Help - Cauta - Membri - Calendar
Versiune intreaga: Respiram Oxigen, Nu Gaze De Esapament !
Hotnews.ro Forum > Actualitati > Viata din orasul meu frumos
lp
Locuiesc pe B-dul Brancoveanu, dincolo de intersectia cu Nitu Vasile. Imensul spatiu verde de aici, pt care m-am si mutat in zona, a fost distrus pentru "supralargirea bulevardului" - ceea ce nu spune mare lucru despre ce va fi aici in final. Presupun ca vor fi parcari.
A distruge spatiul verde pentru a face parcari este o crima la adresa tuturor; ca sa-i ajutati pe cei cu masini (de ce au cate 3? o familie - o masina ar fi mai de bun simt), s-ar fi putut limita distrugerea doar la jumatate din ceea ce s-a facut de fapt.
Lucrarea a inceput in primavara, a fost sapata o groapa enorma (lunga de 4 statii de autobuz, si lata de 6m pana la 10 m) si lasata asa nu se stie pana cand, cu gurile de canal descoperite, de unde iese un miros pestilential.
De ieri, au inceput sa fie taiati copacii inalti din fata blocului, care, judecand dupa inaltime, erau probabil mai vechi decat blocurile in sine (deci vreo 30 de ani). Copacii acestia erau pe trotuar, dincolo de orice limita a potentialei parcari. De ce sunt taiati copacii ? Avem nevoie de oxigen, nu de gaze de esapament !
Contrabalanseaza cativa palmieri (o uratenie exhibitionista) efectul atator copaci disparuti ????
kee-kee
Votati , votati , votati .
Sau " vina e a celor din provincie ".
Autogreen.ro
Numarul autoturismelor din oras poate fi limitat doar prin impozite si taxe.
Spre exemplu daca vrei sa circuli cu un 4x4 prin centru trebuie sa platesti o taxa substantiala sa zicem 500 de euro pe an, in schimb daca circuli cu o masina de mic litraj ar trebui sa ai scutire de la aceasta taxa.
Bogdan
Pai vorbiti cu Ipocrita de Raduleasca, poate incepe o noua campanie impotriva taierii spatiului verde. Maimutica aceasta cu 3 masini , care scoate metri cubi buni de gaze de esapament, desi are bani sa isi ia Hybrid - ne tine noua fumatorilor morala .
Clujeanul
Citeaza (lp @ Oct 8 2008, 11:03 AM) *
Contrabalanseaza cativa palmieri (o uratenie exhibitionista) efectul atator copaci disparuti ????

Inca nu au furat toti palmierii, fratii din Capitala? excl.gif
Adrian
Citeaza (Clujeanul @ Oct 8 2008, 02:31 PM) *
Inca nu au furat toti palmierii, fratii din Capitala? excl.gif... doar se lauda cu MAI MULT VERDE ... cum poate distruge spatiul verde tocmai grasunul de la sectorul 4 ? blink.gif
lp
Citeaza (Adrian @ Oct 8 2008, 05:12 PM) *
... doar se lauda cu MAI MULT VERDE ... cum poate distruge spatiul verde tocmai grasunul de la sectorul 4 ? blink.gif

Da, au aparut stiri prin ziare, si chiar la tv - cum ca ar fi amenajat 4 parcuri noi (!!) in sectorul 4. E vorba despre niste nenorocite de intersectii - a amenajat rondurile, nu parcuri. In plus, la Brancoveanu si la Budapesta, toti pomii sunt infasurati cu beculete - un kitch desavarsit.
Sa multumim primarului ....
Aceasta este versiunea "lo-fi". Pentru a vedea versiunea grafica integrala:click aici.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.