Help - Cauta - Membri - Calendar
Versiune intreaga: Ce facem cu hotii de biciclete?
Hotnews.ro Forum > Actualitati > Viata din orasul meu frumos
allex720001223482738653
Adica chiar nu ma stiu cum sa-mi protejez bicla. Sigur, am varianta sa o tin in casa, dar in rest? Dupa o bicla furata in intregime anul trecut, lanturi stricate, azi ma astepta o surpriza....

Priviti ce au furat de data asta!

S-ami pun camera de supraveghere microscopica pe ea sau ce?

Click pentru atasamenteLa politie nu se intampla nimic, stiu din experiente anterioara cu bicla furata, nu doar bucati din ea.

Click pentru atasamente
allex720001223482738653
tot eu

scuze pentru greselile de typo din mesaj.
eram nervos. tocmai descoperisem treaba. blush.gif
Razvan
Salut. Nu ai ce face. Abordarea mea a fost diferita: mi-am luat cea mai ieftina bicla, un firstbike de vreo 300 ron. merge suficient de bine pentru oras si chit ca am mai pus cite o piesa pe ea, acum, dupa aproape de 2000km facuti cu ea in bucuresti (aproape un an si jumatate), am senzatia reconfortanta ca si-a scos banii si daca mi-o fura, nu plang dupa nimic.

Criteriul meu de cumparare a fost exact asta: o bicla scumpa se fura exact la fel de usor ca una ieftina. Macar dupa aia ieftina nu plang prea tare. Pina acum am avut bafta, dar nu contez pe asta.

Si da, ai dreptate, cu furturile de biciclete nu se oboseste politia, ca deh, nu se obosesc ei cu altele mai "serioase/grave".

So, o blicla ieftina are urmatorul avantaj: nu renteaza unui hot sa fure o bicla folosita de 300 de ron, riscul sa fie prins e mult prea mare in raport cu cit ar lua pe ea. Dar nu toti hotii fura 'de meserie'. Mai sint si disperati, drogati, care fura sa isi ia o doza... so...

Stiu ca nu te-a ajutat prea mult postul meu, dar ti-am impartasit experienta mea, de confrate biciclist.
Aceasta este versiunea "lo-fi". Pentru a vedea versiunea grafica integrala:click aici.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.