Help - Cauta - Membri - Calendar
Versiune intreaga: Sectorul 3 - intre agonie si extaz
Hotnews.ro Forum > Actualitati > Viata din orasul meu frumos
TEo
Pentru ca vremea alegerilor locale a trecut, imi permit sa deschid acest topic fara sa ma gandesc ca as fi acuzat ca tin cu Negoita. Imi place ca el si oamenii lui au facut ceva in acest sector. Mai sunt multe de facut (ca idee, ultima actualizare despre proiectele realizate afisate pe site-ul primariei este din Iulie 2007) asa ca poate e bine sa-i reamintim/punem in vedere d'lui primar cateva aspecte care par a fi trecute cu vederea.


Parcurile Desi suprafata spatiului verde s-a micsorat se pare cu 75% din 90 incoace, inca mai avem parte de asa ceva. Copii sunt fericiti si implicit parintii la fel. Mai putin idiotii care strica bancile, darama cosurile (mai bine ar incepe cu cele de pe fata lor), arunca gunoiul pe jos si scrijelesc numele lor pe toate gardurile. Da, zicala este adevarata. Un sistem de supraveghere zonal n-ar strica. Si ar merge perfect cu un sistem de amenzi pentru cei care distrug. Si uite asa se mai face un parc, din banii incasati

Constructile. Dupa parerea mea, in ritmul in care se construiesc vile (cu precadere langa sau in parcuri, vezi zona Prisaca Dornei), blocuri (exemplu concludent, cartierul Titan unde se construieste cu adevarat industrial), mall-uri etc in curand parcurile nu doar ca nu vor putea ajuta la cresterea calitatii vietii: pur si simplu nu vor mai exista. Spatiul verde care acum atrage in aceasta zona multi doritori, va fi inghitit de cei care vor dori sa se mute. Deja densitatea populatiei este enorma (sa nu uitam ca zona estica era zona industriala creata pentru muncitori) inca se construieste. Oriunde, oricand, oricum. Firmele care construiesc nu sunt "interesate" sub nici o forma de a-si face treaba cum trebuie, tinand cont de anumite reguli care cu siguranta exista.

Parcarile. Tot de pe site-ul primariei aflam ca pana pe 25 Mai 2007 s-au avizat o suprafata de 135135 mp (interesanta cifra) adica 53750 locuri de parcare pe tot cuprinsul sectorului. Asta fara sa luam in considerare parcarile de pe marile bulevarde, adica 3272 locuri. Un total de 57022 locuri de parcare. Ok, si totusi se pare ca nu sunt suficiente. Cum bunul simt nu vine odata cu achizitia unei masini, acestea sunt parcate pe trotuare, in intregime sau in cazurile fericite, doar pe jumatate. Nu are rost sa mai spun cat ma enerveaza aceasta situatie, mai tin putin la sanatatea mea. Doar o sugestie pentru primar: PARCARI SUPRAETAJATE! Hello...la naiba, cum ar zice tipul de la Mondenii smile.gif


Plati online. N-am gasit eu sau nu se pot plati taxe si impozite online?
Mircea
Oare macar o parte din aceste discutii ajung sa fie cunoscute si de cei carora li se adreseaza? Pana la urma, ca sunt spuse la suparare sau doar ca sa evidentieze o problema/situatie, persoanele vizate ar trebui sa afle ca sunt interpelate pe acest forum.

Nu ma astept ca Negoita sa raspunda personal la mesaje (apropos, pentru cei de la Hotnews: cand il luati un interviu lui Negoita ca am niste intrebari sa-i pun si ca mine sunt multi altii, poate asa se rezolva intr-un final multe din problemele din sectorul 3 pe care le ignora de ceva vreme).

Ma astept insa ca cineva care il cunoaste sau ii este prieten sa-i spuna "Domnule/Prietene, niste nebuni spun ca lucrurile nu merg cum trebuie in sectorul 3. Te intereseaza sau nu aceasta situatie, vrei sa mai ai un al treilea mandat sau te-ai vazut cu sacii in caruta si gata, ti-au ajuns 2 mandate?"
Alexia
Citeaza (Mircea @ Mar 6 2009, 08:46 PM) *
Ma astept insa ca cineva care il cunoaste sau ii este prieten sa-i spuna "Domnule/Prietene, niste nebuni spun ca lucrurile nu merg cum trebuie in sectorul 3. Te intereseaza sau nu aceasta situatie, vrei sa mai ai un al treilea mandat sau te-ai vazut cu sacii in caruta si gata, ti-au ajuns 2 mandate?"

Ce nu merge in sectorul 3? Concret, daca ne poti spune.
gikurtu
Citeaza (Alexia @ Mar 7 2009, 12:41 PM) *
Ce nu merge in sectorul 3? Concret, daca ne poti spune.

Iti spun eu : se dau autorizatii de constructie ilegale pe banda rulanta. Cateva exemple :
- cladire de birouri pentru ADP in parc (pt. cunoscatori - langa sere).
- pe locul fostei baze sportive Spartac a emis autorizatie de constructie pentru blocuri etc..In prezent organizatia Salvati Bucurestiul impreuna cu prefectura incearca in instanta anularea autorizatiei .Negoita nici macar formal nu s-a pronuntat impotriva constructiei
- pe str Fizicienilor a autorizat constructia unei biserici + cantina aurolaci intre blocuri. Vecinii + Eco Civica au actionat primaria in instanta.
- parcul Prisaca Dornei este istorie deja
- am si eu problema mea cu el : autorizarea ilegala pentru mansardari.Proces aflat pe rol.
Mai vrei ? Si am citat doar din ispravile urbanistice. Pentru scamatoriile cu terenuri , retrocedari : ask google..

Pe scurt , omul are 2 probleme mari :
1 . Nu-i plac parcurile si , drept urmare, s-a apucat metodic sa le elimine.
2. Ii plac constructiile ilegale si nu pricepe de ce nu e toata lumea de acord cu el .Ba mai mult ,unii mai caposi il actioneaza in judecata.

Intrebari ? rolleyes.gif
Teo
Eu stau in zona Titan, Prisaca Dornei. Probabil din cauza apropierii de parcul Titanii, in acest moment se construieste industrial. Oriunde, oricum. Mizerie, zgomot de la primele ore ale diminetzii, copaci taiati, parcuri distruse, cladiri ridicate la cativa metri una de cealalta, masini parcate integral pe trotuar, in parcuri, pe strada (cate doua una langa alta), praf cat cuprinde sau mocirla cand da o ploaie..sa continui?
Aceasta este versiunea "lo-fi". Pentru a vedea versiunea grafica integrala:click aici.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.