Help - Cauta - Membri - Calendar
Versiune intreaga: Mansarda ilegala transformata in locuinta sociala
Hotnews.ro Forum > Actualitati > Viata din orasul meu frumos
gikurtu
Acest topic este continuarea povestii de succes Mansarda de bloc. O mare tzeapa. Caz real..
In mod normal in urma deciziei Tribunalului Bucuresti ( link Primaria Sectorului 3 prin primarul liviu negoita trebuia sa treaca la demolarea mansardei construite ilegal si aducerea constructiei la forma initiala. Dar SURPRIZA ! blink.gif . Primaria propune transformarea partiala a mansardei in locuinta sociala !!!!. Si ,evident, cat de repede ne va aduce niste vecini puternic bronzati . Prin aceasta manevra spera sa impresioneze judecatorii Curti de Apel si sa obtina anularea deciziei Tribunalului Bucuresti.
In continuare drepturile proprietarilor din bloc, deciziile ISC-ului, decizia Tribunalului Bucuresti sunt ignorate .
Intrebarea mea este : ce-l mana in lupta pe negoita de se zbate atat pentru o mansarda amarata ? Ce parere aveti ?
patrunjel
Citeaza (gikurtu @ Jul 3 2009, 07:18 AM) *
Intrebarea mea este : ce-l mana in lupta pe negoita de se zbate atat pentru o mansarda amarata ? Ce parere aveti ?


O fi amarita mansarda, dar si mafiotii sint stratificati si ei. Au pretentii diferite, dupa pozitia lor in ierarhie. Chiar si asa, mansardele sint un os foarte bun de ros pentru "investitorii" gainari de rang inferior, dar care fac parte din clientela primariilor. La urma-urmei, gainarii mari se sprijina pe gainarii mici, deci trebuie si ei hraniti, chiar si cu oase.
man
Am vazut ceva 'minunatzii d'astea si pe Pallady. Deja vorbim de productie de serie si un bussiness frumusel pentru domnu Negoita. Daca pierde procesul cu voi o sa inceapa problemele la toate mansardele.
Si ca o paranteza, a fost presedintele asociatiei din blocul meu la primaria s3 sa afle cum ne inscriem in minunatul program de reabilitare termica s.a.m.d si de la serv.urbanism i s-a spus franc :"da' de ce nu va faceti mansarda , ca va reabiliteaza blocul si primiti si bani". Acum ai priceput ? smile.gif
Aceasta este versiunea "lo-fi". Pentru a vedea versiunea grafica integrala:click aici.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.