Citeaza (Jean @ Feb 5 2009, 08:05 PM)

Stimabili Blocatari
Din cate inteleg , cineva din cadrul acestei povesti , incearca sa obtina dreptate cerand si parerea altor oameni . Notabil gestul ....... dar asta denota ca de fapt , ca nu are de fapt nici o sustinere morala /materiala . Se reduce totul la o ambitie personala , generata de insusi educatia primita in cei 7 ani de acasa + restul ( Ceasca ca sa citez ) si care de fapt confirma faptul ca nu a reusit sa obtina suma pt.care ar fi aceptat totusi lucrarea respectiva.
Acest raspuns a fost conceput ....asa un pic la repezeala (nervi un pic ) atunci cand constati ca ai stat de vrb cu cineva care nu merita acest lucru .Nu am avut timpul necesar sa citesc absolut tot ce a fost scris pe acest blog. Dar promit ca revin, cu povestirea unor fapte reale care pot fi probate cu martori + acte si am sa transmit aceasta adresa de blog si celorlalti oameni care sunt direct afectati , de aceasta prb.
Am sa procedez la acest lucru pt. simpul fapt CA TOATA situatia in sine , este prezentata in mod trunchiat , Poze din unghiuri nefavorabile , ca sa nu spun tendentioase , avand in vedere ca de fapt "SE LUCREZA " . Pareri despre cum va arata la final??? Site-ul firmei constructoare este elocvent. Revin.........in ciuda unora .
ce se vede , dupa lectura povestii:
1 cineva incearca sa puna un altfel de acoperis (ok, mansarda!) la un bloc unde locatarii blocului sunt proprietarii apartamentelor.
2 un locatar nu este de acord - e dreptul si opinia sa. simplific putin lucrurile: nu conteaza aspectul final al lucrarii, nici daca e rezistenta sau nu, nici daca lucrarea influenteaza rezistenta blocului. important este ca un locatar e impotriva (poate mai multi).
3 firma constructoare obtine aviz favorabil inceperii lucrarilor, desi cineva din grupul de locatari este impotriva.
-----------------
din cite stiu, toti locatarii (100%) trebuie sa fie de acord. deci, cineva (cel care se adreseaza dispretuitor si de sus cu apelativul
Blocatari trece peste lege - probabil si-a cumparat avizele de incepere a lucrarilor.
cit au "costat" aceste favoruri, stimate
Neblocatar? si zici ca si Negoita primeste?