Am observat ca unele fete isi aleg ce vor sa faca in viata: model sau fotomodel. Mie mi-a placut mereu sa invat chestii si am fost mereu cu fete care au vrut sa faca ceva in viata desi am fost destul de superficial incat sa fiu cu cele care aratau bine sau cel putin ma atrageau. Dar niciodata nu am stat cu o fata care tot ce avea in minte era sa faca poze frumoase cu corpul ei, care cauta bani sau avantaje in relatii.
Cu 'revolutia' Facebook am ajuns sa am o amica virtuala care e model si de curiozitate am fost atent la ce a shareuit. In primul rand poze cu ea, apoi locuri pe unde a ajuns toate avand menirea sa o scoata pe ea in evidenta. La un moment dat dupa aproape un an de 'distractii' conform standardelor ei, se declara din nou singura( desi dupa activitatea baietilor pe contul ei n-ai fi zis), incapabila sa fie fericita, cu probleme in a fi commited intr-o relatie. Am zambit cinic.
Cand esti asa superficiala incat crezi ca o sa reusesti si o sa fii apreciata in viata e pozand nud, semi-nud etc cand crezi ca baietii curati sufleteste care ar tine la tine ca om sunt niste fraieri si tu ai nevoie de smecheri cu bani din tara sau strainatate, de ce te miri ca la un moment dat iti dai seama ca te-ai mintit singura, ca relatiile tale sunt la fel de superficiale ca tine, ca banii au fost si s-au dus ca nimeni nu te intretine toata viata ci doar cat are nevoie de tine. Daca te-ar iubi pentru cum esti tu ca om, ar investi pe termen lung, adica sentimental. Daca te vrea ca si 'consumatie' investeste pe termen scurt, cat sa profite la maxim.
Ma intrebam de ce fetele astea sunt asa superficiale? Daca ele nu-si dau seama ca nu numai ca nu o sa fie fericite peste cateva luni dar nici acum nu sunt fericite? Iubirea si lucrurile simple si sincere in viata sunt mult mai de pret decat banii, instinctele primare si relatiile bazate pe ele.
Iar profesional, te minti singura daca nu recunosti ca la un moment dat cineva o sa-ti puna conditia sa te culci cu el daca vrei un contract bun sau sa-ti mai continui activitatea pentru ca daca nu, se gaseste alta care o sa o faca. Si in momentul ala o sa fii intr-un impas si in cariera si in viata personala. In opinia mea decat o viata de asta mai degraba o viata simpla cu cineva care te iubeste sincer chiar daca nu va dau banii afara din casa.