şi, ca atare, puţin recomandat de medicii ginecologi.
• Toate studiile care au dovedit legătura dintre HPV şi cancerul de col uterin au fost sponsorizate de către firmele producătoare de vaccinuri. Nu există studii independente în acest sens. Cancerul de col uterin apare în 99% dintre cazuri la persoane cu o infecţie persistentă cu HPV, dar nu este clar rolul virusului în declanşarea cancerului.
• Vaccinul Cervirax este îndreptat împotriva a 2 tulpini de HPV:16 şi 18, iar vaccinul Silgard se îndreaptă împotriva a 4 tulpini de HPV: 6,11,16 şi 18. Apărute în urmă cu doi ani în SUA şi Europa, ambele vaccinuri au fost vândute imediat pe scară largă, dată fiind răspândirea mare a HPV şi dorinţei de prevenire.
• Până în prezent, în SUA s-au raportat 27 de decese posibil asociate cu Gardasil şi alte aproape 11 000 de efecte adverse. Alte 2 decese s-au constatat în Germania şi Austria. În SUA, au fost înregistrate oficial peste 600 cazuri cu efecte grave, printre care o boală neurologică rară (pe lângă alte 9.400 cazuri efecte non-grave) – statistici oficiale FDA (Food and Drug Administation). Faptul că 94% dintre efectele adverse nu sunt grave nu este de natură să-i liniştească pe părinţii ai căror copii urmează să fie supuşi unui experiment cu un vaccin ce a creat deja suficiente victime.
• Informaţiile provenite de la americani trebuie privite totuşi cu rezervă, deoarece raportările se fac pe bază de voluntariat. Este posibil ca efectele colaterale ale vaccinului să fie mult mai ample decât statisticile la care are acces publicul.
• 25% dintre toate reclamaţiile legate de efectele adverse ale vaccinurilor practicate în SUA sunt la adresa Gardasilului.
• La presiunea publică, FDA a tipărit în publicaţiile proprii statisticile despre efectele grave (inclusiv moartea), iar producătorul Merk Sharp & Dohme a renunţat la orice acţiune de a mai convinge guvernul american să facă obligatorie vaccinarea anti-cancer de col uterin.
• Cele două vaccinuri utilizate au fost introduse pe piaţă acum doi ani şi jumătate, după o testare clinică care a durat cca 6,5 ani, timp insuficient pentru o testare completă şi pentru a cunoaşte efectele pe termen lung. Efectiv, nu există studii despre siguranţa vaccinului şi nici despre genotoxicitate sau carcinogenitate. Potrivit New York Times, care citează publicaţii de specialitate, efectele pe termen lung nu se cunosc suficient, vaccinul fiind licenţiat în SUA în regim rapid, datorită impactului sperat.
• Lumea ştiinţifică ridică semne de întrebare şi cu privire la durata perioadei de imunizare,
necunoscându-se dacă va fi sau nu necesară repetarea vaccinului peste o anumită perioadă.
• Guvernul a alocat sumele necesare prin rectificare bugetară. În Ordinul 1612/2008, prin care se introduce HPV la 110.000 fete din clasa a IV-a, se precizează următoarea NOTÃ: "Refuzul de a efectua vaccinarea se face prin declaraţie scrisă a părinţilor copilului, cu asumarea consecinţelor ce decurg din acesta."http://roaim.co.nr/?a=articles&p=310

"• Genul acesta de note nu este specificat la alte tipuri de vaccin obligatoriu. De ce ministerul, cel care are iniţiativa vaccinării, nu-şi asumă în scris răspunderea pentru efectele adverse pe termen scurt şi lung ale vaccinului? De ce trebuie să recurgă la astfel de tehnici de presiune psihologică încălcând legile ţării şi constituţia? Iar, dacă vrea să ne asumăm în mod conştient şi documentat semnarea sau nesemnarea unei declaraţii, de ce nu se îngrijeşte de informarea corectă a părinţilor asupra tuturor punctelor de vedere privind vaccinul?
• Vaccinarea impusă de Ministerul Sănătăţii se face fără a verifica în prealabil dacă fetiţele nu sunt deja infectate (HPV se transmite şi de la mamă la copil, indiferent de tipul de naştere). Vaccinarea celor care au deja infecţia creşte riscul de cancer cu 44% după cum se menţionează chiar în documentele de la FDA. Din păcate, producătorii vaccinurilor nu menţionează acest lucru în prospect, omisiune ce poate fi fatală.
• Atât producătorii vaccinurilor cât şi cei care au decis utilizarea lor în Romania refuză să-şi exprime în scris responsabilitatea privind efectele secundare pe care le pot avea pe termen scurt sau pe termen lung. Nimeni nu poate susţine că, odată vaccinat, este eliminat riscul de cancer de col uterin, ci doar diminuat într-o oarecare măsură.
• Nu se cunoaşte răspunsul la întrebarea dacă vaccinul creează probleme în raport cu alte tulpini. Este posibil ca procentul mare al persoanelor vaccinate la care s-au constatat efecte adverse să fie cauzat de faptul că se activează anumite tulpini ale virusului, potenţial cauzatoare de cancer, sau care slăbesc imunitatea naturală a organismului.
• În Austria, Gardasil este interzis. În S.U.A. şi Canada, vaccinul este permis, dar nu obligatoriu, în unele state din Europa vaccinul este gratuit, dar la dispoziţia cui îl cere. În Franţa, reclama vaccinului a fost făcută de producător, nu de guvernul francez şi nu mai apare la televiziune. Irlanda, care trebuia să-l introducă în septembrie, a renunţat la el. În România, s-a instituit obligativitatea de a-l face. Nu cumva sunt încălcate drepturile omului în acest caz? (Conform Convenţiei Drepturilor Omului, "O intervenţie în domeniul sănătăţii nu se poate efectua decât după ce persoana vizată şi-a dat consimţământul liber şi în cunoştinţă de cauză").
• Chiar dacă vaccinul a primit avizul celei mai importante instituţii de avizare a medicamentelor, cea americană - Food and Drug Administration, agenţie a Departamentului pentru Sănătate al Statelor Unite - se scapă din vedere un lucru esenţial: aceeaşi agenţie a avizat în urmă cu 8 ani un alt produs al companiei Merck, medicamentul Vioxx, care, în numai câţiva ani, a fost scos de pe piaţa americană, după ce a omorât câteva zeci de mii de persoane şi a îmbolnăvit de afecţiunii cardiace mult mai mulţi.
• Merck Sharp & Dohme, primul producător al vaccinului, a oprit cu peste un an şi jumătate în urmă (februarie 2007) campania de lobby din SUA în urma protestelor părinţilor, a grupurilor de advocacy şi a experţilor în sănătate publică.
• Studiile clinice pot conţine erori; una dintre cele mai importante este faptul că s-a folosit placebo reactiv (o soluţie cu adjuvantul care conţine aluminiu) şi nu placebo neutru. Toate rezultatele referitoare la efectele adverse din studiile clinice ar putea fi denaturate. Adjuvantul cu aluminiu dă el însuşi reacţii adverse. De remarcat este faptul că la FDA nu există informaţii despre concentraţia de adjuvant folosită în soluţia considerată ca fiind placebo.
• Tot mai mulţi medici spun că vaccinul nu trebuie să fie obligatoriu: Journal of Law, Medicine & Ethics îi dă ca exemplu pe Gail Javitt de la Johns Hopkins’s Berman Institute of Bioethics, Deena Berkowitz de la George Washington University School of Medicine şi pe Lawrence Gostin de la Georgetown University Law Center.
• Pe forumurile de discuţii din străinătate sunt sute de mesaje exprimând îngrijorări şi sunt redate cazuriconcrete ale celor afectaţi de acest vaccin.
• Absenţa studiilor pe termen lung ar putea fi o problemă reală; au mai existat cazuri de medicamente lansate prematur pe piaţă şi care au trebuit retrase din cauza efectelor secundare periculoade pe termen lung (ex. chiar producătorul Cervarix, compania Glaxo Smith-Kline, făcea în 2003 reclamă în Anglia la Solpadeina, care a fost ulterior retrasă de pe piaţă).
• Lista efectelor adverse prezentate în prospectul vaccinurilor este impresionantă: Greţuri, Vărsături, Căderea părului, Tulburări de echilibru, Tulburări de concentrare, Cefalee, Gastrite, Tulburări senzitive, Hipotiroidism, Lipsa poftei de mâncare, Ameţeli, Condiloame, Tulburări circulatorii, Tulburări de vedere, Tulburări de ciclu menstrual, Astenie, Migrene, Erupţii cutanate, Dureri abdominale, Hipertensiune arterială, Infecţii, Tinnitus, ªoc anafilactic, Dureri musculare, Edem ale feţei (alergic), Balonări, Tahicardie, Dureri de spate, Reacţii alergice, Modificări ale probelor hepatice, Convulsii, Adenopatie, Dureri pelviene, Amenoree, Acufene (zgomote în urechi), Fotofobie, Somnolenţă, Dureri articulare, Crize epileptice, Tulburări de personalitate, Tuse, Tremurături, Lipotimii (leşin), Tulburări de auz, Tulburări de orientare, Paralizii, Tromboze, Crize de astm, Atacuri de panică, Tulburări de ritm cardiac, Diaree, Metroragii, Bufeuri, Mâncărimi ale pielii, Tulburări de deglutiţie, Depresii, Febră. Doar la un procent de 17% nu au apărut reacţii adverse. Până acum, nu a existat nici un vaccin pe piaţă care să manifeste atât de multe reacţii adverse şi de o variabilitate atât de mare, putând fi afectate aproape toate aparatele şi sistemele organismului. Observati ca DECESELE nu sunt mentionate!
• Nu se cunosc efectele asupra fertilităţii. În documentaţia de la Food and Drug Administration (FDA), dată de Merck Sharp & Dohme pentru Gardasil, se menţionează un studiu despre efectele asupra fertilităţii făcut pe... ªOARECI... şi doar pe un singur ciclu de fertilitate. Cum de s-a tras concluzia că nu există efecte adverse asupra fertilităţii dacă virusul este specific uman? Gardasil a fost făcut după tulpinile de papiloma uman.

Există şi alte tulpini care îmbolnăvesc animalele, însă nu sunt cele din vaccin. De ce nu ni se aduce la cunoştinţă faptul că înşişi producătorii au afirmat că nu au verificat dacă vaccinul Gardasil poate conduce la apariţia cancerului şi a sterilităţii?"


De mentionat si recenta renumire in functia de presedinte al Crucii Rosii a madamei Geoana, cea care a militat insistent, impreuna cu fundatia "Renasterea", in trecutele campanii de vaccinare anti-hpv, pentru informarea chipurile "corecta" si incurajarea vaccinarii... Oare ni se mai pregateste un nou "tun" de cateva de zeci de milioane de euro din bugetul si asa lesinat al sanatatii, pt o noua campanie de vaccinare?...
Zodiac
Apar noi materiale cu dovezi tot mai concrete despre efectele alimentatiei asupra sanatatii oamenilor. Evident ca nici un guvern din lume nu va populariza modul anticancerigen de alimentatie, cand sunt atatea afaceri si interese in joc. Bine macar ca adevarul iese incet, incet la iveala. Dati clic pe link si urmariti si filmuletul.
Va veti minuna si poate veti alege mai grabnic, alte meniuri de acum inainte...

http://antiiluzii.blogspot.com/2011/09/die...t.html#commentshttp://www.suntsanatos.ro/documentare/furc...-de-cutite.html
Uncle Sam
Citeaza (Zodiac @ Sep 11 2011, 05:16 PM) *
Apar noi materiale cu dovezi tot mai concrete despre efectele alimentatiei asupra sanatatii oamenilor. Evident ca nici un guvern din lume nu va populariza modul anticancerigen de alimentatie, cand sunt atatea afaceri si interese in joc.
Despre care guverne vorbesti, ca peste tot pe unde am fost eu se promoveaza insistent alimentatia sanatoasa. Chiar si la noi sunt plasate nonstop indemnuri de a consuma legume si fructe sau de a evita excesul de sare, zahar si grasimi. Unde ai vazut indemnuri oficiale de a se consuma carne?
Zodiac
Draga "Uncle Sam"

Cand guvernul iti iodeaza obligatoriu prin lege sarea din bucate, ba o mai si ferocianureaza si auzi peste tot prin mass-media sa nu exageram cu consumul de sare, tie ti se pare ca nu mai pot ei de grija sanatatii tale?
Iar daca crescatorii de animale sunt subventionati, inseamna ca guvernul iti recomanda sa nu mananci carne?
Ca sa nu mai zic de programul "laptele si cornul", despre care se stie ca ani de zile in multe scoli din mediul rural in special, a insemnat zilnic cate o patratica de branza topita plina de e-uri si saruri de fosfor, numai bune de topit calciul din oasele in crestere ale copiilor... Asa ca... Mai reflecteaza nitel la cat de "prieten" ne este guvernul si nu numai al nostru...
Uncle Sam
Citeaza (Zodiac @ Sep 12 2011, 05:35 PM) *
... Mai reflecteaza nitel la cat de "prieten" ne este guvernul si nu numai al nostru...
Cine a zis ca e prieten guvernul? Doar ca nu mi se pare ca "nu spune nimic despre alimentatia sanatoasa". Spune. Se promoveaza mereu alimentatia naturala. Ce crezi ca ar trebui facut, sa fim obligati sa mancam doar ceea ce sugerezi? Si daca ar fi asa, ce zici, ar ajunge pentru sapte miliarde de oameni?
Gamma
In ultima vreme am devenit crud . Lasatii sa moara , sa-si omoare copiii , nu ma intereseaza , o sa fie mai putina concurenta pentru ai mei .
Educatia a pierdut lupta . Se vede mult prea usor comparand scoala de acum 15-20 ani cu cea de azi .
Fiecare pentru el , dupa cat il duce mintea .
Zodiac
Draga "Uncle Sam",
Stiu ca Einstein (si nu numai), a spus ca daca omenirea ar renunta la a mai consuma carne, ar disparea razboaiele si bolile de pe pamant...
Si atunci, crede-ma ca ar fi mancare suficienta pt mult mai mult de 7 miliarde de oameni. Gandeste-te ca numai pt a obtine un kg de carne sunt necesare cateva kg de cereale. Iar cu cat animalul e mai mare cu atat si necesarul pt a obtine un kil de carne e mai mare. Daca-mi aduc aminte, chiar am citit recent ca pt a obtine 1 kg de carne de vita sunt necesare undeva cam la vreo 15 kg de cereale (sau echivalentul lor). Cati oameni saturi cu un kil de carne, si cati cu 15 kile de cereale totusi?... Nu-ti trebuie sa ai IQ-ul lui Einstein ca sa-ti dai seama cum s-ar inclina balanta resurselor alimentare, astfel incat nu numai sa ajunga ci chiar sa prisoseasca...
Asadar, ultima grija a omului constient si care alege sa fie sanatos, ar fi tocmai gogoritza ca n-ar ajunge mancarea pt toata lumea daca am deveni, mari Doamne, toti vegetarieni...
Pana atunci insa, cine oare nu e interesat sa fie toti oamenii sanatosi si sa aiba toti acces la hrana indestulatoare?...
Ceea ce se spune in mass-media atat de aservita argintilor, chiar daca vine din partea autoritatilor, nu ma convinge nici pe mine si nici pe altii ce au ochi de vazut care este de fapt politica din spatele acelor afirmatii...
Ai idee cata birocratie si cat de multi bani trebuie sa arunci efectiv pe fereastra daca vrei sa-ti faci o ferma consacrata pe productia de vegetale "bio" cu patalama in regula? Si mai ales cate sicane, sabotaje si cati bani trebuie sa pompezi in sistemul asta imputit ca sa te mentii acolo? Dar pt crescatorii de animale se gasesc subventii... Asa ca nu-mi spune nici mie, nici altora, ca sistemul ar promova chipurile alimentatia sanatoasa, oricate emisiuni despre dieta sanogena ai auzi/vedea in mass-media...
Think again. And... "Think outside the box"...
Uncle Sam
Citeaza (Zodiac @ Sep 14 2011, 06:29 PM) *
Draga "Uncle Sam",
Stiu ca Einstein (si nu numai), a spus ca daca omenirea ar renunta la a mai consuma carne, ar disparea razboaiele si bolile de pe pamant...
Sper ca nu il consideri pe Einstein expert in alimentatie.
Imi place cum alegi argumentele. Ai zis Einstein si gata...pai cum sa nu fii de acord cu un geniu? Ce daca tot Einstein a zis ca nu consuma carne pentru ca nu suporta imaginea sacrificarii animalului. Deci motive morale nu medicale.
La fel si cu copilul care are de ales intre un mar si un iepure. Pai de ce nu i-ai dat un mar si un carnat sa vezi din ce musca?
Felul cum iti alegi argumente convenabile tradeaza militantismul si deci subiectivismul. Ai imbratisat o cauza si o duci pana in panzele albe.
Omul este omnivor. Asa l-a facut natura. Evolutia, daca vrei. Omul se hranea cu carne cu mult inainte ca guvernele mizerabile mana in mana cu producatorii lacomi sa il oblige sa se alimenteze nenatural.
Zodiac
Draga... Sam,
Nici pt mine Einstein nu este cel mai favorit personaj, dar afirmatia lui este a unui geniu vizionar. Si au mai fost si alte capete luminate care au facut aceeasi afirmatie in esenta, doar cu alte cuvinte...
Din ceea ce nu se invata la orele de istorie, dar se poate descoperi facand ce-i drept, conexiuni inteligente si cautand prin cele surse care au mai ramas, putem afla multe lucruri interesante, si oricat ai trage-o din condei cu "subiectivismul/militantismul/omnivorismul", nu poti oferi raspunsuri de bun simt, decat reconsiderand prafuita paradigma a "omnivorismului" cu care am fost indoctrinati, nu mai zic pt cine si ce interese...
M-a fascinat epoca marilor initiati din antichitate, in special scoala pitagoreica, adepti ai unui mod de alimentatie care excludea produsele de origine animala. Ultimul mare initiat si adept al caii scolii pitagoreice, Apollonius din Tyana, si-a surprins contemporanii si posteritatea cu performante spirituale iesite din comun, cu care nici un mancator de carne nu s-ar putea lauda nici peste eoni de acum incolo. Se pare ca unul din motivele incendierii bibliotecii din Alexandria a fost tocmai acela de a distruge referintele la acesti mari initiati, Pitagora si Apollonius. Nici cu ascetii/pustnicii traditionalei noastre ortodoxii nu mi-e rusine. A se vedea performantele unui Serafim de Sarov, sau de la noi, ale parintelui Arsenie Boca. Din cate stiu nici dumnealor nu se dedulceau la carne si erau cunoscuti ca postitori plini de ravna...
Apoi sunt in lume destule exemple de comunitati abstinente de la carne si care traiesc asa bine mersi de sute si mii de ani. Si fara cancere de tot felul.
Asa ca, daca stiinta oficiala zice ca am fi omnivori, prefer sa consider ca are un interes nu tocmai ortodox sa faca asta in conditiile in care realitatea de mii de ani din "teren", spune altceva despre conditia umana si calea spre indumnezeire, care nu trece prin grajd/cotet...
Unii vor sa vada doar omul in ipostaza de carnivor/canibal/animal, altii, vor sa vada mai departe... Fiinta christica, fiinta spirituala, fiinta indumnezeita, sau "homo luminous"... Dar fiecare alege dupa rezonanta si aspiratie... Pana in panzele albe...

Uncle Sam
Citeaza (Zodiac @ Sep 15 2011, 06:28 PM) *
...M-a fascinat epoca marilor initiati din antichitate, in special scoala pitagoreica, adepti ai unui mod de alimentatie care excludea produsele de origine animala.

...Apollonius din Tyana, si-a surprins contemporanii si posteritatea cu performante spirituale iesite din comun, cu care nici un mancator de carne nu s-ar putea lauda nici peste eoni de acum incolo.


Asa ca, daca stiinta oficiala zice ca am fi omnivori, prefer sa consider ca are un interes nu tocmai ortodox sa faca asta in conditiile in care realitatea de mii de ani din "teren", spune altceva despre conditia umana si calea spre indumnezeire, care nu trece prin grajd/cotet...
Bun, nu stiinta oficiala zice ca suntem omnivori. Chiar suntem. Ca tu ai vrea sa deschizi oamenilor ochii spre o atitudine care i-ar scapa de multe necazuri, printre care cancerul, e un lucru. Daca tu crezi in asa ceva faci bine ca incerci sa convingi lumea. Dar nu schimba datele problemei ca nu te ajuta la credibilitate. Suntem omnivori cu mult inainte ca stiinta sa inventeze acest termen.

Despre Apollonius care era superior spiritual mancatorilor de carne... nici nu am curaj sa comentez. Nu mi-ar lua mult sa iti insir niste mancatori de carne geniali din istorie dar cred ca ai spus-o in gluma, ca sa vezi daca citesc tot.
Zodiac
Draga Sam, poate tie iti face placere sa pierzi timpul cu polemici sterile. Mie, nu.
Eu am expus niste date reale si verificabile pt cine are ochi de vazut si urechi de auzit.
Pt mine si altii ca mine, multe din paradigmele stiintei oficiale sunt cel putin desuete, ca sa nu zic de-a dreptul false. Obisnuieste-te cu ideea ca exista oameni carora nu le este tarsa sa renunte la vechile paradigme si sa priveasca dincolo de "patratica" in care am fost crescuti/indoctrinati... stiintific. Nu am nevoie de capital de credibilitate intr-o problema pe care "am experimentat-o" aproape 20 de ani si pentru care am toate motivele de multumire cu privire la efectele pe termen lung. Nu oblig pe nimeni sa urmeze imediat aceiasi pasi ca si mine. Spun doar ca se poate si altfel si inca mult mai bine. Si stiu asta nu numai de pe "propria piele" ci si din experienta altora si din acele realitati ale lumii de care nu te impiedici la "stiri"...

Cat despre performantele spirituale ale abstinentilor de produse alimentare animale, versus performantele "genialilor" mancatori de carne s.a., ma abtin. Vad ca nici macar nu stii care e diferenta dintre spiritualitate si genialitate, darmite de performantele fiecareia in parte. Genial poate fi si lucifer. Spiritualitatea sau intelepciunea insa, sigur vine numai de la Dumnezeu.. Iar calea catre regasirea "paradisului pierdut", cum ziceam, sigur nu trece prin grajd/cotet...
Mai recomand o data vizionarea edificatoare a filmului de la articolul recomandat; dar numai pentru cei carora nu le e frica sa-si revizuiasca paradigmele...

http://antiiluzii.blogspot.com/2011/09/die...t.html#comments

Uncle Sam
Citeaza (Zodiac @ Sep 16 2011, 10:19 PM) *
Cat despre performantele spirituale ale abstinentilor de produse alimentare animale, versus performantele "genialilor" mancatori de carne s.a., ma abtin. Vad ca nici macar nu stii care e diferenta dintre spiritualitate si genialitate...[/url]
Incearca avocatura. Te-ai descurca sa exploatezi la maxim vicii de procedura. Ai luat un cuvant(desi sigur ai inteles despre ce vorbeam) si te legi DOAR de el. O fi mare diferenta intre geniu si spirit dar cand spui geniu nu excluzi geniul spiritual decat daca vrei.
Problema nu este carnea. Problema este daca cineva care imbratiseaza o idee are dreptul sa se simta imediat deasupra celor ce nu vor sa o faca. Este o problema generala, nu are legatura cu alimentatia. De aia am vorbit de militantism. Militantismul este extremismul. Citeste pe alte subiecte, atitudinea este aceeasi, doar personajele difera. Ateul si crestinul, emigrantul si patriotul, heterosexualul si homosexualul, stanga si dreapta, estul si vestul, nordul si sudul, dinamovistul si stelistul si, cu voia dumneavoastra, ultimul pe lista...vegetarianul vs carnivorul (cu aripa de extrema verde: vegetarianul anti omnivor).
Si, lucru formidabil care nici nu mai trebuie demonstrat: toti au dreptate. Dar numai ei.
Dispute sterile? Pai da, pe un forum sunt cam sterile. Daca voiam ceva productiv ma inscriam intr-o asociatie.

Si ca sa te incurc putin, nu sunt un mare mancator de carne. Iar problemele nu sunt puse de alimentatie in sine ci de excese. Mananca miere in exces(un aliment foarte sanatos) si vezi in ce diabet dai.

Hai sa revenim un pic la tema, te-ai vaccinat vreodata? Ai copii, i-ai vaccinat?
gamma
Genul asta de gandire apare peste tot unele persoane sunt pur si simplu predispuse sa imbratiseze orice bazaconie de teorie doar sa nu fie oficiala si sa includa "ingrediente naturale ". Nimic grav , de obicei rezultatul final e imbogatirea celor ce lanseaza bazaconia , credulii platind un pret modic pentru un placebo . Grav devine atunci cand fac miscarea asta intr-o problema de viata si moarte cum este cancer-ul si HIV .Astea nu iarta , indiferent de cat de mult le poti nega existenta .

http://www.aidstruth.org/denialism/dead_denialists

Zodiac
Nu ma mira ca de mii de ani adevarul umbla cu capul spart iar minciuna e pupata-n "dos" si suita pe piedestal ca zeita zilei, cand si legenda pesterii lui Platon aminteste de limitele naturii umane, care mai degraba l-ar ucide pe cel care le arata calea spre lumina, decat sa faca un pas intr-acolo.. Ca sa nu mai zic de reeditarea aceluiasi subiect din perspectiva crestina. Cand Iisus le-a aratat oamenilor "Calea, Adevarul si Viata", oamenii l-au crucificat ca pe ultimul talhar...
"Farisei" mincinosi si cu orbul gainii in fata celor mai evidente si luminoase adevaruri, se mai gasesc inca, din pacate, pe toate drumurile si pe toate forumurile... Si-s asa de convinsi de "adevarul lor" si de "maestri" in a ascunde cu farasul sub covor, cu toata aroganta de cocos carcotas, dintr-o miscare de condei, ditamai studiul mamut pe 880 de milioane de oameni si pe o perioada impresionanta, ca nu te poate lasa indiferent asa un "numar" de prestidigitatie... Iar cand mai primesti si recomandarea "prieteneasca" de a intra in armata... "avocatilor diavolului", ce poti sa mai zici la asa o provocare? Mai ales ca nu am facut reclama la nici un produs naturist, cum mi se imputa, oricat ati cauta in toate postarile mele. Astfel de acuze nefondate, fac parte din arsenalul "maestrilor" in arta distragerii atentiei de la adevar..

Si apropo, mai aduc ceva argumente din noianul informatiilor care vin in cascada sa reabiliteze adevarul despre modul de viata sanogen. Un exemplu de natiune care a fost nevoita aproape peste noapte sa-si modifice modul de viata si de alimentatie, basca din lipsa fondurilor, sa mai renunte si la...vaccinuri! Rezultatul? Le-a crescut speranta de viata, sunt mult mai sanatosi, au scazut spectaculos toate tipurile de cancer, bolile cardiovasculare si diabetul! Si... sunt mult mai fericiti si mai prosperi, mai ales ca nu au nici datorii nationale abisale, nici n-au "beneficiat" de "atentia competenta" a FMI/BM...
http://antiiluzii.blogspot.com/2011/09/put...pravietuit.html

http://www.royalvids.eu/tt/4e7ee7e124496

Cat despre faza cu marul si iepurele/carnatul, spune-i-o autorului, dupa ce-i asculti/vizionezi argumentele!
http://fymaaa.blogspot.com/2011/10/cel-mai...pe-care-il.html

Sau si mai bine, spune-le celor cateva mii, care deja au depasit modul de existenta umana obisnuita si dovedesc ca se poate trai cum zice Evanghelia, numai cu lumina si cu cuvantul lui Dumnezeu. Chiar m-as bucura sa vad cum intindeti carnatul unui copilas autotrof, care v-ar privi probabil cu multa compasiune pt "geniala' dv "performanta spirituala"...


http://www.formula-as.ro/2011/955/enigme-1...-fara-apa-13377

Pacat ca nu mai traieste nici Padre Pio, nici Terese Newman, care pe langa ca nu mancau/beau nimic, mai aveau si stigmatele lui Iisus... Lor mai indrazneati sa le fluturati momeala cu marul si carnatul?... Nu va este rusine sa mai momiti atata lume cu vaccinuri aducatoare de boala si de moarte, cand atatea dovezi, cat ditamai natiunile, vin sa le dovedeasca nocivitatea, iar voi postati in "eroi civilizatori/salvatori"?
Slava Domnului ca asa adulata cum e, minciuna are totusi picioare scurte!...
Lovelife
Eu cand am aflat ca la scoala fetitei mai mari se vor face astfel de vaccinuri fara sa ne ceara parerea, m-am prezentat si am spus ca refuz sa fac vaccinul , am venit pregatita cu o hartie semnata prin care imi asumama raspunderea, celelalte mamici au fost putin surprinse, nu stiau ca pot refuza sa faca vaccinul, asa ca unele mamici mi-au urmat exemplul
Zodiac
Felicitari pt atitudine si pt modelul inspirator oferit si altora!


Iata noutati calde din culisele afacerii "gardasil"...


http://nostrabrucanus.wordpress.com/2011/1...beste-nimeni-1/


Se pare ca multe din caterisirile unor preoti ortodocsi, despre care am tot auzit in ultima vreme, au legatura intre altele si cu faptul ca au luat atitudine impotriva campaniei de vaccinare anti-hpv, impartind enoriasilor pliante de la Pro-Vita... Rusine, BOR! Dar la ce sa te astepti de la o biserica in fruntea careia se afla un mason? Eventual sa o vezi cum devine pe zi ce trece, asa cum zice Apocalipsa: "biserica satanei"...


http://www.razbointrucuvant.ro/recomandari...at-in-judecata/

Bravo tuturor preotilor care slujesc lui Dumnezeu si adevarurilor vietii, binecuvantata fie slujirea lor si grija pentru cei pe care-i pastoresc!


Linkul a fost preluat din:

http://www.razbointrucuvant.ro/recomandari...re-alternative/

Gasiti aici destule detalii pt a nu va dori vaccinarea copilelor in veci si pururi cu asa un vaccin!

Iar ceea ce se mai vede/aude prin cea mass-media romaneasca nu inseamna neaparat ca trebuie inghitit pe nemestecate, ca si cum ar fi adevarul absolut:


"NOTA NOASTRA:
Mass-media romaneasca nu rateaza nicio ocazie sa arate cat de inregimentata este, de fapt, mainstream-ului institutional si cat de putin si prost gandeste. Antena 3 a realizat acest reportaj punand problema in asa fel incat – cum altfel – parintii care refuza vaccinarea sa fie pusi intr-o lumina proasta, blamabila, culpabilizatoare. Vezi Doamne, statul ar muri de grija noastra si ne-ar cauta cele mai bune si mai garantate vaccinuri pentru copii, iar parintii acestia nerecunoscatori sau, pur simplu, “superstitiosi” pentru ca asculta de “preotii” care ar vorbi impotriva vaccinurilor, refuza aceasta imensa binefacere!

O minima decenta in gandire si morala ar fi trebuit sa indemne jurnalistii sa faca ochii roata si sa constate ca exista organizatii ale societatii civile (cum le place sa spuna) ce militeaza impotriva programelor de vaccinare pentru ca le considera, pe baza dovezilor/probelor, drept riscante pentru copii. E limpede ca in Bucuresti, de pilda, parintii refuza TOCMAI pentru ca sunt foarte bine informati, si nu casca gura doar la trompetele de serviciu ale Big Pharma si nu, asa cum se spune in stire, ca nu ar avea incredere in “sistemul medical scolar”.


Si da, preotii care au predicat impotriva vaccinarilor sunt si ei informati la fel de bine ca acesti parinti, nu ca editorii stiri, ce par a veni din pestera high-tech a ignorantei stupide si agresive."


http://www.razbointrucuvant.ro/recomandari...egetul-preotii/
Zodiac
Cu dr. Pavel Chirila despre cauzele de cancer si cum sunt "vaccinati" romanii impotriva vointei lor, daca tot nu fac planul la vaccinari, mai cu iod, mai cu fier, mai cu o.m.g.-uri, e-uri s.a. ... Asta ca sa luam aminte la cat de grijuliu este maria sa, onor asa zisul minister al sanatatii... Doamne apara-ma de prieteni, nu-i asa? Sa tot platesti plati si coplati la asigurarile de sanatate, cu asa "gardieni" ai sanatatii, "binevoitori" si priceputi nevoie mare...


http://www.badpolitics.ro/dr-pavel-chirila...-remedii-video/


"Dl.dr.Pavel Chirila zice ca nici unul din cei 3 medici care au scris cartea nu sunt oncologi, dar au scris cartea pt ca nu au scris-o oncologii! (…) Toti autorii incrimineaza ca factori alimentari declansatori de cancer: zaharul alb, sarurile nitrice, pt. ca azotatii care se toarna in pamantul Europei sunt +15 mil tone/an saruri nitrice din preparatele de carne ca sa le faca roz. Caci in stomacul omului sanatos o parte din aceste saruri se transforma, in combinatie cu acidul gastric, intr-o substanta numinta dimetil-nitrozamil care e cancerigena in procent 100%; de peste 50 de ani in laboratoarele oncologice pt a se obtine cancer la sobolan i se da azi dimetil nitrozamina si in a 14 zi are cu certitudine cancer si se pot face experiente pe el.
Romania e pe primul loc in Europa la incidenta a 3 tipuri de cancere: de plaman, de col uterin si de creier. Tot pe primul loc suntem si mortalitatea la cancerosi, raportat la 1000 de bonavi cancerosi si la 100.000 de locuitori. Curba de frecventa a cancerului e paralela si ascendenta cu cea a frecventei folosirii zaharului si a nitritilor in salamuri. In Romania nu exista inca o clinica de recuperare oncologica, banii din vanzarea acestei carti, vor fi folositi la ctitorirea unei clinici la M-rea Nera si noi suntem singura tara din Europa unde lipseste cu desavarsire aceasta specialitate: recuperare oncologica.

In Romania sunt 480.000 de bolnavi de cancer adica 1 la 40 si, desi e aceeasi cu media europeana, faptul ca mortalitatea e cea mai mare, denota ca sistemul medical de tratare a cancerului e prabusit total, adica: perioada de timp din ziua diagnosticarii si pana la moartea bolnavului e cea mai scurta din Europa.(…)

Preotul de la Fundeni, Horea Prioteasa spune: spune-mi ce citesti ca sa stiu cu ce iti hranesti mintea, si spune-mi ce manaci ca sa iti spun cat de sanatos esti.(…)

Dl. Dr. Pavel Chirila raspunde la intrebari: cele mai bune alimente: pestele, ciupercile, cerealele, mierea si uleiurile presate la rece. Mierea contine echilibrat toate glucidele din natura unde predomina fructoza si celelalte, glucoza, levuloza, maltoza etc. Zaharul brun e bun daca mergem in Peru la un taran si ne stoarce o bucata de treatie de zahar, insa poate fi usor falsificat, deci mierea ramane sursa de dulce si fructele.

Cel mai bogat aliment in fier de pe fata Pamantului e maslina. Dar fierul e cel mai valoros substrat nutritiv pt celula canceroasa.

Acum 6 ani s-a trecut in Romania la imbogatirea sarii cu iod si am tras un semnal de alarma ca asta va duce la cresterea incidentei cancerelor de tiroida.

Ministerul Sanatatii ne-a sanctionat caci ei aveau afaceri cu iodul care se aducea, si am refacut statistica si in 4 ani si jumatate s-au dublat cancerele tiroidiene! Dar nu numai ca nu s-a facut nimic, ci noul guvern a dat o hotarare prin care a dublat cantitatea de iod care se pune in sare!

Au vrut apoi sa puna fier in paine si daca ar fi reusit am fi avut de 10 ori mai mult cancer caci daca feruginezi intreaga populatie, stimulezi celula neoplazica.

- Apa din Romania si Europa are nitrati in primele doua panze freatice adica pana la 50 m si doar in a 3-a adica peste 80 m adancime, asa ca trebuie foraje adanci.

- O alta problema e thalatul care se degaja din buteliile de plastic tinute la soare si care au apa in ele. Ideal e apa de izvor hipominerala in flacoane de sticla.

- Vase: de evitat teflonul, lasa particule in mancare si e cancerigen, aluminiul, cuptorul cu microunde denatureaza proteina dn aliment si cresc numarul de alergii la alimente.

- Zaharina nu e buna ca are efecte adverse.

- E o exagerare a considera gresita asocierea lactatelor cu cerealele.

De ex.: un neamt care a luat un premiu international pentru descoperirea transchetolazei, o enzima in cancer care recomanda lactatele fermentate, ca fiind chiar benefice in cancer pt ca ele contin o cantitate mica de acid lactic care stimuleaza ficatul in a incepe prelucrarea acidului lactic, ocazie cu care, prelucreaza si acidul lactic din jurul tumorii canceroase ,pentru ca tumora canceroasa prin acidul lactic inainteaza in tesut.

- Chimioterapia are efecte cand boala e la debut si cand si statisticile arata ca rezultatele sunt bune. Cancerul e o boala care naste multa diperare si daca boala evolueaza negativ, el poate regreta ca nu a incercat si un tratament chimic. Sigur, daca vedem ca un preparat de acest fel ii distruge leucocitele, cresc transaminazele, in mod normal nu esti nici pro nici contra, dar trebuie oprite citostaticele [da]ca se vede ca se distruge bolnavul. Aceeasi mentiune si pt radioterapie, daca e bine indicata e corecta.

Sunt o serie de bolnavi care cer tratamente alternative pt a fi protejati pe parcursul tratamentelor cu citostatice si radioterapie. Din fericire exista astfel de tratamente din plante care se dovedesc a fi protectoare numai ca nu toti bolnavii stiu asta iar medicii oncologi nu cunosc metodele si nu cred in ele adica nu cred fara sa le cunoasca, aici e [o] nuanta!

-In Romania activitatea depistarii incipiente a cancerului e o activitate firava din pacate. In strainatate depistarea cancerului se face de fundatii, care insa sunt bogate.

Noi avem la Voluntari o fundatie, Sfanta Irina, in care ingrijimbolnavii de cancer in stadiul terminal si, cu legile romanesti in fata, va spun ca fundatiile platesc taxe si impozite mai mari ca societatile cu raspundere limitata! Suntem unici in lume din pacate.

Spitalul nostru consuma 30.000 euro pe luna numai bani din donatii cu eforturi supraomenesti si lunar platim circca 15.000 euro la stat ca sa ne lase sa facem un bine gratuit bolnavilor care mor!

Deci, in Romania, o fundatie nu face depistare precoce pt ca nu are bani, statul nu face tot pt ca nu are bani. Deseori vin bolnavi la debutul cancerului dar au deja metastaze.Vor sa achizitioneze un autocar dotat cu laborator de depistare precoce si sa il trimita in tara prin marile orase unde sa ofere gratuit consultatii.

- Sarea: se recomanda sarea integrala ca e de 30 de ori ma bogata in Mg decat sarea extrafina si de 10 ori mai saraca in sodiu (…).

- Luati 3 portocale si 3 grepfruit, le puneti in blender si pasta rezultata o amestecati cu apa minerala si lamaie si obtineti o bautura si mai ieftina si mai buna ca una din comert care are in ea benzoat de sodiu, o substanta cancerigena interzisa in occident in urma cu 30 de ani ca fiind cancerigena.

Daca va duceti la Paris o sa beti o bautura de culoare inchisa (nu pronunta numele dar se subintelege ca e Coca-Cola) cu sorbat de potasiu ca e lipsit de reactii adverse, daca treceti granita de la unguri incoace o sa o beti cu benzoat de sodiu!

- Alta metoda de depistare a cancerului: fiecare cetatean sa se duca sa isi faca o microradiofotografie. De ce are Romania cel mai mare procent de cancere? Pt ca in occident 20% sunt fumatori la noi 40-45%. Asa se explica!

Daca s-ar duce femeia sa isi faca o colposcopie si un citovaginal odata pe an, ar depista, ca asta e rolul acestor proceduri. Daca si-ar face niste marcari tumorali odata pe an, ar depista. Numai ca populatia nu face asta tot asa din cauza unei educatii sanitare firave. Marcarii tumorali nu sunt probatorii 100%, dar macar te orienteaza, trag un semnal de alrma si mai urmaresti dupa aceea. Dar colposcopia si microradiofotografia pot depista cu aproximatie de 90-95% fara probleme.

Exista un principu stravechi al medicinei naturiste: fiecare planta contine lucruri bune si rele pentru organismul uman, cand sunt insa impreuna in contextul si echilibrul celorlalte substante, efectele negative sunt acoperite, nu exista. Numai cand scoti din context un principiu activ si il administrezi singur isi manifesta si efectele secundare. E o intreaga teorie pe tema aceasta, de ex. scobutilul sau papaverina administrata ca un principiu, ca un glicozid izolat face rau, iar infuzia de papaver somniferum nu iti da reactii adverse, numai daca bei nu stiu cate zeci de litri, s.a.m.d. si lucrul asta e valabil si la Simphitum oficcinale si al multe altele.

- Soia: trebuie sa il dati pe ministrul agriculturii afara. Nu e o metafora. Europa a importat pana anul trecut 25 milioane de tone de soia modificata genetic din America de Sud. Era o afacere care mergea, dar in Europa era o interdictie de a cultiva plante modificate genetic! Deci aceasta soia se folosea in hrana animalelor ca asa erau legile europene .Si asta era un lucru rau. Pt ca dai drumul unui vitel la pascut el paste 150 de specii de graminee de aceea carnea lui si laptele vacii sunt de cea mai buna calitate! Daca il tii in grajd ca intr-un laborator si ii dai doar premix, acea hrana din saci adusi de la fabrica, acea hrana contine doar 3-4 plante: porumb, soia mazare din care 2 sunt modificate genetic, porumbul si soia.

Asta-toamna comunitatea europena, din nu stiu ce motive, a dat voie sa se cultive plante modificate genetic, dar toate tarile au refuzat sa cultive mai putin Romania! Si saptamana trecuta a fost o sedinta in care s-a hotarat ca 500.000 de ha de la noi sa fie cultivate cu plante modificate genetic .Tot ce este la campie. Au scapat de aceasta nenorocire doar dealurile si muntii. Deocamdata.

Pana acum 2 ani la noi nu exista laborator unde sa se poata testa daca un aliment e modificat genetic

- Despre starile bolnavicioase sufletesti ca factor oncogen s-a ocupat 35 de ani un neamt, dr.Ryke Geerd Hamer, caruia i-a fost luat dreptul de libera practica si s-a retras intr-un s[t]at [d]in afara comunitatii europene. El a demonstrat cu destula precizie ca unii bolnavi fac cancer pentru ca in urma cu o perioada de pana la un an maximum au avut un stress major care a trezit un soc major in viata lor afectiva, a lasat o impresie mare, au fost luati prin surprindere, si nu au avut cui sa se adreseze in acele momente. Deci el stabileste 3, 4 criterii pentru care stressul major poate genera un cancer.

El merge mai departe, si [de] aici oficialii nu au mai crezut in teoria lui, spune ca daca rezolvi pe o cale psihoterapeutica acest stress, bolnavul se vindeca fara citostatice. Aici a intrat in conflict cu comunitatea medicala si a terminat si a insemnat si sfarsitul carierei lui.

E vorba de linistirea sufleteasca, de asumarea acelui moment, e vorba de vindecarea lui, e vorba de capacitatea de a ierta daca cumva s-a declansat o oarecare ura in urma acestui conflict, deci sunt lucruri absolut firesti pe care preotul le spune la scaunul spovedaniei fiecarui om cred, numai ca el a cuantificat stiintific lucrul acesta. In clinica Nera departamentul de psihoterapie cel mai dezvoltat, probabil ca vom avea 10 psihologi.(…)

Lipsa de vitamina B12, dar nu singura, ci combinata cu alte lipsuri, genereaza asa numita anemie Birmer sau anemie megaloblastica, dar exista studii timide in lume care demonstreaza ca vitamina B12 e cancerigena pentru ca stimuleaza multiplicarea celulare si nucleara.

Pe de alta parte, trebuie sa recunoastem ca exista un abuz de vitamine in lume: toata lumea ia vitamine, toti copiii primesc vitamine, toate gravidele primesc vitamine. Nici unul din aceste cazuri nu a fost dozat vreodata sa vada daca are lipsa de vitamine.

Despre iodarea romanilor

In 2002 s-a inceput pt cei 400 de bolnavi de lipsa de iod, s-a decis iodarea sarii si, deci, a intregii populatii. Exista tratatul lui Harrison dupa care invata toti medicii din SUA la rezidentiat in care se mentioneaza 18 cauze de hipotiroidie, dintre care numai una e prin deficit de iod.

- Despre pacatele impotriva firii si efectele lor asupra sanatatii si aparatiei cancerelor: la Ed. Christiana a aparat acum cativa ani o carte despre acest lucru, si cartea foloseste studiile unor cercetatori americani care au demonstrat o mult mai mare frecventa a cancerelor analo-rectale la cei care faca asa ceva. Dar la ei si alte boli sunt mai frecvente, si hepatita virala B si C care se ia numai pe cale transcutanta. Sigur ca cea mai groaznica consecinta e pierderea mantuirii pentru care trebuie sa fie ajutati acesti oameni.

Lansarea cartii “Nu hrani cancerul! Alimentatia este aliatul tau impotriva cancerului“, editura Christiana, 2012. Autori: Pavel Chirila, Madalina Popescu şi Cristela Georgscu. Invitati: dr.Pavel Chirila – medic primar boli interne, Madalina Popescu – specialista in inumologie şi alergologie clinica, Razvan Codrescu – director literar al editurii Christiana, Parintele Horea Prioteasa – preot slujitor la capela Institutului Clinic Fundeni"


Sursa: Razbointrucuvant


Zodiac
Alte indicii utile in curarisirea formelor de cancer, altele decat vaccinurile atat de buclucase...
Va ofer un material care arata legatura intre importanta deparazitarii periodice a organismului si tinerea la distanta a multor tipuri de cancer...

Remediile respective sunt accesibile oricui este interesat sa le gaseasca sau chiar sa si le prepare...


"DEPARAZITAREA CORPULUI UMAN

Spre reamintire....
Influenta parazitilor asupra starii de sanatate
Stiai ca organismul tau este colonizat de o multume de paraziti care mananca zilnic din tine?Vrei sa accepti sau nu, realiatea este ca toti avem in noi diferite specii de paraziti care ne consuma substantele nutritive si ne expun unor boli infioratoare.Toti oamenii au asa ceva?DA, Fara exceptie!Iti aduc la cunostinta ca oamenii de pe planeta se impart in 2 categorii:
1. Oameni care se detoxifica (periodic) de paraziti.
2. Oameni care NU se detoxifica de parazitiAsadar, nici NU se pune problema organismului neinfestat.
Suntem cu totii mult prea expusi, cu atat mai mult in aceste vremuri cu aer poluat, apa murdara si mancare infestata.Partea buna este ca daca ai un stil de viata sanataos si echilibrat, care-ti asigura un sistem imunitar puternic, corpul tau este capabil sa tina cat de cat sub control majoritatea parazitilor cu care te infestezi, INSA daca nu ai grija de sanatate, ai toate sansele ca mai devreme sau mai tarziu parazitii sa-ti produca o gramada de boli.
Legatura dintre Paraziti si BOLI

Dupa mai multe experiemente, cercetatoarea Hulda Clark a ajuns la concluzia ca multe din bolile cu care se confrunta omenirea in zilele noastre sunt produse de un anume parazit. Ea a scris si despre aceste descoperiri revolutionare in cartea "Vindecarea tuturor formelor de cancer" - pe care v-o recomand chiar daca nu aveti cancer. Cercetatoarea a descoperit in experimente ca:
+ organismele TUTUROR pacinetilor bolnavi de cancer erau supraincarcate cu parazitul Fasciolopsis buskii (un vierme plat).+ TOTI pacientii cu boli de piele erau supra-infestati cu viermi cilindrici (oxiuri, limbrici etc).+ TOTI pacientii cu acnee rosacee erau puternic infestati cu parazitul Leishmania.+ TOTI diabeticii aveau trematodul pancreatic al bovinelor - Eurytrema.+ TOTI cei care sufera de migrene au nematodul Strongyloides.+ personele cu ASTM au ascarizii in plamani.+ Multe persoane care fac infarct au viermi in inima (foto 2).+ Parazitii care ajung la creier produc BOLI PSIHICE, in special schizofrenia+ Persoanele care transpira excesiv noaptea sunt supra-infestate cu ascarazi.
Si lista poate continua.Asadar, Hulda Clark a tras concluzia ca parazitii reprezinta o componenta esentiala in producerea a 90% din bolile cu care oamenii se confrunta in ziua de astazi.De ce sunt parazitii periculosi?Parazitii colonizeaza de obicei colonul si intestinul subtire al oamenilor, unde pot produce boala chron sau polipi, insa pot ramane si inofensivi daca gazda are un sistem imunitar puternic si o flora intestina echilibrata.Partea proasta incepe atunci cand parazitii reusesc sa treaca din intestine in restul organismului si se instaleaza in alte organe, incep sa apara bolile. Trecerea din intestine in alte organe se poate realiza pe fondul unei flore intestinale dezechilibrate, si DOAR in conditiile in care organismul este infestat cu alcool izopropilic.Insa Atentie! Parazitii nu pot supravietui in alte organe in afara de intestin, decat in prezenta ALCOOLULUI IZOPROPILIC (un produs secundar al industriei petrolului, folosit ca solvent).CUM ajunge alcoolul izopropilic in corpul tau?Foarte simplu, deoarece e o substanta la care suntem cu totii expusi in aceste vremuri. El se gaseste in: majoritatea sampoanelor (si patrunde prin piele in corp), in sucurile din comert, in produsele cosmetice, in apa de gura, in fixativul pentru par, in toate produsele pentru barbierit, in cafeaua decofeinizata, in cerealele prelucrate, in diferite medicamente si lista continua.

Mai mult decat atat, specia comuna de bacterii clostridium produce alcool izopropilic in intestinul tau.Ideea e ca suntem atat de expusi incat chiar NU avem cum sa ne ferim. Asta e realitatea, oricat de infiorator ar suna.Insa vestea buna este ca Dumnezeu ne-a lasat in natura exact leacurile de care avem nevoie, pentru a ne curata periodic organismul de paraziti.Programul 100% natural de eliminare a parazitilorAre la baza 3 PLANTE:
- PELINUL (capsule sau ceai) - Wormwood (from the Artemisia shrub - artemisia absinthum) - CUISOARELE (recomand cuisoare intregi, inlocul capsulelor) - Common Cloves (from the clove tree - eugenia caryophyllata) -COAJA NUC NEGRU - Tinctura - Black Walnut Hulls (from the black walnut tree - juglans nigra) Aceste 3 ingrediente, luate impreuna, au potentialul sa omoare majoritatea speciilor de paraziti care-ti colonizeaza corpul.Mai mult, este 100% NATURAL , iar ingredientele le poti gasi la oricare magazin naturist (mai putin tinctura de nuc negru, care se gaseste mai rar in magazine, insa se gaseste lejer pe internet).
Dureaza 3 saptamani!Iata programul pe cele 3 saptamani:

* Dupa cum vezi tratamentul are 2 FAZE:
1. Faza de inceput (deparazitarea) - in care se face tratament intesiv pentru a elimina parazitii si ouale acumulate.

2. Faza de mentinere - in care se ia o data/saptamana tratamentul, pentru a preveni o noua supra-infestare - pe care ar fi bine s-o tineti regulat, toata viata.Adica: 0 data in fiecare saptamana vei lua 2 lingurite de tinctura de nuc negru, 7 capsule de pelin si 7 capsule de cuisoare (aprox 3 lingurite de cuisoare intregi).Simplu, nu?Respectand aceste principii vei ajuta ENORM corpul in lupta cu parazitii, la care suntem cu totii expusi in fiecare zi.Alte remedii care ajuta in lupta cu parazitii:

1. Usturoiul Desi este cunoscut pentru calitatile anti-parazitare, anti fungice, anti bacteriene si de antibiotic natural pe care le are, beneficiile usturoiului merg mult mai departe de atat.Eu de exemplu in ultimii 2 ani n-am luat niciun medicament alopat, indiferent ca am avut ferba 39-40. De fiecare data cand racesc imi fac un suc de lameie si mananc cativa catei de USTUROI. In acesti 2 ani n-am fost racit niciodata mai mult de 3 zile, iar tratamentul nu a dat niciodata gres.

2. ArgilaUn alt supliment MIRACULOS.
Si nu exageraz deloc.
E unul din cele mai bune remedii pentru paraziti, insa are multe alte benefiii.
Curata intreg oganismul de toxine si metale grele, purifica sangele, detoxifica ficatul, detoxifica intestinele, echilibreaza glandele endocrine, ajuta flora intestinala, are efect anti-depresiv si anti-stress, repara leziuniile din intreg tubul digestive (de la gingivita, rosu in gat, gastrita, intestin iritabil, pana la hemoroizi), si foarte multe alte beneficii.

Administrare:
Desi se gaseste si sub forma de capsule, eu recomand argila pulbere sau granule - care se lasa intr-o cana cu apa de seara pana dimineata. Dimineata se amesteca si se bea apa argiloasa tulbure. Nu uita ca Dumnezeu ne-a facut din tarana.


3. Nuca de cocos
Se cunosc beneficiile antiparazitare, antibacteriene si in special antifungice ale uleiului de cocos. Se poate consuma ulei de cocos natural, insa eu recomand nuca de cocos intreaga pentru rezultate mai bune. Tin minte ca am citit pe un forum despre unu baiat relativ sanatos, care a decis sa faca o cura de 2 saptamani cu ulei de cocos, deoarece auzise ca este sanatos. In timpul celor 2 saptamani i s-a intamplat de 2 ori sa defecheze un pumn de viermi. (Groaznic asa-i?)

4. Seminte CRUDE de dovleacAproximativ 50 de seminte de dovleac dimineata pe stomacul gol, era cura importiva parazitilor recomandata de regretatul Valeriu Popa.
Acest remediu are capacitatea sa omoare cele mai comune specii de paraziti.

5. Fibrele vegetaleEste esential sa elimini regulat materiile fecale.Constipatia (=neeliminarea fecalelor la mai mult de 48 de ore) duce inevitabil la dezvoltarea si inmultirea parazitilor, deoarece le oferi mediul perfect pentru devzoltare.Mai multe despre fibre am scris in articolul despre Detoxifierea Colonului 100% Natural.

6. Probioticele si PrebioticeleFlora intestinala este bareiera dintre parazitii, bacteriile daunatoare si virusii din intestin si restul organismului. O flora intestinala echilibrata si sanatoasa va lasa doar nutrientii necesari sa treaca in organism , blocand orice altceva.
Pentru a mentine aceasta flora sanatoasa este esential sa consumam regulat probiotice si prebiotice.* Probioticele sunt bacterii benefice precum cele din intestin, care se se gasesc in produsele fermentate, in special IAURTUL si KEFIRUL.Atentie!
Iaurtul facut de casa bate la orice ora d.p.d.v calitativ, orice iaurt din comert. Asadar, mai bine cumpara lapte proaspat de la tarani si pune-l la prins, decat sa-ti dai banii pe cele din comert, facut exclusiv pentru a produce cat mai multi bani, si atat.* Prebioticele sunt alimentele care hranesc bacteriile benefice din flora intestinala: cicoarea, napul, ceapa cruda, usturoiul crud, sparanghelul, taratele de grau, fasolea si mazarea, spanacul si legumele cu frunze verzi, banana, ovazul etc.Dupa cum vezi prebioticele se gasesc intr-o gama larga de alimente, asa ca ai de unde alege.

7. Vitamina C joaca un rol esential in functionarea optima a organismului, cu atat mai mult in eliminarea eficienta a parazitilor.ATENTIE! Vitamina C de calitate NU se gaseste in capsule, ci in gradina! Vitamina C este un micronutrient format din: Rutina, Bioflavonoide, Factorul K, Factorul J, Factorul P, Tyrosinasa, Ascorbinogen, Acid ascorbic.Suplimentele din farmacii cu Vitamina C contin doar acid ascorbic, in timp ce in Vit. C din natura are TOATE componentele.

Stiai ca ardeiul verde contin cel putin triplu vitamina C fata de citrice?

Macesele 1500-2000 mg Vit. C /100gArderiul verde 1600-1800 mg Vit. C/100gCatina 670 mg Vit. C /100gPatrunjelul 150 mg Vit. C /100gKiwi 120-180 mg Vit. C /100gCoacazele 55-215 mg Vit. C /100gPortocala 53 mg Vit. C /100g*Ideea e ca exista destule surse de vitamina C in natura! Nu e nevoie sa optezi pentru capsule.

8. Altele:Eu le-am prezentat mai sus pe cele mai comune si mai accesibile, insa asta nu inseama ca sunt singurele.Mai au proprietati antiparazitare:* Argintul Coloidal* Samburii de grapefruit si de lamaie* Aloe vera* Propolisul* Pau d'Arco* MMS (Mineral Miracle Solution)* Iodul (Sub forma de iodura de potasiu sau Solutie lugol)Si lista poate continua.Rotirea alimentelor.Ca orice organism viu, parazitii au capacitatea de a se adapta in timp si de a deveni imuni la alimentele sau plantele care ar fi trebuit sa-i omoare.De aceea, nu vei avea rezultate consumand doar usturoi in fiecare zi sau doar seminte de dovleac in fiecare zi.Cea mai inteleapta alegere este ROTIREA ALIMENTELOR.Adica o saptamana consumi multa nuca de cocos, in urmatoarea semintele de dovleac, apoi treci la argila si asa mai departe. Astfel nu numai ca parazitii nu pot dezvolta rezistenta, dar vei fi capapil sa omori o gama mult mai larga de specii, deoarece nu toate speciile mor de la acelasi aliment.
Punctul de plecare, sunt cele 3 componente (nucul negru, pelinul si cuisioarele) o combinatie care omoara majoritatea speciilor de paraziti.in mai putin de 3 saptamani.

DE RETINUT:
Este important să luăm partea bună din toate. Un om informat valoreaza cat doi! Un om informat este protejat!"
Zodiac
Noi informatii vin sa aduca mai multa lumina in ce priveste cauzele si mecanismele declansarii cancerului, altfel decat sustine cu indarjire si opacitate stiinta oficiala. Am mai postat referinte despre rolul infectiilor parazitare in declansarea cancererului. Candida este aratata, cu degetul de multi doctori si cercetatori, cu recomandarea de a reduce aciditatea din organism cu bicarbonat de sodiu s.a.. Iata ca alt parazit este mai nou aratat cu degetul in "procesul" cancerului, iar "antidotul" este, intre altele... metronidazolul! Sa fie spre luare aminte si cu folos, tuturor!"MICROBUL CANCERULUI A FOST DESCOPERIT !

Cine este Tamara Lebedewa ? Tamara Jakovlewna Svišèeva -in Germania, cunoscuta sub pseudonimul „Lebedewa“ -
s-a nascut in 1938 in Krasnojarsk si a lucrat ca chimista. La varsta de 28 de ani ea a devenit sefa sectiei la un institut de cercetari. Din anul 1982 ea a fost sefa sectiei “tehnologii de viitor”. Datorita multor cazuri de cancer din familie, doamna Lebedewa a inceput sa faca cercetari. Dand ascultare intuitiei,ea a refuzat sa creada in teoria mutarii celulelor cancerigene – caci nu a putut sa-si inchipuie nicodata ca celulele omenesti sa se lupte impotriva corpului insusi. In anul 1989 ea a descoperit legatura dintre celulele canceroase si protozoarele cu numele de trichomonade, care le sunt foarte bine cunoscute ginecologilor, dar care le considera inofensive. Lebedewa a constatat ca deja multi cercetatori dinaintea ei au identificat acesti paraziti monocelulari ca fiind cauza cancerului, insa acestia nu au putut sa faca legatura cu aceste trichomonade.
In 1997 Lebedewa a tiparit in Rusia prima ei carte „Cancer – Puteti invinge aceasta boala“ si impreuna cu celelalte 12 carti, ea a vandut in Rusia peste 300.000 de exemplare. In Rusia Lebedewa este foarte cunoscuta si respectata de popor, care nu mai este multumit cu medicina practicata si suportata de stat. Ea primeste multe scrisori de multumire in care oamenii ii raporteaza cum au putut identifica istoria bolii lor cu teoriile din cartile ei. Oamenii ii inteleg teoria. Ca urmare, a primit o multime de confirmari de la bolnavi. Si atunci cand este posibil, Lebedewa ajuta oamenii cu informatii si le recomanda doctori care lucreaza conform teoriei ei. Atitudinea chimistei din Moscova se recunoaste foarte bine din titlul unei carti care a fost publicata in Rusia cu numele „Daca ai fost vindecat, ajuta pe altii“.
Tamara Lebedewa a aparut des in Rusia la televizor si la radio. Si a incercat sa convinga politicienii si medicii, dar fara succes. Descoperirile ei se raspandesc numai “de jos in sus”. Multi doctori trateaza pacientii dupa metodele ei si din ce in ce mai multe clinici private fac reclama cu numele ei, lucru pe care ea il afla numai din intamplare. Din anul 2002, Lebedewa viziteaza si Germania, unde lectoreaza la conferinte si congrese.
Ce a descoperit Doamna Lebedewa in mod concret ? Tamara Lebedewa a cercetat mai intai insusirile parazitului trichomonade, despre care ea credea ca are de a face direct cu cancerul.
Acest parazit, decoperit din 1836 de catre francezul Anatoms Donné, face parte din grupa de flagelate si este in stare sa-si schimbe forma in multe forme diferite. Acest lucru este cunoscut sub numele de pleomorfism. Acesta este strategia parazitului de a putea supravietui in medii diferite. Cercetatoarei i-a fost posibil sa aduca parazitul in trei forme diferite prin stimuli chimici diferiti: în forma de cista, în forma de amiba si in forma de flagela. Intre aceste stadii exista multe stadii intermediare.
Celulele extrase din tumori cancerigene au fost tratate de ea cu aceleasi mijloace si au dat exact aceleasi rezultate. Acest lucru este dovedibil si reproductibil si dovedeste ca celulele cancerose sunt de fapt tricomonade ! Ce inseamna asta ? Acest lucru inseamna ca tumorile sunt de fapt o colonie de paraziti monocelulari si acest lucru inseamna ca dogma medicinii, ca celulele canceroase ar fi celule umane denaturate, este complet eronata.
Acestor paraziti nu li s-a dat nici o importanta in medicina pana la ora actuala, desi statistica infectiilor din ultimii ani arata ca infectiile cu acesti paraziti a crescut enorm.
Aceasta descoperire este oul lui Columb ? Nu, dar ea este o descoperire esentiala, care va schimba medicina. Caci pe baza acestei descoperiri, se intelege de ce metodele medicinii clasice cu privire la cancer nu au pana acum nici un succes si nici nu pot avea. Descoperirea doamnei Lebedewa ne explica in plus de ce anumite remedii naturale au efect asupra cancerului si ne arata insusirile tumorilor cancerige pentru care medicina clasica inca nu gasit raspunsuri.

De ce aceasta descoperire inca nu a dat ocolul pamantului ? Pentru asta exista mai multe raspunsuri.
Unul este deschis si curios si pune intrebarea: ce mai putem noi oamenii sa facem pentru a salva bolnavii de cancer ?
Al doilea este inchis si are teama de a face ceva gresit sau de a pierde ceva (statut, venituri, prestigiu). Din cea de-a doua categorie fac parte acei oameni care stau in pozitii de putere si care iau hotarari. Ce dovezi trebuie aduse acestor oameni ? Ce aduce o dovada, atunci cand cei de la putere nu vor sa le vada ? Dovezile functioneza greu si dupa medoda “push”, si dupa metoda “pull”.
Cert este ca Lebedewa a adus dovada. Singurul lucru care lipseste este faptul ca aceasta dovada sa fie recunoscuta stiintific. Intrebarea este: ce este mai importanta, forma sau continutul ? Pentru medicina clasica se pare ca este numai forma..
Ce fac tricomonadele in corp ? Traiesc bine ! Intr-un corp sanatos cu sistem imunitar puternic traiesc intr-un echilibru strategic. Atunci cand sistemul imunitar este slabit si corpul este intr-o stare acidifiata, atunci acesti paraziti se inmultesc in sange si tesut. Prin excrementele lor, ei dauneaza organismului si in plus sunt in stare sa patrunda in celule printr-o enzima cu numele de Hyaloronidase (sau Kollagenase), enzima pe care o produc singuri. In acest fel sunt in stare sa intre din sange in tesut si in sistemul limfatic. In felul acesta cresc tumori canceroase in tesuturi.
Medicina clasica cunoaste tricomonaze, infectie vaginala care insa poate aparea si in tractul uro-genital al barbatului. Aceasta boala este tratata cu metronidazol, un antibiotic impotriva protozoarelor. IN Germania aceste medicament este cunoscut sub numele de Clont © si este prescris sub forma de tablete sau de infuzie. Interesant este faptul ca cateva clinici din Rusia trateaza cancerul mai de mult cu preparate din metronidazol (Trichopol © ). Insa se spune ca acest preparat ar folosi numai stimularii sistemului imunitar.
Este cunoscut demult ca tricomonadele apar in organismul uman in trei forme diferite:
*trichomonade bucale (trichomonas tenax),
*trichomonade din tractul digestiv (trichomonas hominis/intestinalis) si
*cele din tractul vagina si urogenital (trichomonas vaginalis/urogenitalis). Acestia din urma au fost identificati de Lebedewa ca fiind cei mai agresivi.
Descoperirea ei se aplica numai la cancer ? Nu. Ea face acesti paraziti ca fiind responsabili pentru mai multe boli. In toate cazurile acesti paraziti au fost gasiti in sange de Lebedewa.
SIDA: Intr-un sir de experimente intr-o clinica din Moscova si la institutul oncologic, cercetatoarea a descoperit ca virusi de SIDA patrund in Tricomonade si se inmultesc in ele (si clamidele fac acealasi lucru). Urmarea este ca parazitii devin si mai agresivi si se produce o crestere masiva a toxinelor eliminate in sange. De aceea se explica de ce in stadiile avansate de SIDA se observa o crestere marita a tumorilor maligne.
Arterioscreloza/tromboza/plaque: sunt dupa Tamara Lebedewa,o colonie de trichomonade. Acest lucru l-a putut dovedi cu ajutorul microscopului. Ea a pus trombe intr-o substanta nutritiva care s-a inmultit ca o tumoare si parazitii si-au schimbat forma. In forma de amiba si de flagelata.
Scrisori de multumire de la pacienti au confirmat faptul ca dupa tratamenul contra tricomonazelor, simptomele s-au retras.
Artrita si artoza: Tamara Lebedewa a identificat in cercetarile facute in anul 1995 in lichide extrase din articulatiile pacientilor cu artrita si astroza, tricomonade . Acestea se aflau in forme diferite, care otraveau lichidele din articulatii si faceau ca zgarciul sa fie erodat.
Diabet. Trichomonadele se hranesc cu insulina, substanta folosita de cercetatoare pentru a le stimula in mediile nutritive. Ea spune ca trichomonadele se aseaza in celulele de tpy B in insulele Langen Hans din pancreas, preiau insulina si o distrug cu ajutorul toxinelor pe care le elimina. Si aceasta teorie este adevarata, dupa cum se poate constata din scrisorile pe care pacientii de diabet i le-au trimis dupa ce acestia au fost tratati contra trichomonadelor cu metronidazol.
Screloza multipla: Lebedewa descrie cum, in anumite conditii, mielina, o substanta care este imprejurul nervilor, poate fi folosita de paraziti ca hrana. In general, o infectie ca de exemplu otita este predecesorul bolii SM la copii, infectie prin care trichomonadele patrund prin fereastrea inca deschisa a Felsenbein la creier, unde incep sa distruga nervii atunci cand la sfarsitul cresterii copilului se incheie dezvoltarea capsulelor de mielina.
Adenom/ tumoare benigna la mucoase si glande, ca de ex. la prostata. Lebedewa a observat cum aceste adenoame cresc des cu un varf ascutit si ca acest varf se rupe brusc datorita gravitatei. Acelasi lucru ea l-a putut observa atunci cand culturi de paraziti au fost lasati sa creasca in nestire. Si in acest caz ea a tras concluzia, din scrisorile pacientilor, ca tratamentul impotriva trichomonadelor a redus evident influenta si dezvoltarea adenoamelor.
Infertilitate/Impotenta: Trichomonadele se stabilesc la organele genitale si se hranesc cu hormoni. In testicule ele distrug spermatozoizii datorita toxinelor eliminate. Ele sunt chiar in stare sa absoarba si sa digere pana la trei spermi deodata. Si in mucoasa vaginala, trichomonadele sunt in stare sa absoarba spermatozoizi. De asemenea ele pot sa distruga glandele Keim ale femeilor.
Psoriazis: In analizele facute in secretiile bolnavilor ca si in sangele lor, au fost gasite trichomonade.
Carii/ Paradontoza: Trichomodanele bucale se stabilesc cu predilectie in gingie. Periuta de dinti nu ajunge la ele. In special atunci cand sistemul imunitar este slabit, dupa citostatice sau iradiere, trichomonadele devin active si creeaza paradontoza si carii. Aceste forme de paraziti au fost observate la microscop de Lebedwa. Paradontoza grava se lasa tratata usor cu o tinctura de metronizadol.
Colita: Trichomonadele intestinale sunt declansatoare a mai multor boli intestinale. Acestea au fost descoperite deja in 1926 si pot fi responsabile de hemocolita, colita, enterocolita si colecistita.

Care sunt criteriile principale dupa care Tamara Lebedewa face legatura dintre cancer si trichomonade Cercetatoarea a stabilit lucrurile comune in modul urmator: Crestere haotica, adica multiplicarea celulelor, nu se supune mecanismelor regulatorii din organism.
Proliferare – impartire de celula asimetrica. Celulele omenesti se multiplica simetric, adica dintr-o celula se nasc doua celule fiica, exacte.
Polimorfism - Luarea de forme diferite: ca urmare a impartirii celulelor in mod asimetric, celulele pot lua forme diferite, au marimi diferite, pot sa aiba mai multi nuclei de celula si continut genetic diferit. Din tumori /colonii, celule independente se pot raspandi prin corp pentru a stabili colonii in alte parti ale acestuia.
Tricomonadele pot sa patrunda in vasele sanguine si in tesuturi si sa le traverseze.
Structurile de colagen ale celulelor sunt dizolvate cu ajutorul enzimei Hyaluronidaza/Kollageneza. Aceasta enzima este produsa de trichomonade. Aceste enzime sunt folosite (din pacate) si ca mijloc de aceelerare a resorbtiei in infuzii si injectii. Dupa punctii si extirparea chirurgicala a tumorilor, care sunt urmate de citostatice, cancerul devine mult mai agresiv decat inainte. Datorita slabirii sistemului imunitar prin citostatice (sau iradiere), raspandirea tricomonadelor in corp este usurata.
Structura tesutului tumorilor cancerigene nu are insusiri caracteristice ca complexitate, polaritate, nemiscare ca si multiplicare in Basalschicht. La tumori cresterea se face in partile exterioare, la margini. Fiindca culturile de trichomonade sunt formate din celule independente, ele sunt neordonate si nepolare. Cresterea lor are loc la marginile coloniilor si ele pot sa patrunda tesuturile invecinate. Celule din tumorile cancerigene ca si trichomonadele elimina cantitati mari de toxine care otravesc organismul. Trichomonadele exista in forme si marimi diferite. In tumori ele se pot gasi deseori amestecate cu celulele umane. Datorita acestui lucru se pot explica multiplele feluri de tumori care s-au intalnit pana in prezent. La celulele canceroase s-a observat des metabolismul anaerob (lipsa de oxigen), a glicolizei, in timp de celulele normale se folosesc de oxigen pentru a transforma proteinele. Acest proces este tipic trichomonadelor, care par sa existe de mai mult de 800 milioane de ani, cand atmosfera nu continea oxigen (n.t. aceasta teorie anaeroba este o explicatie, dar una foarte proasta, desi aparent logica, caci daca ar fi existat trichomonadele acum 800 de milioane de ani, atunci ele nu ar fi avut cu ce sa se hraneasca, avand in vedere ca fara oxigen nu pot exista celule. Caci fara gazda, nu poate exista parazit. Explicatia adevarata este ca acesti paraziti trebuie sa existe asa cum sunt si nu s-au dezvoltat la intamplare ci ca orice fiinta, ele toate au fost create de Dumnezeu cu un anumit scop. Doar cum poate un protozor unicelular sa stie sa produca o substanta care sa dizolve celula umana pentru a patrunde in ea, cand la oameni le-a trebuit 6000 de ani si au reusit aceasta de fapt copiind aceste protozoare ????) Tumorile si trichomonadele supravietuiesc temperaturi sub zero grade si diferente de temperaturi de mai mult de 30 de grade. Celulele omenesti nu supravietuiesc acestui lucru. Tumorile si trichomonadele supravietuiesc un tratament cu pepsina si trypsina, enzime pentru digestia proteinelor. Celulele omenesti nu supravietuiesc acestui lucru.

Teoria Tamarei Lebedewa arata ca toate celelalte teorii sunt gresite ? Nu. Dimpotriva, ea le explica pe acestea. Cu ajutorul descoperirilor ei, se poate intelege mai bine mecanismul cancerului si insusirile sale.
Acum se stie cine este dusmanul cu care avem de a face. Este important pentru toate terapiile de a cunoaste insusirile tricomonadelor si comportamentul lor in organism ? Asta este totul ? Nu! Tamara Lebedewa a cautat ani in sir si solutii importriva cancerului. A vorbit cu multi oameni, a facut cercetari in bibliotecile din Moscova, St. Petersburg, Novosibirsk si Krasnojarsk pentru a gasi remedii naturale pentru prevenirea cancerului si ajutorarea vindecarii in caz de imbolnavire cu toate bolile enumerate mai sus.

In afara de asta, ea a stabilit un program de curatire a corpului in patru trepte.
1. Curatirea organismului de toxine si reziduuri
2. Aprovizionarea organismului cu vitamine, minerale si elemente nutritive
3. Curatirea corpului de trichomonade si alti paraziti
4. Intarirea sistemului imunitar
Acest program de curatire si intarire a fost facut mai degraba pentru conditiile rusesti, unde oamenii, altfel decat in tarile industrializate – se duc in natura pentru a-si procura ei insisi mijloacele necesare. Pentru conditiile din Germania, acest proces este prea lung si prea complicat. El trebuie restructurat pentru a putea folosi produse care se pot gasi gata de cumparat. Cateva produse se gasesc deja.
Unde trebuie sa fie introduse descoperirile Tamarei Lebedewa in medicina naturista ?
La ce pot contribui aceste descoperiri si la ce nu ? Nu exista o terapie prefabricata. Tamara Lebedewa propune multe posibilitati cu care se pot trata cancere diferite si ea dovedeste ca are cunostinte vaste. Insa aici inca se mai poate cerceta. Aceste cercetari trebuie sa provina de la noi descoperiri. In acest fel se pot creea noi si interesante terapii. Deosebit de important este faptul ca exista deja un sir de terapii alternative de cancer, care functioneaza si care lasa mult in urma tratamentele medicinei clasice. Aceste terapii alternative se pot rafina si imbunatatii pe baza rezultatelor cercetarilor.
Lucrarile Tamarei Lebedewa au arata pericolele mari pe care le aduc parazitii din corp precum si solutii de a le preveni si a le elimina. Foarte valoroasa este diagnosticarea folosita. Lebedewa foloseste mostre de sange colorate ca si sange viu pe care le analizeaza la microscopul de camp intunecat. Ea poate sa dea indicatii despre starea si calitatea sangelui. In acelasi timp Lebedewa are experienta si la lucrul cu microscopul fluorescent.
Descoperirea trichomonadelor ca patogen cancerigen deschide larg posibilitatile medicinei de a preveni si invinge bolile. Dupa o cercetare de mai multe decenii, s-a aflat in sfarsit cine este dusmanul si factorul fizic care creeaza cancerul!
De ce Lebedewa nu dovedeste asta la toti ? Asta ea a facut-o deja! Problema este ca nimeni nu doreste sa vada aceste dovezi. Cu exceptia oamenilor care sunt deschisi sa se ocupe cu posibilitatile noi si a celor care au curajul sa verifice o teorie care are potentialul de a revolutiona medicina clasica. De asemenea, cu dovezile gasite de Lebedewa se vor ocupa si toti cei care cauta alternative adevarate impotriva cancerului. Lebedewa si-a incheiat lucrul cu bravura. Si ea ar dori sa instruiasca si sa indrume si pe alti cercetatori in descoperirile ei si sa le arate cum lucreaza coloniile de trochomonade (tumorile cancerigene). Acest lucru nici nu dureaza mult si nici nu este greu de invatat. Aici nu este vorba de a le arata oamenilor „Asa trebuie facut!“. Ci mai degraba ca oamenii sa fie invitati sa arunce o privire. Intr-un cerc sigur care le da posibilitatea sa nu-si piarda onoarea. Caci cei mai multi care inca mai tin la teoria veche a cancerului o fac cu constiinta impacata ca fac bine. In occident acest lucru are acelasi efect. Oamenii trebuie informati printr-un canal paralel ce are de spus Tamara Lebedewa. In acest fel se izoleaza succesul unui produs de promisiunea interzisa de a vindeca pe cineva.
Doamna Lebedewa este o mesagera si mesajul ei este simplu: “cele mai grave boli sunt produse de trichomonade”.

Tamara Lebedewa recomanda pacientilor cu boli cauzate de trichomonade, dupa ce a studiat efectele lor asupra coloniilor de trichomonade, urmatoarele remedii naturale (interesant ca aceste remedii sunt de fapt bine cunoscute, mai ales cititorilor acestui site, caci ele au fost recomandate in cartile cu provenienta divina scrise de Jakob Lorber si Hildegard von Bingen):
#) mujdei de usturoi cu ulei presat la rece (nu rafinat!)
#) boabe de ienupar ( mestecate crude si ceai din ele)
#) suc de rachitea (Vaccinium oxycoccos) care este un soi de afin (Crannberry, Moosbeerensaft )
#) suc de pelin alb (Wermut) -sau, inrudite sunt
#) afinele si merisorul; amandoua plantele sunt recomandate si de Hildegard von Bingen la mai multe boli. Folosirea acestior remedii trebuie bineinteles facuta cu dieta alimentara corespunzatoare si ceaiuri de curatire, pentru ca toxinele si parazitii sa poata fi eliminati din corp.

Tamara Lebedewa descrie si o metoda bine cunoscuta: clatirea indelungata a gurii, dimineata, cu ulei de floarea soarelui (nerafinat). Pana acum se credea ca prin aceasta metoda se elimina toxine din corp. Insa Lebedewa explica si ca uleiul de floarea soarelui detine 38% acid liponic care este un stimulant in cresterea trichomonadelor. Uleiul se foloseste ca momeala pentru trichomonadele bucale, care sunt eliminare odata cu scuiparea uleiului. In afara de asta substantele toxice eliminate de trichomonade se dizolva in ulei si sunte eliminate si ele odata cu acestea. Cura de clatire cu ulei este mult mai eficienta in curatirea organismului decat se putea ghici pana acum.
daca sunteti interesati, puteti citi:
http://www.medpont.ro/medicamente/metronidazol-prospect/
"

Zodiac
Am mai mentionat aici importanta amigdalinei/vitamina b17 in preventia si tratarea cancerului.
Inclusiv am amintit cazul comunitatilor in care nu exista practica vaccinarii in masa si sunt si mari consumatoare de caise si samburi de caise, migdale s.a. care contin cantitati insemnate de amigdalina si faptul ca in aceste comunitati, incidenta cancerelor tinde catre zero...
Va recomand un scurt articol pe aceasta tema. Sa fie cu folos!

http://secretele--sistemului.blogspot.ro/2...eac-pentru.html
mvr
Citeaza (Zodiac @ Aug 29 2012, 05:41 PM) *
Am mai mentionat aici importanta amigdalinei/vitamina b17 in preventia si tratarea cancerului.
Inclusiv am amintit cazul comunitatilor in care nu exista practica vaccinarii in masa si sunt si mari consumatoare de caise si samburi de caise, migdale s.a. care contin cantitati insemnate de amigdalina si faptul ca in aceste comunitati, incidenta cancerelor tinde catre zero...
Va recomand un scurt articol pe aceasta tema. Sa fie cu folos!

http://secretele--sistemului.blogspot.ro/2...eac-pentru.html


Semidocti mai mari ca tine rar mi-a fost dat sa vad.

Dovezi stiintifice care sa-ti sustina afirmatiile=ZERO. Te agati doar de informatii din bloguri obscure sau tabloide indoielnice si habar n-ai ce este cancerul in primul rand. Nu e de mirare ca esti atat de naiv incat sa crezi ca o frunza de brusture si samburii de migdale sunt cine stie ce panaceu cand vine vorba de cancer.
Zodiac
Sunt unii care se agata cu atata disperare de "dovezile stiintifice", incat in demersul lor, nu reusesc decat sa arunce cu noroi, fara sa aduca o sugestie terapeutica mai modesta sau mai puternica, cat despre dovezi stiintifice... singura evidenta este ca se baga in seama, in incercarea lamentabila de a discredita torentul de informatii tot mai valoroase de care putem beneficia inca necenzurat, gratie internetului.

Dealtfel acesta este modul de operare des intalnit si pe aici si nu numai, pt a tine oamenii in ignoranta si in sclavia suferineti si a bolii.

Noroc cu "semidocti" ca Gerson, Hamer, Rath, Glockler s.a. care militeaza consecvent si adesea asumandu-si riscul de a fi calcati in picioare de un sistem in agonie, care face totul pt profit, nu pt oameni si pt viata...

Mai ofer o pista spre vindecare, alaturi de multele de pana acum, celor interesati de metodele alternative, majoritatea din ele stravechi si eficiente, dar discreditate si ocultate sistematic de sistem, cum este si cazul de fata:

http://dotsub.com/media/fc4e051a-1709-4e63...12b09486c9f/e/m


Sa fie cu leac! smile.gif

P.S. Pt mvr:
Inainte de a-ti jigni semenii care militeaza neconditionat pt raspandirea adevarului si luminii cunoasterii, din dragoste de aproapele si de viata, vezi mai bine ca bati campii aiurea! Am oferit aici pe forum, cea mai mare dovada stiintifica a faptului ca cea mai importanta si raspandita cauza a oricarei forme de cancer este o alimentatie bazata preponderent pe carne si lactate. Este vorba de studiul mamut cunoscut sub numele de "Studiul China". Daca dumneata gasesti un studiu mai mare care sa infirme concluziile acestuia, poti sa-i faci pe altii semidocti, dar tare mi-e ca vei ramane semidoctul care-i arata cu degetul pe altii si-i face semidocti degeaba... Pana una alta, meriti un "sa-ti fie rusine!" si las-o mai moale cu acuzele gratuite, cu aruncarea noroiului in altii si raspandirea neincrederii si intunericului si vezi-ti mai bine de barna din ochii mataluta si incepe sa militezi pt cauze cu adevarat nobile!

Si o mura-n gura cu dedicatie speciala!
De unde puteti descarca gratuit cartea "Studiul China":

http://www.sanatatesiviata.ro/carti/17-ali...06-prima-editie

Am reusit sa "deschid" cartea, dand click stanga pe imagine, nu click dreapta cum era recomandat...


Isabela
Citeaza (mvr @ Jun 22 2009, 03:40 PM) *
@cocolina:
Si eu am mari dubii referitoare la faptul ca Dvs lucrati in sistemul sanitar. Ne puneti la dispozitie diverse articole indoielnice de pe un blog, dar in schimb nu furnizati nicio sursa stiintifica solida, asa cum ar fi si normal daca chiar ati fi un medic care vorbeste in cunostiinta de cauza.

Alegeti sa panicati lumea gratuit (citez: "..au efecte secundare devastatoare") legandu-va de cazuri speciale si mult exagerate. Nu neg ca aproape orice medicament are si efecte secundare, dar intrebarile implicate de acestea sunt: cat de grave sunt, in ce conditii si mai ales ce incidenta au? Toate aceste intrebari ar trebui sa-si gaseasca un raspuns in studiile sau in literatura medicala de specialitate si nu pe forumuri anonime sau in ziarele de scandal italienesti, engleze sau americane . De aceea v-as ruga daca aveti cunostiinta de astfel de resurse sa le prezentati pe acest forum, asa cum au facut cativa din cei care au postat anterior (cory, MD)


Bai desteptilor, raspundeti la urmatoarea intrebare si apoi veti vedea daca acest vaccin are vreo garantie sau nu

De cati ani a fost nevoie pentru a fi testata PENICILINA ? Numai timpul va spune daca acest vaccin este bun sau daca nu are reactii in timp
Zodiac
Intervin cu o scurta atentionare la adresa viitoarelor mamici: a inceput practica vaccinarii gravidelor cu antigripal si antitetanos!
Recomandarea mea calduroasa este: schimbati urgent medicul obstetrician care incearca sa va convinga sa va vaccinati si refuzati categoric asa ceva!
Multa sanatate!
Zodiac
O stire calda confirma inca o data, efectele teribile ale "Gardasilului":

http://www.lovendal.net/wp52/o-stire-de-az...le-din-romania/
Zodiac
Va mai prezint marturiile unor cunostinte recente, care au recunoscuacut ca si-au facut cu vreo doi ani in urma,
prima doza de vaccin, pt a vedea daca se merita sa-l adiministreze si fiicelor adolescente.
Numai ca imediat dupa prima doza, le-a aparut pe tot corpul o eruptie cu mancarimi crunte, care le-a convins sa
renunte si la a doua doza si la a-si mai vaccina fiicele..

Conex cu starea de sanatate a femeii, le felicit pe aceasta cale pe toate curajoasele care de cativa ani, au spart
gheata, reintegrand actul nasterii in firescul vietii, prin alegerea nasterii acasa in loc de maternitate.
O alegere care alaturi de o pregatire atenta si din timp, ajuta femeile, in marea majoritate a cazurilor, sa aiba un
travaliu si o nastere mai scurte, o recuperare mai rapida si fara depresie post-partum, iar debutul nou-nascutului
in aceasta lume sa fie unul mai fericit si mai putin stresant decat la maternitate..
Un omagiu in acest sens merita si dr F Leboyer (care militeaza pt acelasi lucru, dupa o viata de chirurgie
obstetrica), in cartea "Nastere fara violenta".
Recomand calduros viitoarelor mamici sa citeasca aceasta carte si sa ia legatura din timp cu o moasa specializata
in asistarea nasterilor acasa. Si de ce nu, sa intre si pe forumul mamicilor care au nascut deja acasa...
Nu stiu adresa, dar stiu ca exista asa ceva si cine cauta, gaseste..
Sa fie de folos pt mamici si copii mai sanatosi si mai fericiti, deschizatori de drumuri spre o lume mai buna!
Aceasta este versiunea "lo-fi". Pentru a vedea versiunea grafica integrala:click aici.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.