Help - Cauta - Membri - Calendar
Versiune intreaga: Sunt roman si ma mandresc cu asta
Hotnews.ro Forum > Actualitati > Lumea-i lunga si e lata
Romanul
Romania : oamenii sunt nemultumiti, sunt frustrati, sunt furati ca in codru, sitemul public din Romania este sublim dar lipseste cu desavarsire, sistemul educational isi arata tarele, semidoctii la putere, banii obtinuti cum au fost obtinuti, aduc la suprafata tot ceea ce vedem cu totii, educatia este desavarsita, dar din pacate cu semnul minus, mizeria se simte confortabil, nimeni nu face nimic, se fac promisiuni la tona si se respecta la miime de gram, talk showurile sunt foarte educative, interesele de tot felul razbat din orice cuvant, cine ridica glasul mai mult ajunge la concluzia ca are si dreptate, cine e mai jmenar se crede automat si om de afaceri de succes, batranii agonizeaza cu pensiile lor de doi lei, tinerii au bani sa-si cumpere "mii de apartamente" din salarii, in care sa-si creasca "hoardele de copii", autostrazile ne sufoca cu miile de kilometrii (promisi), capsunarii si-au distrus sanatatea si familiile, au creat drame de neimaginat din disperarea de a castiga un amarat de creitar, functionarii de tot felul se cred cel putin manageri de transnationale, iar scarba se citeste pe fata lor cand tu umil te apleci la ghiseul lui sa-l intrebi: Cat mai este domnisoara impozitul, si-ti spune intr-un sictir total: treijdelei doamna, primarii de orasele mici sunt stapanii absoluti ai zonei facand legea dupa bunul plac, mai ceva ca in feudalism, de aproape 20 de ani se respecta dictonul: "pleaca ai nostrii vin ai nostrii noi ramanem tot ca prostii". In rest toate cele bune.
cri
ia de citeste asta sa te mai destinzi ca ai nevoie biggrin.gif

http://www.verze.ro/index.php/Jurnalele-Verzelor/Jurnal-de-Calatorie/jurnalu-de-calatorie-al-lu-miki-episodu-2.html
Musafir
Citeaza (Romanul @ Dec 29 2008, 11:55 AM) *
de aproape 20 de ani se respecta dictonul: "pleaca ai nostrii vin ai nostrii noi ramanem tot ca prostii". In rest toate cele bune.

Din pacate cred ca gresesti, in ultimii 10 ani nu au fost ''ai nostri sau ai vostri''...ci antiromani, decorati de antiromani : L. Tokes - decorat, H.R. Patapievici - decorat, ambii pentru activitati care includ atitudini si declaratii antiromanesti extrem de grave, ambii decorati de catre alogenul si antiromanul Basescu, guvernatorul destituit :

http://cuibus.ro/blog/despre-poporul-roman...atapievici.html

roxani
Iar acum o avem pe Veorica primă ministroaie! Să vezi cu câtă mândrie ne reprezintă!!
Aceasta este versiunea "lo-fi". Pentru a vedea versiunea grafica integrala:click aici.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.