Help - Cauta - Membri - Calendar
Versiune intreaga: Ultimele trei concerte ACT in 2009
Hotnews.ro Forum > Am vazut, am ascultat, am citit > Muzica
Calin
Formatia ACT incheie anul in forta, cu trei noi concerte. Dupa prestatiile de la Galati (Abyss Rock Bar – 4 decembrie) si Mangalia (MHT Camping – 5 decembrie), baietii vor concerta la Arad (Nerv Club – 18 decembrie), Resita (Rock Café – 19 decembrie) si Deva (John’s Café – 20 decembrie). Concertele vor incepe in jurul orei 21, iar biletele, la preturi mai mult decat accesibile, se pot cumpara la intrarea in club, in seara concertului.
E bine de stiut ca primii 15 platitori ajunsi la fiecare dintre locatii, vor primi cadou albumul trupei, “Exact”. De asemenea, toate concertele vor fi ilustrate prin fotografii pe www.trupaact.com si www.myspace.com/trupaact.
Pe site-ul trupei exista, in premiera, si un ID de Messenger adresat fanilor, unde cei interesati pot discuta direct cu membrii formatiei.
Asadar, ACT pregateste un sfarsit de an incendiar, cu trei concerte de exceptie, de la care va recomandam sa nu lipsiti
Elena

Salutare tuturor,

Formatia ACT doreste sa multumeasca fanilor, presei si organizatorilor de concerte, din Bucuresti si din tara, pentru sustinerea continua de care au dat dovada pana acum.
Urmeaza un nou an plin de surprize, care va debuta in primavara cu turneul national “fACT up nation tour”, urmat spre sfarsitul anului de un nou album ACT.
Pana atunci, iti dorim un Craciun Frumos si un An Nou plin de realizari pe toate planurile.

La Multi Ani Rock,
Formatia ACT
www.trupaact.com
www.myspace.com/trupaact
Aceasta este versiunea "lo-fi". Pentru a vedea versiunea grafica integrala:click aici.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.