Help - Cauta - Membri - Calendar
Versiune intreaga: Semne de circulatie care lipsesc sau sunt in plus
Hotnews.ro Forum > Actualitati > Viata din orasul meu frumos
Hakinen
Pe bulevardul Decebal, la intersectia cu Dristor mereu este blocaj din cauza celor care vor sa faca stanga. Acolo, desi teoretic pe banda 3 (adica 2 pentru ca prima e ocupata de masini parcate) ai incadrare pentru stanga, trebuie sa stai ca sa treaca cei care merg inainte. Intotdeauna trebuie sa virezi pe galben, pentru ca doar atunci ai timp. E nevoie de semafor separat de stanga.
Barabas
Haideti sa va spun ce cred ca lipseste de pe drumurile noastre nationale. Indicatoare de limitare de viteza. In Bulgaria, pe drumurile nationale au o multime de astfel de indicatoare cu 70, 60, 50. La ei, aproape orice indicator de "Curba periculoasa" sau "Succesiune de curbe periculoase" este urmat de o restrictie de viteza. Uneori e 70, uneori e 50, in functie de cat de stransa este curba si de vizibilitatea existenta.

Intrand in Romania, am observat ca astfel de indicatoare lipsesc aproape cu desavirsre. Spre deosebire de ei noi avem mai multe indicatoare "sageti rosi" care iti indica prezenta curbei, dar la viteza te lasa sa o abordezi cu cat te taie capul. Stiu ca multi vor spune ca asa e mai bine, de ce sa existe restrictii daca unii pot lua curba aia si cu 90. ei bine, cei mai multi NU pot si din teribilism sau prostie intra cu viteza mult prea mare in astfel de zone. Prezenta unor restrictii de viteza, chiar si daca ar f respectate doar de o treime din soferi si tot ar fi utile.
Aceasta este versiunea "lo-fi". Pentru a vedea versiunea grafica integrala:click aici.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.