Help - Cauta - Membri - Calendar
Versiune intreaga: Comisia Europeană, bastion al totalitarismului.
Hotnews.ro Forum > Actualitati > Ce e fierbinte azi
pagini: 1, 2, 3
Pintea Haiducul
În Raportul MCV al Comisiei Europene - cel puţin aşa a reieşit din prezentarea purtătorului de cuvânt Mark Gray- apare o monstruozitate: ca parlamentarii să demisioneze dacă sunt vizaţi de rapoartele ANI. De ce "monstruozitate" e cuvântul potrivit? Pentru simplul fapt că prin această recomandare se acordă ANI, care este un organism administrativ, puteri jurisdicţionale. Concret, în viziunea Comisiei Europene, dacă ANI constată o stare de incompatibilitate sau de conflict de interese, nu mai este nevoie ca justiţia să se pronunţe. Comisia Europeană (CE) îi „transformă” astfel pe nişte funcţionari în judecători. Practic, CE -prin recomandarea făcută- dă undă verde abuzurilor de ordin politic. Şi, extrem de grav, CE nu mai consideră că parlamentarii acuzaţi au dreptul la apărare: juriştii Comisiei promovează fără nici un fel de reţinere prezumţia de vinovăţie, exact ca în Al Treilea Reich!!!

Ceea ce este şi mai şocant este faptul că în 2010, adică atunci când PDL se afla la guvernare şi avea şi majoritate în Parlament, CE nu a venit cu o astfel de propunere. Atunci nu s-a propus nici măcar aluziv ca bănuiţii de incompatibilitate să demisioneze! angry.gif

Un alt aspect impardonabil din partea CE: purtătorul de cuvânt s-a arătat iritat de faptul că „deciziile ANI sunt puse sub semnul întrebării”. Dacă este să ne luăm după domnul Mark Gray, ar rezulta că ANI este depozitarul adevărului absolut, că este o instituţie care nu greşeşte niciodată şi care nu a fost sau nu este utilizată ca armă politică. Ceea ce frizează fie ridicolul absolut, fie nebunia (adică o agendă totalitară clară pe termen lung).

Aşa cum unele voci din haznaua morală numită "PDL" au anticipat, Mark Gray a făcut o serie de referiri şi la „imunitatea parlamentară”. El s-a referit la simplificarea arestării parlamentarilor. Dar de ce crede domnul Gray că procedura este complicată??? Procedura este aceeaşi ca şi în anii trecuţi - când nu a fost criticată în rapoartele CE - şi este similară, în unele cazuri chiar mai permisivă decât în state precum Germania, Ungaria, Polonia etc. Tot Mark Gray a mai „recomandat” ca în situaţiile în care „imunitatea nu este ridicată” să existe „justificări”. O nouă dovadă că purtătorul de cuvânt şi/sau autorii raportului nu au habar sau nu le pasă cu-adevărat de procedurile parlamentare din România. Pentru că în situaţiile în care nu s-a aprobat vreo cerere de arestare preventivă, s-a justificat întotdeauna de ce s-a votat împotrivă! (link)

Pintea Haiducul
Cel mai grav abuz comis de eurocraţi în redactarea documentului privind România este însă includerea într-un raport care ţine strict de justiţie şi afaceri interne a unor menţiuni groteşti la adresa presei. Presa de investigaţie din România este practic pusă la zid. În concepţia Bruxelles-ului, presa trebuie să tacă, să nu îi mai atace pe Băsescu şi mafia lui politică. Băsescu şi-a găsit demult un aliat în echipa lui Barroso în ceea ce priveşte tentativa de eliminare a unor trusturi de presă care îl deranjează pe guvernatorul coloniei penitenciare numite România. Prin redactarea acestei fiţuici sovietice, denumită „raportul pe justiţie”, Comisia Europeană atinge apogeul complicităţii ei cu grupurile de interese anti-liberale şi anti-democratice care formează curentul politic anti-naţional al băsismului.

Dezvăluirea de către presa de investigaţie din România a unor cazuri flagrante de persoane din ierarhia statului, fanatici ai băsismului, care sunt implicate în acte de corupţie, de incompatibilitate, de abuzuri, sau care fac trafic de influenţă, sunt calificate în mod grotesc de către Bruxelles drept „hărţuiri” şi „presiuni”. Echipa Barroso de la Comisia Europeană, degrevată benevol de orice urmă de ruşine şi decenţă publică, pur şi simplu îşi dezvăluie pe faţă caracterul cripto-totalitar.

Este fără precedent ca un organism european, care are drept misiune să fie garantul principiilor democratice (printre acestea figurând şi libertatea presei), să devină asasinul libertăţii de exprimare. În complicitate cu mafia băsistă şi cu trepăduşii ei delatori pe la Bruxelles, Comisia Europeană dă practic undă verde la lichidarea acelor trusturi de presă care îi deranjează pe Băsescu şi acoliţii lui din vârful statului român. Comisia a devenit astăzi pe faţă parte a sistemului de poliţie politică din România, care vrea să includă presa ca vulnerabilitate în strategia naţională de apărare a ţării. Bruxelles-ul e de-acum sursa de legitimitate internaţională a cercurilor dictatoriale băsiste ancorate în CNA, CCR şi DNA, cele care vor să îşi lichideze adversarii politici cu voie de la Al Patrulea Reich.

Dacă presa din România dezvăluie cât de corupţi sunt Băsescu şi unii membri ai familiei sale, Bruxelles-ul va califica acest lucru drept „hărţuire” a unor oficiali. Dacă pe Antenele lui Voiculescu sunt demonstrate cu documente incontestabile abuzurile comise de şeful ANI sau politizarea unor structuri ale statului (CNA, CCR, DNA), jurnaliştii de investigaţie care au făcut astfel de dezvăluiri sunt calificaţi drept „terorişti”.

Prin acest document stupid, echipa Barroso se dovedeşte a fi compusă din asasini ai democraţiei din România. Cu acest atac criminal la adresa libertăţii de exprimare din România, Comisia dovedeşte însă şi o formă de schizofrenie politică. Pe de o parte cere dezvăluirea corupţiei din România, pe de altă parte bagă pumnul în gură jurnalismului de investigaţie. Adrian Năstase şi Voiculescu trebuie distruşi, dar Băsescu, Videanu şi şmecherii din mafia oranj trebuie protejaţi. Ceea ce a decretat azi Comisia Europeană este -în fond- următorul lucru: dezvăluirea corupţiei din România este permisă, se pot dezvălui cazuri de corupţie, dar numai de către un lot special de jurnalişti, foarte atent selecţionaţi în acest scop de către Bruxelles şi Palatul Cotroceni.

Cu menţiunile critice care atacă libertatea presei, raportul pe justiţie al Comisiei Europene inaugurează ceauşismul şi maoismul (atât de drag în tinereţe lui Barroso) drept metode de lucru ale UE în raport cu România. Acum înţelegem de ce, atunci când Viktor Orban în Ungaria voia să lichideze presa liberă, unii membri din Comisia Europeană şi din PPE l-au aplaudat la scenă deschisă. Aşa îi vor aplauda şi pe sceleraţii lui Băsescu, dacă aceştia vor fi lăsaţi, după pohta ce-au pohtit, să închidă unele ziare şi canale TV care le atacă gravele derapaje anti-democratice. Au început cu OTV-ul, vor urma la rând Antena 3, Realitatea TV, România TV, Money.ro şi toate celelalte televiziuni libere... Într-un final apocaliptic, numai Turcescu şi Radu Moraru vor mai rămâne în sumbrul peisaj audiovizual, şi probabil că -din plictiseală- vor decide să-şi fuzioneze televiziunile într-una singură care se va numi "Buey, Unu' e Naşul Băsescu!"

Întrebat despre cât de credibile şi imparţiale politic au fost sursele care au stat la baza redactării raportului pe justiţie, purtătorul de cuvânt al Comisiei Europene, Mark Gray, dă asigurări că aceste surse au fost verificate. Minciună cruntă. angry.gif Într-un interviu acordat după conferinţa de presă, Gray recunoaşte că multe dintre aspectele negative consemnate în document s-au bazat pe plângerile unor oficiali care au venit în mod individual la Bruxelles, cu extrase din presă sau din emisiuni TV. Aceştia s-au prezentat drept „victime” ale jurnaliştilor români şi ale altor obscure forţe politice. Bănuim cine face parte din haita lupilor totalitarismului băsist care au pozat, spre satisfacţia lui Reding şi Barroso, în mieii sacrificaţi de către noua putere politică din România: Oana Hăineală, Iulia Motoc, Cristi Dănileţ, Laura Codruţa Kovesi, Monica Macovei, Cristian Preda, Theodor Stolojan, câţiva jurnalişti români papionizaţi, afiliaţi ICR şi SIE. Cei care au condus strâmb România şi au împărţit cu ocale diferite justiţia în România fug acuma de răspundere (accountability), de penalizarea abuzurilor şi actelor lor de corupţie, şi se ascund sub fustele babei oranj, Viviane Reding.Înţeleg că astăzi sau mâine guvernul Ponta decide triplarea salariilor inspectorilor ANI: o asemenea instituţie, adică ANI, care este unicat în UE, existând numai în România şi având surate în Albania, Muntenegu, Mauritius, Singapore, Hong-Kong şi Coreea de Sud, să fie foarte apreciată de comisari UE şi hotărârile ei să aibă putere judecătorească... este de "noaptea minţii"... dry.gif
rakkone
*************
Asa, domnu' Pintea, dupa ce v-ati facut acum 1-2-3 ani de rahat cu predictiile vis a vis de caderea dolarului, bancilor mondiale, economiei Americane (cum era aia, fix peste 2 saptamani va fi crahul, fugiiiiti!!), acum ati prins din nou curaj sa iesiti cu analize perfect pertinente ale unor alte probleme pe care, evident, le stapaniti cel putin la fel de bine ca pe cele ale economiei mondiale.
Pintea Haiducul
Citeaza (rakkone @ Jan 30 2013, 07:37 PM) *
Asa, domnu' Pintea, dupa ce v-ati facut acum 1-2-3 ani de rahat cu predictiile vis a vis de caderea dolarului, bancilor mondiale, economiei Americane (cum era aia, fix peste 2 saptamani va fi crahul, fugiiiiti!!), acum ati prins din nou curaj sa iesiti cu analize perfect pertinente ale unor alte probleme pe care, evident, le stapaniti cel putin la fel de bine ca pe cele ale economiei mondiale.


Ricanările tale râncede de invidie mă lasă rece, toate analizele mele sunt -dupa cum tu insuti recunosti- perfect pertinente.

PERTINÉNT, -Ă, pertinenți, -te, adj. 1. (Livr.) Care se potrivește exact obiectului despre care este vorba, care este adecvat pentru ceea ce vrea să argumenteze; potrivit, nimerit, convenabil; p. ext. care denotă profunzime, competență. ♦ (Jur.) Care se raportează exact la chestiune, la fondul cauzei; potrivit. 2. (Despre elemente lingvistice) Dotat cu o anumită funcțiune într-un sistem determinat. ♦ (Despre elemente fonice) Care servește într-o limbă dată la diferențierea semnificațiilor. – Din fr. pertinent.
Sursa: DEX '98 (1998)
baseasca de briucsel
Citeaza (Pintea Haiducul @ Jan 30 2013, 05:22 PM) *
Cel mai grav abuz comis de eurocraţi în redactarea documentului privind România este însă includerea într-un raport care ţine strict de justiţie şi afaceri interne a unor menţiuni groteşti la adresa presei. Presa de investigaţie din România este practic pusă la zid. În concepţia Bruxelles-ului, presa trebuie să tacă, să nu îi mai atace pe Băsescu şi mafia lui politică. Băsescu şi-a găsit demult un aliat în echipa lui Barroso în ceea ce priveşte tentativa de eliminare a unor trusturi de presă care îl deranjează pe guvernatorul coloniei penitenciare numite România. Prin redactarea acestei fiţuici sovietice, denumită „raportul pe justiţie”, Comisia Europeană atinge apogeul complicităţii ei cu grupurile de interese anti-liberale şi anti-democratice care formează curentul politic anti-naţional al băsismului.

Dezvăluirea de către presa de investigaţie din România a unor cazuri flagrante de persoane din ierarhia statului, fanatici ai băsismului, care sunt implicate în acte de corupţie, de incompatibilitate, de abuzuri, sau care fac trafic de influenţă, sunt calificate în mod grotesc de către Bruxelles drept „hărţuiri” şi „presiuni”. Echipa Barroso de la Comisia Europeană, degrevată benevol de orice urmă de ruşine şi decenţă publică, pur şi simplu îşi dezvăluie pe faţă caracterul cripto-totalitar.

Este fără precedent ca un organism european, care are drept misiune să fie garantul principiilor democratice (printre acestea figurând şi libertatea presei), să devină asasinul libertăţii de exprimare.

Pintea Haiducul
Citeaza (Pintea Haiducul @ Jan 30 2013, 07:22 PM) *
Înţeleg că astăzi sau mâine guvernul Ponta decide triplarea salariilor inspectorilor ANI: o asemenea instituţie, adică ANI, care este unicat în UE, existând numai în România şi având surate în Albania, Muntenegu, Mauritius, Singapore, Hong-Kong şi Coreea de Sud, să fie foarte apreciată de comisari UE şi hotărârile ei să aibă putere judecătorească... este de "noaptea minţii"... dry.gif
Citeaza
Alianţa Naţional Socialistă a Protectorilor Legii” (NazionalSozialistischeRechtswahrerBund, NSRB) este responsabilă pentru organizarea profesională a profesiei juridice de german (nazist). Este condusă de ministrul Dr. Frank, conducătorul („Reichsleiter”) Biroului Juridic al Reich-ului („Reichsrechtsamt” i.e. terenul pe care au încolţit legile de teroare ale nazismului) şi al Partidului Naţional Socialist al Muncitorilor Germani (NSDAP) (i.e. „Partidul nazist” oficial)... Prin poziţiile sale de conducere, NSRB este conectat la birourile centrale ale Biroului Juridic al Reich-ului şi NSDAP. În acest mod se asigură că direcţia politică a activităţii profesionale este identică cu voinţa NSDAP (partidul nazist) – şi implicit cu conducerea statului (nazist). Astfel, asocierea NSRB cu (partidul nazist) NSDAP are o fundaţie solidă.”


http://www.relay-of-life.org/ro/nazi-roots...o-hallstein.pdf
baba cloanta
Desi Pintenogu continua a-i imparti pe politicienii romani in doua tabere, eroi respectiv marsavi, cand de fapt vorbim numai despre hotie continuata, in forma ei cea mai calificata, inclin sa fiu de acord cu el in ceea ce priveste asa zisa lupta eroica a comisiei asa zis europene impotriva coruptiei care macina tarisoara noastra, Romania. Exista o carte tzatza de matza despre comisia Santer, dobitoaca de Cresson si van Buitenen, ciripitorul care a avut curajul sa "fluiere in biserica" si sa scoata la lumina mizeria din cotet... Ceea ce a patit van Buitenen ulterior depozitiilor sale poate fi catalogat, fara dubiu, drept "Fabricat in Romania and beyond". Probabil insa ca romanii, satui de ce mizerii li se intampla, desi ei sant singurii care pot rezolva rapid si definit situatia cu ajutorul furcilor si topoarelor, de exemplu, laugh.gif prefera sa se arunce in bratele unei curve versate, pretins fecioara, care spune ca va face, ca va drege, ce mai, intr-un final sexul oral va avea gust de miere de albine. Imi vine in minte isteria, pentru ca altfel nu o pot cataloga, afisata de encefalopatul de komisar olli rehn, care a declarat nici mai mult nici mai putin decat ca "comisia trebuie sa impiedice prin orice mijloace organizarea alegerilor parlamentare din Irlanda pana cand irlandezii nu-si voteaza bugetul"!!! laugh.gif
Admine, iarta-ma, dar expresia cea mai potrivita este: "Sig heil!". dry.gif
baba cloanta
Citeaza (Pintea Haiducul @ Jan 30 2013, 01:21 PM) *Criminal cu acte in regula dar al dreak de vizionar Goebbels asta: "Odata cu inaintarea sovieticilor dinspre Est si a aliatilor dinspre Vest o cortina de fier (traducere cat se poate de fidela) se va lasa peste Europa. Natiuni vor fi rupte, bla, bla, bla...". In schimb oitele Domnului ce faceau? Pai visau la cai verzi pe pereti: libertate, haleala, blugi, ieftineala... laugh.gif
doamna Olguta
Asa cum sublinia si Pareto in tratatul sau, Aristotel nu era convins, nici macar din vreun motiv sentimental, ca ANI nu poate gresi!
Pintea Haiducul
O posibila cauza:

Citeaza
Tipul de jurnalism la care face trimitere raportul MCV nu este decât o formă mascată de lobby. Îl poți stopa sau măcar controla, în momentul în care ești în stare să stopezi sau să controlezi lobbyiul în toate formele lui (nu doar în una dintre ele). De fapt, sugerând necesitatea unei legi a presei, dar ignorând faptul că în România nu există o reglementare a lobby-ului, activitatea din urmă are de câștigat de două ori. Pe de o parte, unii sunt ”răii” care trebuie puși la zid, iar ceilalți ”onorabilii” care trebuie ridicați în slăvi. Pe de altă parte, așa firavă, măcinată de criză, de lipsă de profesionalism și de control politico-economic, presa e unul dintre puținele instrumente care mai reușește să limiteze efectele lobby-ului. Oricât mi-aș dori, nu pot porni de la prezumția de bună-credință atunci când aud de ideea unei legi a presei. Nu atâta timp cât cauzele care au generat și generează problemele mass-media (cu lobby-ul în top) sunt lăsate să zburde libere pe câmpii. (link)


... a unui foarte posibil efect:

Citeaza
Guvernul va abroga Legea parteneriatului public-privat si va promova in regim de urgenta o noua lege

Corina Ionel, HotNews.ro
Miercuri, 30 ianuarie 2013, 21:33, Economie | Finanţe & Bănci

Guvernul va abroga actuala Lege a parteneriatului public-privat, in urma criticilor formulate atat de Comisia Europeana, cat si de reprezentantii mediului de afaceri, si va promova in regim de urgenta un nou act normativ in domeniu, informeaza Mediafax. Subiectul a fost discutat de ministrul delegat pentru proiecte de infrastructura de interes national si investitii straine, Dan Sova, cu reprezentantii Camerei de Americane de Comert in Romania-AmCham si cu reprezentantii Bancii Mondiale. (link)


Si uite cum ministrii nostri, aceste fiinte rotunde care pleznesc de inteligenta, s-au lasat manipulati inca o data de Comisie, ca niste copii de gradinita... dry.gif

Petre Tutea
Citeaza (Dan Voiculescu @ Jan 30 2013, 01:21 PM) *
Raspuns la Comisia Europeană, bastion al totalitarismului....


Salutare Felix !
Nu stiam ca si tu frecventezi forumul Hotnews laugh.gif
Dan Voiculescu
Citeaza (Mircea Badea @ Jan 30 2013, 05:44 PM) *
Ricanările tale râncede de invidie mă lasă rece, toate analizele mele sunt -dupa cum tu insuti recunosti- perfect pertinente.


Buaahahaha smile.gif))
Buna treaba Mircea. Acum termina spargatul si treci pe la mine pe la birou pentru o punga de biscuiti si inca o repriza de pupi-pupi (asa cum iti place tie). laugh.gif
Nae
Mai Pinteo,inca nu inteleg de ce te tot chinui..Lumea 'asta' (UE,USA,Schengen,democratie,anticoruptie,etc)..nu e pentru tine si favoritii tai.
Mai exista locuri inca unde puteti sa va simtiti in largul vostru.Acolo poti sa-ti alini nostalgia comunista sau chiar sa experimentezi democratia originala a lui Iliescu.
In lumea 'asta' nu mai e loc de asemenea mentalitate.Candva poate o sa iti dai si tu seama ca bagand bete in roate celor care merg inainte nu ii opresti ci doar pierzi timpul tuturor (si al tau).
Pintea Haiducul
Citeaza (Dan Voiculescu @ Jan 31 2013, 02:37 AM) *
Buaahahaha smile.gif))
Buna treaba Mircea. Acum termina spargatul si treci pe la mine pe la birou pentru o punga de biscuiti si inca o repriza de pupi-pupi (asa cum iti place tie). laugh.gif


Nu ma numesc Mircea, ci Florin, sunt un cetatean liber al Uniunii Europene si nu iti permit atitudini tutelare. dry.gif Comenteaza ceva la subiect or f.u.c.k off, Voiculescule.
Pintea Haiducul
Citeaza (Nae @ Jan 31 2013, 03:03 AM) *
Mai Pinteo,inca nu inteleg de ce te tot chinui..Lumea 'asta' (UE,USA,Schengen,democratie,anticoruptie,etc)..nu e pentru tine si favoritii tai.


Dar pentru cine e lumea 'asta', exclusiv pentru tine si sefii tai diabolici? dry.gif Ati pus cumva brevet pe ea? La fel ca multe alte sute de milioane in numele carora vorbesc, sunt si eu parte a acestui vast sistem numit UE, daca nu va convin opiniile noastre critice la adresa lui puteti repune in functiune Auschwitz-ul, ca sa ne gazati pe toti.
rakkone
Mehehe,

http://www.ciutacu.ro/articol/incitare-la-...#comment-328780
De Livius Tacitus pe 30 January 2013 la 15:26

De pe blogul balosului de Ciutacu, acelasi paragraf ca mai sus al lui Pintea. Pai bine, domnu Pintea, cand zic ca nu sunteti zdravan si aveti personalitati multiple, ziceti ca sunt rautacios. Cati din restul care abereaza acolo sunteti tot Dvs? 5? 6? toti???
Si zi asa, postac fidel la genial pe plantatie, ai? Adica nu ca m-ar mira foarte tare, ideile fixe, lingoul, expresiile (gen "noaptea mintii"), brainwashul, toate sunt de spectator fidel A3 si de cititor de Jurnalul, Ciutacu & Co.
Sincer acu, aveti icoana cu fundul lui Voiculescu? Ca nu oricine il pupa live, prostii marunti au doar poza.
Stelică
Citeaza (rakkone @ Jan 31 2013, 08:32 AM) *
Sincer acu, aveti icoana cu fundul lui Voiculescu? Ca nu oricine il pupa live, prostii marunti au doar poza.


Şi cum poţi fi sigur că lucrurile nu stau pe dos? Poate că de fapt Voiculescu are icoană cu fundul lui Pintea... tongue.gif


Fain topic, oricum. Tema e de interes, trebuia dezbătută şi aici...
Nae
Citeaza (Pintea Haiducul @ Jan 31 2013, 07:38 AM) *
Dar pentru cine e lumea 'asta', exclusiv pentru tine si sefii tai diabolici? dry.gif Ati pus cumva brevet pe ea? La fel ca multe alte sute de milioane in numele carora vorbesc, sunt si eu parte a acestui vast sistem numit UE, daca nu va convin opiniile noastre critice la adresa lui puteti repune in functiune Auschwitz-ul, ca sa ne gazati pe toti.


Te ambalezi degeaba ca nu ai dreptate.Daca vrei sa te afiliezi unui grup oricare ar fi el,UE,etc...trebuie sa respecti regulile jocului si sa ai standardele necesare.Poate nu au ei intotdeauna dreptate si nu sunt perfecti dar daca asta e regula dupa ea trebuie sa jucam.
99% dintre romani sunt de acord cu asta.Ei inteleg ca daca furi ajungi la puscarie.
N-am auzit pe nimeni sa zica 'si daca am furat,ce?..de ce sa fac puscarie?'...asta se aude numai si numai in parlament.
Georgescu
'CE nu mai consideră că parlamentarii acuzaţi au dreptul la apărare: juriştii Comisiei promovează fără nici un fel de reţinere prezumţia de vinovăţie, exact ca în Al Treilea Reich!!!'

Amice, lasi impresia ca ai fi un mare idiot. Daca nu esti idiot, atunci faci parte din sleahta rau-voitoare a spalatorilor de creieri din trustul Intact.
Sa inteleg ca dupa logica urat mirositoare a dovleacului tau, atunci cand un parlamentar trebuie sa raspunda penal, ceilalti parlamentari trebuie sa isi dea acordul. De ce atunci sa nu cerem aprobarea tuturor soferilor atunci cand politia vrea sa suspende un permis , acordul tuturor profesorilor sa poata fi arestat un profesor prins ca ia spaga, al tuturor politistilor pentru un politist s.a.md.
Toata lumea trebuie sa fie egala in fata legii, fara exceptii. Opusul reprezinta o situatie 'exact ca în Al Treilea Reich!!!' asa cum o numesti tu.
Sa stii ca logica e la fel de puternica si de evidenta, indiferent cat de adanc ai tu capul infipt in dosul domnilor care te platesc.

Pintea
Citeaza (Georgescu @ Jan 31 2013, 05:50 PM) *
'CE nu mai consideră că parlamentarii acuzaţi au dreptul la apărare: juriştii Comisiei promovează fără nici un fel de reţinere prezumţia de vinovăţie, exact ca în Al Treilea Reich!!!'

Amice, lasi impresia ca ai fi un mare idiot. Daca nu esti idiot, atunci faci parte din sleahta rau-voitoare a spalatorilor de creieri din trustul Intact.


Aha. Bun, de acord cu tine, sa zicem de plano ca sunt un mare idiot, nu vreau sa facem un caz din asta, la urma urmei sunt doar un neica-nimeni, nu? Dar ca sa dam totusi o masura exacta idioteniei si relei mele vointe, iata niste linkuri din presa de astazi care ilustreaza fidel efectul şocant pe care topicul meu l-a produs asupra raportorilor Comisiei Europene:

- 31 ian 2013, 17:24 - Comisia Europeană alocă 751 milioane de euro pentru calea ferată Brașov-Simeria
- 31 ian 2013, 18:14 - Comisia Europeană blochează peste 4 miliarde de euro din fondurile alocate Poloniei
- 31 ian 2013, 18:28 - Comisia Europeană a înghețat fonduri europene de 900 milioane euro alocate Poloniei pentru drumuri

Pe scurt: Comisia a blocat fonduri alocate initial polonezilor si le-a realocat Romaniei. De ce? Pentru că unii dintre noi au "cojones", de-aia! angry.gif

Intrebare de final: cine a contribuit mai mult la bugetul țării pentru anul in curs, comentariile mele caustice sau comentariile slugarnice dincolo de limita penibilului ale unora ca Pantazi Cristian (link)? Hm? dry.gif
Pintea
Citeaza (Georgescu @ Jan 31 2013, 05:50 PM) *
Sa inteleg ca dupa logica urat mirositoare a dovleacului tau, atunci cand un parlamentar trebuie sa raspunda penal, ceilalti parlamentari trebuie sa isi dea acordul.


Daca asta vrei tu sa intelegi, be my guest, dar cred ca imi atribui afirmatii pe care nu le-am facut. Iata extrasul din postarea mea:

Citeaza (Pintea Haiducul @ Jan 30 2013, 01:21 PM) *
Aşa cum unele voci din haznaua morală numită "PDL" au anticipat, Mark Gray a făcut o serie de referiri şi la „imunitatea parlamentară”. El s-a referit la simplificarea arestării parlamentarilor. Dar de ce crede domnul Gray că procedura este complicată??? Procedura este aceeaşi ca şi în anii trecuţi - când nu a fost criticată în rapoartele CE - şi este similară, în unele cazuri chiar mai permisivă decât în state precum Germania, Ungaria, Polonia etc.Stelică
Citeaza (Pintea @ Jan 31 2013, 06:34 PM) *
Aha. Bun, de acord cu tine, sa zicem de plano ca sunt un mare idiot, nu vreau sa facem un caz din asta, la urma urmei sunt doar un neica-nimeni, nu? Dar ca sa dam totusi o masura exacta idioteniei si relei mele vointe, iata niste linkuri din presa de astazi care ilustreaza fidel efectul şocant pe care topicul meu l-a produs asupra raportorilor Comisiei Europene:

- 31 ian 2013, 17:24 - Comisia Europeană alocă 751 milioane de euro pentru calea ferată Brașov-Simeria
- 31 ian 2013, 18:14 - Comisia Europeană blochează peste 4 miliarde de euro din fondurile alocate Poloniei
- 31 ian 2013, 18:28 - Comisia Europeană a înghețat fonduri europene de 900 milioane euro alocate Poloniei pentru drumuri

Pe scurt: Comisia a blocat fonduri alocate initial polonezilor si le-a realocat Romaniei. De ce? Pentru că unii dintre noi au "cojones", de-aia! angry.gif

Intrebare de final: cine a contribuit mai mult la bugetul țării pentru anul in curs, comentariile mele caustice sau comentariile slugarnice dincolo de limita penibilului ale unora ca Pantazi Cristian (link)? Hm? dry.gif


Mwahahahaaa! Tare faza. rolleyes.gif Pinteo, io cre' că meriți o recompensă bunicică de la parlamentarii din Comisia Buget-Finanțe, nu's ei chiar într-atât de măgari ca să ignore aşa ispravă! biggrin.gif
Musafir
Citeaza (Pintea Haiducul @ Jan 30 2013, 05:22 PM) *
Dacă presa din România dezvăluie cât de corupţi sunt Băsescu şi unii membri ai familiei sale, Bruxelles-ul va califica acest lucru drept „hărţuire” a unor oficiali.

Presa nu mai are timp, ai promis ca-l lichidezi in curand, remember ?...daca nu ai facut-o deja tongue.gif
(Asta ca sa demonstrezi inca o data ca esti cel mai mare basist in viata, care doreste sa-l martirizeze pe Bashila I, spre slavirea vesnica de catre mileoanele de basisti loiali dry.gif
Continua, imi demonstrezi cat de basist esti decatlaugh.gif )
Nae
Citeaza (Pintea @ Jan 31 2013, 06:34 PM) *
Aha. Bun, de acord cu tine, sa zicem de plano ca sunt un mare idiot, nu vreau sa facem un caz din asta, la urma urmei sunt doar un neica-nimeni, nu? Dar ca sa dam totusi o masura exacta idioteniei si relei mele vointe, iata niste linkuri din presa de astazi care ilustreaza fidel efectul şocant pe care topicul meu l-a produs asupra raportorilor Comisiei Europene:

- 31 ian 2013, 17:24 - Comisia Europeană alocă 751 milioane de euro pentru calea ferată Brașov-Simeria
- 31 ian 2013, 18:14 - Comisia Europeană blochează peste 4 miliarde de euro din fondurile alocate Poloniei
- 31 ian 2013, 18:28 - Comisia Europeană a înghețat fonduri europene de 900 milioane euro alocate Poloniei pentru drumuri

Pe scurt: Comisia a blocat fonduri alocate initial polonezilor si le-a realocat Romaniei. De ce? Pentru că unii dintre noi au "cojones", de-aia! angry.gif

Intrebare de final: cine a contribuit mai mult la bugetul țării pentru anul in curs, comentariile mele caustice sau comentariile slugarnice dincolo de limita penibilului ale unora ca Pantazi Cristian (link)? Hm? dry.gif


Ce le mai sucesti mai Pinteo..Nu iti asumi niciodata nici macar propriile comentarii..Si in loc de raspuns o dai in diverse SF.Inca nu mi-am dat seama daca faci misto sau dus cu pluta.
Dan Voiculescu
Citeaza (Pintea Haiducul @ Jan 31 2013, 07:31 AM) *
Nu ma numesc Mircea, ci Florin, sunt un cetatean liber al Uniunii Europene si nu iti permit atitudini tutelare. dry.gif Comenteaza ceva la subiect or f.u.c.k off, Voiculescule.


Eu comentez intotdeauna la subiect (in cea mai obiectiva maniera cu putinta).

PS: nu e nimic rau in faptul ca te numesti Mircea, ca iti place sa faci spagatul sau ca Google zice despre tine ca esti pupinul numarul unu laugh.gif
Dan Voiculescu
Citeaza (rakkone @ Jan 31 2013, 08:32 AM) *
Sincer acu, aveti icoana cu fundul lui Voiculescu? Ca nu oricine il pupa live, prostii marunti au doar poza.


Are icoana !
Pe o parte's io, pe cealalta parte e Petre Tutea laugh.gif

Daca vrei si tu una sa-mi zici, ca le dau aproape gratis fanilor laugh.gif
Pintea
Citeaza (Dan Voiculescu @ Feb 1 2013, 01:09 AM) *
Hahahahaha.

Mii de scuze!
Nu vazusem comentariul asta inainte de postarea anterioara si v-am confundat. Credeam ca stau de vorba cu Mircea, cand colo era Crin laugh.gif . Cel mai important e ca si Crin are acelasi tip de icoana (sulfuroasa) ca si Mircea laugh.gif


Mda, ce sa zic... laugh.gif Sunt o floare, sunt un crin / Numele meu e Florin / Iar Varanul e hain. rolleyes.gif
Pintea
Citeaza (Nae @ Feb 1 2013, 12:25 AM) *
Ce le mai sucesti mai Pinteo..Nu iti asumi niciodata nici macar propriile comentarii..Si in loc de raspuns o dai in diverse SF.Inca nu mi-am dat seama daca faci misto sau dus cu pluta.


N-am facut decat sa expun niste fapte, eu imi asum intotdeauna propriile comentarii.
Pintea
Citeaza (Stelică @ Jan 31 2013, 07:05 PM) *
Mwahahahaaa! Tare faza. rolleyes.gif Pinteo, io cre' că meriți o recompensă bunicică de la parlamentarii din Comisia Buget-Finanțe, nu's ei chiar într-atât de măgari ca să ignore aşa ispravă! biggrin.gif


Dacă vreme de ani de zile nu mi-au acordat nici un sprijin financiar, de ce ar face-o acum? Mersi pentru gândul bun, Stelică, dar prefer să nu îmi fac speranțe deşarte.
Pintea
Citeaza (Dan Voiculescu @ Feb 1 2013, 12:55 AM) *
Eu comentez intotdeauna la subiect (in cea mai obiectiva maniera cu putinta).


Minti. Pana acum ai comentat exclusiv la adresa persoanei mele. Daca vei mai comenta despre mine, ii voi cere Adminului sa aplice Regulamentul Forumului si sa te considere user abuziv.
sandokan
Fédération de la Fonction Publique Européenne
Section "Commission européenne Bruxelles et Hors Union" - ASBL n° XXXXXXXX

(English version))
Brussels, 31 January 2013
Mr Cameron's hidden agenda?We have read and heard for weeks already, from the British Prime Minister, supported by some Member States, that European civil servants do not deserve to be treated fairly. We also see that Mr Cameron is putting on knight's armour and preparing to decapitate those civil servants who are costing him too much!

In his view, we have too many advantages, too many perks, we are paid too much… we have too much of everything.

However, is those Member States' real objective a budgetary or a political one?

Looking closer at the EU's administrative expenditure for 2014-2020, their objective cannot really be a budgetary one. Those Member States wishing to make further savings know full well that they need to look elsewhere, as any administrative savings would be marginal.

Following the 2004 reform, staff in European institutions continue to feel the effects of important structural savings. Despite those efforts, some Member States are still not satisfied!

It seems that additional savings of a magnitude that would threaten the very future of the European civil service are already on the agenda of the European Council on 7-8 February.

Why are only European civil servants targeted? The press never mentions the salaries of international officials such as those working for the OECD, NATO, the UN or the Commonwealth, etc.

Perhaps the real reason lies elsewhere? Maybe the true objective is the destruction of the European civil service! Are we an obstacle to the rising nationalism in some Member States?

Mr Cameron and his friends have fatal designs on the European civil service. Their speeches are false and populist, and preach the opposite of what they are practicing at home!

By way of example, it is both informative and instructive to compare, on the one hand, our Staff Regulations and Mr Cameron's malicious intentions for them, and, on the other hand, the terms and conditions, recently modified with Mr Cameron's blessing, for officials working for the Secretariat of the "Commonwealth" (in other words, the residue of the British Empire which groups together 52 member States throughout the world):

http://www.thecommonwealth.org/Internal/191203/247264/tacos/.

In 2012, Commonwealth Secretariat staff received a 3.8% salary increase, while our Member States have preferred to break the law by not applying the Staff Regulations. They ignore the rules for adjusting our salaries without qualms, even though these would not even have allowed our salaries to keep pace with rising living costs.

Nevertheless, Commonwealth officials enjoy terms and conditions of employment comparable to ours, as documented by Price Waterhouse Coopers.

By way of example, here is a non-exhaustive list of other terms and conditions:

• Annual leave: 25 days, increasing to 30 days after only 10 years of service!
• Expatriation allowance: 14% of their salaries, as well as an installation allowance of 7 %.
• Retirement age is 65 years maximum!
• Health insurance scheme: free insurance cover for a range of treatments such as dental care, hospitalization, etc.
• Up to 75% of the cost of school fees reimbursed! But with a cap… of 23.000€ per year!So, Mr Prime Minister, and dear Member States supporting him, compare what is comparable and stop misleading the public and hiding behind "budgetary savings" to achieve your political goal: the destruction of the European system that bothers you!

laugh.gifDeci, cu alte cuvinte, de ce moare numai capra noastra si nu si capra NATO, Commonwealth, etc, de parca aia sant raspunzatori pentru salariile "absolut de mizerie" laugh.gif pe care le iau gasbagsurile de la Bxl. laugh.gif

Si se minte big time prin falsa comparatie coroborata cu omisiunea:

Deci, NATO & Co au: "Up to 75% of the cost of school fees reimbursed! But with a cap… of 23.000€ per year!"

Un functionar (m)UE are 100% school fees reimbursed! Inclusiv pe durata studiilor universitare! laugh.gif

Swell...
Pintea
Scandalos! C.E. ar vrea revizuirea libertăţii presei din România. Parlamentul European trebuie să-i arate Comisiei cartonaşul galben


de Cristian Teodorescu, 30 Jan la 23:25


S-a pronunţat Comisia Europeană, de a intrat toată ţara în Breaking News! "Mass media din România se ocupă de intimidări şi hărţuieli". E prima oară cînd Comisia se leagă de presa dintr-o ţară membră a U.E.

Ca să nu vorbim pe deasupra, iată ce zice Raportul pe MCV al Comisiei Europene că ar trebui făcut în România în materie de presă: „revizuirea standardelor existente pentru a se garanta existența unor mijloace de informare în masă libere și pluraliste, asigurându-se, totodată, măsuri reparatorii eficiente împotriva încălcării drepturilor fundamentale ale omului și împotriva exercitării de presiuni nejustificate și a recurgerii la acte de intimidare de către mijloacele de informare în masă asupra sistemului judiciar și a instituțiilor implicate în combaterea corupției. Ar trebui să se dea asigurări Consiliului Național al Audiovizualului cu privire la independența sa efectivă, iar acesta ar trebui să își îndeplinească pe deplin rolul prin instituirea și aplicarea unui cod de conduită în această privință".

În România există legi împotriva insultei şi calomniei. Cum vine asta cu măsurile care trebuie luate împotriva „presiunilor nejustificate” şi a „actelor de intimidare”?

Dacă discuţi ca jurnalist despre ceea ce se întîmplă la Curtea Constituţională exerciţi presiuni nejustificate? Dacă comentezi pozele pe care şi le postează pe Facebook o judecătoare de la CCR (Iulia Motoc) sau un judecător de la CSM (Cristi Dănileţ) recurgi la acte de intimidare?

Dacă remarci că fostul şef al DNA (Daniel Morar) se antepronunţă asupra fraudelor de la referendum, avansînd cifre care ulterior nu se dovedesc adevărate, asta înseamnă că încerci să-l intimidezi pe numitul procuror? Dacă aminteşti că preşedintele CCR (Augustin Zegrean) a fost juristconsult la bază apoi parlamentar al PD sau că alt judecător de la CCR a fost parlamentar PSD exerciţi presiuni asupra lor?

Dacă constaţi că o judecătoare de la CCR (Aspazia Cojocaru) se ceartă ca la tarabă cu presa se cheamă că umbli s-o intimidezi?

Dacă relatezi plîngerile oamenilor, că procurorii de la DNA îi pun să jure pe Biblia pusă pe portbagajul maşinii sau că-i încarcă în dube să-i ducă la cercetări şi-ţi declari nemulţumirea faţă de aceste abuzuri, asta e o presiune exercitată asupra procurorilor?

Sper că Parlamentul European va dezbate acest raport al Comisiei. Sper că dacă acest lucru se va întîmpla, Parlamentul European va cere probe pentru încercările de intimidare şi presiunile exercitate de mass media din România invocate în raport. Şi mai sper că Parlamentul European va atrage atenţia Comisiei, dominate de popularii europeni, asupra tentativei sale fără precedent, de a propune măsuri care ar putea duce la exercitarea de presiuni şi la intimidarea mass media din România.
Nae
Citeaza (Pintea @ Feb 1 2013, 08:54 AM) *
Scandalos! C.E. ar vrea revizuirea libertăţii presei din România. Parlamentul European trebuie să-i arate Comisiei cartonaşul galben


de Cristian Teodorescu, 30 Jan la 23:25


S-a pronunţat Comisia Europeană, de a intrat toată ţara în Breaking News! "Mass media din România se ocupă de intimidări şi hărţuieli". E prima oară cînd Comisia se leagă de presa dintr-o ţară membră a U.E.

Ca să nu vorbim pe deasupra, iată ce zice Raportul pe MCV al Comisiei Europene că ar trebui făcut în România în materie de presă: „revizuirea standardelor existente pentru a se garanta existența unor mijloace de informare în masă libere și pluraliste, asigurându-se, totodată, măsuri reparatorii eficiente împotriva încălcării drepturilor fundamentale ale omului și împotriva exercitării de presiuni nejustificate și a recurgerii la acte de intimidare de către mijloacele de informare în masă asupra sistemului judiciar și a instituțiilor implicate în combaterea corupției. Ar trebui să se dea asigurări Consiliului Național al Audiovizualului cu privire la independența sa efectivă, iar acesta ar trebui să își îndeplinească pe deplin rolul prin instituirea și aplicarea unui cod de conduită în această privință".

În România există legi împotriva insultei şi calomniei. Cum vine asta cu măsurile care trebuie luate împotriva „presiunilor nejustificate” şi a „actelor de intimidare”?

Dacă discuţi ca jurnalist despre ceea ce se întîmplă la Curtea Constituţională exerciţi presiuni nejustificate? Dacă comentezi pozele pe care şi le postează pe Facebook o judecătoare de la CCR (Iulia Motoc) sau un judecător de la CSM (Cristi Dănileţ) recurgi la acte de intimidare?

Dacă remarci că fostul şef al DNA (Daniel Morar) se antepronunţă asupra fraudelor de la referendum, avansînd cifre care ulterior nu se dovedesc adevărate, asta înseamnă că încerci să-l intimidezi pe numitul procuror? Dacă aminteşti că preşedintele CCR (Augustin Zegrean) a fost juristconsult la bază apoi parlamentar al PD sau că alt judecător de la CCR a fost parlamentar PSD exerciţi presiuni asupra lor?

Dacă constaţi că o judecătoare de la CCR (Aspazia Cojocaru) se ceartă ca la tarabă cu presa se cheamă că umbli s-o intimidezi?

Dacă relatezi plîngerile oamenilor, că procurorii de la DNA îi pun să jure pe Biblia pusă pe portbagajul maşinii sau că-i încarcă în dube să-i ducă la cercetări şi-ţi declari nemulţumirea faţă de aceste abuzuri, asta e o presiune exercitată asupra procurorilor?

Sper că Parlamentul European va dezbate acest raport al Comisiei. Sper că dacă acest lucru se va întîmpla, Parlamentul European va cere probe pentru încercările de intimidare şi presiunile exercitate de mass media din România invocate în raport. Şi mai sper că Parlamentul European va atrage atenţia Comisiei, dominate de popularii europeni, asupra tentativei sale fără precedent, de a propune măsuri care ar putea duce la exercitarea de presiuni şi la intimidarea mass media din România.


Omul e dus cu pluta precum cei care il cred.E jenant sa il numesti jurnalist.
El confunda ideea de opinie jurnalistica cu campanii de denigrare .Fiindca ei nu combat masuri si fapte ci omul in sine.
In plus,in loc sa comenteze stiri (ceva care s-a intamplat cu adevarat,verificat) ei merg pe barfe si prezumtii..
'Am auzit eu ca ala e corupt'..'ala sigur e basist daca a votat asa'....aia e stire???
Nu.E propaganda.Josnica.
MCV Honda
Citeaza (Nae @ Feb 1 2013, 02:58 PM) *
Omul e dus cu pluta precum cei care il cred.E jenant sa il numesti jurnalist.
El confunda ideea de opinie jurnalistica cu campanii de denigrare .Fiindca ei nu combat masuri si fapte ci omul in sine.
In plus,in loc sa comenteze stiri (ceva care s-a intamplat cu adevarat,verificat) ei merg pe barfe si prezumtii..
'Am auzit eu ca ala e corupt'..'ala sigur e basist daca a votat asa'....aia e stire???
Nu.E propaganda.Josnica.

josnica ?!
uite Nae, cum arata o propaganda josnica :
(de fapt subiectul, sau mai bine zis autorul violului e cel mai josnic...)
http://mariusmina.blogspot.de/2009/11/trai...at-de-viol.html
Nae
Citeaza (MCV Honda @ Feb 1 2013, 07:51 PM) *
josnica ?!
uite Nae, cum arata o propaganda josnica :
(de fapt subiectul, sau mai bine zis autorul violului e cel mai josnic...)
http://mariusmina.blogspot.de/2009/11/trai...at-de-viol.html


laugh.gif (rad eu dar rad a paguba..jalnic am ajuns)..

Buba e ca poti arunca o prostie pe piata...sa zicem 'X e gay si violator' si gata.
X trebuie sa se bata peste tot sa dezminta prostia dar in inconstientul multora asta va ramane mereu...'am auzit eu mai demult despre el ca..'...si asa ramane X cu o pata toata viata.
Aia care au dat 'stirea' nu au nici o bataie de cap..'asa ne-a spus o sursa,nu e vina noastra..'
MCV Honda
Citeaza (Nae @ Feb 1 2013, 08:21 PM) *
laugh.gif (rad eu dar rad a paguba..jalnic am ajuns)..

Buba e ca poti arunca o prostie pe piata...sa zicem 'X e gay si violator' si gata.
X trebuie sa se bata peste tot sa dezminta prostia dar in inconstientul multora asta va ramane mereu...'am auzit eu mai demult despre el ca..'...si asa ramane X cu o pata toata viata.
Aia care au dat 'stirea' nu au nici o bataie de cap..'asa ne-a spus o sursa,nu e vina noastra..'


razi tu, razi Harap Alb
da' nu e rasul tau...
dry.gif
Nae
Citeaza (MCV Honda @ Feb 1 2013, 08:53 PM) *
razi tu, razi Harap Alb
da' nu e rasul tau...
dry.gif


Pai iti spun caz concret..
Pe timpul lui Nastase undeva la stat se tineau niste licitatii...'Cineva' participa si el..Pierde pe prima,pierde pe a doua in favoarea unor persoane suspecte...Il apuca dracii si ii spune presedintelui comisiei 'Domnu',sper ca e licitatie corecta..dosarul meu e mai bun dar vad ca tot castiga astia care sunt tot timpul in ziar investigati pentru coruptie'..
Ghici ce se intampla la data urmatoarei licitatie..
Presedintele comisiei scoate 2 foi trase la imprimanta si ii zice amicului meu ...'dvs. spuneati ca participa persoane dubioase..am primit un email anonim care spune ca Dvs ati afirmat candva ca v-ar surade un menaj a trois..'....Caz 100% adevarat.
I-a picat omului falca? I-a picat..L-au facut de cacao in fata tuturor (omu' venise si cu oameni din teamul lui)..
Prastia cu luneta
Citeaza (Nae @ Feb 1 2013, 11:34 PM) *
Pai iti spun caz concret..
Pe timpul lui Nastase undeva la stat se tineau niste licitatii...'Cineva' participa si el..Pierde pe prima,pierde pe a doua in favoarea unor persoane suspecte...Il apuca dracii si ii spune presedintelui comisiei 'Domnu',sper ca e licitatie corecta..dosarul meu e mai bun dar vad ca tot castiga astia care sunt tot timpul in ziar investigati pentru coruptie'..
Ghici ce se intampla la data urmatoarei licitatie..
Presedintele comisiei scoate 2 foi trase la imprimanta si ii zice amicului meu ...'dvs. spuneati ca participa persoane dubioase..am primit un email anonim care spune ca Dvs ati afirmat candva ca v-ar surade un menaj a trois..'....Caz 100% adevarat.
I-a picat omului falca? I-a picat..L-au facut de cacao in fata tuturor (omu' venise si cu oameni din teamul lui)..


Eu as fi raspuns asa:

"Si ce dovedeste asta? Pot primi si eu mailuri anonime ca in tinerete dumneavoastra ati fost surprins facand sex cu o capra."
Nae
Citeaza (Prastia cu luneta @ Feb 2 2013, 04:37 PM) *
Eu as fi raspuns asa:

"Si ce dovedeste asta? Pot primi si eu mailuri anonime ca in tinerete dumneavoastra ati fost surprins facand sex cu o capra."


Trebuie sa-ti dai seama ca 'omu' a fost luat prin surprindere ca la o licitatie sa se spuna asa ceva.
A spus el ceva de genul 'ce are una cu alta' dar degeaba dupa ce s-a aruncat magaria.
Ce este incredibil este altceva.
1.Sa se aduca in discutie asa ceva de catre presedintele unei companii de stat.Si nu era Biserica Romana asa ca nu vad ce problema ar aduce un posibil menaj a trois.
2.Presedintele nu numai ca a fost un magar ci chiar a luat apararea in acest mod celor vizati.Clar ca l-a suparat ceva sau ca avea o datorie..
Portofelul plin și fin
Citeaza (Nae @ Feb 1 2013, 02:58 PM) *
Omul e dus cu pluta precum cei care il cred.E jenant sa il numesti jurnalist.
El confunda ideea de opinie jurnalistica cu campanii de denigrare .Fiindca ei nu combat masuri si fapte ci omul in sine.
In plus,in loc sa comenteze stiri (ceva care s-a intamplat cu adevarat,verificat) ei merg pe barfe si prezumtii..
'Am auzit eu ca ala e corupt'..'ala sigur e basist daca a votat asa'....aia e stire???
Nu.E propaganda.Josnica.


Păi nenea Nae, și dacă omul e cum e ? Exemplu dl.Dănileț. Și pentru că tot comentai tu despre comuniștii care sunt peste tot- hai să luăm un caz concret. Dna. judecătoare Motoc- soția dlui. ambasador Motoc. Dl. ambasador Motoc- fiul dlui. Motoc- cumnat cu dl.Simionescu. Ghici cine e dl.Simionescu ? Fostul procuror general al lui Ceașcă- ultimul. Ca să vezi chestie, nu ? Eu prefer să știu cine și de ce...și mai cred ceva- că nu funcția e atacată- pentru că vorba lui M.B.- de ce să ataci o funcție- ci omul nevolnic sau relaționat- din spatele ei.
Un Observator
Citeaza (Portofelul plin și fin @ Feb 3 2013, 11:24 PM) *
Păi nenea Nae, și dacă omul e cum e ? Exemplu dl.Dănileț. Și pentru că tot comentai tu despre comuniștii care sunt peste tot- hai să luăm un caz concret. Dna. judecătoare Motoc- soția dlui. ambasador Motoc. Dl. ambasador Motoc- fiul dlui. Motoc- cumnat cu dl.Simionescu. Ghici cine e dl.Simionescu ? Fostul procuror general al lui Ceașcă- ultimul. Ca să vezi chestie, nu ? Eu prefer să știu cine și de ce...și mai cred ceva- că nu funcția e atacată- pentru că vorba lui M.B.- de ce să ataci o funcție- ci omul nevolnic sau relaționat- din spatele ei.


Exact aici este problema acestui tip de logica stramba. Dna. judecatoarea Motoc nu este sotia lui X care e fiul lui Y. Este Judecator la Curtea Constitutionala iar Voiculeascu si-a trimis cainii catre aceasta institutie a statului prin atacuri la persoana si acuzatii nefondate.

Televiziuni in care domina o apartanenta politaca exista peste tot (vezi Fox News) dar niciodata nu-si va permite o astfel de televiziune sa atace in asemenea hal o institutie atat de importanta. Atunci cand se dau decizii diferite de punctele de vedere republicane, ei vin cu argumente contra, aduc experti care sa le sustina punctul de vedere etc. Nu-i invita pe neica nimeni Ciuvica si prietena lui Chireac, sa repete ora de ora, zi de zi "procurorii sunt basisti", "justitia e basista", "Curtea Constitutionala e basista". Practic, orice persoana cu un punct de vedere diferit este "basista". Eu inteleg ca traiam inca in democratia originala dar trebuie sa va dati seama cat de grav este sa faci astfel de afirmatii.

Toate astea pentru ca asa vrea un politician caruia ii este groaza de posibilitatea de a ajunge coleg cu Nastase..

E normala reactia CE.

Amuzanta reactia lui Ponta, care trimite scrisori catre fituica nesemnificativa EvZ. Vezi domne, EvZ ii manipuleaza pe cei 3-4 mii care reprezinta tranficul zilnic al sitului smile.gif.
Pintea
Citeaza (Un Observator @ Feb 4 2013, 01:26 PM) *
Exact aici este problema acestui tip de logica stramba. Dna. judecatoarea Motoc nu este sotia lui X care e fiul lui Y. Este Judecator la Curtea Constitutionala iar Voiculescu si-a trimis cainii catre aceasta institutie a statului prin atacuri la persoana si acuzatii nefondate.


Toate acuzatiile formulate la Antena 3 sunt fondate pe documente si inregistrari verificabile de oricine, daca tu cunosti macar un singur caz de acuzatie neintemeiata pe probe incontestabile te rog sa-l faci cunoscut cititorilor topicului.
idiot
Citeaza (Un Observator @ Feb 4 2013, 01:26 PM) *
Eu inteleg ca traiam inca in democratia originala dar trebuie sa va dati seama cat de grav este sa faci astfel de afirmatii.

E normala reactia CE.

tare!!!
cum adica trebuie sa-mi dau seama ??
sa dam o lege prin care trebuie sa-mi dau seama ???
poate un idiot sa-si dea seama ca e idiot daca-i spune cineva ca trebuie ? laugh.gif

reactia CE ?? ... normal era ca CE sa formuleze altfel, dar probabil nu si-au dat seama ca noi nu putem sa ne dam seama nici daca trebuie dry.gif
cred ca ''trebuie'' ar trebui inlocuit cu ''doare'' !
de ex, nu trebuie sa-mi dau seama ca-s idiot, dar daca asta doare...eeeee?!...poate ca ma razgandesc, nu ? laugh.gif
Pintea
Antonescu: Nu înțeleg de ce nu a demisionat Băsescu când a fost cercetat penalPreşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, luni, că demisia ministrului Transporturilor, Relu Fenechiu, va putea să vină în momentul în care va exista o sentinţă, chiar şi în primă instanţă, precizând că inclusiv Traian Băsescu ar fi trebuit să demisioneze ca urmare a cercetării sale.

Antonescu a fost întrebat cum vede ideea unei demisii din funcţie a ministrului Transporturilor, Relu Fenechiu, avansată duminică de Traian Băsescu.

"Punctul nostru de vedere, ca şi punctul de vedere al premierului, este foarte clar, iar domnului Băsescu îi spun ce îi spun de ani de zile. Dacă cineva cu dosare, cu probleme, cu urmăriri, cercetări începute trebuie să demisioneze, nu înţeleg de ce a întârziat câţiva ani să demisioneze chiar domnia sa", a declarat Antonescu.

De asemenea, el a precizat că împărtăşeşte poziţia premierului Victor Ponta în sensul că în cazul unei sentinţe judecătoreşti, chiar şi în primă instanţă, nefavorabilă lui Fenechiu se impune demisia acestuia.

"Sunt de acord (cu Victor Ponta - n.r.), pentru că în momentul în care instanţa se va pronunţa, chiar dacă nu-i vorba de o sentinţă definitivă, chiar dacă nu putem deci vorbi în sens juridic de vinovăţia cuiva, în cazul unei sentinţe nefavorabile, avem totuşi de a face cu o sentinţă, ceea ce înseamnă cu totul altceva decât părerea unei părţi. Să nu uităm, dacă vrem să avem justiţie cu adevărat, că procuratura e o instituţie extrem de importantă, Parchetul, DNA, toate acestea sunt părţi, este statul vs un cetăţean. Judecătorii sunt cei care au dreptul la sentinţă şi numai ei", a spus preşedintele PNL, Crin Antonescu.

Premierul Victor Ponta a declarat, vineri, la Realitatea TV, răspunzând unei întrebări, că nu intenţionează să renunţe la ministrul Relu Fenechiu sau la un alt membru al Cabinetului. "Nu, nici vorbă, pentru că în raport se vorbeşte în mod greşit de fapte de corupţie, ori nici unul (dintre miniştri - n.r.) nu este acuzat de fapte de corupţie, nici unul nu este acuzat de fapte din momentul în care au devenit miniştri şi, din moment ce i-am propus în Parlament şi preşedintele le-a semnat decretele, să vin acum să spun că acum am aflat, acum mi-am dat seama că nu-i bun Fenechiu sau Dragnea, mi se pare totuşi un gest neserios", a spus Ponta.

Premierul a menţionat, referitor la Relu Fenechiu, că aşteaptă ca justiţia să dea în primă instanţă un verdict. "În cazul domnului Fenechiu, trimis în judecată înainte de a deveni ministru, votat de Parlament şi semnat de către preşedinte, aştept ca justiţia din România să dea în primă instanţă un verdict. Dacă verdictul va fi de achitare, domnul Fenechiu cu atât mai mult îşi are locul în Guvern, dacă verdictul va fi de condamnare în primă instanţă, atunci, în aceeaşi zi, domnul Fenechiu va pleca din Guvern", a spus el.

Traian Băsescu a declarat duminică, la rândul lui, referindu-se la raportul MCV, că mesajul Comisiei Europene în legătură cu miniştrii cercetaţi este către premier, precizând că, dacă ar fi putut, el s-ar fi opus numirii acestora, însă legal nu a avut posibilitatea.

"Un alt lucru pe care ni-l menţionează raportul: au fost trei miniştri care au fost găsiţi incompatibili de ANI, dar au fost menţinuţi în Guvern. Cum să nu îţi menţioneze Comisia Europeană acest lucru, care a arătat că politicul din România, la nivel de guvern, nu îndeplineşte standardele europene acceptate de toată lumea? Deci, aici nu discutăm neapărat de principiul «până nu e o hotărâre definitivă, nu funcţionează». Uniunea Europeană ne cere ceva ce funcţionează în toate statele Uniunii", a declarat Băsescu

Uitând că el însuși a fost cercetat penal, Băsescu a pozat în acest imaculat, spunând că politicienii nu sunt deasupra legii şi trebuie să fie un exemplu.

"Veţi observa în raport că nu se leagă de aleşi, nu veţi vedea niciodată Comisia Europeană spunând: «de ce a fost ales un primar, de ce a fost ales un parlamentar care avea dosar penal?». Comisia Europeană respectă votul electoratului, dar pe urmă, când intri în instituţiile la vârf, Guvern sau Parlament, şi eşti pus sub semnul întrebării din punct de vedere al integrităţii, mai ales în guvern, trebuie să existe reacţia demisiei. Asta ne spune, practic, în raport Comisia Europeană, astea sunt standardele la care trăiesc politicienii europeni. Nu vedeţi nicio critică, deşi raportul e făcut după alegeri, cu privire la votul electoratului, nu întreabă nimeni de ce a fost votat domnul Stan. Nu întreabă nimeni de ce a fost votat domnul Stan, pentru care se ceruse arestarea. Nu întreabă aşa ceva, pentru că se respectă suveranitatea poporului în a-şi alege reprezentanţii", a continuat Băsescu.

Traian Băsescu a fost ales în funcția de președinte al României deși era trimis în judecată în celebrul dosar „Flota”. Băsescu nu și-a pus însă nici o clipă problema demisiei, cum le cere acum altora, aflați în exact aceeași situație!!!
idiot
Citeaza (Pintea @ Feb 4 2013, 01:51 PM) *
Traian Băsescu a fost ales în funcția de președinte al României deși era trimis în judecată în celebrul dosar „Flota”. Băsescu nu și-a pus însă nici o clipă problema demisiei, cum le cere acum altora, aflați în exact aceeași situație!!!


Dom' Basescu : trebuie sa va dati seama cum e cu demisia aia odata, chiar nu va doare macar un pic ?!? dry.gif

''Subsemnatul, Basescu Traian, imi dau demisia din functia de.... de....
...hai ca-i simplu, nu va mai coditi atata, trebuie sa va dati seama ca trebuie !!!
Nae
Citeaza (Portofelul plin și fin @ Feb 3 2013, 11:24 PM) *
Păi nenea Nae, și dacă omul e cum e ? Exemplu dl.Dănileț. Și pentru că tot comentai tu despre comuniștii care sunt peste tot- hai să luăm un caz concret. Dna. judecătoare Motoc- soția dlui. ambasador Motoc. Dl. ambasador Motoc- fiul dlui. Motoc- cumnat cu dl.Simionescu. Ghici cine e dl.Simionescu ? Fostul procuror general al lui Ceașcă- ultimul. Ca să vezi chestie, nu ? Eu prefer să știu cine și de ce...și mai cred ceva- că nu funcția e atacată- pentru că vorba lui M.B.- de ce să ataci o funcție- ci omul nevolnic sau relaționat- din spatele ei.


Nu imi place caracterul tau.
Ai aceeasi conceptie precum cei care au trusturi de presa desi nu ar trebui.
Nimeni nu e perfect dar asta nu trebuie sa faca subiect de stire.
Pintea
USL scoate la tablă Comisia Europeană: "Să răspundă pentru raportul slab, superficial şi politizat!"USL vrea ca reprezentanţii Comisiei Europene să răspundă în Parlamentul European pentru "erorile" din raportul privind Mecanismul de Cooperare şi Verificare. Eurodeputaţii USL vor depune o cerere pentru organizarea unei dezbateri în PE pe această temă, a declarat purtătorul de cuvânt al PSD, europarlamentarul Cătălin Ivan. Potrivit acestuia, Comisia ar trebui să vină să răspundă pentru erorile din raport.

"Poziţia oficială este că vom solicita o dezbatere în Parlamentul European pe actualul raport MCV. Nu vom solicita un nou raport, nici nu cred că este posibil. Vrem să dezbatem actualul raport şi să chemăm Comisia Europeană să răspundă la numeroasele întrebări ridicate de acest raport care este foarte-foarte slab, superficial şi politizat. Vom chema Comisia Europeană în Parlamentul European să răspundă întrebărilor noastre. Este poziţia oficială a PSD", a declarat Ivan. El a precizat că demersul europarlamentarilor nu are legătură cu discuţiile pe care premierul Victor Ponta le are astăzi, la Bruxelles, cu preşedintele Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso: "Nu are legătură ce facem noi în PE cu ce face premierul. E dreptul nostru de a pune întrebări".

Crin Antonescu: Europarlamentarii au dreptul de a-i cere explicaţii lui Barroso

"Sunt sceptic în privinţa schimbării sau modificării Raportului MCV. Cred că europarlamentarii au dreptul de a discuta despre toate aceste lucruri, de a cere explicaţii chiar preşedintelui Comisiei Europene, comisarului pentru Justiţie acolo unde au nişte nelămuriri, privitor la anumite interpretări, la anumite omisiuni. Fără îndoială, parlamentarii europeni sunt primii care pot face acest lucru pentru că, deşi nu există un raport de subordonare, să nu uităm că parlamentarii europeni sunt cei aleşi la Bruxelles şi nu cei din Comisie", a declarat preşedintele PNL, Crin Antonescu.

El a adăugat că nu este "uzual" să existe o dezbatere în Parlamentul European despre raportul MCV. Liderul PNL l-a criticat pe preşedintele Traian Băsescu, susţinând că acesta a reluat teoria "loviturii de stat".

"Văd din nou că Traian Băsescu şi acoliţii săi reiau teza loviturii de stat, suspendării statului de drept în vară, nu s-a schimbat nimic în poziţiile politice pe care le-am avut în vară şi le am acum. În vară, în România, s-a întâmplat un lucru prevăzut din Constituţie după toate canoanele prevăzute în Constituţie şi legi, un demers susţinut masiv de cetăţeni. Restul e propagandă, probabil singurul lucru care i-a rămas lui Traian Băsescu", a spus Antonescu.

Europarlamentarul PNL Norica Nicolai a declarat, la rândul ei, că europarlamentarii PNL vor adresa o serie de interpelări membrilor Comisiei Europene.

"Noi am hotărât să solicităm Comisiei Europene să facă publice sursele care au inspirat acest raport MCV. Am mai hotărât -pentru o a doua întrebare- să ne precizeze Comisia Europeană care mai este temeiul juridic al existenţei acestui Raport, pentru că el a pornit în 2006 pe patru benchmark-uri acceptate şi acestea sunt epuizate, deci ca atare nu mai există nici un suport ca să continue monitorizarea, raportul devenind din ce în ce mai politic. A treia întrebare este ce înţelege Comisia prin Cooperare cu guvernul României şi cum a înţeles să coopereze cu autorităţile române pentru redactarea raportului. Vom organiza o conferinţă cu presa europeană pentru a clarifica foarte clar relaţia dintre justiţie şi presă. La aceste interpelări pot răspunde şi în scris cei din Comisia Europeană", a spus Norica Nicolai.
Pintea
Nici nu mai e nevoie să comentez, parcă toată România ar fi devenit peste noapte ecoul opiniilor mele. blush.gif
de_pe_net
A venit vremea ca dl. Ponta și echipa decizională a USL să se uite în pantaloni: tengo or no tengo cojones! Le amintesc că, în tratativele de pace de la Paris la încheierea primului război mondial, I.I.C. Brătianu - constatând că mai marii lumii vroiau să lase România fix cu ce obținuse prin pacea de la București (cu nimic, adică) - a bătut cu pumnul în masă, a plecat de-acolo cu ochii injectați de furie și a ordonat armatei române să se pună în mișcare urgent și să treacă Tisa. Spre Vest, către Budapesta. Cam așa s-a făcut România „dodoloață” de care suntem azi atât de mândri. Deci, actualii decidenți politici, susținuți de peste 7,4 milioane de cetățeni ai României, să se caute în pantaloni: dacă nu au nimic acolo, e mai bine să-i lase pe alții să conducă. Situația a devenit intolerabilă. Modul în care Raportul MCV a fost prezentat, întocmit și mai ales pus pe piață, este o gravă jignire la adresa statului român. Toate au o limită. Voi nu vedeți că nici un funcționar UE nu își permite să calce în picioare un popor, așa cum fac cu românii? Au încercat cu Berlusconi săptămâna trecută (după niște comentarii aiurea de-ale lui despre "binele" făcut de Mussolini) și ăla le-a spus că îl doare în c.u.r de fixurile lor, important este ce decide poporul italian la vot.
dinu paturica
Citeaza (de_pe_net @ Feb 4 2013, 06:37 PM) *
Le amintesc că, în tratativele de pace de la Paris la încheierea primului război mondial, I.I.C. Brătianu - constatând că mai marii lumii vroiau să lase România fix cu ce obținuse prin pacea de la București (cu nimic, adică) - a bătut cu pumnul în masă, a plecat de-acolo cu ochii injectați de furie și a ordonat armatei române să se pună în mișcare urgent și să treacă Tisa. Spre Vest, către Budapesta. Cam așa s-a făcut România „dodoloață” de care suntem azi atât de mândri.


Bratianu a batut cu pumnul in masa pentru ca ala a fost singurul lucru care ar fi schimbat o situatie creata de nimeni altii decat "geniile politice din Carpati" si aici ma refer inclusiv la "inegalabilul", "nemaivazutul", "magnificul", bla, bla, bla, Bratianu. I-a pupat in cour ba pe "delfini", ba pe "hahoale", nevazand/neintelegand, din cauza lipsei crase de viziune nu de altceva, ca aliatul natural al Romaniei era cu totul si cu totul altul. Cand s-a trezit era prea tarziu: istoria trecuse peste el... Si peste Romania... tongue.gif
Aceasta este versiunea "lo-fi". Pentru a vedea versiunea grafica integrala:click aici.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.