Help - Cauta - Membri - Calendar
Versiune intreaga: Care sunt cauzele/originile homofobiei ?
Hotnews.ro Forum > Actualitati > de toate, amestecate
pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
gigel de luxembourg
Citeaza (hotnewsadmin @ Mar 9 2011, 04:20 PM) *
Subiectul e despre homofobi , nu despre homosexuali si inca ceva : homosexuali , nu poponari . Daca mai vad cuvintul asta la tine ...

So the admin is taking sides....

Admine, daca tot vrei sa fii admin (adiica corect) trebuie sa fii ca un presedinte de tara, sa nu tii cu x sau y. Se pare ca tu ai o afinitate pt homosexualitate. Motivele? Nu conteaza, ideea e ca ai aceasta afinitate. Ca admin nu ar trebui sa conteze afinitatile tale in interventii si sa tii cont de un set de reguli care (asa cum la nivel declarativ sustii) sa fie nediscriminatorii.

Daca chiar te pasioneaza threadul esti liber sa discuti insa o minima decenta ar fi sa nu amesteci notiunea de Admin cu ideile tale personale. Nu de alta, dar maine poate vine alt admin care poate este zoofil sau cine stie ce alte inclinari o avea si nu cred ca i-ar placea sa se lupte cu cadavrul din sifonier lasat de predecesor.


Despre cuvantul poponar acu. Pai nu inteleg de ce este rau sa spui poponar. Poponar inseamna un om care simte o atractie fata de popou, poponet, care cuvant, in sine, nu este deloc urat sau jignitor. Ca a capatat un sens peiorativ de-a lungul timpului e alta discutie, intrebarea corecta este "de ce a capatat acest sens peiorativ?". Pai tot asa si cuvantul "tigan", la origine a insemnat numele unei etnii, de-a lungul timpului a devenit peiorativ datorita obiceiurilor neplacute acelei etnii.


gigel de luxembourg
Citeaza (SophistiKat @ Mar 9 2011, 08:52 PM) *
Am studiat putina psihologie si din câte vad...


m-am linistit, mi-era teama ca esti un om pregatit si ca o sa demolezi imediat toate ideile "bigote". Din fericire esti doar un habarnist cu pretentii.

Inca ceva: eu am studiat putina biologie si din cate vad ai sa mori, candva. Spre deosebire de ce-ai zis tu, afirmatia mea chiar e pertinenta.
gigel de luxembourg
Citeaza (Respect @ Mar 9 2011, 09:28 PM) *
. Toti homofobii se focuseaza pe "natura" si "stiinta" dar nu se zice nimic despre cine are de suferit daca se acorda drepturi egale homosexualilor.


Copiii care vor invata la scoala ca:

Citeaza
practicat cu grijă într-un context potrivit, sexul
anal poate fi nu numai tandru, dar şi igienic şi nedureros


sau

Citeaza
două femei pot folosi diverse
obiecte pentru penetrare vaginală, sau se pot rezuma la sex oral,
mângâieri şi alte practici sexuale


Mai mult, aceeasi lucrare spune ca:

Citeaza
Studiile efectuate până acum relevă că
majoritatea pedofililor practică raporturi de natură heterosexuală
cu minore sub 15 ani. A echivala homosexualitatea cu pedofilia, pe
baza cazurilor existente, este la fel de absurd ca a echivala
heterosexualitatea cu pedofilia.


Aceasta afirmatie este tendentioasa si ascunde adevarul, cel putin fata de cineva mai putin atent la detalii. Da, e adevarat ca majoritatea raporturilor pedofile este de natura heterosexuala (numarul e de vreo 60-65%) insa procentul de 30-35% de acte pedofile homosexuale este de fapt imens cand il raportam la procentul de homosexuali din populatie (3-5%). Asta arata practic ca un homosexual are de 5-10 ori mai multe "sanse"sa fie si pedofil decat un heterosexual.

Astfel de afirmatii care doresc prezinta doar jumatati de adevar nu sunt oneste si pun sub semnul intrebarii intregul demers al manualului.Citeaza
Conform datelor furnizate de UNAIDS, la nivel mondial
infectarea cu HIV (virusul care duce la apariţia SIDA) se produce, în
proporţie de 70%, prin raporturi sexuale între bărbaţi şi femei, în
proporţie de 10% prin raporturi sexuale între bărbaţi, în proporţie
de 5% prin folosirea în comun a acelor de seringă şi în proporţie de
15% prin alte mijloaceEi, aici propaganda gay a trecut la minciuni sfruntate. In USA numarul de femei purtatoare de HIV este de 220,000 - 430,000 ceea ce inseamna ca, scazand din numarul total al adultilor purtatori, care este [930,000 - 1,700,000] rezulta un numar de 710,000 - 1,370,000 de barbati purtatori de HIV. Oare de ce numarul asta e de 3-4 ori mai mare in cazul barbatilor?

Cine va dori sa citeasca informatiile prezentate aici:
http://www.avert.org/canada-hiv.htm
vor vedea ca numarul de barbati care au fost infectati cu HIV in urma unui contact sexual cu un alt barbat este de 545 fata de numai 202 de barbati care au contactat virusul in urma unui contact heterosexual. Daca tinem cont si de procentajul homosexualilor la intreaga populatie (3-5%) asta duce la un rezultat uluitor: daca esti homosexual ai sanse de ~ 50 ori mai mari sa devii purtator HIV.CONCLUZIE:

Sunt de acord ca ostracizarea homosexualilor nu foloseste nimanui, ba din contra. De aici pana la a invata copiii ca sexul anal este ceva placut e insa cale lunga. Sa folosesti in manuale" informatii prezentate partinitor sau chiar mincinoase, manuale care sunt folosite in educatia unor copii, adica a unor oameni care au o putere de discernamant mult redusa, mi se pare un lucru extrem de grav. Aceasta miscare de modificare a perceptiei fata de homosexualitate, prin toate caile (dupa cum s-a vazut mai sus, minciuna sau jumatati de adevar) include si tupeul prin care se declara ca cei care nu sunt de acord cu noile idei sunt bolnavi de homofobie. De cand cel care nu este de acord cu tine este bolnav? Va suna cunoscut procedeul?
Nu este nimeni homofob pe acest thread, eu nu sunt, L&M nu este, suntem doar oameni care nu pun botul la orice vrajeala si care pot vedea atat padurea cat si copacii.


PS:
Uitasem, pt cine vrea sa vada despre ce "lucrare" e vorba, citit aici originalul:

http://accept-romania.ro/wp-content/upload...ea_continut.pdf

love and marriage
Citeaza (Respect @ Mar 9 2011, 09:20 PM) *
VA RASPUND CU MAJUSCULE CA SA VEDETI LA CE MA REFER. NU FOLOSESC MAJUSCULELE PENTRU A DA IMPRESIA DE INDIGNARE, CI DOAR PENTRU A VA USURA LECTURA RASPUNSURILOR MELE.


Invata sa raspunzi prin citate la paragrafe separate, cum fac ceilalti, e mai simplu de urmarit.


Citeaza (Respect @ Mar 9 2011, 09:20 PM) *
CUM CREDETI CA ATI PUTEA DUMNEAVOASTRA CONTACTA HIV DE LA UN HOMOSEXUAL? CUM RASPANDESC EI HIV IN RANDUL HETEROSEXUALILOR? CUM V-ATI COMPORTA DUMNEAVOASTRA CU PRUDENTA CA SA EVITATI CONTACTAREA HIV DE LA UN HOMOSEXUAL? CE AR CERE "PRUDENTA" DREPT POLITICA PUBLICA CU REFERINTA LA HOMOSEXUALI?


- de exemplu, daca as bea apa dupa un homosexual cu SIDA, care are o sangerare gingivala minora(chestie care nu este deosebit de rara); 10-20% dintre homo au SIDA, procentul este in crestere, asa ca nu este un scenariu exagerat;
- o de transmitere a SIDA de la homo la oamenii normali este prin bisexuali, sau contacte sexuale de ambele parti ale gardului; chestiunea este consemnata oficial;
- o alta posibilitate este alterarea comportamentului sexual normal al copiilor crescuti de homosexuali, dupa cum atrage atentia Judith Stacey (copiii crescuti in mediul homo, chiar daca se declara normal dpdv sexual, fac sex homo intr-o masura semnificativ mai mare decat copiii normali, crescuti in mediu normal – putem detalia, la nevoie);
- prudenta ar cere ca homosexualitatea sa nu mai fie promovata aberant drept normalitate alternativa, sa fie recunoscute problemele existente in prezent, in AD 2011; dupa cum spuneam pe celalalt topic, un ONG spaniol pro homo a criticat corectitudinea politica paguboasa prin care, de grija homosexualilor, se spune ca SIDA ne poate afecta pe toti; in realitate, SIDA afec teaza disproportionat mediul homo, dupa cum am mai aratat, iar mesajul de felul ala induc un sentiment fals de securitate pentru homosexuali;
- de fapt, aceeasi prudenta ca politica publica a impus ca homosexualii sa nu aiba voie sa doneze sange;


Citeaza (Respect @ Mar 9 2011, 09:20 PM) *
INCA O DATA, EXISTA O MARE DIFERENTA INTRE PEDOFILIE SI HOMOSEXUALITATE. VERIFICATI IN ORICE ENCICLOPEDIE SAU DICTIONAR. ASIMILAREA LOR ESTE O GRESELA EMPIRICA CU RECURSIUNI GRAVE ASUPRA IMAGINII SI SORTII COMUNITATII GAY.


Eu nu sustin ca sunt congruente, dar cred ca homosexualitatea si pedofilia se intersecteaza serios.
Istoricul propagandist este comun, iar despartirea a avut loc de-abia cand liderii homo au inteles prejudiciul de imagine pe care il sufera.
Organizatia de pedofili homo NAMBLA a fost infiintata de propagandisti homo si sprijinita de activisti homo.
Se intampla, mai explicit, mai direct, si in prezent.
Argumentatia voastra privind homosexualitatea la grecii antici uita inca un lucru: la grecii din vechime, raporturile acceptate erau de tip pederast, adica barbat matur/baiat (varsta de 12 ani).
In afara acestui cadru, homosexualitatea era respinsa, iar homosexualii pasivi erau priviti cu sictir.

Asadar, nu vorbim de o greseala, sau de o rautate fortata, vorbim de o realitate ale carei consecinte nu aveti decat sa le suportati.
Mi se pare o obraznicie fara margini sa ceri un embargou pe subiectul asta, pentru ca se sifoneaza imaginea homosexualilor.

In plus, nu pot sa ignor faptul ca homosexualitatea a fost scoasa din randul bolilor mintale dupa urmatorul rationament, prezentat aici simplificat: 1.homosexualitatea exista si la animale, deci, nu poate fi o boala mintala, deoarece animalele nu au minte; 2. homosexualitatea a fost, temporar, practicata pe scara mai larga in unele culturi; deci, e greu de presupus ca atatia membri ai unei comunitati erau bolnavi mintal.
Ce frapeaza este ca acest tipar, aparent corect, este aplicabil perfect si pedofiliei: 1.pedofilia exista si la animale, deci, nu poate fi o boala mintala, deoarecea animalele nu au minte; 2. pedofilia a fost, temporar, practicata pe scara mai larga in unele culturi; deci, e greu de presupus ca atatia membri ai unei comunitati erau bolnavi mintal.
Rationamentul asta il face dr Green, binefacatorul vostru.
In situatia asta, de ce as accepta ca homosexualitatea e normala, iar pedofilia e anormala?Citeaza (Respect @ Mar 9 2011, 09:20 PM) *
CEEA CE ZICEAM EU E CU TOTUL ALTCEVA: NU MAI DATI USA CA EXEMPLU DE MOD IN CARE COMUNITATEA GAY ESTE VAZUTA CA NU E TARA PE CARE TREBUIE SA O LUAM DREPT MODEL AL TOLERANTEI.


Am impresia ca vorbim de lucruri diferite.
Pe mine nu ma intereseaza catusi de putin imaginea comunitatii homo si nu fac un top al tarilor permisive cu homosexualitatea.
Pe mine ma intereseaza date medicale cat mai variate si mai credibile despre corolarul medical al homosexualitatii.
Peste tot, din USA pana in Tailanda, gasim acelasi pattern: SIDA intr-o proportie horror.


Citeaza (Respect @ Mar 9 2011, 09:20 PM) *
NU ATI RASPUNS LA COMENTARIUL MEU, CI REPETATI ACEEASI POVESTE CU FAMILIA SI PROCREEREA CA FENOMENE NATURALE. SUNT CURIOASA DACA ALTE MASURI IMPOTRIVA NATURII (CONTRACEPTIA) SUNT CONDAMNATE CU ACEEASI VEHEMENTA DE CATRE DVS. VAD CA NU RASPUNDETI. ARGUMENTUL DESPRE NATURA NE CONVINE CAND NE AJUTA DAR NU CAND NE CONTRAZICE.


Nu va mai necajiti, nu am omis intentionat sa raspund. 
Faci o confuzie: nu tot ce este natural este si dezirabil.
Un virus, de ex., este tot natural, nu e fabricat in China, cum imi place mie sa zic.

Contraceptia inseamna planificare familiala, inseamna timing social, inseamna optimizarea inmultirii, daca accepti formularea grosolana.
Dar contraceptia la un cuplu normal, barbat+femeie, nu inseamna disparitia CAPACITATII de inmultire.


Citeaza (Respect @ Mar 9 2011, 09:20 PM) *
PROCREAREA NU ESTE SINGURUL SCOP AL CASATORIEI. SPRIJINUL MORAL SI ECONOMIC, AFECTIUNEA, INTIMITATEA, ETC ETC SUNT ALTE ASPECTE FOARTE IMPORTANTE PENTRU UN CUPLU. A REFUZA CASATORIA HOMOSEXUALILOR PE MOTIV CA NU POT PROCREA INSEAMANA A LE REFUZA TOATE CELELALTE ASPECTE PE CARE LE-AM ENUMERAT. CATE CUPLURI HETEROSEXUALE SE CASATORESC PENTRU A REPRODUCE SPECIA?


Nu vorbim de procrearea efectiva.
Dar capacitatea de a procrea este semnul normalitatii intr-un cuplu unde exista manifestari erotice de orice tip.

Sigur, exista cupluri barbat+femeie, unde apare infertilitatea unuia dintre parteneri.
Dar astea sunt accidente, sunt exceptia de la norma intr-un cuplu care pastreaza tiparul normal: barbat+femeie, unde, in majoritatea covarsitoare, procrearea este perfect posibila..

Afectiunea, intimitatea nu sunt conditionate de o hartie.
Homosexualii se pot iubi pana nu mai pot si fara sa ceara ca acuplarea lor sa fie echivalata cu casatoria oamenilor normali.
Si se pot sprijini economic, pecuniar, patrimonial la notar, fara casatorie ca la oamenii normali.

Insa aici vorbim deja si de motive subiective: am toate justificarile sa resping din motive culturale, religioase, un fenomen care intineaza ceva valoros pentru mine.
Discutam si de asta.
In plus, echivalarea asta ar pune pe picior de egalitate starea de normalitate cu un fenomen aberant, cu implicatii medicale serioase, asa cum este homosexualitatea.
Mi se pare inoportun si stupid.


Citeaza (Respect @ Mar 9 2011, 09:20 PM) *
SPECIA UMANA NU E PE CALE DE DISPARITIE SA NE TEMEM DE "AMENINTAREA HOMOSEXUALILOR" INCA O DATA ALARMISMUL BAZAT PE ARGUMENTE NEFUNDAMENTATE NU ARE NICI O VALOARE.


Nici nu am vorbit de disparitia umanitatii.
Nu este nici un alarmism, insa este util, ca exercitiu, ca sa pricepem inca o data ca homosexualitatea este o aberatie.
Ne imaginam ca - nu ne intereseaza cum – de maine ar exista doar homosexualitatea pe planeta, ca unica modalitate de interactiune sexuala.
Evident ca interactiunea specifica homosexualitatii ar duce la disparitia speciei.
Asta o califica in continuare drept o varianta normala de sexualitate?


love and marriage
Citeaza (Respect @ Mar 9 2011, 09:28 PM) *
Consimtamantul liber si neincalcarea drepturilor altor parti consituie motiv suficient pentru toleranta.


toleranta inseamna sa nu ii dai in cap scatofilului pe strada.
toleranta nu inseamna ca spui ca scatofilia este ok, este o normalitate diferita.
voi imbecilitatea asta o predicati.

Citeaza (Respect @ Mar 9 2011, 09:28 PM) *
Pana acum in aceasta discutie s-a pomenit numai despre "normalitatea" homosexualitatilor, dar nimeni nu e in stare sa spuna ale cui drepturi sunt incalcate de catre homosexuali si posibila lor casatorie. Toti homofobii se focuseaza pe "natura" si "stiinta" dar nu se zice nimic despre cine are de suferit daca se acorda drepturi egale homosexualilor.


Oamenii normali se focuseaza pe natura si stiinta ca sa arguymenteze ca homosexualitatea este o aberatie.
In privinta casatoriei, ti-am raspuns mai sus.
iti recomad calduros sa parcurgi topicul "Drepturile homosexualilor", acolo s-a discutat si rasdiscutat ABSOLUT TOT ce ati spus voi aici. si chiar mai mult.
De-asta spuneam ca topicul asta este inutil, pentru ca deviata, inevitabil, in aceleasi discutii ca dincolo.

Citeaza (Respect @ Mar 9 2011, 09:28 PM) *
O mica paranteza: discursul asta "normalizator" aspra a ceea ce insemana atractie sexuala legitima tradeaza ignoranta si lipsa de imaginatie.


Discursul asta propagandistic, in care o stare fiziologica potrivnica inmultirii este vanturata drept normalitate alternativa tradeaza prea multa imanaginatie, obraznicie si o doza nesanatoasa de wishfull thinking.

Citeaza (Respect @ Mar 9 2011, 09:28 PM) *
In plus, a pune in acceasi oala pedofilia, necrofilia, homosexualitatea, etc reprezinta o mare confuzie de categorii, confuzie pe care orice enciclopedie si dictionar poate sa o lamureasca.


Toate sunt "manifestari sexuale alternative".
Lucifer
Masturbarea in grup a unor indivizi de acelasi sex este homosexualitate reprimata?
Cred ca nu; este intalnita in perioada adolescentei (pana acum am auzit doar la baieti).
Daca te excita sa privesti o persoana de acelasi sex, goala, inseamna ca ai inclinatii homo?
De asemenea cred ca nu, intrucat normalitatea in sexualitate este un termen destul de cuprinzator si mai ales are un caracter extrem de subiectiv (adica e normal tot ceea ce doi indivizi consimt ca e permis in relatia lor).

Nu am nimic cu homosexualii atat timp cat se conformeaza regulilor sociale si principiului RECIPROCITATII.

In virtutea acestui principiu - propun ca anual, in Bucuresti, sa aiba loc parada HETERO-FEST - in care se promoveaza dragostea intre persoane adulte, de sex diferit, si reproducerea sexuata mascul+femela.
Sau aceasta actiune ar avea caracter homofob? Consider ca nu.

In rest, subscriu celor enuntate de Mifty si Love_and_marriage.
Respect
Nu pot accepta categorizarea sttintifica a homosexualitatii ca aberatie. Daca exista progres in stiinta si homosexualitatea nu mai este considerata "boala" sunt motiive temeinice pentru a renunta la idei preconcepute. Rationamentul dvs referitor la analogia homosexualitate - pedofilie nu are nici un sens, este un rationament specios. Am explicat care sunt criteriile pe care le folosim pt a diferentia.

Raul pe care il descrieti in ceea ce priveste educatia copiilor, este un fals rau. O educatie sexuala sanatoasa si non-heteronormativa ar scutii multi copii si adolescenti homosexuali de traumenle pe care le traiesc intr-o societate intoleranta si ar conduce la o lume mai buna si mai toleranta unde libertatea individuala ar fi intr-adevar pretuita.

Raspandirea virusului HIV poate fi prevenita prin educatie in randul comunitatii gay ca in randul oricarei alte comunitati. Ignoranta fortata si frica in care traiesc multi homosexuali in tari intolerante a dus la aceasta rata mai ridicata. Nu este ceva care nu poate fi controlat, inevitabil si fara raspuns. Din nou, alarmismul nu are sens.

Contraceptia inseamana tot ce ziceti dumneavoastra plus inca alte multe lucruri, cel mai important fiind emanciparea femeii. Uitati-va la ratele imbatranirii societatii vestice si veti vedea cate femei opteaza sa nu aiba copii. Sa le condemnam si pe ele? Obsesia asta cu procreerea ca imperativ natural nu mai are loc in societatile contemporane. Din motive normative: incalca libertatea tuturor celor care ALEG sa nu procreeze. Din motive de prudent: ce ne facem cu suprapopularea planetei?

Cred ca am ajuns la limita discutiei noastre. Pentru fiecare statistica alarmista si pentru fiecare apel la autoritatea unui homofob cu greutate se pot gasi statistici care dovedesc contrariul. Pana nu ne deschidem mintea si invatam sa gandim dincolo de normele sociale pietrificate pe care le mostenim de la parinti, nu vom avansa ca societate si nu ne vom alatura occidentului pe care il glorificam atata.

quote name='love and marriage' date='Mar 9 2011, 11:52 PM' post='172587']
Invata sa raspunzi prin citate la paragrafe separate, cum fac ceilalti, e mai simplu de urmarit.
- de exemplu, daca as bea apa dupa un homosexual cu SIDA, care are o sangerare gingivala minora(chestie care nu este deosebit de rara); 10-20% dintre homo au SIDA, procentul este in crestere, asa ca nu este un scenariu exagerat;
- o de transmitere a SIDA de la homo la oamenii normali este prin bisexuali, sau contacte sexuale de ambele parti ale gardului; chestiunea este consemnata oficial;
- o alta posibilitate este alterarea comportamentului sexual normal al copiilor crescuti de homosexuali, dupa cum atrage atentia Judith Stacey (copiii crescuti in mediul homo, chiar daca se declara normal dpdv sexual, fac sex homo intr-o masura semnificativ mai mare decat copiii normali, crescuti in mediu normal – putem detalia, la nevoie);
- prudenta ar cere ca homosexualitatea sa nu mai fie promovata aberant drept normalitate alternativa, sa fie recunoscute problemele existente in prezent, in AD 2011; dupa cum spuneam pe celalalt topic, un ONG spaniol pro homo a criticat corectitudinea politica paguboasa prin care, de grija homosexualilor, se spune ca SIDA ne poate afecta pe toti; in realitate, SIDA afec teaza disproportionat mediul homo, dupa cum am mai aratat, iar mesajul de felul ala induc un sentiment fals de securitate pentru homosexuali;
- de fapt, aceeasi prudenta ca politica publica a impus ca homosexualii sa nu aiba voie sa doneze sange;
Eu nu sustin ca sunt congruente, dar cred ca homosexualitatea si pedofilia se intersecteaza serios.
Istoricul propagandist este comun, iar despartirea a avut loc de-abia cand liderii homo au inteles prejudiciul de imagine pe care il sufera.
Organizatia de pedofili homo NAMBLA a fost infiintata de propagandisti homo si sprijinita de activisti homo.
Se intampla, mai explicit, mai direct, si in prezent.
Argumentatia voastra privind homosexualitatea la grecii antici uita inca un lucru: la grecii din vechime, raporturile acceptate erau de tip pederast, adica barbat matur/baiat (varsta de 12 ani).
In afara acestui cadru, homosexualitatea era respinsa, iar homosexualii pasivi erau priviti cu sictir.

Asadar, nu vorbim de o greseala, sau de o rautate fortata, vorbim de o realitate ale carei consecinte nu aveti decat sa le suportati.
Mi se pare o obraznicie fara margini sa ceri un embargou pe subiectul asta, pentru ca se sifoneaza imaginea homosexualilor.

In plus, nu pot sa ignor faptul ca homosexualitatea a fost scoasa din randul bolilor mintale dupa urmatorul rationament, prezentat aici simplificat: 1.homosexualitatea exista si la animale, deci, nu poate fi o boala mintala, deoarece animalele nu au minte; 2. homosexualitatea a fost, temporar, practicata pe scara mai larga in unele culturi; deci, e greu de presupus ca atatia membri ai unei comunitati erau bolnavi mintal.
Ce frapeaza este ca acest tipar, aparent corect, este aplicabil perfect si pedofiliei: 1.pedofilia exista si la animale, deci, nu poate fi o boala mintala, deoarecea animalele nu au minte; 2. pedofilia a fost, temporar, practicata pe scara mai larga in unele culturi; deci, e greu de presupus ca atatia membri ai unei comunitati erau bolnavi mintal.
Rationamentul asta il face dr Green, binefacatorul vostru.
In situatia asta, de ce as accepta ca homosexualitatea e normala, iar pedofilia e anormala?

Am impresia ca vorbim de lucruri diferite.
Pe mine nu ma intereseaza catusi de putin imaginea comunitatii homo si nu fac un top al tarilor permisive cu homosexualitatea.
Pe mine ma intereseaza date medicale cat mai variate si mai credibile despre corolarul medical al homosexualitatii.
Peste tot, din USA pana in Tailanda, gasim acelasi pattern: SIDA intr-o proportie horror.
Nu va mai necajiti, nu am omis intentionat sa raspund. 
Faci o confuzie: nu tot ce este natural este si dezirabil.
Un virus, de ex., este tot natural, nu e fabricat in China, cum imi place mie sa zic.

Contraceptia inseamna planificare familiala, inseamna timing social, inseamna optimizarea inmultirii, daca accepti formularea grosolana.
Dar contraceptia la un cuplu normal, barbat+femeie, nu inseamna disparitia CAPACITATII de inmultire.
Nu vorbim de procrearea efectiva.
Dar capacitatea de a procrea este semnul normalitatii intr-un cuplu unde exista manifestari erotice de orice tip.

Sigur, exista cupluri barbat+femeie, unde apare infertilitatea unuia dintre parteneri.
Dar astea sunt accidente, sunt exceptia de la norma intr-un cuplu care pastreaza tiparul normal: barbat+femeie, unde, in majoritatea covarsitoare, procrearea este perfect posibila..

Afectiunea, intimitatea nu sunt conditionate de o hartie.
Homosexualii se pot iubi pana nu mai pot si fara sa ceara ca acuplarea lor sa fie echivalata cu casatoria oamenilor normali.
Si se pot sprijini economic, pecuniar, patrimonial la notar, fara casatorie ca la oamenii normali.

Insa aici vorbim deja si de motive subiective: am toate justificarile sa resping din motive culturale, religioase, un fenomen care intineaza ceva valoros pentru mine.
Discutam si de asta.
In plus, echivalarea asta ar pune pe picior de egalitate starea de normalitate cu un fenomen aberant, cu implicatii medicale serioase, asa cum este homosexualitatea.
Mi se pare inoportun si stupid.
Nici nu am vorbit de disparitia umanitatii.
Nu este nici un alarmism, insa este util, ca exercitiu, ca sa pricepem inca o data ca homosexualitatea este o aberatie.
Ne imaginam ca - nu ne intereseaza cum – de maine ar exista doar homosexualitatea pe planeta, ca unica modalitate de interactiune sexuala.
Evident ca interactiunea specifica homosexualitatii ar duce la disparitia speciei.
Asta o califica in continuare drept o varianta normala de sexualitate?
[/quote]
Respect
Nu e nevoie de heterofest, traim intr-un heterofest general impus prin legi si norme sociale si culturale de sute de ani. Nu cred ca heterosexualii mai au nevoie sa isi sarbatoreasca si sa isi impuna normalitatea mai mult de cat o fac si au facut-o de secole. Sa ne gandim numai la cate filme, carti si cata muzica e dedicata legaturilor romantice dintre un barbat si o femeie.

Inteleg de ce va insulta sensibilitatea un gay fest si va respect atitutdinea. Asta nu e motiv de a face ilegal gay fest-ul. E un motiv ca dvs sa alegeti sa va plimbati pe o alta strada in ziua gayfestului, sa nu va uitati la stiri sau sa va inchideti in casa cu obloanele trase. Si clar nu e un motiv sa iesiti pe strada sa luati la bataie pe cei care defileaza.

Am trait multi ani in Canada unde gayfestul avea reprezentati gay ai politiei, (institutie macho prin excelenta in alte tari) si ai tuturor institutiilor sociale si unde defilarea este un moment important in viata marilor orase. Cu mic cu mare, adulti si copii, hetero si homo, locuitorii se aduna la gay fest pentru a discuta problemele sociale ale comunitatii (HIV inclusiv), pentru a educa si informa prin brosuri si pentru a sarbatori diferenta si toleranta, pentru a dansa si a bea si a manca impreuna pe strada intr-o atmosfera minunata. Dupa cate vad din post-urile de aici mai avem nevoie de 100 de ani pentru a ajunge sa intelegem ca nu trebuie sa marginalizam pe cel diferit si ca avem motive bune sa traim impreuna in pace si sa ne respectam.

Citeaza (Lucifer @ Mar 10 2011, 08:01 AM) *
Masturbarea in grup a unor indivizi de acelasi sex este homosexualitate reprimata?
Cred ca nu; este intalnita in perioada adolescentei (pana acum am auzit doar la baieti).
Daca te excita sa privesti o persoana de acelasi sex, goala, inseamna ca ai inclinatii homo?
De asemenea cred ca nu, intrucat normalitatea in sexualitate este un termen destul de cuprinzator si mai ales are un caracter extrem de subiectiv (adica e normal tot ceea ce doi indivizi consimt ca e permis in relatia lor).

Nu am nimic cu homosexualii atat timp cat se conformeaza regulilor sociale si principiului RECIPROCITATII.

In virtutea acestui principiu - propun ca anual, in Bucuresti, sa aiba loc parada HETERO-FEST - in care se promoveaza dragostea intre persoane adulte, de sex diferit, si reproducerea sexuata mascul+femela.
Sau aceasta actiune ar avea caracter homofob? Consider ca nu.

In rest, subscriu celor enuntate de Mifty si Love_and_marriage.

din_Canada_ajuns_ACASA
Citeaza (Respect @ Mar 10 2011, 08:53 AM) *
Am trait multi ani in Canada unde gayfestul avea reprezentati gay ai politiei, (institutie macho prin excelenta in alte tari) si ai tuturor institutiilor sociale si unde defilarea este un moment important in viata marilor orase. Cu mic cu mare, adulti si copii, hetero si homo, locuitorii se aduna la gay fest pentru a discuta problemele sociale ale comunitatii (HIV inclusiv), pentru a educa si informa prin brosuri si pentru a sarbatori diferenta si toleranta, pentru a dansa si a bea si a manca impreuna pe strada intr-o atmosfera minunata. Dupa cate vad din post-urile de aici mai avem nevoie de 100 de ani pentru a ajunge sa intelegem ca nu trebuie sa marginalizam pe cel diferit si ca avem motive bune sa traim impreuna in pace si sa ne respectam.

cred ca ai mancat un 0 de la cifra aia ...
Onest
Înțeleg că discuția e despre homofobie și cauzele ei. LM pare să nu înțeleagă asta, de aceea a sucit deja cheița la patefonul cu copy&paste-urile lui preferate.

Donarea de sînge nu are relevanță aici. Nu devii homofob sau homofil cînd afli că homosexualii nu pot dona sînge în anumite țări. Sau devii?

Nici drepturile pe care le cer homosexualii nu sînt relevante, în mod normal, dar unii sînt destul de stupizi să creadă că dacă ceva e permis atunci e și obligatoriu, măcar un picuț. Ei uită, de exemplu, că dacă e permis să divorțezi asta nu înseamnă că e musai s-o faci. Divorțul e legal, dar nu promovat, că tot spunea cineva despre „promovarea homosexualității” - un nonsens de altfel, pentru că homosexualitatea nu poate fi promovată.

Nu are relevanță nici ce spune știința despre homosexualitate. Trebuie să citești multă știință și să fii tare slab de înger ca să dezvolți o fobie numai din lectură. Mai ales că știința vorbește de bine despre homosexualitate.

HIV și SIDA s-ar putea să fie relevante, pentru că există ceea ce se numește „nosofobie” - teama de a te îmbolnăvi. De exemplu, din cei 64% din români verrrzi care zic că n-ar vrea să aibă un vecin homosexual, o parte e posibil să se teamă să nu ia cumva HIV de pe butonul liftului. E o teamă rațională, nu?

Zoofilia o fi relevantă într-o discuție despre zoofilofobie. La fel și necrofilia, urofilia, scatofagia și ce minunății au mai fost băgate cu forța în discuție. Nu e vorba de nici un paralelism, decît poate de paralelismul cu subiectul.

În schimb bănuiesc că unii cred sincer că homosexualitatea e cam totuna cu pedofilia, și deci îi resping pe homosexuali pentru că nu vor să li se întîmple ceva copiilor.

Faptul că homosexualilor le e mai greu să facă copii nu cred că e o justificare a homofobiei. N-am auzit să existe o fobie față de persoanele infertile, de exemplu, în afară de cazul în care urmează să te căsătorești cu cineva și afli că nu poate face copii. Deși fobie e cam mult spus în cazul ăsta. Deci nici infertilitatea cuplurilor de homosexuali nu e motiv să fii homofob.

În final homofobia rămîne să aibă un număr mic de cauze posibile:

1: Scîrba, cauzată de o empatie prost plasată - homofobul își imaginează că face și el ce face homosexualul, și nu-i place (evident!). Homofobul e genul de om care crede că toți oamenii trebuie să fie la fel, că există o singură normalitate. Așa se explică de ce homofobii masculi sînt mai puțin homofobi cînd vine vorba de lesbiene: empatia nu mai funcționează, pentru că masculul nu se imaginează în locul femeii.

2: Credința oarbă în cele bisericești, simțul datoriei față de Dumnezeu și dorința de a-i face pe plac.

3: Simpla necunoaștere. Teama de necunoscut e firească, pînă la un punct. Are rol în supraviețuire, altfel toți am fi aventurieri, experimentatori și exploratori, și ne-am pierde viețile pe capete. Aici intră și teama de HIV și SIDA, teama de pedofili.

4. Încăpățînarea. Există oameni, ca LM, care dacă apucă să argumenteze într-o direcție, apoi de direcția aia trag pînă la moarte.

5: Prejudecata. Informațiile corecte despre homosexualitate lipsesc practic cu desăvîrșire din locurile cele mai accesibile, cum e televiziunea. În schimb abundă emisiuni de divertisment (stupide), există bancuri și alte „surse” care deformează realitatea pînă la grotesc. Dintre heterosexualii care nu cunosc nici un homosexual probabil peste 90% nu știu ce înseamnă de fapt cuvîntul ăsta, „homosexual”.

6: Propria homosexualitate. Există studii din care reiese că bărbații homofobi se excită sexual la vederea unor imagini erotice de bărbați într-o proporție mult mai mare decît bărbații care nu sînt homofobi. Deci nu, nu e o legendă, e o realitate faptul că o parte din homofobi sînt de fapt homosexuali in denial.

O parte din cauzele astea (aș zice 2, 3, 5 și evident 6) acționează deopotrivă și asupra unor homosexuali, mai ales din cei mai tineri, care astfel își detestă propria orientare sexuală. Ei sînt cei mai predispuși la suicid.

Or mai fi și alte cauze. Mă mai gîndesc.Andrei
Ce este homofobia?
Onest
Citeaza (Andrei @ Mar 10 2011, 02:16 PM) *
Ce este homofobia?

În ciuda numelui, homofobia nu este o fobie propriu-zisă, adică o stare patologică de teamă irațională, așa cum nici xenofobia nu e o fobie propriu-zisă. Dar termenul s-a răspîndit așa. Spre deosebire de fobiile adevărate, homofobia nu e o boală a individului, ci a societății.

Homofobia este atitudinea negativă față de homosexuali, care ia forme de repulsie, antipatie, dispreț, dezgust și uneori frică. Pe lîngă declarații, homofobia se manifestă și prin fapte, care merg de la simpla evitare a homosexualilor la discriminare de tot felul, folosire de denumiri jignitoare, uneori mergînd pînă la agresivitate fizică, inclusiv crimă.

Ca manifestare homofobia nu diferă mult de rasism și antisemitism. În fond toate atitudinile astea de discriminare sînt forme de xenofobie, definită în sens larg ca teama de nefamiliar.
gigel de luxembourg
Vad ca nimeni din tabara gay nu se oboseste sa-mi raspunda. Poate n-or fi vazut ce-am scris asa ca repet:


Oamenii care sustin pe aici ca "homofobii e bolnavi" si ca a fi homosexual este ceva, daca nu minunat macar cel putin la fel de frumos ca un heterosexual, ei bine, acesti oamei mai sustin si urmatoarele lucruri, prezentate mai jos.
Ceea ce cititi mai jos sunt extrase din manualul alcatuit de fundatia (wink.gif) accept in scopul de a ajuta profesorii sa predea copiilor, in scoli, notiuni despre homosexualitate intr-un mod "politically correct"
(http://accept-romania.ro/wp-content/upload...ea_continut.pdf)

.
Conform dorintei militante gay, copiii care vor invata la scoala ca:

Citeaza
practicat cu grijă într-un context potrivit, sexul
anal poate fi nu numai tandru, dar şi igienic şi nedureros

sau

Citeaza
două femei pot folosi diverse
obiecte pentru penetrare vaginală, sau se pot rezuma la sex oral,
mângâieri şi alte practici sexuale

Mai mult, aceeasi lucrare spune ca:

Citeaza
Studiile efectuate până acum relevă că
majoritatea pedofililor practică raporturi de natură heterosexuală
cu minore sub 15 ani. A echivala homosexualitatea cu pedofilia, pe
baza cazurilor existente, este la fel de absurd ca a echivala
heterosexualitatea cu pedofilia.

Aceasta afirmatie este tendentioasa si ascunde adevarul, cel putin fata de cineva mai putin atent la detalii. Da, e adevarat ca majoritatea raporturilor pedofile este de natura heterosexuala (numarul e de vreo 60-65%) insa procentul de 30-35% de acte pedofile homosexuale este de fapt imens cand il raportam la procentul de homosexuali din populatie (3-5%). Asta arata practic ca un homosexual are de 5-10 ori mai multe "sanse"sa fie si pedofil decat un heterosexual.

Astfel de afirmatii care doresc prezinta doar jumatati de adevar nu sunt oneste si pun sub semnul intrebarii intregul demers al manualului.

Citeaza
Conform datelor furnizate de UNAIDS, la nivel mondial
infectarea cu HIV (virusul care duce la apariţia SIDA) se produce, în
proporţie de 70%, prin raporturi sexuale între bărbaţi şi femei, în
proporţie de 10% prin raporturi sexuale între bărbaţi, în proporţie
de 5% prin folosirea în comun a acelor de seringă şi în proporţie de
15% prin alte mijloace


Ei, aici propaganda gay a trecut la minciuni sfruntate. In USA numarul de femei purtatoare de HIV este de 220,000 - 430,000 ceea ce inseamna ca, scazand din numarul total al adultilor purtatori, care este [930,000 - 1,700,000] rezulta un numar de 710,000 - 1,370,000 de barbati purtatori de HIV. Oare de ce numarul asta e de 3-4 ori mai mare in cazul barbatilor?

Cine va dori sa citeasca informatiile prezentate aici:
http://www.avert.org/canada-hiv.htm
vor vedea ca numarul de barbati care au fost infectati cu HIV in urma unui contact sexual cu un alt barbat este de 545 fata de numai 202 de barbati care au contactat virusul in urma unui contact heterosexual. Daca tinem cont si de procentajul homosexualilor la intreaga populatie (3-5%) asta duce la un rezultat uluitor: daca esti homosexual ai sanse de ~ 50 ori mai mari sa devii purtator HIV.CONCLUZIE:

Sunt de acord ca ostracizarea homosexualilor nu foloseste nimanui, ba din contra. De aici pana la a invata copiii ca sexul anal este ceva placut e insa cale lunga. Sa folosesti in manuale" informatii prezentate partinitor sau chiar mincinoase, manuale care sunt folosite in educatia unor copii, adica a unor oameni care au o putere de discernamant mult redusa, mi se pare un lucru extrem de grav. Aceasta miscare de modificare a perceptiei fata de homosexualitate, prin toate caile (dupa cum s-a vazut mai sus, minciuna sau jumatati de adevar) include si tupeul prin care se declara ca cei care nu sunt de acord cu noile idei sunt bolnavi de homofobie. De cand cel care nu este de acord cu tine este bolnav? Va suna cunoscut procedeul?
Nu este nimeni homofob pe acest thread, eu nu sunt, L&M nu este, suntem doar oameni care nu pun botul la orice vrajeala si care pot vedea atat padurea cat si copacii.

Andrei
Citeaza (Onest @ Mar 10 2011, 04:12 PM) *
În ciuda numelui, homofobia nu este o fobie propriu-zisă, adică o stare patologică de teamă irațională, așa cum nici xenofobia nu e o fobie propriu-zisă. Dar termenul s-a răspîndit așa. Spre deosebire de fobiile adevărate, homofobia nu e o boală a individului, ci a societății.

Homofobia este atitudinea negativă față de homosexuali, care ia forme de repulsie, antipatie, dispreț, dezgust și uneori frică. Pe lîngă declarații, homofobia se manifestă și prin fapte, care merg de la simpla evitare a homosexualilor la discriminare de tot felul, folosire de denumiri jignitoare, uneori mergînd pînă la agresivitate fizică, inclusiv crimă.

Ca manifestare homofobia nu diferă mult de rasism și antisemitism. În fond toate atitudinile astea de discriminare sînt forme de xenofobie, definită în sens larg ca teama de nefamiliar.

Frumoasa definitie, de dictionar. Cred totusi ca sensul termenului este denaturat de activistii LGBT, fiind folosit pentru etichetarea pe nedrept a opozantilor ideilor avansate de ei. Sunt oameni care nu simt repulsie sau frica fata de persoanele homosexuale, dar doresc ca in societatea in care traiesc ei casatoria sa ramana intre un barbat si o femeie iar copiii sa aiba o mama si un tata.
Astfel privind lucrurile, cred ca la intrebarea propusa spre dezbatere se poate raspunde ca aceste atitudini au aparut odata cu rasa umana.
din_Canada_ajuns_ACASA
Citeaza (gigel de luxembourg @ Mar 10 2011, 05:18 PM) *
Sunt de acord ca ostracizarea homosexualilor nu foloseste nimanui, ba din contra. De aici pana la a invata copiii ca sexul anal este ceva placut e insa cale lunga.

ciudat, pentru majoritatea doamnelor/domnisoarelor din filmele de pe pagina asta http://www.tubepornsearch.com/category/anal/mr se pare ca e ceva placut ... sau sunt doar niste actrite foarte bune laugh.gif
Citeaza
Nu este nimeni homofob pe acest thread, eu nu sunt, L&M nu este, suntem doar oameni care nu pun botul la orice vrajeala si care pot vedea atat padurea cat si copacii.

indubitabil
love and marriage
Hai sa vedem cat de nerezonabila este asocierea dintre propaganda homo si reticenta oamenilor normali, referitoare la siguranta copiilor.
Domnule admin, vorbim, inca, de cauzele respingerii homosexualitatii.

Avem, in primul rand, o organizatie de pedofili homosexuali, NAMBLA, North American Man/Boy Love Association.
NAMBLA a fost infiintata de homosexualul David Thorstadt, autorul unor lucrari despre istoria homosexualitatii in USA.
Inspiratia pentru NAMBLA i-a venit lui nea David dupa ce politia a arestat in 1977 24 de barbati din Boston, care intretineau relatii sexuali cu baieti cu varste de la 8 la 15 ani.
Dupa arestarea astora, a aparut precursorul NAMBLA: The "Boston-Boise Committee", a gay rights organization, formed in response to these events and to protect the "rights of gay men" and promote "gay solidarity."
Mai multe despre ingemanarea NAMBLA cu lumea homo puteti citi pe wikipedia:
http://en.wikipedia.org/wiki/North_America...ciation#History

In mod uluitor, NAMBLA a fost membru in organizatia homo International Lesbian and Gay Association pana in 1994, cand ILGA era partener de discutii cu UN, avea “consultative status”.
Asadar, o otganizatie homo importanta, bagata in seama de UN, convietuia foarte linistita cu pedofilii homosexuali.
I-au ejectat de-abia un an mai tarziu, dupa ce UN i-a suspendat si dupa un protest al mai multor senatori americani.

Ruptura intre unele organizatii homo si NAMBLA, a avut loc din motive strategice, doar dupa ce s-a constatat ca homosexualii aveau de suferit la imagine din cauza acestei fratii.

Spun asta ca sa arat ca exista o afinitate intre homosexualitate si pedofilie si ca temerile de felul asta, pe care le priveste cu usurinta nea Modest, au, totusi, un fundament real.

Ok, dar lucrurile astea s-au intamplat mai demult, poate s-au schimbat niste chestii.
Hai sa vedem.
Obama, care a fost sprijinit de homosexuali, ii rasplateste acum prin lobby fata de mariajele homo.
In plus, l-a numit pe un militant homo, Kevin Jennings, seful unui departament care se ocupa de siguranta in scoli.
Pe langa gardulete, Jennings promoveaza intens in scoli cauza homosexualitatii, inclusiv printr-o lista de lecturi obligatorii.
Face asta prin intermediul unei asociatii pe care a fondat-o si o conduce, Gay, Lesbian and Straight Education Network (GLSEN).

Cartile respective sunt adresate elevilor incepand din clasa a 6-a.
Una dintre ele, Reflections of a Rock Lobster: A Story About Growing up Gay, contine rememorarea unor scene de sex oral intre copilasi de 6 ani si colegii lor, in toaleta scolii, part of a “busy homosexual childhood.”

Citeaza
My sexual exploits with my neighborhood playmates continued. I lived a busy homosexual childhood, somehow managing to avoid venereal disease through all my toddler years. By first grade I was sexually active with many friends. In fact, a small group of us regularly met in the grammar school lavatory to perform fellatio on one another. A typical week’s schedule would be Aaron and Michael on Monday during lunch; Michael and Johnny on Tuesday after school; Fred and Timmy at noon Wednesday; Aaron and Timmy after school on Thursday. None of us ever got caught, but we never worried about it anyway. We all understood that what we were doing was not to be discussed freely with adults but we viewed it as a fun sort of confidential activity. None of us had any guilty feelings about it; we figured everyone did it. Why shouldn’t they?


alt pasaj:

Citeaza
I began sleeping over at Bob’s house again during seventh grade. His mother thought we enjoyed a perfectly platonic relationship in his room upstairs playing games and listening to Jim Nabors records – the only ones she allowed Bob to hear.

Little did she know that every night I slept over we would turn the record player loud and have sex to the beat of “Lord, You Gave Me a Mountain.”Alta carte, Queer 13, contine relatarea unor scene de sex dintre un baiat de clasa a saptea si un barbat matur si murdar.
Povestea de amor se petrece intr-un closet, iar baiatul intra dupa aceea intr-un fel de sevraj, cutreierand toaletele publice pentru sex cu necunoscuti.

Citeaza
In the bathroom stall, lit by two scant rows of fluorescent lights, half of them burnt-out or flickering, he tried to kiss me, but I was too nauseated to do that. He sucked my nipples and played with my cock. I had no idea what to do. He then tried to get me to suck his. Somehow I knew this was expected of me, but I just could not put his ugly, foul-smelling penis into my mouth. When he forced it in I gagged so hard I started vomiting. Undaunted, he tried to put his cock in my ass. Thankfully, he came prematurely. He pulled up his trousers and left me in the toilet stall confused, frightened, crying, and praying to God for forgiveness of my horrible sin. I spent a good deal of time locked in the stall, trying to clean up, trying to wipe the smell of that act off with wet toilet paper, but I was doused in the stench of that man and what he had done.

This incident should have soured me on men, but it only made me more confused and needful. One day later, something accidental happened that would change my life. I discovered that at a urinal I could actually see someone else’s penis. I was ecstatic and fearful, but I wanted more. One day, at a local shopping mall, as I was trying to sneak a peek at penises in the rest rooms, a man at the urinal actually turned to me and started playing with himself. He flashed me a gold-toothed smirk and motioned for me to come over. Shocked, I zippered up and ran out, but the seeds had been laid. The whole world of rest-room sex had opened itself up to me.

Soon I was spending a great deal of time hanging out in shopping malls and cruising the rest rooms for sexual encounters. My rest-room exploits started to be a great burden on my mind. The better part of the year was spent making deals with God, asking for a sign, then ignoring and rationalizing everything I perceived to be a sign, praying for forgiveness, and being obsessed with raging hormones and a seemingly endless supply of dicks. I believed that it was all part of a test by God to see if I was a sinner. I was.


http://gatewaypundit.rightnetwork.com/wp-c...Queer13_44L.jpg


Mai sunt si alte carti si alte pasaje propuse de propaganda homo ca lectura obligatorie incepand din clasa a sasea, insa, din sila, deocamdata ma opresc aici.

Mai mentionez, totusi, cateva exemple de intersectare a homosexualitatii cu pedofilia: intr-o editie speciala a Jurnal of Homosexuality se vorbeste de sexul cu copii.
Mai pretios spus, intergenerational sex.
Si se pledeaza pentru o abordare mai atenta a relatiilor sexuale dintre adulti si copii, deoarece nu este vorba, mereu, de abuzuri.
Cu alte cuvinte, abuzul, uzul de putere, este criteriul dupa care e permisibil sa regulezi un copil.
Unul dintre autorii articolelor din numarul respectiv, Esward Brongersma, boy lover, scrie ca parintii nu trebuie sa se teama de adultul care vrea sa le seduca piciul.
Ci el, edultul homo pedofil, trebuie sa fie vazut ca un hot care vrea sa fure proprietatea, ca un rival (?), ci ca un partener in cresterea copilului, cineva care trebuie primit in casa.
Opinii gazduite in Journal of Homosexuality.
Aceeasi publicatie homo i-a gazduit acestui dement un alt articol, intitulat "Boy-lovers and their influence on boys: Distorted research and anecdotal observations".


Nea Modeste, oamenii sanatosi la cap isi schimba ideile in urma unor argumente, nu cand o minoritate galagioasa si obraznica cere cu tupeu vopsirea ciorii drept flamingo.

Deci, ca sa nu se irite la obiectivitate domnul admin, inchei in felul urmator, foarte la obiect:
este intersectarea homosexualitatii cu pedofilia un motiv de respingere a homosexualitatii?

muciflenduri
Citeaza (love and marriage @ Mar 9 2011, 11:52 PM) *
- de exemplu, daca as bea apa dupa un homosexual cu SIDA, care are o sangerare gingivala minora(chestie care nu este deosebit de rara); 10-20% dintre homo au SIDA, procentul este in crestere, asa ca nu este un scenariu exagerat;

Parca urlai ca numarul homosexualilor in USA e la fel de ridicat cu ce al heterosexualilor.
In plus de ce ai bea tu apa dupa un homosexual? Tu esti doar homofob, nu si homosexual, nu? Ce ai cauta tu un mediul lor?
Daca ai alege 10 heterosexuali si 10 homosexuali dupa care sa bei apa, ai avea sanse mai mari sa iei boala de la un homosexual, dar tot nu mi-e clar de ce ai face asta. Obisnuiesti sa golesti paharele in care a ramas niste bautura, prin carciumi?
In cazul asta iti sugerez sa schimbi locatia, nu mai bea in barurile de gay ci mergi in cele normale.

love and marriage
Am facut cateva greseli de redactare, asa ca reiau, ca sa clarificam.
Pedofilul Edward Brongersma scrie, in Journal Of Homosexuality, editia 1990, volumul 20, ca parintii nu trebuie sa il respinga pe pedofilul care le seduce copilul.
Cum trebuie vazut pedofilul, la mintea lui Edward, si a editorilor de Journal Of Homosexuality, care permit si publica articolul?

Citeaza
not as a competitor, not as a thief of their property, but
as a partner in the boy's upbringing, someone to be welcomed into their home.


Alte articole pe acelasi subiect, relatia sexuala barbat-baietel, sunt rezumate aici:

http://www.informaworld.com/smpp/title~db=...tent=g904834883

Ca sa fim intelesi, Journal Of Homosexuality nu este o fituica underground a unor homosexuali marginali.
Este o publicatie a homosexualilor, care apare in USA de peste 50 de ani la lumina, este legala, este recunoscuta.
Si promoveaza si gazduieste tot felul de idei.
http://en.wikipedia.org/wiki/Journal_of_Homosexuality

Nea Modest, am gasit ceva funny legat de acelasi pedofil.
Uite ce spune el, legat de indivizii care condamna vehement pedofilia:

Citeaza
"...many people exhibit such violently emotional hostility toward boy-lovers because they fear their own pedophile impulses.


Este identic cu punctul tau 6, legat de homofobie (nu neg existenta teoriei respective, dar mi se pare facila scoaterea ei mereu la inaintare).
Lumea e plina de homosexuali ascunsi si de pedofili tupilati.
love and marriage
Citeaza (muciflenduri @ Mar 10 2011, 08:49 PM) *
Parca urlai ca numarul homosexualilor in USA e la fel de ridicat cu ce al heterosexualilor.


nu, eu n-am spus asta.
asta urla o voce grava din capul tau, ca sa o acopere pe aia care iti reaminteste de pastile.
si pe alea care ba acceptau, ba nu acceptau - strategic, mariajele incestuosilor.smile.gif

Citeaza (muciflenduri @ Mar 10 2011, 08:49 PM) *
In plus de ce ai bea tu apa dupa un homosexual? Tu esti doar homofob, nu si homosexual, nu? Ce ai cauta tu un mediul lor?


eu n-as merge in mediul lor, insa ei ajung in mediul nostru.
din perspectiva asta, chiar in familia cuiva, la o petrecere, la serviciu, nu conteaza, se poate petrece o interactiune de felul asta.

Citeaza (muciflenduri @ Mar 10 2011, 08:49 PM) *
Daca ai alege 10 heterosexuali si 10 homosexuali dupa care sa bei apa, ai avea sanse mai mari sa iei boala de la un homosexual, dar tot nu mi-e clar de ce ai face asta.


imagineaza-ti orice context posibil si obtii aceeasi concluzie, cu care ma bucur ca esti de acord.
.

Citeaza (muciflenduri @ Mar 10 2011, 08:49 PM) *
Obisnuiesti sa golesti paharele in care a ramas niste bautura, prin carciumi?
In cazul asta iti sugerez sa schimbi locatia, nu mai bea in barurile de gay ci mergi in cele normale.


nu, nu am asa habitudini neobisnuite.smile.gif
dar nici nu inghit ca pelicanul fraier resturi de idei nedigerabile, daca ne facem intelesi.

insa, da, daca m-as duce intr-un bar homo la un lichior de banane necoapte, tari, as fi mai in pericol sa iau SIDA si fara sa iubesc un bastinas.


Vlad
Punctul meu de vedere este urmatorul.

1. Asa cum se nasc copii cu 6 degete la o mana, la fel se nasc copii cu tendinte homesexuale mai mult sau mai putin pronuntate.

2. Si pe mine ma scarbesc imaginile cu sex intre doi barbati si le evit cat pot. Pe de alta parte nu am nicio problema cu sexul intre doua femei, ba din contra imi place pornografia cu acest continut.

3. Nu am o explicatie pentru scarba de la punctul 2, nu stiu daca e ceva mostenit genetic sau daca mediul in care am crescut mi-a indus aceasta scarba, dar asta este. E o reactie viscerala pe care nu o pot controla.

4. Trecand peste scarba de mai sus, analizand logic si nu pe baza de scarba, nu vad niciun motiv pentru interzicerea sau ingradirea posibilitatii relatiilor homesexuale, sau discriminarea intre un cuplu homosexual si un cuplu heterosexual.

E la fel de idiot ca si interzicerea copiilor cu 6 degete. Sau copiilor cu ochi albastri. Sau a radiatiilor ultraviolete. Puteti sa incercati sa interziceti cat vreti homosexualitatea. Ea exista si nu va disparea datorita unor legi cretine, sau a unor carti stupide scrise acum 2000 de ani.

E ceva ce apare "natural", la fel ca o varietate de alte mutatii mai mult sau mai putin benefice pentru organismul afectat. In acest caz, probabil mai putin benefice, pentru ca altfel majoritatea am fi homosexuali, nu invers.

5. Problema religiei cu homosexualitatea e mare. In primul rand, nu poate sa accepte ca homosexualitatea are de cele mai multe ori cauze genetice, pentru ca asta ar insemna ca homosexualii sunt creati de Dumnezeu. Si cum religia zice ca Dumnezeu a creat omul dupa chipul si asemanarea sa, ar insemna ca Dumnezeu e un pic gay.

Asa ca religia recurge ca de obicei la teoria cu liberul arbitru, si zice ca homosexualii aleg sa fie homosexuali, nu ca sunt homosexuali din nastere.

Aici Islamul e campion la pedepse barbare contra homesexualilor. Dar nu au o problema doar cu homosexualii. Au aceeasi problema de discriminare si cu femeile, si cu cei care sunt de o alta religie.

6. Multiculturalismul - e un cuvant prea mare si ambiguu care acopera prea multe sensuri. Mai nou sensul principal a devenit tolerarea Islamului. Nu are nicio logica sa tolerezi o religie/cultura, cum vrei sa-i zici, cat timp acea religie este bazata pe intoleranta.

Oricum, mi se pare stupid sa pui semnul egal intre religie si cultura. De fapt uitandu-ma la Islam, are mai mult legatura cu incultura decat cu cultura.

7. La fel de stupid mi se pare sa pui semnul egal intre cultura si homosexualitate. E ca si cum ai zice ca faptul ca suedezii sunt blonzi face parte din cultura lor.
din_Canada_ajuns_ACASA
Citeaza (Lucifer @ Mar 10 2011, 08:01 AM) *
In virtutea acestui principiu - propun ca anual, in Bucuresti, sa aiba loc parada HETERO-FEST - in care se promoveaza dragostea intre persoane adulte, de sex diferit, si reproducerea sexuata mascul+femela.
Sau aceasta actiune ar avea caracter homofob? Consider ca nu.

sunt total de acord, mai ales daca exemplarele feminine participante cu varsta intre 16 si 25 de ani ar oferi si exemple practice masculilor interesati biggrin.gif
din_Canada_ajuns_ACASA
Citeaza (love and marriage @ Mar 10 2011, 08:50 PM) *
Am facut cateva greseli de redactare, asa ca reiau, ca sa clarificam.

se poate sa faci greseli de redactare cand faci copy/paste ?
Citeaza
Lumea e plina de homosexuali ascunsi si de pedofili tupilati.

nah ca tre sa-ti dau si eu o data dreptate ... primul exemplu care imi vine in minte fiind Ted Haggard, dar mai sunt si altii daca ma ajuta memoria
din_Canada_ajuns_ACASA
Citeaza (love and marriage @ Mar 10 2011, 09:10 PM) *
eu n-as merge in mediul lor, insa ei ajung in mediul nostru.
din perspectiva asta, chiar in familia cuiva, la o petrecere, la serviciu, nu conteaza, se poate petrece o interactiune de felul asta.

uite de-aia ar trebui sa ai grija sa verifici toti barbatii care iti intra in casa daca nu cumva au sangerari gingivale minore wink.gif
la fel si la serviciu, ar trebui sa fie ceva in sensul asta scris in ROI ...
muciflenduri
Citeaza (love and marriage @ Mar 10 2011, 09:10 PM) *
insa, da, daca m-as duce intr-un bar homo la un lichior de banane necoapte, tari, as fi mai in pericol sa iau SIDA si fara sa iubesc un bastinas.

Nu cred nene, chiar tu? Pai homosexualii iau HIV pentru ca si-o trag prin boscheti, pentru ca au un stil promiscuu si dupa cum zicea dumnezeu (sau tu, nu mai stiu exact) homosexualitatea e o uraciune.
Avandu-l pe dumnezeu de partea ta, tu te poti proteja destul de usor.
Nu goli paharele altora.
Nu pupa barbati care nu te-au convins ca-s heterosexuali.
Nu adormi in boscheti daca esti in pielea goala.
gigel de luxembourg
Citeaza (Vlad @ Mar 10 2011, 09:21 PM) *
E la fel de idiot ca si interzicerea copiilor cu 6 degete. Sau copiilor cu ochi albastri. Sau a radiatiilor ultraviolete. Puteti sa incercati sa interziceti cat vreti homosexualitatea. Ea exista si nu va disparea datorita unor legi cretine, sau a unor carti stupide scrise acum 2000 de ani.


Nea, ai aparut si tu, reluand teoria "homosexualii e naturali si nu poate fi interzisi". Nu zice nimeni sa interzica homosexualii, de unde ai inteles tu asta? Homosexualii au dreptul la munca, asistenta medicala, pot alege si pot fi alesi. Ce se discuta aici este daca este benefic copiilor de varsta scolara sa invete ca sexul anal este nu numai igienic dar si placut.
Breaking news, pt tine, exista creme si ochelari de soare care reduc efectul radiatiilor ultraviolete. Asa cum spuneai, radiatiile UV, ca si homosexualii, exista si nu pot disparea. Tot ce dorim este sa limitam efectul negativ al acestora.
SophistiKat
Citeaza (Andrei @ Mar 10 2011, 06:59 PM) *
Astfel privind lucrurile, cred ca la intrebarea propusa spre dezbatere se poate raspunde ca aceste atitudini au aparut odata cu rasa umana.

Ma îndoiesc...ipoteza ta pe ce se bazeaza ? Pe imaginatie ? rolleyes.gif
SophistiKat
În atentia enoriasilor mioritici homofobi si cam retardati, pe acest topic NU se dezbate homosexualitatea...exista un alt thread pt. asta, dar probabil ca sunteti prea imbecili si nu v-ati dat seama !

Tema/subiectul topicului este CAUZELE/ORIGINILE H-O-M-O-F-O-B-I-E-I... wink.gif
din_Canada_ajuns_ACASA
Citeaza (gigel de luxembourg @ Mar 11 2011, 06:16 AM) *
Ce se discuta aici este daca este benefic copiilor de varsta scolara sa invete ca sexul anal este nu numai igienic dar si placut.

cu riscul de a ma repeta, http://www.tubepornsearch.com/category/anal/mr wink.gif
B99DC8
Citeaza
1. Asa cum se nasc copii cu 6 degete la o mana, la fel se nasc copii cu tendinte homesexuale mai mult sau mai putin pronuntate.


Adica cum? Homisexualii sunt ca si cipii cu 6 degete niste defecti si niste rebuturi genetice sau copii cu 6 degete sunt ca si homosexualii ceva normal si dezirabil?

Citeaza
5. Problema religiei cu homosexualitatea e mare. In primul rand, nu poate sa accepte ca homosexualitatea are de cele mai multe ori cauze genetice, pentru ca asta ar insemna ca homosexualii sunt creati de Dumnezeu. Si cum religia zice ca Dumnezeu a creat omul dupa chipul si asemanarea sa, ar insemna ca Dumnezeu e un pic gay.

E stire veche si demonstrat stiintific de mult timp. Homosexualitatea nu e genetica desi unii mai spera.

Citeaza
6. Multiculturalismul - e un cuvant prea mare si ambiguu care acopera prea multe sensuri. Mai nou sensul principal a devenit tolerarea Islamului. Nu are nicio logica sa tolerezi o religie/cultura, cum vrei sa-i zici, cat timp acea religie este bazata pe intoleranta.
Oricum, mi se pare stupid sa pui semnul egal intre religie si cultura. De fapt uitandu-ma la Islam, are mai mult legatura cu incultura decat cu cultura.


Ce facem nenicule ? Suntem talibani, intoleranti, rasisti, xenofobi si antisemiti? DA antisemiti. Pentru cultura ta generala arabi sunt mai semiti decat evreii, aia din peninsula Arabica si imprejurimi nu cei din Bangladesh bineinteles.
Ai scapat de homofobie si te-ai imbolnavit de alte 10?

Asa cum spunea cineva nu se pune problema interzicerii homosexualitatii ci doar nu dorim ca homosexualitatea, pedofilia, scatofilia etc etc sa fie declarate normale si bagate in programa obligatorie din scoli inca din clasele primare.
Andrei
Citeaza (SophistiKat @ Mar 11 2011, 10:09 AM) *
Ma îndoiesc...ipoteza ta pe ce se bazeaza ? Pe imaginatie ? rolleyes.gif

Cred ca problema trebuie pusa invers: daca homosexualitatea este ceva normal si acceptabil ca norma in societate, cum de toate marile traditii ale lumii au ajuns alta concluzie?
SophistiKat
Citeaza (Andrei @ Mar 11 2011, 03:42 PM) *
Cred ca problema trebuie pusa invers: daca homosexualitatea este ceva normal si acceptabil ca norma in societate, cum de toate marile traditii ale lumii au ajuns alta concluzie?

Influenta celor 3 mari religii, spre exemplu ? rolleyes.gif

Pui prost problema...acum câteva sute de ani, marile culturi ale lumii erau persuadate ca Pamântul e plat si ca Luna e facuta din brânza...doar daca majoritatea crede o prostie, nu înseamna ca e si adevarat ! laugh.gif
love and marriage
Citeaza (Andrei @ Mar 11 2011, 03:42 PM) *
Cred ca problema trebuie pusa invers: daca homosexualitatea este ceva normal si acceptabil ca norma in societate, cum de toate marile traditii ale lumii au ajuns alta concluzie?Citeaza (SophistiKat @ Mar 11 2011, 05:54 PM) *
Influenta celor 3 mari religii, spre exemplu ? rolleyes.gif

Pui prost problema...acum câteva sute de ani, marile culturi ale lumii erau persuadate ca Pamântul e plat si ca Luna e facuta din brânza...doar daca majoritatea crede o prostie, nu înseamna ca e si adevarat ! laugh.gifandrei pune corect problema, tu dai prost raspunsul.
el iti arata ca spiritualutatea umana, exprimata in forma religioasa, respinge homosexualitatea.
cu exceptii minore, pasagere, la concluzia asta au ajuns oamenii, timp de cateva mii de ani.

in privinta pamantului rotund, viziunea s-a schimbat dupa ce stiinta ne-a aratat adevarul.
insa, deocamdata, in prezent, stiinta habar nu are ce este cu deviatia asta de comportament - nu exista decat teorii cu privire la homosexualitate.
si niste declaratii politice.
si niste date privind riscurile medicale ale homosexualitatii.
ca urmare, nu exista nici un motiv sa-ti schimbi opinia.
dimpotriva, interdictia religioasa asupra homosexualitatii, dincolo de dogma si de orice subiectivism, e mai actuala din motive practice si are si mai mult continut ca oricand.
unele sunt anacronice.
dar chestiunea cu homosexualitatea e actuala si pica la fix.
SophistiKat
Citeaza (love and marriage @ Mar 11 2011, 09:31 PM) *
andrei pune corect problema, tu dai prost raspunsul.
el iti arata ca spiritualutatea umana, exprimata in forma religioasa, respinge homosexualitatea.
cu exceptii minore, pasagere, la concluzia asta au ajuns oamenii, timp de cateva mii de ani.

Iar tu dai dovada de gândire deziderativa ! biggrin.gif

Spiritualitatea umana e reprezentata de budisti, nu de imbecilimea ortodoxa inhalatoare de tamâie, musulmanii refractari la modernism si care traiesc cu mentalitatea de sec. 7...dar evreii sunt mult mai toleranti ! smile.gif

Crestinii si musulmanii nu sunt decât niste ipocriti de cea mai joasa speta...asta orice ateu ex-crestin sau ex-musulman o stie ! wink.gif

Si homosexualitatea nu este doar un 'comportament', doar tu ca habarnist o reduci la asta !

M-am saturat de off-topic...esti chiar IDIOT ? Nu vezi titlul thread-ului ? HOMOFOBIE, nu homosexualitate...cumpara-ti o pereche de ochelari, Jesus fucking Christ !
gogu de la scularie
Citeaza (SophistiKat @ Mar 12 2011, 10:30 AM) *
Iar tu dai dovada de gândire deziderativa ! biggrin.gif

Spiritualitatea umana e reprezentata de budisti, nu de imbecilimea ortodoxa inhalatoare de tamâie, musulmanii refractari la modernism si care traiesc cu mentalitatea de sec. 7...dar evreii sunt mult mai toleranti ! smile.gif

Crestinii si musulmanii nu sunt decât niste ipocriti de cea mai joasa speta...asta orice ateu ex-crestin sau ex-musulman o stie ! wink.gif

Si homosexualitatea nu este doar un 'comportament', doar tu ca habarnist o reduci la asta !

M-am saturat de off-topic...esti chiar IDIOT ? Nu vezi titlul thread-ului ? HOMOFOBIE, nu homosexualitate...cumpara-ti o pereche de ochelari, Jesus fucking Christ !


De ce sunt homofob? Pentru ca tu ventilezi public aberatii. Ipocritii de crestini si musulmani o zic ex-crestinii si ex-musulmanii (deveniti atei, banuiesc)? LOOOOL, neoconvertitii sunt cei mai mari habotnici, orice om cu capul pe umeri o stie! wink.gif
GigiEL
Ce inseamna "homofobie", ca dictionarul limbii romane nu-l contine?
Inteleg ca, in acceptiunea voastra, e vorba de "respingerea homosexualitatii" si o sa incerc sa va spun de ce sint eu homofob.
1/ pentru ca nu e firesc; corpul uman e alcatuit cu destula grija si pricepere. Asa cum nu poti sa faci sex cu o gaura dintr-o scindura numai pentru ca iti intra organul pe acolo tot asa nu poti sa faci sex cu o alta gaura folosita pentru altceva in mod obisnuit. Desigur, cei deschisi la minte pot argumenta ca poti foarte bine sa faci sex cu o scindura dar de ce? Pentru ca provoaca placere? Si sexul cu animale poate provoca placere, si cel cu copii.
2/ pentru ca e ilogic: daca toti ar fi homosexuali omenirea ar disparea. Din nou libertarienii pot argumenta ca nu e nevoie ca omenirea sa existe, dar argumentul e lipsit de bun simt: daca omenirea nu exista, ei nu exista si deci nici argumentul lor.
3/ pute. Aici stiti mai bine decit mine, da? Sa nu spuneti ca nu pute, ar fi o minciuna.
4/ homosexualii sint agresivi. Ei practica un anumit tip de sex si, apasati de vina, cauta sa (se) convinga ca sint normali. Uneori, chiar speciali. Eu, daca fac sex cu o scindura prevazuta cu o gaura, nu ma duc la serviciu sa ma laud. Nu deschid un bar special pentru cei care fac sex cu scinduri, nici nu cer drepturi, nu fac parade in care sa ma scalimbai in toate felurile, nici nu vreau sa infiez copii si sa fac vreo uniune cu scindura. E treaba mea, e sexul meu, e iubita mea scindura.
Andrei
Citeaza (SophistiKat @ Mar 12 2011, 10:30 AM) *
Iar tu dai dovada de gândire deziderativa ! biggrin.gif

Spiritualitatea umana e reprezentata de budisti, nu de imbecilimea ortodoxa inhalatoare de tamâie, musulmanii refractari la modernism si care traiesc cu mentalitatea de sec. 7...dar evreii sunt mult mai toleranti ! smile.gif

Crestinii si musulmanii nu sunt decât niste ipocriti de cea mai joasa speta...asta orice ateu ex-crestin sau ex-musulman o stie ! wink.gif

Si homosexualitatea nu este doar un 'comportament', doar tu ca habarnist o reduci la asta !

M-am saturat de off-topic...esti chiar IDIOT ? Nu vezi titlul thread-ului ? HOMOFOBIE, nu homosexualitate...cumpara-ti o pereche de ochelari, Jesus fucking Christ !

Ei vezi, ai si tu niste fobii. Si ce poti sa astepti de la caracterizari ca acestea decat exacebarea fobiilor de orice fel?
In fine, m-am documentat pe Wikipedia:
"The current Dalai Lama follows the traditional Tibetan Buddhist assertion that inappropriate sexual behaviour includes lesbian and gay sex."
din_Canada_ajuns_ACASA
Citeaza (GigiEL @ Mar 12 2011, 02:08 PM) *
Inteleg ca, in acceptiunea voastra, e vorba de "respingerea homosexualitatii" si o sa incerc sa va spun de ce sint eu homofob.
1/ pentru ca nu e firesc; corpul uman e alcatuit cu destula grija si pricepere. Asa cum nu poti sa faci sex cu o gaura dintr-o scindura numai pentru ca iti intra organul pe acolo tot asa nu poti sa faci sex cu o alta gaura folosita pentru altceva in mod obisnuit.

cu riscul de a ma repeta :
Hmmm , siteuri porno ( vreo 6 la numar )
mai vrei ? ca mai am ...
Tataie
Discutia e absolut derizorie. La fel de bine se poate discuta care ar fi argumentele pro/contra pentru ca fetita voastra de 12 ani sa se dedea la perversiuni zoofile - nu poti analiza asa ceva la rece. Normalitatea este contra homosexualitatii si e de ajuns. Vrajeala cu relativismul cultural si de orice alta natura e gargara politically correct.
SophistiKat
Citeaza (Tataie @ Mar 12 2011, 07:19 PM) *
Discutia e absolut derizorie. La fel de bine se poate discuta care ar fi argumentele pro/contra pentru ca fetita voastra de 12 ani sa se dedea la perversiuni zoofile - nu poti analiza asa ceva la rece. Normalitatea este contra homosexualitatii si e de ajuns. Vrajeala cu relativismul cultural si de orice alta natura e gargara politically correct.

Ce comparatie imbecila...

Homosexualitatea e chiar foarte normala, în natura si peste tot !

Ca ti s-a spalat creierul ala a tau cu aiurisme, e altceva... smile.gif
scularie de la gogu
Citeaza (SophistiKat @ Mar 12 2011, 10:05 PM) *
Ce comparatie imbecila...

Homosexualitatea e chiar foarte normala, în natura si peste tot !

Ca ti s-a spalat creierul ala a tau cu aiurisme, e altceva...

Pai de ce ar fi imbecila comparatia, si nu tu?
Faptul ca Tataie pune homosexualitatea langa zoofilie nu este foarte-foarte deplasat. In definitiv, avem si exemple din natura:
http://www.youtube.com/watch?v=khwjD-KVQ_Q

De c.uriozitate, da-mi un exemplu din algebra superioara in care homosexualitatea este normala.
Ok, atunci din astronomia moderna, se poate un exemplu mititel? smile.gif
Ei, cum e cu betia de cuvinte? Sau de la Geneva ai voie sa zici orice, mai ales ca postarea e gratuita? smile.gif
Dar cu abundenta de epitete de genul : IDIOT, imbecil, etc. ? Ce naiba, fii si tu oleaca mai rafinat , studiaza si tu exemplul natural din link-ul video postat mai sus, si cugeta. Daca ai cu ce. smile.gif
Sarac cu duhul
Citeaza (SophistiKat @ Mar 3 2011, 12:21 PM) *
Lucrul asupra caruia as vrea sa va îndrept atentia ar fi aceasta aversiune irationala fata de homosexuali, care este probabil componeta cea mai activa si mai vizibila a xenofobiei...specialistii o considera o 'boala sociala' deoarece se arata capabila sa zdruncine identitati, fiind cauza principala a suicidelor în comunitatea gay !
...
Va astept raspunsurile...dar precizez ca doresc o analiza obiectiva a fenomenului numit homofobie, fara a apela la campanii de calomniere a homosexualitatii !


Asa cum pui problema, nu sunt dorite decat raspunsuri pro homosexualitate. Orice critica din perspectiva religioasa sau chiar natural biologica sunt nerelevante. Pe deasupra, analiza trebuie sa fie una obiectiva. Acum da-mi voie sa intreb: poate fi analiza asta obiectiva in contextul pe care il propui? Eu zic ca in nici un caz nu. Poate sa fie in mod absolut obiectiva? Iara raspund ca nu, ca obiectivitatea e o caracteristica a lui Dumnezeu, nu a omului. Dar poate fi una de bun simt.

Aversiunea de care amintesti nu este indreptata impotriva homosexualilor, ci impotriva homosexualitatii. Frica oamenilor nu este fata de cei bolnavi de cancer, ci fata de cancerul insusi. Promovarea cancerului insa ar isca o aversiune si fata de cei care l-ar promova, nu crezi? Cei care l-ar promova ma gandesc ca s-ar simti si ei lezati, dar ma raportez iar la bunul simt si as zice ca nu pentru ca se gandesc la binele celorlalti, ci la a lor insisi. Cum mai spuneam, e ca lupul care se simte lezat ca oaia nu ii da voie sa o manance.

Cancerul e o boala, si toata lumea il vede ca atare. SIDA la fel. Daca un om bolnav de SIDA, din diverse consideratii, fie inconstienta, fie iresponsabilitate, fie slabiciune, fie chiar rautate, infecteaza pe altul, cade sub oprobiul public. Pentru ca suntem speriati de SIDA, stim ce poate face. Suntem speriati de cancer, stim ce poate face. Astea doua actioneaza asupra trupului si stim cum il pervertesc si il distrug. Dar homosexualitatea, care actioneaza in mare masura asupra sufletului, o tratam cu indulgenta. Da, recunosc, mi-e frica pentru copiii mei sa fie in anturaj de homosexuali. Pentru ca patima se transmite, fiind si indusa. Am mai dat exemple. De ce nu ii lasam pe copiii nostri in anturaj de betivi? Ca doar nu e obligatoriu sa devina si ei betivi. De ce nu ii lasam in anturaj de drogati? Ca doar nu e obligatoriu sa se drogheze. Asa e, nu e obligatoriu, dar riscul e foarte mare si il stim toti. Se tot flutura pancarda ca homosexualii sunt 10% sau alte procente, ca sunt din nastere asa, si altele. Da, cred ca unii sunt din nastere, da, pot sa cred ca sunt intr-un procent de luat in seama, dar predispozitia naturala e ca la celelalte boli, neglijabila. Restul, ca sa faca un procent de luat in seama, e o chestiune cuturala. Care se tot mareste, atat prin propaganda directa cat si prin viata dezorganizata de azi. Si sa nu ne miram de ce fac copiii nostri, ca doar noi ii nastem. Cum ii plamadim asa ii avem.

Sinucideri? Da, cred, pentru ca omul se vede fara iesire. Odata impatimit e ca drogul, extrem de greu mai iesi afara. Si partenerii tai nu prea te ajuta, ca le faci antireclama. Ceilalti se feresc de tine. Unde sa mergi? Ce sa faci? Mai ai atata forta interioara sa lasi toate la o parte si sa o iei de la inceput? Foarte putini. Asa ca ori mergi mai departe, calci pe tot ce iti striga constiinta si o ingropi, ori iti pui streangul la gat. Ce sa caut ajutor in biserica, dupa ce ca toata viata am injurat-o si am pus-o la colt? M-as injosi. Si iaca-asa, cu patima intr-un buzunar, cu mandria in celalalt, cu slabiciunea in spate, ma afund intr-una.

Bun, si care ar fi atunci solutia? Sa normalizam homosexualitatea? Exact ce face societatea azi, de fapt directia asta e de provenienta vestica, dar ne place si noua si am preluat-o si noi. Nu incercam sa ridicam pe cei putini, ci coboram pe cei multi. E o dictatura a minoritatii in toate domeniile. Am vazut si in sistemul scolar, in Germania. Nu cumva sa te ridici deasura celorlalti, ii inhibi. Vrei sa faci mai mult, iti place sa citesti, mai vrei exercitii? Stai la locul tau, copile, coboara-te, doara nu crezi ca esti mai destept? Intra in turma, altfel nu putem sa conducem. E exact ca in comunism, fa toate prostiile de pe lume, bea, distruge-ti familia, nu conteaza, numai lauda partidul si pe-al ei conducator. Sa laudam "democratia" asta care ne distruge pe toate partile. Mancati toata mizeria poleita cu aur, si zambiti va rog! Facem poza de grup, suntem toti la fel. Numai ca la fel de murdari.
hotnewsadmin
Certurile pot continua la Groapa cu Certuri : http://forum.hotnews.ro/index.php?showtopic=13796


In fine , le pot muta eu din cand in cand .
Da Matale ?
Zici asa :
Bun, si care ar fi atunci solutia? Sa normalizam homosexualitatea? Exact ce face societatea azi, de fapt directia asta e de provenienta vestica, dar ne place si noua si am preluat-o si noi.
Eu intreb simplu: Tu ce decizie ai lua daca ai fi un mic Dumnezeu? Homosexualii exista dintotdeauna. Au existat societati care i-au omorit, alungat etc si totusi au aparut altii si altii si altii. Deci? TU CUM AI FACE? I-ai ucide? I-ai inchide convenabil intr-o pestera intunecoasa? Ce-ai face cu ei?
Sarac cu duhul
Citeaza (Da Matale ? @ Mar 13 2011, 09:40 AM) *
Zici asa :
Bun, si care ar fi atunci solutia? Sa normalizam homosexualitatea? Exact ce face societatea azi, de fapt directia asta e de provenienta vestica, dar ne place si noua si am preluat-o si noi.
Eu intreb simplu: Tu ce decizie ai lua daca ai fi un mic Dumnezeu? Homosexualii exista dintotdeauna. Au existat societati care i-au omorit, alungat etc si totusi au aparut altii si altii si altii. Deci? TU CUM AI FACE? I-ai ucide? I-ai inchide convenabil intr-o pestera intunecoasa? Ce-ai face cu ei?


In primul rand as opri propaganda pro-homosexualitate. In al doilea rand i-as trata ca pe orice bolnav. Oare ne ucidem bolnavii, sau ii punem in pesteri intunecoase? Daca ei nu doresc sa se vindece, e treaba lor, nu-i poti forta. Dar sa se opreasca la ei, sa nu corupa pe altii. Aici e problema, ca pofta asta cauta noi target-uri, si cum oamenii in mod firesc nu se indreapta in aceeasi directie cu ei, trebuie sa faca lobby. E ca in economia de azi, nu incercam sa mai satisfacem nevoile, ci mereu cream nevoi noi, ca altfel nu vindem. Asa trebuie creata o nevoie noua si aici. Si in orice caz as incerca sa evit contactele cu copiii.

Exista si cazuri fericite care au scapat de patima asta, din pacate prea putine, un caz cunosc personal. Un alt caz a fost celebru anul trecut, daca nu ma insel, e Sorin Filip care s-a retras la manastirea Nicula. Deci omul se poate recupera. Pentru el in primul rand si pentru ceilalti.
love and marriage
Citeaza (Sarac cu duhul @ Mar 13 2011, 02:40 PM) *
Exista si cazuri fericite care au scapat de patima asta, din pacate prea putine, un caz cunosc personal. Un alt caz a fost celebru anul trecut, daca nu ma insel, e Sorin Filip care s-a retras la manastirea Nicula. Deci omul se poate recupera. Pentru el in primul rand si pentru ceilalti.


schimbarea orientarii sexuale este certificata stiintific ca fiind posibila.

psihiatrul Robert Spitzer, care a fost profesor timp de 49 de ani la Universitatea Columbia din NY City (s-a pensionat anul trecut), a publicat in 2001 o lucrare in care facea publice rezultatele unui studiu efectuat timp de cativa ani ani pe cateva sute de voluntari homosexuali.
concluzia: indivizii motivati sa se schimbe pot scapa de homosexualitate.

cazurile sunt rare, dar cercetarea este la inceput.
insa, se pare, este blocata, din cauza imbecilitatii cu care sunt privite astfel de cercetari stiintifice.
Spitzer insusi a zis ca nu-i convine situatia si ca s-a saturat de scandal si ca el, personal, n-ar mai avea chef sa cerceteze problema.
eu cred ca este o pierdere, este o perspectiva stiintifica pe care nimeni nu are dreptul sa o sugrume.
rezultatele puteau fi rafinate, probabil.
iarasi, probabail, se putea ajunge la situatia fericita in care - pentru doritori - homosexualitatea se putea trata, schimba.


cine este Robert Spitzer?
pe langa gradele universitare la Columbia (a fost inclusiv Chief of Biometrics Research), este unul dintre psihiatrii care au decis eliminarea homosexualitatii din randurile bolilor mintale.
adica este un profesionist recunoscut, nicidecum un fanatic.

chestiunile astea exista, dar sunt acoperite, in general, de gargara propagandistica, sau de cate o productie hollywoodiana, care le stramba oamenilor ideea de toleranta intr-o inconstienta milioasa.
"draga, cum pot idiotii aia de red necks sa sustina ca gayii se pot schimba?!"
nu, asta o sustine unul dintre cei mai importanti psihiatri ai secolului XX.

povestea, cu toate pros si cons-urile, aici:
http://en.wikipedia.org/wiki/Robert_Spitzer_(psychiatrist)

mie mi se pare ca se poate contura o opinie: homofobia, de fapt, nu prea exista, in forma asta vanturata de propaganda homo.
este o suma de pareri si atitudini justificate si logice.
este de bun simt, este normal sa respingi meteahna asta, sa nu o consideri o "normalitate alternativa".
este justificat sa fii constient de corolarul medical si social al homosexualitatii si al pretentiilor aberante ale
propagandei homo.
inca o data: nu trebuie sa fie persecutati etc, dar nici nu trebuie sa inchidem ochii, inconstienti, pentru ca asa vor, neaparat, niste indivizi.


Bubiko
As dori sa inteleg de la iubitorii de barbati: daca ma deranjeaza vederea nenorocitilor care se scalambaie la paradele gay sunt homofob? Precizez ca nu-mi pasa ce fac Ionel si Costel sub plapuma lor, ma deranjeaza Ionel si Costel doar daca se ling in fata mea (precizez ca evit sa imi sarut nevasta in public, tocmai pentru a nu deranja privitorii, privitoarele, care n-ar vrea sa se sarute cu mine sau cu ea).
rakkone
Existenta homofobiei are un singur factor declansator si anume existenta fizica a homosexualilor in societate. In secunda in care homosexualii vor fii starpiti nu va mai exista homofobie din partea celorlalti. Obisnuiti-va cu ideea cool.gif
Ura de dupa Usha
Citeaza (rakkone @ Mar 14 2011, 01:19 PM) *
Existenta homofobiei are un singur factor declansator si anume existenta fizica a homosexualilor in societate. In secunda in care homosexualii vor fii starpiti nu va mai exista homofobie din partea celorlalti. Obisnuiti-va cu ideea cool.gif


Cei care mustesc de ura, asemenea tie, au nevoie de dusmani ca sa-si justifice micile si meschinele existente. Exista ALTII? Care nu-s ca tine? Care fac ce vor ei, nu ce crezi tu ca ar trebui sa faca? Fac o mica paranteza si spun ca respectivii nu te deranjeaza cu nimic, ei isi traiesc vietile lor... Mi-e scarba sa vad atita ura.
PS: cum zici? Stirpiti? Cum ai face asta, Rakkone? Cu CyclonB ? Cu streangu'? Cu toporu'? Cu pusca? Hehe , am totusi o multumire: puterea, desi la politicieni, nu e la imbecili( ca tine).
mifty
Citeaza (Ura de dupa Usha @ Mar 14 2011, 03:44 PM) *
Cei care mustesc de ura, asemenea tie, au nevoie de dusmani ca sa-si justifice micile si meschinele existente. Exista ALTII? Care nu-s ca tine? Care fac ce vor ei, nu ce crezi tu ca ar trebui sa faca? Fac o mica paranteza si spun ca respectivii nu te deranjeaza cu nimic, ei isi traiesc vietile lor... Mi-e scarba sa vad atita ura.
PS: cum zici? Stirpiti? Cum ai face asta, Rakkone? Cu CyclonB ? Cu streangu'? Cu toporu'? Cu pusca? Hehe , am totusi o multumire: puterea, desi la politicieni, nu e la imbecili( ca tine).


te-ai gândit că propriile tale cuvinte sunt, cum ziceai "justificare a micii şi meschinei tale existenţe"??? biggrin.gif

"nu te deranjează cu nimic"???
asta e o minciună sfruntată: atâta timp cât mi se zbiară în urechi să-i "accept" MĂ DERANJEAZĂ!!!

"mi-e scârbă să văd atâta ură"... dar ura ta... ura aia "mică şi meschină"... n-o vezi???
ştii vorba aia cu paiul şi bârna, da???

puterea e la "imbecili"... pentru că, până la urmă, trăim într-o democraţie, şi într-o democraţie, majoritatea decide, şi minoritatea se supune!

din momentul în care o minoritate ajunge să hotărască cum trebuie să trăiască majoritatea, NU MAI E DEMOCRAŢIE!!!

ei... ce alegi??? biggrin.gif

Citeaza
Suntem speriati de cancer, stim ce poate face.


de fapt, "Suntem speriati de cancer, NU stim ce poate face".
asta este realitatea: toate studiile şi cercetările asupra cancerului n-au dus la nimic: nu ştim foarte sigur care îi sunt cauzele, cum poate fi prevenit, cum poate fi tratat, nu putem decât trata simptomele, şi uneori, să extirpăm chirurgical tumori.
şi uneori au efect, alteori e luptă cu morile de vânt.
atât.


SIDA ştim cum omoară: nu omoară deloc.
e "coloana a 5-a", care subminează sistemul imunitar al organismului, făcându-l extrem de vulnerabil la orice agent patogen, în mod normal, benign.
str8 2 the point
Mifty si iubire&mariaj, voi va incadrati probabil in urmatoarea forma de homofobie:

http://en.wikipedia.org/wiki/Ego-dystonic_sexual_orientation

Din fericire, se poate trata.
Aceasta este versiunea "lo-fi". Pentru a vedea versiunea grafica integrala:click aici.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.