Help - Cauta - Membri - Calendar
Versiune intreaga: Care sunt cauzele/originile homofobiei ?
Hotnews.ro Forum > Actualitati > de toate, amestecate
pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
spiderbait
Citeaza (Onest @ Mar 31 2011, 11:37 AM) *
Confunzi cauzele cu justificările. Ce înșiri tu acolo nu sînt cauze, ci explicații pe care le inventezi pentru o atitudine deja formată. Tu n-ai devenit homofob după ce l-ai citit pe Schumm, ci erai cu mult înainte. De-asta spuneam zilele trecute că ne servești justificări post coitum.

Homofobia nu diferă în esență de rasism, antisemitism, xenofobie, misoginie și altele asemenea. Rasistul, antisemitul, xenofobul, misoginul și ceilalți își găsesc repede justificări, exact cum faci și tu. Cauzele sînt însă altele, mai adînci. În ideea asta te întrebam în ce mediu ai crescut. Dar tu nu înțelegi că homofobia ta e un fel de boală, ci ți se pare că e o atitudine rațională, și atunci nu cauți adevăratele cauze.


Iar scoți perle. Nu poți respinge homosexualitatea, așa cum nu poți respinge ochii verzi. În schimb poți să respingi alte chestii legate de homosexualitate: militantismul, paradele, un individ homosexual, drepturile cerute de homosexuali etc.


Mizerabilă e așa-zisa ta compasiune pentru homosexuali. Recunosc totuși că m-ai amuzat. Mi-l și imaginez pe Hitler spunîndu-le evreilor: „Am o mare compasiune pentru voi! Dar, din motive foarte raționale și deci ineluctabile, sînt nevoit să vă extermin puțin.”

nu obtii nimic cu atitudini agresive.
de pilda, comparatia lui l&m cu hitler. e aiurea, nu de alta dar presupun ca nici tie nu-ti convine comparatia cu o fiinta umana pe dos. accepta si vei fi acceptat, tolereaza si vei fi tolerat (ma rog, tolereaza ce e de tolerat, accepta ceea ce e de acceptat).
gigel de luxembourg
Citeaza (Delfin @ Mar 31 2011, 10:51 AM) *
Un sondaj online realizat de GfK Romania pe un esantion de 600 de respondenti cu varsta cuprinse intre 18 si 50 de ani scoate la iveala parerea romanilor din mediul urban despre metodele de contraceptie si preventie a bolilor cu transmitere sexuala (BTS). Acelasi studiu mai arata cat de cunoscute sunt acestea in randul populatiei active sexual.

Categoriile de risc pentru contractarea unei BTS
Majoritatea celor intrebati (73%) s-a pus de acord: ambele sexe sunt, in egala masura, predispuse spre a contacta o BTS. Exista totusi si categorii percepute de oameni ca avand un risc ridicat de infectare. Acestea sunt:
- prostituatele;
- persoanele care nu au un partener stabil;
- persoanele care traiesc in conditii precare de igiena;

Asadar, se pare ca perceptia publica despre homosexuali este ca nu fac parte dintr-un grup de risc pentru contractarea unei BTS.

Mai multe detalii aici -> http://smartwoman.hotnews.ro/ce-stiu-si-ce...re-sexuala.html


A vorbit si nea Ion, ca si el e om.
1. Coane, sondajele astea sunt facute astfel incat repondentii aleg un raspuns dintr-o lista de raspunsuri posibile. Din pacate nu se prezinta nicaieri cum a fost facut sondaju ala, care au fost variantele de raspuns, asa ca valoarea afirmatiei tale este egala cu 0. Cu logica ta, din acel sondaj, reiese si ca necrofilii sau zoofilii au un risc redus de infectare, din moment ce nu sunt pomeniti in sondajul ala. Si, inca ceva, de fapt homosexualii se regasesc in sondajul ala, la partea cu "persooanele care nu au un partener stabil".

2. Cand va convine ce crede majoritatea romanilor, puneti repede pe internet, faceti public, tipati, ca uiteeee, majoritatea crede ca noi suntem ok. Cand insa e pe dos, cand parerea majoritatii nu va convine, incepeti sa urlati ca "majoritate cretina, bigota, needucata". Ha ha ha, eterna si fascinanta dubla masura a militantilor progay.

Onest
Citeaza (spiderbait @ Mar 31 2011, 02:13 PM) *
nu obtii nimic cu atitudini agresive.
de pilda, comparatia lui l&m cu hitler. e aiurea, nu de alta dar presupun ca nici tie nu-ti convine comparatia cu o fiinta umana pe dos. accepta si vei fi acceptat, tolereaza si vei fi tolerat (ma rog, tolereaza ce e de tolerat, accepta ceea ce e de acceptat).

Chestia cu Hitler nu e deloc agresivă. E o glumă la fel de glumeață ca afirmația lui LM cum că i-ar compătimi pe homosexuali.

Dar vrei să vezi agresivitate adevărată? Caută unde îmi propunea LM un scenariu în care maică-mea ar fi curvă în India, prestînd servicii pentru o sectă religioasă. Pune-te în locul meu și vezi cam cît de ușor ți-ar fi să-l tolerezi pe LM. Apoi citește din nou cum vorbesc eu cu el și observă că totuși îl tolerez mai mult decît ar face-o alții în locul meu. Asta așa, ca să vezi lucrurile în perspectivă.
muciflenduri
Mda, vad ca s-a intors ratatul si a delirat timp de 3 zile la rand.
N-am stat sa-ti citesc tampeniile, am vazut pe fuga ca ma acuzi ca am citat trunchiat etc. Dupa cum ziceam, esti prea prost ca sa intelegi absurditatea ideii.
Nu doar ca indicasem din capul locului sursa citatului, iar citatul era pur si simplu un paragraf din articol, in plus, sectiunile 'omise' nu aveau nicio relevanta.
Aparent toata argumentatia ta se bazeaza nu pe relevanta citatului 'omis cu buna stiinta', ci pe faptul ca nu am trantit toata pagina de pe wikipedia.
Probabil ai mancat mai mult rahat, dar nu am nicio motivatie sa iti citesc vomele asa ca n-ai decat sa sustii ca in timpul liber eu citez trunchiat citate despre homosexuali si pedofili. Ca deh, ori sunt homosexual (cum sustine consultantu' biliardar), ori m-au prostit/platit homosexualii, sau ceva de genul asta.
E destul de clar ca in tot rahatul asta LM&cosultantu' atomic sunt indivizii rationali si bine intentionati, iar ceilalti sunt ori poponari, ori rau intentionati, ori pur si simplu incredibil de prosti si neinformati.
Uitasem de forumul asta, dar a fost suficienta o privire pentru a-mi reaminti greata starnita de indivizi de teapa lui l&m.
Sa-ti traiasca si sa-ti infloreasca, Franare!
love and marriage
Citeaza (Onest @ Mar 31 2011, 11:37 AM) *
Confunzi cauzele cu justificările. Ce înșiri tu acolo nu sînt cauze, ci explicații pe care le inventezi pentru o atitudine deja formată.Ce tampenii pretentioase incerci sa crosetezi, nea Modeste, iar vrei sa vorbim discutii si sa pierdem esentialul.
Explicatiile se refera la cauze: iti explic de ce este periculoasa meteahna asta, cauza pentru care o respingem.

Atitudinea nefavorabila homosexualitatii, pe care o aveam inainte de a sti detaliile problemei, era justificata de perceperea homosexualitatii ca fiind o anomalie.
Nimic din ce impiedica inmultirea unui organism nu este normal.

Ce am aflat nou, in discutia asta, doar mi-a intarit perceptia si mi-a oferit o dimensiune a fenomenului pe care nu o banuiam sa fie atat de imunda si de maladiva.

Iar explicatiile nu le inventez, ci doar le prezint, le articulez.
Cam 20% SIDA in gasca homo este o inventie de-a mea ?
Faptul ca homosexualii fac SIDA de 50 de ori mai mult decat oamenii normali este tot o inventie de-a mea?
Faptul ca mediul homosexual altereaza comportamentul sexual normal al copiilor intr-o proportie semnificativa este o inventie de-a mea?
Nimic din toate astea nu este fabricat de mine, sunt date seci, oferite de Ministerul Sanatatii din USA, sau studii ale unor oameni de stiinta cu o atitudine generala pro homo.
Ce inseamna ca inventez?!

Citeaza (Onest @ Mar 31 2011, 11:37 AM) *
Tu n-ai devenit homofob după ce l-ai citit pe Schumm, ci erai cu mult înainte. De-asta spuneam zilele trecute că ne servești justificări post coitum.


In privinta asta, ai dreptate, dupa cum ti-am explicat mai sus.
Am intrat in discutie declarand clar ce cred: homosexualitatea este o aberatie – si am argumentat de ce.
Schumm, de exemplu, sau Stacey, doar au confirmat, ulterior, ceea ce era banuit : ca mediul in care creste un copil are influente puternice asupra dezvoltarii lui, din toate punctele de vedere.
De exemplu, inainte sa aflam de Stacey, eu tot spuneam ca niste copii crescuti in mediu homo sunt predispusi sa fac si ei sex homo.
Tu, cot la cot cu Observatorul, va tavaleati pe jos ca inventez rautacisme.
Ca apoi sa obtinem confirmarea acestei teorii de bun simt de la Judith Stacey.


Citeaza (Onest @ Mar 31 2011, 11:37 AM) *
Homofobia nu diferă în esență de rasism, antisemitism, xenofobie, misoginie și altele asemenea.


Eu cred ca respingerea homosexualitatii este un reflex firesc.
Nu inteleg prin asta fugarirea homosexualilor cu torte.
Dar aprecierea lucida a fenomenului, judecarea lui la rece, este un semn de normalitate si de capacitate de a rationa.
Nimic din ce este anormal si nefiresc nu este cazul sa fie inclus in categoria normalitatii, mai ales cand are si implicatii medicale si sociale nedorite.

Diferenta esentiala fata de rasism, antisemitism, xenofobie si misoginie este data de esenta fiecarei situatii in parte si care reprezinta, pana la urma, o nedreptate, rezultatul unor aprecieri fundamental gresite.
Pentru ca femeile pot gandi la fel de critic precum barbatii (au sensibilitatile lor, ok), negrii evident ca nu sunt nascuti pentru a fura si ca isi traiesc drama de popor tinut in sclavie, ungurii si romanii sunt victimele unor circumstante istorice care ne-au pus pe rand in postura de victima si de invingator, evreii sunt tapii ispasitori ai istoriei etc.

Dar homosexualitatea, oricum ai privi-o, nu este o stare de normalitate.
Nimic din ce nu te lasa sa te inmultesti, nimic din ce-ti altereaza o functie fiziologica nu este normal.


Citeaza (Onest @ Mar 31 2011, 11:37 AM) *
Rasistul, antisemitul, xenofobul, misoginul și ceilalți își găsesc repede justificări, exact cum faci și tu.


Asta este esenta reprosurilor voastre stupide: ca nu purtam discutia in cheia “ce aiurea e sa respingi homosexualitatea”.
Ca abordam tema rational si critic.
Deci nu, nu procedam ca rasistul.
Exista si o componenta subiectiva, daca vrei – sila fata de doi barbosi care se pupa la televizor – insa are un fundament de origine rationala, cum sa spun: este o reactie instinctiva de respingere a unui act aberant.
Daca reactia de greata se referea la vederea unei cani cu apa, da, era dubios.

Citeaza (Onest @ Mar 31 2011, 11:37 AM) *
Cauzele sînt însă altele, mai adînci. În ideea asta te întrebam în ce mediu ai crescut. Dar tu nu înțelegi că homofobia ta e un fel de boală, ci ți se pare că e o atitudine rațională, și atunci nu cauți adevăratele cauze.


Lume-nelume, circul vostru ni-l prezinta pe Nea Modest Obraz de Fier! smile.gif
Culmea nesimtirii, un aberant imi explica mie ca respingerea aberatiei este cam ca o boala.
Dupa ce tot el recunostea, ceva mai devreme, ca termenul de homofobie nu include, in nici o acceptiune medicala, vreo afectiune mintala.

Eu am crescut intr-un mediu absolut normal, decent, obisnuit, mediu, cum au crescut cei mai multi oameni de pe planeta asta.
Care oameni resping, majoritar, homosexualitatea.
Nu tin minte sa se fi vorbit in casa despre homosexualitate, despre condamnarea ei, despre vreo perspective religioasa.


Citeaza (Onest @ Mar 31 2011, 11:37 AM) *
Iar scoți perle. Nu poți respinge homosexualitatea, așa cum nu poți respinge ochii verzi. În schimb poți să respingi alte chestii legate de homosexualitate: militantismul, paradele, un individ homosexual, drepturile cerute de homosexuali etc.


Uite, accepta si tu formularea asta a mea.
Si da-mi voie sa reiau chestiunea esentiala, la care mi-ai dat replica de mai sus, secundara ca importanta: inteleg ce va supara, anume, expunerea rationala de motive de respingere a a pretentiilor aberante.
Si vreti sa discutam dintr-o pespectiva cenzurata.


Citeaza (Onest @ Mar 31 2011, 11:37 AM) *
Mizerabilă e așa-zisa ta compasiune pentru homosexuali. Recunosc totuși că m-ai amuzat. Mi-l și imaginez pe Hitler spunîndu-le evreilor: „Am o mare compasiune pentru voi! Dar, din motive foarte raționale și deci ineluctabile, sînt nevoit să vă extermin puțin.”


Nea Modeste, ce iti spun eu este un refren, de-acum: compasiunea nu se confunda cu inconstienta miloasa.
Eu chiar va compatimesc.

Insa, de exemplu, cand exista studii si indicii despre alterarea sexualitatii normale a copiilor, doar un inconstient ignora astfel de semnale de alarma.
Sau un egoist mizerabil, precum tagma majoritara a propagandistilor homo.

Lasati comparatiile deplasate, nu va face cinste si ne plictiseste. smile.gif

mifty
Citeaza (kalk @ Mar 30 2011, 06:56 AM) *
asa, si? justifica asta homofobia?
de ce nu te duci tu sa predici asta si berzelor homosexuale, care cica mai si imprumuta cate-un ou (masculii) sau ademensc masculul in cuib pentru un "one night stand", dupa care cresc progenitura impreuna cu partenul de acelasi sex?
sau pui la infinit aceeasi placa doar pentru a te reumple iar si iar de autoadmiratie, ca act esti de profund?


adică dacă berzele sunt ghei, e musai să fiu şi eu ghei???

a dracului logică pe capul tău, monşer!!! =))
love and marriage
Citeaza (Onest @ Mar 31 2011, 03:25 PM) *
Chestia cu Hitler nu e deloc agresivă. E o glumă la fel de glumeață ca afirmația lui LM cum că i-ar compătimi pe homosexuali.

Dar vrei să vezi agresivitate adevărată? Caută unde îmi propunea LM un scenariu în care maică-mea ar fi curvă în India, prestînd servicii pentru o sectă religioasă. Pune-te în locul meu și vezi cam cît de ușor ți-ar fi să-l tolerezi pe LM. Apoi citește din nou cum vorbesc eu cu el și observă că totuși îl tolerez mai mult decît ar face-o alții în locul meu. Asta așa, ca să vezi lucrurile în perspectivă.


ar fi excelent sa caute, pentru ca este relevant postul ala pentru aprecierea calitatii tale umane.
pentru ca, pana la urma, ai spus ca esti de acord ca maica-ta sa se prostitueze ritualic in India.
ce om ar spune asa ceva?

sa explicam pe scurt (a saptea oara):

nea Modeste argumenta ca mariajele homo nu i-ar afecta cu nimic pe oamenii normali.
asa ca nu ar trebui sa se impotriveasca.
casatoria homoar fi o decizie libera a unor adulti sanatosi, cu discernamant, care dispun liber de sexualitatea si de viata lor.

cred ca el pretindea, in felul asta, ca intinarea, atingerea unor valori se poate face doar fizic.
nu e asa.
ca sa-i demonstrez, i-am propus sa comtemple situatia in care mama lui ar decide sa se retraga la un templu in india, unde sa practice prostitutia ritualica.
cu ce l-ar afecta?!
ar fi decizia unui om adult, matur, liber pe spiritualitatea si sexualitatea lui.

prima reactie a lui nea Modest fost ceva gen "ti-as da o palma, cu sete, porcule!".
corect.
in felul asta i-am demonstrat ca nu te atingi de ceva intocabil, nu pangaresti ceva care are o semnificatie spirituala pentru tine si tot dreptul sa te impotrivesti si sa respingi astfel de situatii.
mama lui am crezut ca este un concept intocabil (m-am inselat), asa cum casatoria este pentru altii un conceopt care nu este supus negocierii.
reactiile sufletesti, care tin de spiritualitate, sunt absolut justificate, asta e ideea.
iar el a confirmat-o.

dupa ce i-am dat peste nas cu exemplul asta, intr-un tarziu, vazand ca avem una rgument puternic, nea Modest emite urmatoarele (aprox): "pana la urma, maica-mea sa faca ce vrea, e vaccinata".
individul se declara de acord ca maica-sa sa se prostitueze, doar ca sa pretinda stupid ca si noi sa renuntam la respingerea mariajelor homo.

eu mi-am cerut scuze in mod repetat pentru exemplul cu maica-sa.
dar, dupa cum i-am spus si atunci, trebuia un exemplu la care sa se simta implicat personal, deoarece, in rest, individul e lipsit total de empatie (dupa cum arata durerea-n c00r fata de riscul la care pot fi supusi niste copii).
deci, nu de al naibii am ales eu exemplul ala.
si nu din cauza calitatii sale umane deosebite a zis nea Modest ca ma-sa poate sa se duca la produs ritualic, pana la urma, doar ca sa castige un argument intr-o discutie.

dupa minte, situatii de felul asta sunt relevante.

in plus, nea MOdeste, mai ia o pauza cu cumsecadenia ta.
topicul celalalt este accesibil oricui, pentru a vedea ca nu inventez: pana sa intervin eu, de exemplu, sau altii, care sa te tempereze , in foarte multe situatii te comportai ca o toapa tafnoasa, caustica-degeaba si arogant-suficienta.
nu esti in masura sa dai lectii nici in privinta asta.

insa nu pricep cum esti atat de lipsit de prudenta sa aduci vorba de Incidentul India. smile.gif

mifty
Citeaza
ar fi excelent sa caute, pentru ca este relevant postul ala pentru aprecierea calitatii tale umane.
pentru ca, pana la urma, ai spus ca esti de acord ca maica-ta sa se prostitueze ritualic in India.
ce om ar spune asa ceva?


un indian??? biggrin.gif

crede-mă că nu ai vrea cu adevărat să ştii cum trăiesc indienii "de rând".
mai ales cei din caste inferioare, sau fără castă!!!

şi apropo, gheii cei plini de drepturi nemeritate prin "occidentul civilizat" ar cam muri de foame (la propriu!) pe-acolo, asta în cazul în care nu s-ar controla.
love and marriage
Citeaza (muciflenduri @ Mar 31 2011, 09:15 PM) *
[...]
Nu doar ca indicasem din capul locului sursa citatului, iar citatul era pur si simplu un paragraf din articol, in plus, sectiunile 'omise' nu aveau nicio relevanta.


da, indicasei sursa, dar pentru cititori e mai simplu sa parcurga selectia facuta de tine, decat sa studieze ei insisi sursa informatiei.
de-asta e important sa prezinti corect paragrafele respective - altfel, esti ori un manipulator, ori un prost.

iar paragraful eludat era important.
era chiar concluzia studiului, anume ca stiinta nu a ajuns nicidecum la consensul sugerat de tine .
oamenii normali gasesc relevant un astfel de paragraf.

Citeaza (muciflenduri @ Mar 31 2011, 09:15 PM) *
Aparent toata argumentatia ta se bazeaza nu pe relevanta citatului 'omis cu buna stiinta', ci pe faptul ca nu am trantit toata pagina de pe wikipedia.[...]


ntz, paragraful lamuritor era fix dupa concluzia trunchiata prezentata de tine si avea cam 3 propozitii.
putem sa admiram doar precizia de macelar priceput cu care le-ai separat. smile.gif

zoaieboarfe, ma gandesc ca te consumi foarte tare pe aici.
tu imi pari o efigie a disperarii imbecile si mincinoase, un fel de dana grecu care se da ecaterina teodoriu. smile.gif
din_Canada_ajuns_ACASA
Citeaza (mifty @ Mar 31 2011, 10:45 PM) *
adică dacă berzele sunt ghei, e musai să fiu şi eu ghei???
a dracului logică pe capul tău, monşer!!! =))

deci asta e concluzia la care ai ajuns tu, ca daca se egzista unii care ie ghei pe lume ie musai sa fii si tu ?
a dracului logică pe capul tău, monşer!!! =))
gigel de luxembourg
Citeaza (Onest @ Mar 31 2011, 03:25 PM) *
Dar vrei să vezi agresivitate adevărată? Caută unde îmi propunea LM un scenariu în care maică-mea ar fi curvă în India, prestînd servicii pentru o sectă religioasă. Pune-te în locul meu și vezi cam cît de ușor ți-ar fi să-l tolerezi pe LM. Apoi citește din nou cum vorbesc eu cu el și observă că totuși îl tolerez mai mult decît ar face-o alții în locul meu. Asta așa, ca să vezi lucrurile în perspectivă.

Haide bre, Oneste, ca ori te faci ca nu intelegi ori chiar nu te duce capu deloc.

Discutia aia despre mama ta a venit in contextul in care ti se spunea ca pt foarte multi oameni conceptul de casatorie este ceva sfant iar tu spuneai ceva de genul ca nu te intereseaza asta, ca si tu ai dreptul sa te casatoresti cu barbatul pe care-l iubesti iar oamenii aia ar trebui sa taca din gura pt ca tu esti major si vaccinat. L&M ti-a dat exemplul cu maica-ta (adica te-a intrebat ce-ai zice daca mama ta ar deveni o prostituata intr-un templu indian pt daca asa ar vrea ea) tocmai pt ca nu pareai sau nu vroiai sa intelegi ca pt unii oameni valorile traditionale sunt importante asa ca ti-a dat un exemplu unde ar fi trebuit sa intelegi, si anume a atins modul in care iti privesti mama (evident, a fost doar o incercare, se putea foarte bine ca nici asta sa nu te atinga insa ai dat dovada ca ai totusi si tu ceva sfant).
Acu, partea cea mai naspa pt tine este ca, de unde la inceput ai facut spume, cand ti s-a dovedit ca ai o atitudine similara "homofobilor" ai admis ca da, pana la urma, poate sa faca mama ta orice, doar e majora si vaccinata. Schimbarea asta de atitudine a dovedit cat de double faced esti si cat de mult renunti la orice principii morale doar pt a dovedi lumii ca homosexualii au dreptul la casatorie si adoptie.
Onest
Citeaza (love and marriage @ Mar 31 2011, 11:01 PM) *
nea Modeste argumenta ca mariajele homo nu i-ar afecta cu nimic pe oamenii normali.

Citeaza (gigel de luxembourg @ Apr 1 2011, 07:09 AM) *
Discutia aia despre mama ta a venit in contextul in care ti se spunea ca pt foarte multi oameni conceptul de casatorie este ceva sfant

Voi doi semănați bine între voi: nu sînteți doar homofobi, mai sînteți și idioți.

Mama mea e a mea, nu a tuturor, ok? Orice sugestie că s-ar putea prostitua mă jignește personal, așa cum v-ar jigni și pe voi. Dar căsătoria nu e nici a ta, LM stupid, nici a ta, Gigel imbecil. E a tuturor, inclusiv a mea. Indiferent cu cine mă căsătoresc eu, căsnicia fiecăruia dintre voi nu pățește absolut nimic. Pot să mă căsătoresc și cu o pernă, și cu un submarin, cum zicea un tembel. Soțiile voastre ar fi la fel ca pînă în clipa aia, nu le-ar atinge nimic (și le felicit că reușesc să suporte niște cretini ca voi). Vă rezonează jumătățile de neuron la ce spun eu?

Iar faptul că nu m-aș putea împotrivi la ce decizii lucide ar lua maică-mea, inclusiv unele rușinoase, nu intră în contradicție cu faptul că mă jignesc scenariile voastre injurioase. Nu e o schimbare de atitudine la mine, ci bate vîntul prin craniile voastre vide.

Dar toate astea le-am mai explicat de un milion de ori și voi tot nu le puteți rumega. Ați intrat în buclă închisă, ca un patefon stricat.

Ca să nu mai spun că tribulațiile voastre pe tema asta nu sînt relevante aici decît ca mostre de homofobie. Ilustrative, de altfel, dar devenite inutile prin cantitate. Vă reamintesc subiectul: cauzele homofobiei. Eventual și tratamentele, dar pentru asta e nevoie de circumvoluțiuni, nu e de nasul vostru.
dumi
Nu voi posta aici comentarii de substanţă (au făcut-o cei de mai sus). Vreau doar să-mi exprim admiraţia şi satisfacţia faţă de demersurile distinşilor domni L&M şi Gigel de Luxemburg, şi ale altor oameni normali.

Capul sus, dragi prieteni! Suntem majoritatea!
din_Canada_ajuns_ACASA
Citeaza (dumi @ Apr 1 2011, 08:34 PM) *
Capul sus, dragi prieteni! Suntem majoritatea!

din pacate da, majoritatea oamenilor de pe planeta sunt idioti sad.gif
din_Canada_ajuns_ACASA
Citeaza (gigel de luxembourg @ Apr 1 2011, 07:09 AM) *
Discutia aia despre mama ta a venit in contextul in care ti se spunea ca pt foarte multi oameni conceptul de casatorie este ceva sfant

atat de sfant incat cica minim 50% dintre cei casatoriti au avut cel putin o relatie extraconjugala ... baga mare gigele, esti in parametri wink.gif
DUMI
Va rog spuneti-mi, cum e în Canada? Am auzit ca la şcoala se predau cursuri despre cât de normal e să fii invers. Aşa e?
din_Canada_ajuns_ACASA
http://www.youtube.com/watch?v=iPg02qjL40g
din_Canada_ajuns_ACASA
Citeaza (DUMI @ Apr 1 2011, 09:24 PM) *
Va rog spuneti-mi, cum e în Canada? Am auzit ca la şcoala se predau cursuri despre cât de normal e să fii invers. Aşa e?

in Canada la şcoala se predau cursuri despre cât de ne-anormal e să fii diferit
din_Canada_ajuns_ACASA
http://www.youtube.com/watch?v=HzcAR6yQhF8
gigel de luxembourg
Citeaza (Onest @ Apr 1 2011, 02:02 PM) *
Voi doi semănați bine între voi: nu sînteți doar homofobi, mai sînteți și idioți.

Citeaza (Onest @ Apr 1 2011, 02:02 PM) *
LM stupid, nici a ta, Gigel imbecil.


@hotnewsadmin

Domnu' nenea administratoru? Mi-ati sters un post pt ca am folosit cuvantul poponar. In cei sapte ani de-acasa ai domniei voastre asa ati invatat? Cuvintele imbecil, idiot sau stupid sunt ok pt a fi folosite intr-o discutie iar cuvantul poponar nu? Sau asta ati invatat la cursul de moderare forumuri politically correct?

Astept sa vad o schimbare in atitudine, adica sa vad ca nu sunteti bulibasa pe forumu asta ci moderator echidistant, adica sa nu conteze parerile, simpatiile sau orientarile personale ale moderatorului.
Dumi
so what? wrong people.
gigel de luxembourg
Citeaza (din_Canada_ajuns_ACASA @ Apr 1 2011, 08:48 PM) *
din pacate da, majoritatea oamenilor de pe planeta sunt idioti sad.gif

iar asta o spune unu care nu are habar de acordul subiectului cu predicatul. ridicol.
mestere, sa stii ca felatia nu te califica automat la postura de intelectual rasat, cine ti-a spus asta a facut-o doar ca sa te pacaleasca si sa profite de tine.
mifty
Citeaza (din_Canada_ajuns_ACASA @ Mar 31 2011, 11:57 PM) *
deci asta e concluzia la care ai ajuns tu, ca daca se egzista unii care ie ghei pe lume ie musai sa fii si tu ?
a dracului logică pe capul tău, monşer!!! =))


păi tu nu vezi că nea onestu' îmi dă un exemplu luminos (în loc de clasica căţeluşă a lui Pavlov): berzele ghei, ca să convingă lumea (şi pe mine) că e ok să fii ghei???

cu tine văz c-a reuşit: de unde dracu ai scos-o că sunt ghei??? =))
gigel de luxembourg
Citeaza (din_Canada_ajuns_ACASA @ Apr 1 2011, 08:48 PM) *
din pacate da, majoritatea oamenilor de pe planeta sunt idioti sad.gif

Citeaza (gigel de luxembourg @ Apr 1 2011, 10:18 PM) *
iar asta o spune unu care nu are habar de acordul subiectului cu predicatul. ridicol.
mestere, sa stii ca felatia nu te califica automat la postura de intelectual rasat, cine ti-a spus asta a facut-o doar ca sa te pacaleasca si sa profite de tine.


auzi, o intrebare, la asta cum o sa raspunzi? o sa spui "ti-ar placea?" sau "indubitabil" ?
gigel de luxembourg
Citeaza (din_Canada_ajuns_ACASA @ Apr 1 2011, 08:50 PM) *
atat de sfant incat cica minim 50% dintre cei casatoriti au avut cel putin o relatie extraconjugala ... baga mare gigele, esti in parametri wink.gif

mda, logica de doi lei. in primul rand, ca 50% nu e 100% si in al doilea rand, logica asta seamana cu "daca colegu fura atunci sa fur si eu". astia sunteti ba, oameni cu mentalitate de hot.
din_Canada_ajuns_ACASA
Citeaza (gigel de luxembourg @ Apr 1 2011, 10:18 PM) *
iar asta o spune unu care nu are habar de acordul subiectului cu predicatul. ridicol.
mestere, sa stii ca felatia nu te califica automat la postura de intelectual rasat, cine ti-a spus asta a facut-o doar ca sa te pacaleasca si sa profite de tine.

m-ai prins, recunosc, ar fi trebuit sa scriu majoritatea oamenilor de pe planeta este idioti laugh.gif
din_Canada_ajuns_ACASA
Citeaza (gigel de luxembourg @ Apr 1 2011, 10:18 PM) *
mestere, sa stii ca felatia nu te califica automat la postura de intelectual rasat, cine ti-a spus asta a facut-o doar ca sa te pacaleasca si sa profite de tine.

la naiba ... deci cele care imi faceau felatie si imi ziceau asta m-au pacalit ... coorvele dreacu sad.gif sad.gif sad.gif
din_Canada_ajuns_ACASA
Citeaza (mifty @ Apr 1 2011, 10:19 PM) *
cu tine văz c-a reuşit: de unde dracu ai scos-o că sunt ghei??? =))

de unde dracu ai scos-o că am zis ca ai fi ghei??? =))
din_Canada_ajuns_ACASA
Citeaza (gigel de luxembourg @ Apr 1 2011, 10:22 PM) *
auzi, o intrebare, la asta cum o sa raspunzi? o sa spui "ti-ar placea?" sau "indubitabil" ?

indubitabil ca ti-ar placea
din_Canada_ajuns_ACASA
Citeaza (gigel de luxembourg @ Apr 1 2011, 10:25 PM) *
mda, logica de doi lei. in primul rand, ca 50% nu e 100% si in al doilea rand, logica asta seamana cu "daca colegu fura atunci sa fur si eu". astia sunteti ba, oameni cu mentalitate de hot.

recunosc ca m-ai pierdut aici, esti prea inteligent pentru mine ...
love and marriage
Citeaza (Onest @ Apr 1 2011, 02:02 PM) *
Voi doi semănați bine între voi: nu sînteți doar homofobi, mai sînteți și idioți.


Pai, da, mai rar asa exemplare umane reusite ca tine si aia de teapa ta.
Iar esti tafnos si nervos si te ascunzi dupa deget si ne confirmi in continuare teoria.
Uite de ce.

Citeaza (Onest @ Apr 1 2011, 02:02 PM) *
Mama mea e a mea, nu a tuturor, ok? Orice sugestie că s-ar putea prostitua mă jignește personal, așa cum v-ar jigni și pe voi.


Da, maica-ta este exclusiv a ta.
Dar, pe langa exclusivitatea asta biologica, maica-ta este reprezentarea individuala a unui concept valoros pentru toti oamenii sanatosi la cap – ideea de mama.

Din acelasi motiv, americanii o sa te ia la suturi daca mergi langa ruinele turnurilor gemene si dai foc steagului TAU al USA, cumparat din banii TAI.
Reprezentarea aia fizica, steagul, are in spate un concept valoros tuturor.

Citeaza (Onest @ Apr 1 2011, 02:02 PM) *
Dar căsătoria nu e nici a ta, LM stupid, nici a ta, Gigel imbecil. E a tuturor, inclusiv a mea.


1. Nu, casatoria nu este si a ta in forma ceruta de tine, nea Modest derutat.
Dar casatoria poate sa fie si a ta asa cum este a tuturor oamenilor normali: femeie+barbat, cu excluderea unor grade de rudenie.

Casatoria nu inseamna acceptarea sociala a oricarei acuplari a unor entitati biologice.
Pentru ca, in situatia asta, si incestuosii ar putea cere sa se casatoreasca: mama cu fiica, bunica decrepita cu nepot.
Din astfel de acuplari nu pot aparea copii cu defecte majore, asadar, motivele medicale de respingere a incestului nu mai sunt justificate.
Atunci, de ce sa nu acceptam asa ceva? Ca e neobisnuit, ca nu exista un lobby sustinut ?
Pai, asa a fost si in cazul homosexualilor.
Amorul nu stie carte si este imun si la bun simt.


2. Chiar daca cineva ti-ar spune ca mariajul este si al tau, prin absurd, atunci tot nu ai avea obrazul sa pretinzi acceptarea situatiei de la cei cu care ai imparti acest drept, aceasta valoare.

Pentru ca, daca un frate de-al tau ar incuraja-o pe maica-ta sa se prostitueze ritualic in India, tu tot ai avea indreptatirea sa respingi cu scarba varianta asta.
Desi fratele tau este la fel de fiu cum esti si tu fata de femeia in cauza.
Mama ramane mama asa cum o stim noi, traditional, asa cum este normal, nu cum vor toti deviatii imbecili sa strambe conceptele.

Avem dreptul sa ne opunem unor alterari hidoase de felul asta a unor concepte importante, sacre, mama, casatorie.

Citeaza (Onest @ Apr 1 2011, 02:02 PM) *
Indiferent cu cine mă căsătoresc eu, căsnicia fiecăruia dintre voi nu pățește absolut nimic. Pot să mă căsătoresc și cu o pernă, și cu un submarin, cum zicea un tembel.


Casnicia noastra n-ar pati nimic fizic, nimic cuantificabil cu rigla.
Dar nici tu n-ai pati absolut nimic masurabil fizic, daca mama ta s-ar duce la produs ritualic in India.
Dar e jignitor, e incalificabil, e o murdarie sa alaturi un concept cu semnificatii personale, intime, cu o oroare, cu o mizerie.

Citeaza (Onest @ Apr 1 2011, 02:02 PM) *
Soțiile voastre ar fi la fel ca pînă în clipa aia, nu le-ar atinge nimic (și le felicit că reușesc să suporte niște cretini ca voi). Vă rezonează jumătățile de neuron la ce spun eu?


Nici maica-ta n-ar pati nimic, fluffy-ariciosule. smile.gif
Ar fi aceeasi mama care te iubeste, probabil, dar, in plus, ar fi si ceea ce si-ar dori ea.
Si o compatimesc ca are un fiu asa cum ai iesit tu.

Citeaza (Onest @ Apr 1 2011, 02:02 PM) *
Iar faptul că nu m-aș putea împotrivi la ce decizii lucide ar lua maică-mea, inclusiv unele rușinoase, nu intră în contradicție cu faptul că mă jignesc scenariile voastre injurioase. Nu e o schimbare de atitudine la mine, ci bate vîntul prin craniile voastre vide.


Nu tine eschiva: tu nu protestai fata de neputinta de a schimba decizia groaznica a mamai tale, tu declarai ca poate sa faca si oroarea aia, pana la urma.
“Pana la urma, maica-mea poate sa faca ce vrea, e vaccinata”. Citatul e aproximativ, dar asta e esenta.
Mai ales intr-o discutie de principiu, un om cu bun simt nu ar accepta, ca statement, ideea din “pana la urma” ala.

Ce sustin eu este ca, desi percepi oribila perspectiva cu maica-ta prostituata, ai fost atat de josnic incat sa accepti ipoteza asta, ca o sugestie pentru preopinenti ca, uite, se poate sa mananci un rahat cu gura proprie si sa pretinzi si de la ceilalti sa guste si ei.

Citeaza (Onest @ Apr 1 2011, 02:02 PM) *
Dar toate astea le-am mai explicat de un milion de ori și voi tot nu le puteți rumega. Ați intrat în buclă închisă, ca un patefon stricat.


Nea Modeste, noi lucram cu materialul clientului.
Daca tu vii la noi si pui pe tejghea aceleasi chestii necomestibile, noi nu o sa le asimilam niciodata, doar pentru ca le-ai molfait tu si zici ca sunt bune.


muciflenduri
Citeaza (love and marriage @ Mar 31 2011, 11:32 PM) *
zoaieboarfe, ma gandesc ca te consumi foarte tare pe aici.
tu imi pari o efigie a disperarii imbecile si mincinoase, un fel de dana grecu care se da ecaterina teodoriu. smile.gif

Bai Lache, admit ca in privinta televizorului esti o enciclopedie ambulanta. Nu m-as putea lauda ca stiu cine e Dana Grecu, la fel cum nu sunt nici un fin cunoscator al glumelor lui Nae Lazarescu si amicul (imi scapa numele).
Nu-ti face griji pentru 'zbuciumul meu interior', sunt convins ca exista prosti mai mari decat tine. Chiar ieri a vrut un idiot sa dea intentionat cu masina peste mine, pentru ca nu ii convenea ca alergam pe strada, pe langa trotuar.
In raport cu un asemenea cocalar, chiar si un absurd ca tine pare tolerabil.
din_Canada_ajuns_ACASA
Citeaza (muciflenduri @ Apr 4 2011, 08:34 AM) *
Nu-ti face griji pentru 'zbuciumul meu interior', sunt convins ca exista prosti mai mari decat tine. Chiar ieri a vrut un idiot sa dea intentionat cu masina peste mine, pentru ca nu ii convenea ca alergam pe strada, pe langa trotuar.

cu tot respectul, nici macar in Canada nu ie voie sa alergi pe langa trotuar tongue.gif ... de ce nu alergai pe trotuar ?
Onest
Citeaza (love and marriage @ Apr 3 2011, 05:10 PM) *
Da, maica-ta este exclusiv a ta.
Dar, pe langa exclusivitatea asta biologica, maica-ta este reprezentarea individuala a unui concept valoros pentru toti oamenii sanatosi la cap – ideea de mama.

De cînd te știu faci paralele tîmpite. Atîta te duce mintea, n-am ce să-ți fac. Am încercat să-ți explic, degeaba. Faptul că nu înțelegi nu mă mai miră.

Puiuț, tu acolo n-ai jignit ideea de mamă. Ai jignit o singură mamă, a mea. Dovadă că pe tine jignirea asta nici nu te-a deranjat, dimpotrivă, ai făcut-o cu mare plăcere, repetat, sadic, și cu scuze de ochii lumii. Dacă eu îți spun ție că mama lui Popescu se prostituează, pe tine nu te doare. În schimb dacă îți spun că se prostituează maică-ta (și că tu s-ar putea să fii rezultatul) atunci parcă e puțin altceva, nu?

Așa că lasă analogiile pentru cei care reușesc să le facă.

Citeaza (love and marriage @ Apr 3 2011, 05:10 PM) *
Din acelasi motiv, americanii o sa te ia la suturi daca mergi langa ruinele turnurilor gemene si dai foc steagului TAU al USA, cumparat din banii TAI.
Reprezentarea aia fizica, steagul, are in spate un concept valoros tuturor.

Tu vrei să mă convingi că ești incapabil să faci o paralelă, nu? Ei, ai reușit.

Un drapel nu e o bucată de pînză spoită, e simbolul unei țări. Nu contează că l-ai cumpărat din banii tăi sau că l-ai desenat tu cu carioca. Contează că arzîndu-l jignești un popor întreg și că o faci cu intenție, pentru a transmite un mesaj agresiv.

Adică ce ai făcut tu cu cuvîntul „mama”, precizînd clar că e vorba de mama mea, nu de alta, și făcînd afirmații jignitoare despre ea, echivalente cu arsul steagului.

Ce spun eu despre căsătorie e cu totul altceva.

La urma urmei ideea de căsătorie e deja compromisă de milioanele de români căsătoriți care fac sex în afara ei deși au promis să nu. Ideea de căsătorie mai e compromisă și de homosexualii din alte țări care deja se pot căsători. E compromisă și de haremurile cu acte în regulă de prin alte părți ale lumii. E compromisă și de limitele de înrudire pentru soți, care diferă de la o țară la alta (în România verii primari nu se pot căsători, în Pakistan căsătoriile între veri primari formează majoritatea absolută). Te doare vreun pic că Mohamed Kutare are zece neveste sau că John și Jack (sau Jean și Jacques) din Canada s-au căsătorit? Te doare un drac. Problema ta nu e cu întinarea ideii de căsătorie. Problema ta e cu homosexualii, cărora vrei să le pui cît mai multe bețe în roate, nu care cumva să poată trăi liniștiți. De ce? Pentru că te-a făcut mă-ta homofob. Asta ca să-ți aduc totuși aminte și care e subiectul discuției.

Citeaza (love and marriage @ Apr 3 2011, 05:10 PM) *
1. Nu, casatoria nu este si a ta in forma ceruta de tine, nea Modest derutat.

E ca și cînd mi-ai spune că mingea noastră nu mai e și a mea dacă am propus să-i desenăm buline. Copilu, faptul că vreau să schimb definiția căsătoriei nu mă face mai puțin membru al societății.

Citeaza (love and marriage @ Apr 3 2011, 05:10 PM) *
Casatoria nu inseamna acceptarea sociala a oricarei acuplari a unor entitati biologice.
Pentru ca, in situatia asta, si incestuosii ar putea cere sa se casatoreasca: mama cu fiica, bunica decrepita cu nepot.
Din astfel de acuplari nu pot aparea copii cu defecte majore, asadar, motivele medicale de respingere a incestului nu mai sunt justificate.
Atunci, de ce sa nu acceptam asa ceva? Ca e neobisnuit, ca nu exista un lobby sustinut ?

Pentru că nu există o necesitate socială reală de a permite căsătoriile incestuoase. Cum îți mai explicam și cu alte ocazii, dacă îi interzici fratelui să se căsătorească cu sora nu-i nenorocești definitiv viața. Mai devreme sau mai tîrziu o să-și găsească altă femeie pe care s-o iubească și cu care să se poată căsători. Nu există nici o orientare sexuală care să se limiteze la persoane înrudite. Dar mie ca homosexual îmi anulezi orice posibilitate de împlinire socială, pentru că îmi interzici căsătoria cu toți partenerii cu care aș putea fi compatibil. Pricepi diferența? Incestuosului îi strici cel mult cîțiva ani din viață, mie mi-o strici pe toată. Și numai una am.

Citeaza (love and marriage @ Apr 3 2011, 05:10 PM) *
Casnicia noastra n-ar pati nimic fizic, nimic cuantificabil cu rigla.

Numai tu vorbești de degradări fizice, vizibile, cuantificabile ale căsătoriei. Eu n-am spus și n-am gîndit nimic în privința asta. Cu cine te cerți?

Citeaza (love and marriage @ Apr 3 2011, 05:10 PM) *
Dar e jignitor, e incalificabil, e o murdarie sa alaturi un concept cu semnificatii personale, intime, cu o oroare, cu o mizerie.

Nu mi s-a părut că murdăriile pe care le spui despre maică-mea te-ar deranja vreun picuț. Dimpotrivă.

La restul de cretinătăți n-am mai răspuns, nu merită. Dar observ în continuare că nu reușești să ții minte subiectul discuției: cauzele homofobiei.
muciflenduri
Citeaza (din_Canada_ajuns_ACASA @ Apr 4 2011, 09:35 AM) *
cu tot respectul, nici macar in Canada nu ie voie sa alergi pe langa trotuar tongue.gif ... de ce nu alergai pe trotuar ?

Pentru ca avea vreo 20 de centimetri latime si era format din piatra cubica, iar daca alergi 20 de km pe un material atat de dur stai 2 zile cu comprese pe genunchi.
In plus eram intr-o zona slab circulata, iar idiotul respectiv si-a schimbat directia, special ca sa 'ma invete minte'.
Iar daca nu am voie sa alerg pe sosea, sa-mi dea un politist amenda, nu sa ma calce un jegos in 4x4.
gigel de luxembourg
Citeaza (din_Canada_ajuns_ACASA @ Apr 4 2011, 09:35 AM) *
cu tot respectul, nici macar in Canada nu ie voie sa alergi pe langa trotuar tongue.gif ... de ce nu alergai pe trotuar ?

pt ca el crede ca orice lucru facut altfel este cool, denota inteligenta si fina educatie. toti cei care nu gandesc ca el, cei care alearga pe trotuar sau cei care cred ca copiii au nevoie de un tata si o mama si nu de doi mame sau doua tati sunt catalogati drept [ aici este o lunga lista de adjective jignitoare]. si toate astea pt ca acu nu stiu cati ani el castiga peste 1000 de dolari intr-un oras de provincie. iti vine sa crezi?
muciflenduri
Citeaza (gigel de luxembourg @ Apr 4 2011, 11:21 AM) *
pt ca el crede ca orice lucru facut altfel este cool, denota inteligenta si fina educatie. toti cei care nu gandesc ca el, cei care alearga pe trotuar sau cei care cred ca copiii au nevoie de un tata si o mama si nu de doi mame sau doua tati sunt catalogati drept [ aici este o lunga lista de adjective jignitoare]. si toate astea pt ca acu nu stiu cati ani el castiga peste 1000 de dolari intr-un oras de provincie. iti vine sa crezi?

Da, prostule, ai ghicit laugh.gif
Ia zi consultantule, ce altceva ai mai dedus? Alergam in cooru' gol? Eram imbracat in roz? Alergam impreuna cu un grup de travestiti, imbracati fistichiu?
Mare e gradina domnului si e plina de consultanti...
gigel de luxembourg
Citeaza (muciflenduri @ Apr 4 2011, 11:01 AM) *
Pentru ca avea vreo 20 de centimetri latime si era format din piatra cubica, iar daca alergi 20 de km pe un material atat de dur stai 2 zile cu comprese pe genunchi.
In plus eram intr-o zona slab circulata, iar idiotul respectiv si-a schimbat directia, special ca sa 'ma invete minte'.
Iar daca nu am voie sa alerg pe sosea, sa-mi dea un politist amenda, nu sa ma calce un jegos in 4x4.

unde e ma trotuaru asta asa de mic? pai ce trotuar e asta, de e lat cam cat un penis mai mic? eu zic ca traiesti ca m mult in virtual, mucica. oricum, exagerezi, tu ai incalcat legea, ala cu 4x4 a incalcat legea, ce mare chestie acu? erati intre voi, astia mai altfel. oricum, ma nedumereste de ce trebuia sa alergi 20km? veneau hoardele de homofobi dupa tine sau de fapt tu esti doina melinte?
muciflenduri
Citeaza (gigel de luxembourg @ Apr 4 2011, 11:26 AM) *
unde e ma trotuaru asta asa de mic? pai ce trotuar e asta, de e lat cam cat un penis mai mic? eu zic ca traiesti ca m mult in virtual, mucica. oricum, exagerezi, tu ai incalcat legea, ala cu 4x4 a incalcat legea, ce mare chestie acu? erati intre voi, astia mai altfel. oricum, ma nedumereste de ce trebuia sa alergi 20km? veneau hoardele de homofobi dupa tine sau de fapt tu esti doina melinte?

Dementule, plimba ursul, cat de prost trebuie sa fii sa te contrazici cu mine intr-o problema cu care nu ai nicio legatura, despre care nu stii nimic si in care nu ti s-a cerut parerea?
Inteleg ca ai multe nedumeriri, dar in general ca sa te pregatesti pentru maraton e nevoie sa alergi ceva mai mult decat o poti face in jurul blocului.
gigel de luxembourg
Citeaza (muciflenduri @ Apr 4 2011, 11:39 AM) *
Dementule, plimba ursul, cat de prost trebuie sa fii sa te contrazici cu mine intr-o problema cu care nu ai nicio legatura, despre care nu stii nimic si in care nu ti s-a cerut parerea?
Inteleg ca ai multe nedumeriri, dar in general ca sa te pregatesti pentru maraton e nevoie sa alergi ceva mai mult decat o poti face in jurul blocului.

ti-ar placea?
ha ha, face spume mucix smile.gif io nu ma contrazic ma cu tine, te iau la misto penisoidal.
Crusoe

Sunt studii stiintifice care au demonstrat,
cum sa scriu asta mai vizibil, ca sa inteleaga toti cre(s)tinii,

ca
homofobii

au tendinte homosexuale MAI PRONUNTATE

decat non-homofobii.


O speculatie care poate deriva de-aici este ca:

homofobii

resping homosexualii

pentru ca

LE ESTE FRICA

de propriile porniri homoerotice. rolleyes.gif


-
Andarstend ?
Crusoe
Iaca si un studiu celebru, in resumee aici

http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/8772014

"The authors investigated the role of homosexual arousal in exclusively heterosexual men who admitted negative affect toward homosexual individuals. Participants consisted of a group of homophobic men (n = 35) and a group of nonhomophobic men (n = 29); they were assigned to groups on the basis of their scores on the Index of Homophobia (W. W. Hudson & W. A. Ricketts, 1980).

The men were exposed to sexually explicit erotic stimuli consisting of heterosexual, male homosexual, and lesbian videotapes, and changes in penile circumference were monitored. They also completed an Aggression Questionnaire (A. H. Buss & M. Perry, 1992). Both groups exhibited increases in penile circumference to the heterosexual and female homosexual videos. Only the homophobic men showed an increase in penile erection to male homosexual stimuli. The groups did not differ in aggression. Homophobia is apparently associated with homosexual arousal that the homophobic individual is either unaware of or denies."

Ia sa vedem si declaratia unui tip gay, despre mecanismele initiale de disimulare a orientarii lui sexuale

"In fact, my earliest conscious tactic to hide my homosexuality involved being outlandishly homophobic. When I was eight years old, I figured that if I used the word “fag” a lot and on every possible occasion expressed my repugnance for gay people, others would obviously think I was straight."
gigel de luxembourg
Citeaza (Crusoe @ Apr 4 2011, 12:48 PM) *
homofobii

au tendinte homosexuale MAI PRONUNTATE

decat non-homofobii


aha. deci, dupa mintea ta, toata lumea are tendinte homosexuale, difera doar nivelul de "pronuntare".

chiar asa, masinile 4x4 au tendinte homosexuale? ca mucix a trait o experienta traumatizanta si cred ca tu ai gasit explicatia: masina aia 4x4 avea tendinte homosexuale.


Crusoe
Nu e dupa mintea mea, prostane, e dupa STUDII STIINTIFICE.

Si daca tu incluzi "masinile 4x4" in categoria "lumea", atunci esti tare dobitoc.
muciflenduri
Citeaza (gigel de luxembourg @ Apr 4 2011, 01:10 PM) *
aha. deci, dupa mintea ta, toata lumea are tendinte homosexuale, difera doar nivelul de "pronuntare".

chiar asa, masinile 4x4 au tendinte homosexuale? ca mucix a trait o experienta traumatizanta si cred ca tu ai gasit explicatia: masina aia 4x4 avea tendinte homosexuale.

Nene consultantule, tu chiar ar trebui sa apari la televizor... Asadar, tu ai inteles ca eu (homosexual fiind, dupa cum ai stabilit deja) am trait o experienta traumatizanta din cauza unui cocalar si a unui 4x4, ambii homofobi si, poate, homosexuali.
din_Canada_ajuns_ACASA
Citeaza (muciflenduri @ Apr 4 2011, 11:01 AM) *
Iar daca nu am voie sa alerg pe sosea, sa-mi dea un politist amenda, nu sa ma calce un jegos in 4x4.

aici ai dreptate. in Canada chiar daca nu e voie sa alergi pe langa trotuar nu ar fi incercat sa dea nimeni peste tine, te-ar fi ocolit la 1 m distanta
gigel de luxembourg


Citeaza (Crusoe @ Apr 4 2011, 01:21 PM) *
Si daca tu incluzi "masinile 4x4" in categoria "lumea", atunci esti tare dobitoc.

dobitoc e ala care nu are simtul umorului.

Citeaza (muciflenduri @ Apr 4 2011, 11:01 AM) *
Iar daca nu am voie sa alerg pe sosea, sa-mi dea un politist amenda, nu sa ma calce un jegos in 4x4.


E de observat limbajul tau extrem de agresiv fata de cei cu care nu esti de acord. Nu-ti plac cei in in 4x4, chiar ai o fobie. Generalizezi si spui ca sunt "jegosi" etc.
Chiar, cum se numeste fobia asta a ta? gipanofobie? Mai mult, daca e sa judecam in dulcele vostru stil ar resulta ca tu de fapt esti un jegos ascuns, care in sinea lui i-e teama ca nu cumva sa ii placa si lui in 4x4 si de asta foloseste un limbaj agresiv la adresa celor cu 4x4. Este? Asta e logica voastra. Evident, o logica tampa, eu cred ca boala ta pe aia cu 4x4 este pt ca nu-ti permiti nici masina nici costurile de intretinere. Btw, stii ca am 4x4? smile.gif
str8 2 the point
Citeaza (gigel de luxembourg @ Apr 4 2011, 10:01 PM) *
Btw, stii ca am 4x4? smile.gif


Pai se poate ghertoi fara 4X4? Dar daca n-ai tricou mulat cu D&G n-ai valoare.
gigel de luxembourg
Citeaza (str8 2 the point @ Apr 4 2011, 10:46 PM) *
Pai se poate ghertoi fara 4X4? Dar daca n-ai tricou mulat cu D&G n-ai valoare.

n-am, tricourile sunt cu Metallica.
str8 2 the point
Citeaza (gigel de luxembourg @ Apr 4 2011, 11:12 PM) *
n-am, tricourile sunt cu Metallica.


Pai ce fel de "normal" esti fratica, daca umbli cu tricouri cu trupe de bulangii satanisti? Vezi ca isi schimba parerea despre tine pretenarul tau love&marriage.
Aceasta este versiunea "lo-fi". Pentru a vedea versiunea grafica integrala:click aici.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.