Help - Cauta - Membri - Calendar
Versiune intreaga: Transformare ?
Hotnews.ro Forum > Actualitati > Probleme cotidiene
CapraVecinului
Azi am mers la un magazin cu produse de timplarie . Am ajuns in curtea magazinului si un Audi care venea tare , desi era fleasca pe acolo , m-a stropit . A parcat si l-am ajuns din urma cand deschidea portiera . S-a dat jos un individ inalt cu salopeta . L-am intrebat daca s-a simtit bine ca m-a stropit , si-a cerut scuze cu o voce falsa , ipocrita . Inauntru a cumparat cateva holsuruburi si mi-am dat seama ca e un timplar care era la client , ca a uitat sa ia toate suruburile si " patronul " i-a dat masina sa rezolve mai repede lucrarea . Hehe , odata suit in Audi , omul se transforma .
Mosu
sI CE TEAI SUPARAT ASA TARE CA TEAI UDAT NITEL ? EU ERAM CU MASINA , BAAA TOATA ZIUA VA PLINGETI
Constatator
Citeaza (Mosu @ Feb 14 2010, 12:28 PM) *
sI CE TEAI SUPARAT ASA TARE CA TEAI UDAT NITEL ? EU ERAM CU MASINA , BAAA TOATA ZIUA VA PLINGETI


Felicitari . Da' ai inteles ce-a incercat sa spuna Capra ?
Mosu
NU AM INTELES CE A VRUT SA ZICA CA EU SINT DOAR UN TIMPLAR LA CLIENT smile.gif
Musafir
Putea fi cu dacie, la fel te stropea.
stalker
Nu e vorba de transformare. Timplarul nu se transforma in "micul schumi" daca se suie in audi. Iar proprietarul e singurul responsabil pentru incredintarea masinii. Daca se va introduce si in Ro declararea utilizatorului masiii la incheierea politii de asigurare, nimeni nu va mai incredinta masina spre conducere unei alte persoane. Decit cu riscul asumat de a nu fi despagubit in cazul producerii unui eveniment. Iar daca tu, initiatorul topicului, ca persoana lezata de timplar ne-ai prezentat aceasta problema nu pot decit sa iti spun ca imi pare rau si cam atit.
Daca respectivul trecea mai departe si nu se oprea mai stiai ca e timplar si ca nici macar nu e masina lui asa ca sa nu iti vina gindul sa i-o zgarai?
XXX
Caracterul murdar e acelasi si in Dacia si in Audi si in Maybach. Trebuia sa-i zgarii cu o surubelnita capota s-au geamurile poate te facea sa te simti mai bine.
Bono
Transfomare este cuvantul cheie la tot ce se intampla in Romanica in ultimii zeci de ani...si nu ma gandesc aici doar la ultimii 20, ci la ultimii 80 mai degraba...interesant de vazut este pana unde va merge transformarea. Cred ca acest cuvant "transformare" poate fi la fel de bine inlocuit cand il cititi cu "indobitocire, sleire, manelizare, salbaticire"....cam asta se intampla la noi. Trist e ca trec ani, zeci de ani, vin si trec generatii, iar noi continuam sa ne transformam. La o analiza de ansamblu ce observi? Ca fata de -atat cat era- civilizatia anilor 30-40, acum totul e fals, plastic, manelizat, tiganizat....totul s-a transformat in bucata asta de pamant intr-o jungla in care pradatorii nu mai respecta nici mcar legile normale ale junglei...omoara pe lantul trofic in jos nu doar de nevoie si ca sa isi astampare foamea, ci haotic, nebuneste, lipsiti de orice contact cu realitatea "reala"...din pacate (sau din fericire) dobitocii nu isi dau seama ca facand asta (genocid il numesc eu) isi pericliteaza ei insisi existenta....cat dreaq poti sa furi si sa nu faci nimic altceva? Cat le trebuie ca sa se sature si sa inceapa sa faca si ceva pentru care (cel putin la nivel teoretic) ei sunt acolo? Cat de jos va trebui sa ajunga sanatatea, educatia, infrastructura, justitia, pana ca ei sa isi dea seama ca de fapt isi fura singuri caciula, ca distrug la modul salbatic si barbar o natiune, un stat?! Cand dreaq va exploda acest buboi urat si plin de puroi in care s-a "transformat" Romania?
Aceasta este versiunea "lo-fi". Pentru a vedea versiunea grafica integrala:click aici.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.